Ups & Downs - 8. hét: Patriots vs Browns

Kép
Ups&Downs

Vasárnap 300. győzelmére készült Bill Belichick egykori csapata, a Cleveland Browns ellen. Az időjárás borzalmas volt, végig esett az eső és fújt a szél, ez pedig a mérkőzést nagyban befolyásolta. A passzjáték és a futójáték is akadozott, bár a földön szerzett yardokban mutatott javulást a csapat, a védelem pedig ismét jól teljesített, ennek is köszönhetően nyert a Patriots 27-13-ra. Lássuk az Ups&Downst!

UP

Jamie Collins: A linebackerre nincsenek szavak, a játék minden aspektusában elit szinten teljesít, a vasárnapi meccset 13 tackle-lel, 1,5 sackkel, 1 negatív yardos szereléssel, valamint 1-1 QB hittel és pressure-rel zárta.

Julian Edelman: Edelman volt a támadósor legjobb játékosa, bár voltak elejtett labdái, 8 elkapásból 78 yardot és 2 TD-t ért el, ami ilyen időben megsüvegelendő teljesítmény.

Adam Butler: Butler a védősor egyik, ha nem a legalulértékeltebb tagja szerintem, és ezt most is bizonyította. 2 sackkel, 4 tackle-lel (2 TFL) fejezte be a mérkőzést. A védőfalból még Lawrence Guyt érdemes kiemelni, remekül ért át a Browns támadófalán és szerzett egy szemfüles interceptiont.

Jonathan Jones: A slot cornerback egy biztos touchdowntól mentette meg a csapatot a mérkőzés elején - a megiramodó Nick Chubb után eredt és ütötte ki a kezéből a disznóbőrt.

DOWN

Marshall Newhouse: A támadófal még mindig nem állt össze teljesen, bár helyenként már észre lehetett venni biztató jeleket. Newhouse-ról ez nem mondható el, ritka gyenge napot fogott ki, 2 sacket, 2 pressure-t és egy QB hitet engedett. Nagyon fontos lenne, hogy Wynn teljesen felépüljön a sérüléséből - erre minden esély meg is van, a hírek szerint a héten már edzeni fog, a Dallas Cowboys elleni mérkőzésen pedig már vissza is térhet a pályára.

Mezőnygólok: Szándékosan nem Mike Nugent került ide egyedül, bár a hibák nagy része az ő lelkén szárad. A blokkolt rúgásnál túlságosan későn indult el, bár felvetődhet Guy "elhibázott blokkja" is a hiba forrásaként, ha Nugent nem vár ki, akkor nem ér oda az ellenfél. A második kihagyott rúgása (34 yardról) borzasztóan sikerült, az is sokatmondó, hogy több esetben is fennmaradnak a támadók a pályán, és csak a nagyon biztosnak tűnő helyzetben érkezik a kicker. Jake Bailey holdjai sem olyanok, mint amit Meskótól vagy Allentől megszoktunk, mindenesetre nem lennék meglepődve, ha a héten újabb rúgók érkeznének próbajátékra. A véleményem nem változott a Gostkowski-eset óta - ha jön is valaki, az mennyire lesz megbízhatóbb opció, mint az eddigi játékosok? Szerintem semennyire...

Hozzászólás

Nálam az feltétlenül UP, hogy lecsengeni látszik a sérülés cunami, ami a csapatra zúdul a szezon elején. A többire meg nem emlékszem, mert bealudtam a meccs közben (down: InfiniteLoop) ;)

Halihóóóóóó!

Szerintem:

UP:

  • BB: „On to Michelin Guide!”
  • Kitchens 1 yardja
  • Nugent készül a Halloweenre és a szellemeket is lelövi (nehogy szegény Darnoldot bántsák)
  • TB-OBJ-Mayfield szerelmi háromszög és GOAT cipő

DOWN:

  • Chung fejtechnikája --- igazán fejelhette volna emberhez hogy INT legyen
  • Teljes D (13 pont; 0 INT - Chung-Chung…), ugye?
  •  
  • …és mindenki, akinek bármi köze is van ahhoz, hogy nem minden támadásunkban megyünk át mint kés a vajon az ellenfél védelmén, és mindenki akinek köze van ahhoz, hogy az ellenfelek nem minden támadódrive-jában szerzünk labdát és visszük vissza TD-re és mindenkinek akinek köze van ahhoz, hogy nem minden ST játékból születik kickoff return TD vagy punt return TD vagy FG vagy blokkolt punt és visszahordott TD vagy blokkolt FG és visszahordott TD ---- ja és az is aki a szar időért felelős 😊 😊 😊

FunHun-Down még szerintem Gilmore is, elmegy a fenébe, hogy még rendesen elkapni se tud, pedig Mayfield lézerpontosan dobta a kezébe, csak kicsit kellett felugrania érte. Javuljon már  fel, vagy CUT lesz! :)

Tudom, hogy alapvetően viccnek szántad, de csak megnéztem a szabálykönyvet.

Előre passzra csak a támadóknak van joga a scrimmage line mögül, és a lehetőség megszűnik (!) labdabirtoklás csere esetén!

Igen, persze, viccnek szántam, viszont ha belegondolunk, nem sok kellett volna, hogy mégiscsak szerezzenek TD-t. Ha Guy a szinte neki passzolt IC-t vissza tudta volna vinni, akkor egy közös TD összejött volna, Browns-Patriots kooperációban :)

 

Sőt, ha jól emlékszem, már volt is egy visszahordott IC, és akkor a fentebb írt kooperációban létrehozott TD miatt már a felvetésem is megdőlt :)

Bocsánat, azt hiszem, IC helyett INT-et kellett volna írnom. Elnézést, de még nagyon tanuló szinten vagyok NFL-nyelven :)

 

A 8 W, a legtöbb szerzett és a legkevesebb kapott pont nagyon durva! 💪

Eddig több, mint lenyűgöző, elkényeztettek minket 😎 pláne a viharvert O, a Brown saga, TD, FB gondok, stb. ellenére, szeptember elején ezt kevesen gondoltuk volna, maximális UP! 👍

Ám a kíváncsiság faktor most fog tetőzni, a majom Baltimore-ban ugrik a vízbe...

Collinst nem lehet nem imádni, ahogy önelégült fejjel, vigyorogva a hasát simogatja a sackek után.:DD