UTOLSÓ LEHETŐSÉG! - THPFC Fantasy Bajnokság 2021

MAI NAP LEJÁR A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ!

Nyakunkon az NFL Fantasy draft szezon, így természetesen folytatjuk a két éve indított THPFC ligákat is. A tavalyi év végeredményei alapján lejjebb találhatjátok a linken, hogy ki melyik ligában játszhat idén.

Aki magára ismer kérem, hogy ezen a linken írja be az email címét a csapata neve mellé, hogy ki tudjam mindenkinek személyesen küldeni a ligája linkjét. Ez azért szükséges, hogy minél kevesebb kavarodás legyen.

Aki nem szeretne idén játszani, az szintén jelezze itt kommentben, vagy a linken a csapata neve mellett.

FONTOS! Jelentkezési határidő augusztus 23. 22:00.

Aki eddig az időpontig nem írja be az email címét a linken, azt úgy veszem, hogy idén nem szeretne játszani. Ha valaki mégis a határidő után jelentkezne, akkor automatikusan a legalsó osztályba lesz sorolva.

Természetesen új játékosok is jelentkezhetnek. Ők szintén a linken az "új csapat" oszlopban (táblázat vége) jelentkezzenek és augusztus 23.-a után besorolásra kerülnek.

Draft időpontok:

Csapatvédős ligák: 2021. szeptember 1. 21:00

IDP ligák: 2021. szeptember 3. 21:00

 

Feljutók/kiesők:

Minden ligában lesz 3 feljutó (a döntőt játszó két csapat és az alapszakasz győztes - ha benne van a döntőben, akkor a 3-ik helyezet) és a 3 kieső (utolsó 3 csapat a végső, azaz a rájátszások utáni sorrendben)

 

Hajrá Pats!

10.3.0

Hozzászólás

A tavalyi évben utólagos jelentkezőként az IDP liga alsóbb osztályában egy 'admin' nevű csapatot vittem Spigonak köszönhetően.

Most beírtam az e-mail címem a csapat neve után, de szívesen viszek másik IDP csapatot idén, ha bárki szeretné azt a teamet visszakapni.

Sziasztok!

Minitron néven szerepeltem ,de az idei évben kihagyom

Üdv,

kornél

Sziasztok,

Egy korábbi fantasy poszt alatt kértem, hogy a volt kollégámmal egy ligába kerüljünk, de úgy néz ki, hogy az IDP-sben nem jött össze így a beosztás.

Meg tudnátok még cserélni a draft előtt, hogy egy ligában játszhassunk mind IDP-ben, mind pedig csapatvédősben?

Az e-mail címem: fejesimi1993@gmail.com
A volt kollégám címe: kovacssebo@gmail.com

Nagyon köszönöm előre is!

Üdv,
Imi

Sziasztok!

Nem tudom, hogy ez csak nálam áll-e fent, de a sima ligánál még nem kerültem be, pedig időre beírtam az e-mail címem, és az IDP-snél bent is vagyok. Starks csapat istvan.komaromi95@gmail.com e-mail cím.

A választ előre is köszönöm. 

Sziasztok.

Az IDP beengedett, de a sima valamiért nem akar.

Tudtok segíteni?

Köszi.