Josh Gordon lekerült az NFI listáról és egyéb hírek

Kép
breaking

08.26. A keretszűkítés következő áldozata DT Mike Pennel. A veterán játékos elküldése meglepő, így valószínűleg jóval nagyobb szerep vár Danny Sheltonra.

Josh Gordon hivatalosan is lekerült az NFI-listáról, ami azt jelenti, hogy mostantól nincs korlátozva, részt vehet a csapat összes edzésén.

A Patriots elküldte a veterán elkapót, Maurice Harrist. A játékos még a Titans elleni közös edzésen sérült meg. Mivel Thomas és Edelman meggyógyult, Gordon pedig visszatért, már nem volt értelme tovább a csapatnál tartani.

A csapat elküldte a DE/OLB Keionta Davist is, aki szintén sérüléssel bajlódott

Sérültlistára (IR) került Brandon King combizomszakadás miatt. Mivel ez szeptember 4-e előtt történt, így ő később nem hozható vissza.

Két új játékos érkezett a csapathoz: az LB Scooby Wright, illetve az RB Robert Martin.

Hozzászólás

Scooby Scooby Doo!!!! (Bocs...)

Akkor ez a Harris bekerül az 53-as WR corp-ba vagy sem találgatásokat rövid úton lezárta. Pedig tavasszal és az edzőtábor első felében még úgy tűnt, hogy jó lesz, azután elkezdett rontogatni és ráadásul meg is sérült. Sajnálom, mert szerintem nem volt kutyaütő a srác.

szerintem nem lett rosszabb mint tavasszal volt meg ha rontogatott is (~2 TD drop elso preseason, jo lehet hogy nem drop es szerencse is kellett volna az elkapashoz de azert ott volt a kezenel) viszont ha azt nezem hogy a teljes WR allomanybol kik azok akiket mindentol fuggetlenul biztosra mondhatunk: JE11, JG, N'Keal H., Slater. 4 ember. Tovabba Meyers eleg biztos, aztan Dorsett, DT is elotte vannak. Ez mar 7 ember. Ha Gunner O-t csak punt return miatt hagyjak bent akkor mar 8 ember van ami a tavalyi 5 elkapohoz kepest plusz 3 ember, es akkor jon a kerdes hogy mas poszttol fuggetlenul er e annyit hogy megelozzon mast, es szerintem nem.

Egy mostani állás szerinti 53-as tipp

 

QB

Tom Brady, Jarrett Stidham

RB

Sony Michel, James White, Damien Harris, Brandon Bolden, James Develin, Rex Burkhead

WR

Julian Edelman, N’Keal Harry, Josh Gordon, Phillip Dorsett, Jakobi Meyers, Matthew Slater

TE

Ryan Izzo, Matt LaCosse

OL

Isaiah Wynn, Joe Thuney, David Andrews, Shaq Mason, Marcus Cannon, Hjalte Froholdt, Ted Karras, Dan Skipper

DL

Michael Bennett, Adam Butler, Lawrence Guy, Danny Shelton, Chase Winovich, John Simon, Shilique Calhoun, Byron Cowart, Deatrich Wise

LB

Dont’a Hightower, Kyle Van Noy, Jamie Collins, Ja’Whaun Bentley, Elandon Roberts, Calvin Munson

CB

Stephon Gilmore, J.C. Jackson, Jason McCourty, Jonathan Jones, Joejuan Williams, Keion Crossen, 

Safety

Devin McCourty, Patrick Chung, Duron Harmon, Terrence Brooks, Nate Ebner

ST

Stephen Gostkowski, Jake Bailey, Joe Cardona

 

Nagyjából nekem is ez a tippem. Hoyerrel vagyok gondba, mert én betenném az 53-ba, de kit vennék ki.

A másik kérdés, hogy Watson és Kendricks az eltiltás után tud-e helyet szerezni a rosteren. (Watson valószínűleg igen)

A legfontosabb, hogy hamarosan megtudjuk, mert kezdődik a szezon.

Kész az én végső 53-as tippem is, volt 1-2 komolyabb változás az előzőhöz képest.

QB: Tom Brady, Brian Hoyer, Jarrett Stidham (3)

Stidham hiába volt biztató, rengeteg újonchibát követ el, és nagyon benne van a játékában a labdavesztés, több interceptiont is megúszott az előszezonban, Hoyerrel viszont akkor is tudunk 8-9 meccset nyerni, ha Brady kiesik, szóval marad a 3 QB.

RB: James White, Sony Michel, Rec Burkhead, Damien Harris, Brandon Bolden, James Develin (9)

Nem igazán van kérdés, maximum Burkhead elcserélését tudnám elképzelni, de nem hiszem, hogy bármi értékeset kapnánk érte, így marad 6 futó.

WR: Julian Edelman, N’Keal Harry, Josh Gordon, Phillip Dorsett, Jakobi Meyers, Demaryius Thomas, Matthew Slater (16)

Gordon és Thomas bizonytalansága miatt kell ennyi elkapó, Olszewskit is vinném szívem szerint, de nem fér be sajnos.

TE: Ryan Izzo (17)

Húzok egy váratlant, és Watson visszatéréséig csak 1 TE-t hagyok a rosteren. Izzo a legjobb blokkoló (ennyi elkapó mellett ez a legfontosabb), és Bradyvel is egész jól megértik egymást, így ő nyeri a versenyt.

OL: Isaiah Wynn, Joe Thuney, David Andrews, Shaq Mason, Marcus Cannon, Dan Skipper, Hjalte Froholdt, Ted Karras (25)

Itt nincs sok kérdés, Wynn személyében megvan a franchise LT, hihetetlenül képzett (igaz a futásoknál és screeneknél még fejlődnie kell, de pass protectionben zseniális), így nem aggódok Brady vakoldaláért. Karras megbízható csere, Froholdt pedig mutatott jó dolgokat a rookie hibák ellenére. Skipper a legnagyobb kérdőjel, de egyelőre megteszi swing tackle-nek.

DL: Michael Bennett, Lawrence Guy, Adam Butler, Byron Cowart, Danny Shelton, Chase Winovich, John Simon, Deatrich Wise, Shilique Calhoun (34)

Topinnal nagyon sokat vártunk Penneltől, ehhez képest most rosterre se kerül, köszönhetően Cowart és Calhoun játékának. Mindkettő rosterre kerülése kisebb meglepetés, de Cowartnál soha nem a tehetséggel volt gond (ha jól emlékszem 5 csillagos recruit volt), inkább a munkamorállal, de ezen már változtatott, ami látszik is, Calhoun pedig Mike Lombardi szerint az egyik legjobb falemberünk, ő pedig elég hasonlóan gondolkozik, mint Belichick, szóval Calhoun is gyanúsan ott lesz az 53-ban. Mellette szól még az is, hogy a fal szinte bármelyik pontján tud játszani. Riversnek nem jutott hely.

LB: Dont’a Hightower, Kyle Van Noy, Ja’Whaun Bentley, Jamie Collins, Elandon Roberts (39)

Itt sincs sok kérdés, esetleg egy Roberts trade játszhat, és így Munson rosterre kerülhet (őt nagyon szeretik az edzők, a PS-be mindenképp megpróbáljuk visszahozni), minden más fixnek tűnik. Elég erős egység.

CB: Stephon Gilmore, J.C. Jackson, Jason McCourty, Jonathan Jones, JoeJuan Williams, Keion Crossen (45)

A liga (egyik) legjobb CB-sora ez. Crossen ST-alapember lett, King kiesésével pedig szinte biztossá vált a helye, míg Dawson csípője túl merev, hogy sikeres legyen az NFL-ben, így nem fér be, de a PS-be meg lehet próbálni becsempészni. Richardsot a draftpozíciója miatt 1 évvel tovább tartottuk rosteren, mint kellett volna, a Dawson-projektet remélem időben elengedjük.

S: Devin McCourty, Patrick Chung, Terrence Brooks, Duron Harmon, Nate Ebner (50)

Chung úgy néz ki megússza, így a kezdő adott, Brooks pedig remek csere lesz, ST-ben is használható, és a slotban is megállja a helyét.

ST: Stephen Gostkowski, Jake Bailey, Joe Cardona (53)

Allen kivágása óta itt nincs kérdés.

Roster bubble:

Utolsó 3, aki bekerült: Demaryius Thomas, Ryan Izzo, Shilique Calhoun

Utolsó 3 cut: Ryan Olszewski, Calvin Munson, Matt LaCosse

Jó kis roster! Én DT és Calhoun helyett Munson-t és Olszewski-t tenném be, a többi u.az. DT még egy labdát se kapott el Nálunk nyilvánosan. :) 

Elnézve a fenti tippeket, a patriots.com oldalon lévőket, meg a podcast-et meghallgatva, minden bekerülés indoka elfogadható, és minden cut indoka is egyszerre. Nagyon kíváncsi leszek, mit hoznak ki ebből. És kíváncsi leszek, mire jutnak a végül elküldöttek majd más csapatoknál. Remélem megtalálják a helyüket (lehetőleg másik csoportban és méglehetőbben a másik főcsoportban...)

Maurice Harrist és Keionta Davist tényleg elküldtük vagy IR-re raktuk?

A spotrac.com oldalon azt látom, hogy IR-en vannak Brandon Kinggel és Dangelo Rossal együtt. Bár egy korábbi cikk alapján nekem úgy rémlik, hogy Rosst elküldtük vagy nem?

Waiver-re kerültek kisebb sérüléssel, ha senki nem veszi fel Őket, akkor IR. King és úgy tudom Ross is, közvetlenül került IR-re.

Igazad van. Legújabb hírek szerint pedig nem vette fel egyik csapat se Harris-t és Davis-t, tehát most már IR-n vannak. 

Nagy élvezettel olvasom a tippeket az "ÖTVENHÁROMRA", én nem értek hozzá annyira, hogy tippelni merészeljek. :) Nagyon klassz a szakértők színes véleménye, pláne az indoklások, köszönet érte!  :) :) :)