Wild Card hétvége: Titans @ Patriots

Kép
wc2

A Wild Card hétvégén a Tennessee Titans érkezik Foxboroba, hogy megvívjon a Patriots-cal az AFC elődöntőbe kerülésért.

A mérkőzés magyar idő szerint vasárnap hajnali 2.15-kor kezdődik. Amennyiben nyer a Patriots, a következő héten vasárnap magyar idő szerint este 9.05-kor találkozik a Chiefsszel idegenben.

A további 3 mérkőzés időpontjai:

Szombat

22.35 - Bills-Texans

Vasárnap

19.05 - Vikings - Saints
22.40 - Seahawks - Eagles

Hozzászólás

"A Titans az a csapat, akivel most senki nem akar találkozni."

A csapat mintha úgy nyilatkozott volna a Miami meccs előtt, hogy azt úgy kezelik, mint egy PO meccset. Hmm. Egy ligautolsótól kikapunk, akkor mit várjunk a Titans ellen. Ráadásul idén mindkét volt Pats-es edző HC megvert minket...nem lesz egy egyszerű meccs. Sőt.

Konkrétan Gilmore mondt ezt! Ő égett tegnap legjobban! Bár a teljes O. utolsó másodpercekben elkövett töketlensége is érdemelne egy videót az "évvégi viccesben"!

Henry szétfut, Tannehill szétpasszol, Vrabel meg elküldi a coaching staffot sós mogyiért... 

Számomra siralmas nézni hogy milyen szarul játszunk. Szívesebben kapok ki otthon a Titans-től mint attól a balfasz, dagadt Andy-től Kasasben. Baromira nem szimpatikus ahogyan a Miami győzelmére reagált a kis röfi. Remélem jól kicumiznak megint otthon, az ilyen görények azt érdemlik.

Visszatérve ránk, azt nem értem,  hogy a Defense játékosaink mire voltak úgy elszállva maguktól a tegnapi meccsen. Szerintem nagyon lebecsülték a Miami fiúkat. Azt tudtam hogy Collins nem komplett, de a többiek - különösen Gilmore - nem tudom mitől volt magától elájulva, miközben Parker folyamatosan megmajmolta.

Hiányzol Gronk, de nagyon.

Minden szavaddal egyetértek.

Mondjuk Haribó és a "szimpatikus ábrázatú" Jackson örömködését sem szeretném nézni, ahogy ellenünk jutnak be a Bowlba. Ha már nem juthatunk SB-be akkor a legkönnyebben valóban egy Titans elleni zakót lehetne megemészteni.

Viszont ha egy Kansast és Ravenst saját pályájukon kiverve jutnánk be, az valami ritka édes érzés lenne :) Plusz jelen állás szerint a világ nyolcadik csodája :D

Stephan Rössner: "Az operának nincs vége, amíg a kövér hölgy énekel!"

Nem értem hol itt a baj?

A játszottunk volna így is úgy is a főnökökkel és a postással is, most lesz még egy meccs előtte.

Legalább kapunk még egy plusssz mérkőzést a srácoktól!😂🥳

Nekem egész szezonban az volt az érzésem, hogy ez a Pats valahogy nem az a Pats. Csak aztán a könnyű sorsolás miatt jól állt a mérleg, de konstans jó játék sosem volt, csak villanások. De szerintem az idei Pats egy jobbfajta középcsapat, a két nagy riválistól kikaptunk és gyenge/közepes csapatok ellen is jöttek betlik. Persze tudjuk a mantrát, hogy a PO más. Hát reménykedünk, de nagyon nem látom mitől lehetne más. Gyakorlatilag a tegnapinak is komoly tétje volt, mégis el lett adva egy gyengécske csapat ellen. Megnézi az ember a komoly SB esélyes csapatok játékát és kénytelen belátni, hogy mi attól nagyon-nagyon messze vagyunk idén. Tartok tőle, hogy már a Titans is úgy fog átgázolni rajtunk mint ahogy nekünk kellett volna a Miamin..

Innentől minden meccs ajándék... 

Izgalmas offseason elé nézünk... 

Nekem az a papagáj jut eszembe amelyik a macska szájából is azt tudta mondani, hogy: Nyugi! Nyugi! Nem kell besz@rni!

Nem is kell beszarni. El kell fogadni, hogy nem minden évben fog SB-t játszani a csapat. Cserébe lehet izgulni, hogy a Titans-t elverik-e.

Egyébként a csapat felkészülésében/játékában/sikerében meggyőződésem szerint vajmi keveset számít, hogy a szurkolóik mennyire izgulnak/szomorkodnak/félnek/örülnek éppen a TV előtt, szóval ezért sem érdemes túl sokat rugózni azon a kérdésen, hogy mi az adekvát érzelmi reakció a csapat jelenlegi helyzetére. :)

Sziasztok. 
A potcast megszűnt? Vagy valamikor meg lesz?

 

Bár az elmúlt hetekben sokat ekéztem a csapatot és TB-t is, de arccal előre tekintek a Titánok meccsre. Hülyén hangzik, de lehet, hogy mégis jól jön nekünk, hogy meccset játszunk, mint inkább otthon steril körülmények között edzegetünk (leszámítva a sérültek gyógyulását). Talán a következő meccseken összerázódunk annyira, hogy a régi PO rutinnal megspékelve lássunk egy utolsó nagy rohamot.

Patriots vs Titans tj: Patriots

Texans vs Bills tj: Texans

Chiefs vs Patriots tj: Patriots

Ravens vs Texans tj: Texans

És hazai pályán juthatunk az SB-be XD