Ups & Downs - 9. hét: Patriots vs Commanders

Kép
Ups

Megint egy olyan mérkőzés, ahol sokkal több gyenge teljesítmény volt, de akadt néhány bíztató is - ez az Ups&Downs!

UP

Demario Douglas - Hunter Henry: Két - talán csak ők - olyan játékos a keretben, akik megbízhatóan szállítják az elkapásokat, yardokat. Douglas hatodik körös újoncként remekül játszik slotban, ha más miatt nem is, az idei szezonban kap egy nagy adagot abból, amit a következő években majd rá lehet bízni. Henrynek ismét volt egy touchdownja, amivel megkezdte a felzárkózást a csapat. A kevesek egyike, akivel akár hosszabb távon is lehet számolni az offense-nek.

Jahlani Tavai: A kierőszakolt fumble egy zseniális megmozdulás volt tőle, ezután érkezett a Henry-TD és egyébként is jól teljesített a veterán LB. 

DOWN

Edzői stáb: Nem igazán látszódott mi lett volna az elképzelés úgy kb. az egész meccsen - ez mindkét oldalra igaz. Persze itt ismét meg lehet említeni azt, hogy tehetség tekintetáben nem a liga teteje ez a Patriots, de a rengeteg hiba - mind edzői, mind játékos oldalról vezetett ahhoz, hogy sok 3&hosszút csinált meg a Commanders, illetve, hogy a második félidőben mindössze 3 pont jött össze.

Támadósor: Ez ellen a Commanders ellen 17 pont egész egyszerűen kevés. Nyilvánvaló, hogy a defense is sok hosszú játékot nyelt be, ami rettentő fájó, de hazai pályán ez a teljesítmény minden csapat ellen botrányos. Amikor pontos a passz, akkor az elkapó droppol, ha pedig el tud szakadni, akkor vagy a zseb nem tart, vagy pedig az irányító pontatlan.

Speciális egység - secondary: A spec team folyamat gyűjtötte a büntetés utáni yardokat, a secondaryben pedig Jackson és Jack Jones is volt hogy kiült 1-1 drive-ot, ami nem kicsit volt meglepő. Ez persze nem lehet magyarázat arra, hogy ennyi yardot passzolt Howell, többek között ezt is siralmas volt látni vasárnap.

Hozzászólás

Én még esetleg UP-ba tenném Stevensont is, aki a megfutott TD-n kívül is többször tudott 1st downt megfutni. Ő se játszott hibátlanul, de a többiekhez képest talán édremel egy UP-ot. :)