A hét jelenete - 12. hét: Patriots vs Cowboys

Kép
Hét jelenete_resize

Győzelem. Ismét. Küzdős. Csúszós. Esős. Szeles. Hazafias!

Volt itt minden kérem szépen, kiejtett labdák dögivel, elejtett puntok, trükkös felállások, kihagyott FG-ok, szóval tényleg nem lehetett unatkozni. Ellenben a védelmi játékok kiválasztásánál egy kicsit gondban voltam, mivel sacket nem értünk el, de azért csak sikerült valamit ehhez a részhez is prezentálni-egy kis engedménnyel...

 

A hét támadó jelenetei:

1; Elsőből csak egy van

Szándékosan ez a cím, hiszen első körös elkapóból, akit a Patriots draftolt, csak egy van. És ugyanúgy egy van az első elkapott NFL TD-ból is. Reméljük ezt még sok sok követi!

 

T21

 

T222

 

2; Meyers a mély vízben

Azáltal, hogy mindösszesen 3 épkézláb elkapója volt a csapatnak, Meyers a mély vízben találta magát, hiszen nem volt alternatíva, számított rá a csapat.  Nem is maradt szárazon a meccs végére Meyers, de jól kezelte a "nyomást". Az első jelenetnél csodásan rázta le magáról az ellenfelét, és fontos yardokat szerzett még a második/harmadik kontakt után is, így 32 yardot véshetünk be a neve mellé.

 

T311

 

A második videónál a harmadik kísérletnél is bízott benne Brady, és a remekül tartó fal mellett a keresztbe futó Meyers egy gyönyörű passzot követően 23 yardot ért el.

 

T32

 

3; Edelman kulcsjátéka

Fontos volt ez a play, hiszen alig 5 perc volt a mérkőzésből hátra, viszont a csapat előnye nem volt túl tetemes. Edelman Superman-ként repülve szedte le a labdát. A falat ismét nagyon dicsérjük meg!


 

T4

A hét védő jelenetei:

1; Gilmore a néma gyilkos

Szeretem Gilmore szerénységét, alázatát. Nem szájhősködik, nem csinál túlzott ünneplést, pedig lenne miért. Egy ilyen elkapás még az elkapóknak is a dicsőségére válna, nem hogy egy védőnek. Hihetetlen  jó ütemben vetődött Gilmore, és a csúszós labdát probléma nélkül húzta be. 

 

V11

 

V12

 

2; King of my castle

Jött előre a Cowboys, akár az egyenlítés is benne volt a játékban. Persze ezt a Patriots védői nem így gondolták. Hightower és Collins szabályosan, tökéletesen időzítve ütötték ki az elkapó kezéből a labdát, így nagy lépést tettek azért, hogy megállítsák a támadókat.

 

V2

 

3; Rutin meg az évek

Slater aranyat ér. Nem csak a mérkőzések után tud csodás beszédeket mondani, de a tapasztalata minden pénzt megér. Egy kis "szabálymódosítás" révén került ide ez a jelenet, hiszen ezt korábban a támadókhoz tettem volna, de a védő jelenetekhez kellett az anyag. Remélem nem probléma, kedves szurkolótársak ;) Visszatérve: Slater testi épségét nem kímélve tette a kezét a labda útjába, amit utána végül Ebner szerzett meg a csapat "bénázása" után, ugyanis pár kézen átment a labda a földön, mire Ebnerhez jutott. Minden jó, ha jó a vége.

 

T1Slater

 

Hozzászólás

A védőszekcióval bajban vagyok, mert Gilmore is óriási, Slater meg játékfordító ÉS óriási.

Még gondolkodom... :) :) :)

 

Közben páran lebetegedtek:

DID NOT PARTICIPATE
S Patrick Chung, Illness/Heel/Chest
LB Jamie Collins, Illness
OL Jermaine Eluemunor, Illness
CB Stephon Gilmore, Illness
LB Dont'a Hightower, Illness
TE Ryan Izzo, Illness
CB Joejuan Williams, Illness
OT Isaiah Wynn, Illness

LIMITED PARTICIPATION
LB Ja'Whaun Bentley, Knee
OT Marcus Cannon, Illness
WR Phillip Dorsett, Concussion
S Nate Ebner, Ankle/Back
WR Julian Edelman, Shoulder
CB Jason McCourty, Groin
WR Mohamed Sanu, Ankle
DE John Simon, Elbow
WR Matthew Slater, Hamstring

"Csupa véletlenül van nálam hétféle macskaszõr. Ezt megkeverjük dohánnyal. Hát csak szíja kend erõsen! Ezt a hagymát meg szoríjja! Érzi-e kend, hogy javul?" :)

Na, ez végigmegy az egész csapaton...

Az égiek nagyon próbára teszik a csapatot, az edzőket meg a szurkolókat is.

A haterek meg hogyan fogják feldolgozni, hogy így is SB-t nyerünk, azt el nem tudom képzelni. Dehát így jártak... :) :)

Válasz Zsolt75 üzenetére

Hát lehet, hogy lesz belőle egy 4 meccses eltiltás Bradynek, mert inkább tudott róla, mint nem, hogy Cannon az öltöző egy sötét sarkában rátüsszentett több játékosra is, így a sok DIREKTE előidézett betegséggel jogosulatlanul tévesztettük meg az ellenfeleket a gyengeség látszatát keltve.

Majd agyonvertük mindegyiket. :)

Válasz Zsolt75 üzenetére

Bizony, a Pats játékosok már most tudatosan túllesznek rajta, a többi csapaton pedig majd csak a PO alatt megy végig, ami hát jogosulatlan előny a bostoniaknak! :)

Ha nem edzenek több idejük van videózni az ellenfél játékát.

Reméljuk az orvosi stab megoldja pont a nagyon jó játékosokat kapta el és a Houston

nem egy gyenge csapat. 

Nem tudom hogy vagytok vele de én szívesen meghallgatnám mi a véleménye többek között erről is Spigoeknak.... Egy podcast keretein belül.... Ha értitek mire gondolok... Jó régen nem volt már... Vmi infó esetlegesen van hogy miért?