Watsont elengedte a csapat

Kép
breaking

A Patriots úgy döntött, hogy a ma esti határidőig nem aktiválja a TE Benjamin Watsont, aki így szabadügynök lett.

Ezzel plusz 2 millió dolláros hely lett a sapka alatt. A csapat úgy érezte, hogy nincs már a játékosban elég ahhoz, hogy helyet és pénzt foglaljon. 

Hozzászólás

Hmmm. A legpozitívabb olvasat, hogy Gronk megeresztett egy telefont... ;)

Azért az idénykezdetkor még 5*-os elkapókeret a következőképpen alakult:

- Berrios - cut

- AB 1 meccs - cut

- N. Harry - IR

- Ben Watson 0 snap - cut

- D. Thomas - 0 snap - trade

- Dorsett 5 meccs - sérülés

Maradt WR-TE: JE11, Gordon, Itti, LaCosse, Meyers, Slater, Olsevszy...

Ölég soványnak tűnik...

Szerintem jó eséllyel rámegyünk TE-re, a Bengals  pl trade partner lehet Eifert jó is lehetne

Watson esetében meglepődtem, hogy az eltitkolt PED miatt nem vágtuk ki azonnal

Emlékeim szerint nem eltitkolt volt, hanem egész nyíltan kommunikált. Visszavonult, kezelték vele és még volt maradék a szervezetében amikor aktiválta magát a nyugdíjból.

Őszintén szólva meglepődtem és nem számítottam erre a lépésre.

Szerintem többen is azt vártuk, hogy az eltiltás után Watson aktiválásával kicsit élénkülni fog a TE játék és elkapásokban is jobban be lesz vonva, mint Izzo és Lacosse. A blokkolási képességeit nem tudom milyen Watsonnnek.

Ezek alapján Belichick mester valami mást forgat a fejében, ha mégsem tartottuk meg Watsont. Kíváncsi vagyok mi lesz az.

Három hét van a trade deadline-ig, kíváncsi leszek. Kellene TE, WR és/vagy OL, és rengeteg nagy névvel kapcsolatban pletykálnak minket (Green, Eiffert, Sanders, Diggs, T. Williams). In BB we trust, bár sztem ha visszatér Wynn és Harry, nagy baj már nincs

Ó! Kellene még egy összeszokott és jól működő O fal, egészséges futók, két Gronk képességű TE és nagyon hiányzik egy újabb SB győzelem! Viszont innen és ezzel a kórház válogatottal kiegészülve szép nyerni!

Szerintem teljesen jogosan már más is pedzegette valamelyik cikk alatt, hogy az O falnál/blokkolóknál kellene egy komoly improvement. Mert akkor van futás, több védő kell a nyomáshoz, pass rush-hoz, blitz-hez, ami megnyitja az utat a WR-eknek. Több idő van passzolni, esetleg a secondary-nek is fel kell lépegetnie, és akkor egy WR-re nem két védő jut.

Ugye mindenki emlékszik még a tavaly sokak által (, de nem mindenki!!!!  ;) ) szidott  Allen-re?

Másrészről nem ez lenne az első szezon, ahol az addig bukdácsoló O egy kritikus meccsen hirtelen feljavul, és olyan játékokat kezd el csinálni, amihez még hasonlót sem láttunk az előző fordulókban. Szóval azért miden meccsben ott van, hogy legalább olyan fontos a tényleg kritikus meccsek előtt érdemes elrejteni a valós képességeket, játékokat, esetleg mutatni olyan gyenge pontokat, amire a következő ellenfél jól felkészül, de a gyengeség hirtelen "kijavul", mint megnyerni a meccset. A just win sokszor jóval összetettebb dolog, mint elsőre látszik.