Beharangozó: Lions vs Patriots - Előszezon 1. mérkőzés

Kép
LionsPats

11 edzés után, magyar idő szerint péntek hajnalban, 1.30-kor a Detroit otthonában lép pályára a szezon első előszakasz mérkőzésén.

Akikre érdemes lesz figyelni:

1. Irányítók:

Információk szerint Tom Brady nem fog pályára lépni ezen a mérkőzésen, ahogy a korábbi években is így történt. Várhatóan Brian Hoyer fog kezdeni. Elképzelhető, hogy övé lesz az első félidő, míg a második Jarrett Stidhamé. 

2. Futók:

Nem várható sem Sony Michel, sem James White és Rex Burkhead pályára lépése sem. Damien Harris fog várhatóan kezdeni. Rajta kívül a draftolatlan újonc Nick Brossette is sok lehetőséghez fog jutni. 
A fullbackek közül Develin játéka nem várható, így Jakob Johnson és Andrew Beck fog lehetőséghez jutni.

3. Elkapók:

N'Keal Harry még a keddi edzésen megsérült. A szerdai átmozgatón nem úgy tűnt, hogy komolyabb baj lenne, de nagy eséllyel az elkapó kihagyja ezt a mérkőzést és jövő héten, már Bradyvel a Titans ellen fog bemutatkozni a csapatban. Edelman és Thomas bár elutazott Detroitba, biztosra vehető, hogy ők sem fognak játszani. Így valószínűleg az edzőtábor eddigi sztárja, a draftolatlan újonc Jakobi Meyers fogja a legtöbb lehetőséget kapni. Mellette természetesen Braxton Berriosra kell kiemelten figyelni majd. És természetesen Danny Etlingre. 

4. TE-k:

Ben Watson nem várható, hogy pályára lépjen. Matt LaCosse, Ryan Izzo és Lance Kendricks várhatóan játszani fog.

5. OL:

Érdekes lesz látni, hogy milyen felállást választ itt a csapat. Wynn szinte biztosan nem játszik, de rajta kívül elképzelhető, hogy hossszabb-rövidebb ideig a többiek pályára fognak lépni.

6. DL:

Úgy tűnik, hogy mind Lawrence Guy, mind Michael Bennett pihenni fog a mérkőzésen. Pennel viszont játszani fog, ahogy várhatóan Shelton, Winovich, Rivers és Calhoun is.

7. LB-k:

Dont'a Hightower és Kyle Van Noy szinte biztos, hogy nem játszik. Jamie Collins azonban elképzelhető, hogy pályára lép, hogy szokja régi/új csapattársait. Valószínűleg Bentley és Roberts mellett is szeretnék majd az edzők megnézni, hogy hogyan tudnak együtt dolgozni. 

8. CB-k:

Stephon Gilmore, Jason McCourty és Jon Jones is valószínűleg pihenőt kap. Jackson és Joejuan Williams fog kezdeni várhatóan a mérkőzésen. Érdekes lesz látni, hogy Crossen mennyit fejlődött tavaly óta. Webster még PUP-listán van, így ő biztosan nem játszik. 

9. Safety-k:

Chung még nem teljesen egészséges, így ő biztosan nem játszik. Devin McCourty és Duron Harmon is várhatóan pihenőt kap erre az estére. Ebner még PUP-listán van, így ő sem fog pályára lépni. A kezdők várhatóan Terrence Brooks és Obi Melifonwu lesz. Malik Gant és A.J. Howard is lehetőséget fog kapni.

10. Speciális csapategység:
Várhatóan az összes rúgó próbálkozni fog. A kick visszahordásoknál Olszewski, míg a puntok visszahordásánál várhatóan Berrios fog próbálkozni.

Várunk mindenkit a megújult chatünkön, ahol várhatóan linkek is elérhetőek lesznek a mérkőzésre.

A chatet itt érhetitek el: https://chat.pats.hu/home  illetve a Rocket.Chat  app-et megtaláljátok a telefonotok áruházában is, ahonnan ingyenesen letölthetitek. 

A chatre újra regisztrálnia kell mindenkinek!

Hozzászólás

Péntek reggel indulunk Nagyatádra az Ironmanre (MI CSAK VÁLTÓBAN!!!! :) ), úgyhogy még megy a töprengés, hogy mennyit legyek fenn, hogy még valamit aludni is tudjak előtte-utána, de muszáj legalább belenézni, mert ERRE VÁRUNK HÓNAPOK ÓTA!!!!!!!  És megvan annak a veszélye, hogy nem bírom abbahagyni, ha elkezdem nézni, még az előmeccset se, pláne ha az újoncok villognak. De ott egye meg a fene az alvást. A chaten találkozunk!

GOOOO PATS!!!!!

Sziasztok!

 

Topinnal csináltunk egy podcastet, amiben megtippeltük az 53-as rostert, elemeztük a TC-csatákat és a needeket, valamint megtippeltük a meccseink eredményét is. A beszélgetés első része már fel is került youtube-ra, ebben a QB, RB, WR és TE posztokat veséztük ki, és ha minden jól megy még az első preseason meccs előtt fent lesz a második és a harmadik rész is.

 

https://www.youtube.com/watch?v=kTa7LrOLcLk

Nem tudom, lehet velem van a baj, de talán illett volna először engedélyt kérni ehhez, nem? 

Főleg h nálunk is készül ilyen...

Most hagyom, de srácok ne legyen ebből rendszer. A többit, akit érdekel, majd megtalálja nálatok. 

Remélem rendszer lesz ebből, azaz minden héten nyomjátok! A hang minőségén csiszolhatnátok, és felmehetne csak audio verzióban is a soundcloudra, pl. én vagy vezetés közben vagy elalvás előtt szoktam podcasteket hallgatni, és a képi megjelenés zavaró számomra egy podcast esetében, mivel az alap youtube app nem játszik le hangot kikapcsolt kijelző mellett. De a lényegi rész nagyon pöpec, azaz képben vagytok és jól is fogalmazzátok meg a gondolataitokat!

A tartalomra reflektálva, én 100%-ig biztos vagyok abban, hogy 3 QB-val megyünk neki az idénynek, Hoyer szerződése baráti, a liga egyik legjobb back upja, pluszban rengeteget segít a rutinjával a meccsekre való felkészülésben is, nem tudom elképzelni, hogy BB kirakjon egy ennyire hasznos játékost.

Hoyer cut valóban nehezen elképzelhető és ha külön posztonként nézzük csak, akkor minden olyan játékost bent tudunk tartani, akinek a jelenléte hasznos. Viszont ha 53 főbe kell gyúrni a masszát, akkor bizony lesz lemorzsolódás. Valahol az ujjába harap az ember. Mivel szubjektív a lista, így én a kedvenceket bent tartottam és ezt csak Hoyer kárára tudtam megtenni.

 

itt OFF téma:

A hangra a youtube-on is jött észrevétel, ott kifejtettem bővebben ezt. A Soundcloud külön megoldható a későbbiekben.

Srácok, bár Danna ismét nagylelkű volt, de ne éljetek vissza vele. Tessék ezeket a részleteket és egyebeket megbeszélni topin oldalán és/vagy a youtube link alatt. 

Köszi!

Péntek hajnalra tippelek egy kezdő 12-es offense-t és egy 4-3-as defense-t: :)

Offense: Q: Hoyer, RT: Lang, RG: Froholdt, C: Ferentz, LG: Karras, LT: Skipper, TE: LaCosse, Izzo, RB: D. Harris, WR: Berrios, Meyers

Defense: DE: Rivers, Winovich DT: Kamalu, Perry, OLB: Collins, Calhoun, MLB: Bentley CB: Ross, Williams, S: Brooks, Melifonwu

Sziasztok!

Tud valaki segíteni, hogy lehet bejutni a chat-re? Amikor újra indult az oldal, regisztráltak oda is de most nem jutok be, és közeleg az este! ?

Köszönöm!

Szia! Külön kell a chatre regisztrálni, majd a https://chat.pats.hu -n belépni. Ott a Home felirat melletti vonalakra kattintva bejutsz. Vagy keress olyat h csatornák/beszélgetések. A meccsre majd este csinálok külön szobát. 

Ha app-en próbálkozol, akkor ezt a linket kell bemásolni és a külön chatre regisztrált elérhetőségekkel belépni. 

Olyan csatornákat lehet az újaknak látni, mint pl general. A régebbiek elvileg látják a draft alatti beszélgetést is. 

Elkészült a chat szoba a mai meccsre "lionsvspatriotspreseason2019" néven. kérlek jelezzétek, hogy látjátok-e. köszönöm!