Ups & Downs - 13. hét: Patriots @ Texans

Kép
Ups&Downs

Hétfő hajnalban a Patriots a Houston Texanshoz látogatott, ahol sajnos ismét nem sikerült megújulni a támadósornak, a védelem pedig - részben az őket sújtó betegség miatt gyengébben szerepelt - így 28-22-re a hazai csapat győzött. Nézzük, ki került az UP-ba és DOWN-ba!

UP

James White: White az elmúlt mérkőzések alkalmával haloványabban szerepelt, ezúttal viszont bepótolta az "elmaradt teljesítményét". A támadósor legjobbja volt, 14 futásból 79 yardot, 8 elkapásból 98 yardot és két touchdownt szerzett. Sajnálatos módon a jó játéka is már akkor következett be, amikor a Texans előnyben volt. Az mindenképpen pozitívum, hogy a running backek teljesítménye felfelé ível, erre lehet építeni a hátralévő mérkőzéseken.

Julian Edelman: Az elkapók közül ezúttal is csak Edelman teljesítménye volt értékelhető, és bár neki is voltak hibái, a többiek hasznavehetetlensége engem rendkívüli módon elszomorított. Meyers néha megvillant, de Dorsett és Sanu teljesen eltűnt. Ilyen elkapókat nem használni, szerintem hatalmas luxus, változtatnia kell a támadósornak, hogy őket is be lehessen vonni a játékba.

Lawrence Guy: Guynak nagy szerepe volt abban, hogy a Texans futójátékát szinte teljesen sikerült kikapcsolni, sajnos a passzjátékkal ezúttal meg lehetett verni a Patriotsot.

DOWN

Secondary: Kicsit hálátlannak tűnhet, de az eddigi teljesítményhez képest mindenképpen DOWN. Több alkalommal is szabadon hagyták az elkapókat, nyilván ehhez az is hozzájárult, hogy sok ember támadta Watsont. JonJonesnak is csendesebb meccse volt az eddigieknél, bár volt egy gyönyörű mentése, a következő játékban rögtön egy hosszú TD-t engedett.

Harry-Sanu-Dorsett trió: Edelmannél már említettem, hármójuk játéka egyszerűen borzasztó volt. Együtt 5 elkapást és 29 yardot tudnak felmutatni, ami rettentően kevés. Csak bízhatunk benne, hogy valamilyen csoda folytán fejlődés üti fel a fejét a továbbiakban...

Josh McDaniels: Chaten és néhányszor kommentek között már említettem, most újra megteszem. A playcalling szerintem jelenleg az offense hanyatlásának legfőbb oka, és bár én sohasem láttam belülről amerikai foci pályát, azt gondolom, ennél sokkal kreatívabb, az irányítót jobban segíő playekkel is lehetne operálni. Az elsőre futás max 1-2 yardért, majd 2&8-ra egy hosszú passz, hogy aztán harmadik és hosszú legyen semmiképp sem segít egy 42 éves irányítón, aki nagy valószínűséggel túl van karrierje csúcsán. De ez csak az én személyes véleményem...

Hozzászólás

Köszi a cikket, teljes mértékben egyetértek vele!

Örülök, hogy megemlítetted JMD-t, mert egyszerűen ötlettelennek érzem évek óta a hívásait. Persze vannak jobb és rosszabb meccsek, de vannak olyan hívások amik zavarnak: középső futások, a végtelenül konzervatív játékhívások stb.

Más csapatoknál sokszor látom, hogy pl. Rodgers vagy Mahomes olyan 20-30 yardos passzokat osztanak ki, ami Bradynek is simán menne.

Én úgy érzem, hogy nem Brady öregszik, vagy lett sokkal pontatlanabb, hanem a játékhívás kritikán aluli, ill. az elkapók egyszerűen nem szeparálódnak. Még egy szezonjában sem kellett ennyi labdát kidobnia az oldalvonalon kívülre!

Ennek ellenére pozitívan látom a csapat jövőjét, kicsit még összecsiszolódunk, Ted Karras visszajön az MCL rándulásból a rájátszásra, és playoff 1. körre már a csúcson leszünk. :) 

We are on the Kansas! :) 

Ideje lenne elfogadni, hogy a vezér és sleppje megérett a nyugdíjazásra... (Amúgy Barb vagyok - csak kifogott rajtam az új rendszer meg az időhiány és eddig olvasó üzemmódban nyomtam -  s szokásomhoz híven csupán ironizálok).

UP: Barb, hogy újra megjelent itt. :) :) Örülünk, a hölgyek közül egyedül Danna tartja a frontot - mit tartja, vezeti!!  

Az a helyzet, hogy az előző szezonban sokan kritizálták már JMD-t de akkor valahogy habzó szájjal keltek a védelmére sokan. A legemlékezetesebb ami elhangzott, hogy senki ne merje becsmérelni mert ameddig az illető nem hívott annyi játékot mint ő addig honnan is tudhatná, hogyan ítélkezhet. 

Akkor most feltenném a kérdést? Mi változott JMD hívásaiban az utóbbi 3-4 évben? Mert szerintem semmi. Csak most már egy Edelman édeskevés hozzá, hogy ezzel az ultraf...s és konzervatív játékhívással eredményesek legyenek. Már a tavalyi PO/SB-ban is Edelman éd Gronk húzta ki őket abból a bizonyosból ilyen téren. Most, hogy Gronk már nincs és Edelmant leszámítva az összes elkapó (nem is írom le milyen) méginkább megmutatkozik JMD ötlettelensége és eredménytelensége. De ez nem azt jelenti, hogy csak idén ilyen. Mert ez eddig is ilyen volt, jó reggelt kívánok....

 

Most akkor JMD a fogalmatlan, az nfl leggyengébb támadókoordinátora, vagy mivel a többi elkapó alkalmatlan, az egyetlen, fájós vállú, idén gyakrabban is hibázó Edelmanre, akit sokszor dupláznak, kellene olyan játékokat kitalálnia, amivel minden meccsen 40 pontot szerez a csapat, jó futójáték és támadófal nélkül egy kissé pontatlanabbá váló qb-val?

Mégiscsak el kellene küldeni Kraft úrnak azt a cv-t. A motivációs levélbe mindenképpen bele kellene írni, hogy JMD ultraf...s, konzervatív, alkalmatlan. Valószínű BB is az, mert ezt nem veszi észre, mi több szabad kezet ad neki. Volna itt pár alkalmasabb jelölt.

Nem mellesleg: JMD (és a Pats edzői stábja) az nfl szakértői szerint az egyik legjobb a meccs közbeni értékelésben és változtatásban, ami azért nem a konzervativizmus legfőbb ismérve. Többnyire a game plan kialakításában is a legjobbak között vannak. Ettől még persze hibáznak. A Falcons ellen, a “száz” pontos Eagles elleni SB-on, no és a tavalyi rájátszásban meg JMD volt maga a kreativitás és az isten? Vagy ezekhez köze sem volt? Tavaly a SB-on ugye bármit próbált, nem működött, nem függetlenül az ellenfél felkészültségétől, ezért ultrakonzervatív módon a végére eldobta a playbook-ot és ott találták ki a játékokat. Azt is, amivel nyert a Pats.

Szívemből szólottál. :) Itt annyi, de annyi NAGYON okos ember van, akik simán zsebre tennék a teljes NFL coach garnitúrát, csak hát sajnos a sors azt hozta nekik, hogy inkább itt írogatnak.

Én is útálom a középre futásokat, de induljunk ki abból, hogy JMD (és vele BB) nem hülye, akkor meg nem lehet, hogy ez a legjobb tesztje a védőfal futás elleni mozgásának? Lehet jobban tudják, hogy azt a snapet fel kell áldozni egy látszólag reménytelen játékért, mert nagyobb haszna van? Én se tudom, mert nem értek hozzá, de ezt hajlandó is vagyok beismerni és nem megkérdőjelezni az NFL történelem bizonyítottan legnagyobb edzőjének a szakértelmét.

U.i.: én is gutaütést kapok a hívásoktól időnként a meccs alatt, de ettől még ők ott vannak, mi meg a képernyő előtt.

 

Nálam TB is down, hisz nem csak JMD felel a játékhívásért, hanem a 12-es is. BB a kétpontos elszúrásáért, a kickert (a nevét egyelőre nem jegyzem meg) pedig alapból a downba tenném. Gost we miss you! :) Go Pats!

TB a végrehajtásáért felel nem a hívásért. Bár egy ideje nem nagyon hív át semmit sem pedig megtehetné ha minden igaz. Szarból várat a GOAT sem tud építeni

Nekem az áthívás is hívás. :) Lehet hogy csak altatunk megint? A PO esélyes csapatok ellen tudunk legrosszabbul játszani, akkor a KC ellen is infarktus közeli állapotot kell megélni?!

Sima meccsre semmiképpen sem számítanék a Kansas ellen. A védelmük nem világverő, passz ellen közepesek, futás ellen viszont az egyik leggyengébbek. Ezzel igazából annyi a gond, hogy a futás nem éppen az erősségünk, de ha most sem tudunk azon a téren villantani valamit akkot kb senki ellen nem fog menni a rájátszásban sem. A támadósoruk jobb napján simán elit, de ez a mi védelmünkről is elmondható. Kíváncsian várom mi lesz a terv Hill és Kelce ellen, mert őket kéne megfogni, de ez nagyon nem egyszerű feladat.

A "két pontos elszúrása" pedig a sajtótájon meg lett magyarázva (majd valszeg valamelyik következő cikkben benne lesz itt is) : a védelmi felállás olvasásából úgy döntött, hogy nem mennek neki, de nem is pazarol el egy - a 4. negyedben talán értékes - időkérést, inkább benyelünk plusz 5 yardot. Bár duplán nem jött be (rúgás mellé + nem döntött semmiről az utolsó időkérés), szerintem így is inkább zseniális húzás, pont az az apró nüansz, ami akár el is dönthet egy meccset. Most nem. Majd legközelebb.

Nekem az a bajom az:  altatunk, meg nem nézünk bele mélyen a playboookba, stb véleményekkel, hogy most ha

megtennénk, varázsütésre az elkapók tudnának szeparálódni, vagy a támadófal hirtelen óriási lyukakat nyitna a futóknak,

vagy az újoncok hirtelen összhangba kerülnének TB-vel?

Elég pesszimista vagyok ezen a téren, nincsenek jó érzéseim a rájátszásra vonatkozóan. Tavaly ilyenkor 2 vereség után

azt éreztem h meglesz a AFC döntő meg az SB is:)

Nekem az a bajom az említett “altatunk és nem nyílt kina playbook” dumával, hogy egy baromság 😀😀

Hát nem tudom. Én is inkább pesszimista vagyok az utóbbi meccseket látva. De ugyanígy "elengedtem a szezont" tavaly is a vereségek után, meg a Chiefs és a Rams ellentmondást nem tűrő menetelése miatt. Aztán a rájátszás és a SB után megfogadtam, hogy soha sem vonom többé kétségbe, amit az öreg BB csinál. Most ugyanez van.  Megint azt érzem, hogy ebből csúnya bukta lesz, legkésőbb Baltimoreban, de mégiscsak ott a pálya szélén a vén mágus...

Tudomásul kell venni, hogy a jelenlegi játékos és edzői állománnyal ez a keret kb. ennyire képes jelenleg. A védelem régi motorosokból áll, nagyjából egészséges mindenki, BB irányításával  általában kihozzák magukból amit tudnak, meg is van az eredménye. Csodákat  nem tudnak művelni, egy extra irányító és támadósor ellen kijön az, hogy alapból a támadók vannak előnyben. Legutóbbi teljesítményüket biztosan nagyban befolyásolta egészségi állapotuk.

A támadóknál is objektíveknek kell lennünk. Gronk kiesésével mind elkapó, mind blokkoló oldalon pótolhatatlan veszteséget szenvedtünk + a " Gronk jelenséget " ami általában + volt a csapatnál. Andrews kulcsember volt az elmúlt években a falban,  Develinről sem kell sokat írni, az ő kiesése is sok játékszituációt ölt meg . Gordontól többet vártunk, amíg itt volt,  AB  esete is különleges, ő ha marad, biztosan sokat segített volna Bradynek, a látottak alapján. ( Milyen érdekes, amióta nincs nálunk, nem került elő senki, aki panaszkodna rá, úgy általában eltűnt a közéletből... )

A legutóbbi meccsen a betegséghullám biztosan befolyásolta a támadók eredményességét, is de az látható, hogy több sebből vérezve darálják ezt a szezont. A befektetett munka , az akarat biztosan megvan, de sokszor nem látom a szükséges összhangot  a bentlévő fal, QB, elkapók és a végrehajtani kívánt játékhívások között. Bradyben még benne van egy SB győzelem is, de csak megfelelő körülmények között. Azt tudomásul kell venni, hogy jelenlegi állapotában ő arra már nem képes, hogy nyomás alatt, hibázgató elkapókkal megváltsa a világot. Jelenleg nincs körülötte olyan játékosállomány, amilyent megérdemelne, sajnos nem ugrott ki senki a társaságból, nem lett meghatározó játékos rövid időn belül, mint egykor pl. Welker, Moss, Gronk, Hernandez , v.JE. ( Moss kivételével mindegyikük csak egy lehetőség volt, amikor idekerült, még Gronkkal kapcsolatban is sokan a fejüket csóválták, amikor BB leigazolta )

Összefoglalva én nagyon szurkolok a társaságnak, de nincsenek túlzott elvárásaim. Azt szeretném, ha egy nagyjából egészséges keret láthatóan mindent megtenne a sikerért , kihozná magából azt ami benne van, aztán meneteljen, amíg tud. Ha jön egy vereség, ne azt érezzem, hogy mi vertük meg magunkat, hanem egy jobb csapattól kaptunk ki.

Azért tényleg röhejes a károgásunk...Már egy playoff 2 kört vagy AFC döntős vereséget is kudarcként élünk meg.

Szerintem a többi csapat minden hazai szurkolója rajtunk röhög, hogy na ezeknek vannak már komoly problémáik. Az én csapatom meg 1987-ben volt utoljára a rájátszásban akkor is kiesett a Wild Card körben...

Ez a sikeres csapatok sajátja, a Real Madridnál már az első vereségnél lengetni szokták a szurkolók a fehér kendőket a stadionban, ami nem éppen az elégedettség jele. Az SB győzelmekkel magasra lett téve a léc, amik után bármilyen kiesés nyilván csalódás.

A Real Madridnál a pénzügyi fölény miatt joggal várják el..ez meg az NFL, ahol minden csapat ugyanannyit költhet..

Otthon sincs egyértelmű pénzügyi fölényük, nemhogy Európában. Ott is csak a győzelem elfogadható és ez nem a pénzügyi fölényük hanem a történelmük miatt van.

A Real történelme a spanyol liga feletti pénzügyi fölényéből ered..nem véletlenül ott játszottak világválogatottak az elmúlt 7 évtizedben..Most is elviszik a tévés jogdíjak túlnyomó részét, teljesen egyenlőtlenül elosztva..ebből a fölényből ered, a sokkal erősebb játékoskeretük évről-évre mint a liga többi csapatához képest (írhatnám a Barcelonát is a Madrid helyett) így ezért várják el az eredményt, mert a legtöbbet költik-legerősebbek, mindezt egy erőviszonyokat bebetonozó rendszerbe, ahol nagy ritkán lesz csoda, hogy nem a 2 nagy nyer..Innen van az elvárás..

Ellenben az NFL körforgásra épül, mindenkinek ugyanakkora szelet jut a tortából..ugyanannyit költhet..így bármiféle elvárás 2 évtizednyi dominancia után meglepő..pláne egy olyan csapattól amelyik sokkal többet adott a szurkolóinak mint a többi..cserébe elvárás van :) meg hiszti egy 10-2-es szezonban..meg SB elvárás..de hát már eddig is erőn felül teljesítettek a 9SB-vel 19 év alatt. Szóval lehet fordítva ülni a lovon, csak az nem realitás..aztán lesz a csalódás, jön a hiszti..ahelyett, hogy minden meccs ajándék lenne, amíg még tart ez..

Down-ba tenném magamat is, mert amerikai focit nézek! Talán gombfocit kellett volna választanom? Már késő? Egyik hasonló tematikájú oldalon a Pats szurkolókat támadták mert nekik csak a saját csapatuk a SZENT! Valaki felhívta figyelmét, hogy egymás között milyen mély ellentét van, de elhallgatta, hogy ehhez képest a Marianna-árok csak egy csapadékelvezető kaparék. Ellentét? Itt? Ugyan már! A világok harca zajlik! Jómagam középiskolám végéig játszottam csapatban. Már akkor tettem egy fura felfedezést és ezt később egyéni játékban (asztalitenisz, ami ugye nem sport, hiszen ping-pongnak nem lehet nevezni egy sportot) is tapasztaltam, hogy vannak esetek, amikor minden sikerül és van amikor nem jönnek össze a dolgok. A Pats-nek nem jól indult a szezon személyzeti ügyekben, DE szerencsés sorsolásnak(?), jó csapatszellemnek(?), okos edzőknek (ez csak vicc volt, mert mindenki tudja, hogy az egész stáb fakezűek gyülekezete) köszönhetően ment a szekér és jöttek a bírálatok. Könnyű a sorsolásunk, gyengék az ellenfelek. Igaz volt, mert minden pontot Jézuska hozta rénszarvasszánon. Vezetjük a csoportunkat, de köztudott, hogy a három másik csapat csak azért vannak, hogy meglegyen a létszám. Jó a Bills-t most kivétel. Különben is a végén biztosan elveszítjük az első helyet. Vezettük a főcsoportot, de lám azt is elveszítettük! Második hely egyenlő az Armageddon eljövetelével! Különben is biztosan elveszítjük azt is. Arról ne is beszéljünk, hogy az AFC mennyivel gyengébb az NFC-nél! Valamikor azt olvastam szurkolói pályafutásom elején és azóta sokszor, hogy ebben a sportban a kiegyenlítődésre épül az egész szisztéma és ezt rengetegszer elismételték. Látunk sok csapatot, amely következetesen hosszú idő óta gyengén muzsikál és egy, csak egy csapat van a csúcson (úgyis leesünk majd onnan is) közel két évtizede. Megjegyezném, hogy gyenge csapatnak lenni tartósan sokkal könnyebb mint élen tartózkodni! Ez idő alatt számtalanszor játszottunk sikertelen szériákat. De korrigáltuk és felálltunk. Edzőkergetés és irányítócsere nélkül, mert minden fordulóban úgy mentek a játékosaink, mintha csatába mennének és nem igazán szeretnek veszíteni. Lehet rosszul játszani, mert formán kívül van/ak közöttük. Tudjuk, hogy minden poszt nagyon fontos és elmehet egy gyengén teljesítő játékoson a mérkőzés. Most a fontos posztokon levők szinte fele beteg volt. Múlt héten tudtuk kompenzálni egy játékos esetleges gyengébb fizikális teljesítményét, de egyszerre ennyit képtelenség. Mégis küzdöttek. Nem mindenki csodásan, de nagy akarással. Ezért szurkolok nekik.

Ui.: Nem tudom mítosz-e a playbook PO-ra készülő külön exkluzív kiadása, de azzal tisztába kellene lennünk, hogy szinte biztos továbbjutóként kár erőltetni az olyan játékokat, amellyel esetleg sikerrel szerezhetünk yardokat, pontokat és esetleg mérkőzéseket.

Ui2.: Karácsony itt van a nyakunkon és lebegjen a szeretet feeling-je felettünk és ne akarjuk elküldeni az egész csapatot edzőkkel együtt, hiszen akkor ki nyeri meg februárban a SB-t nekünk (is)?

Kitettük az új rugó gyereket. Jöhet a következő. 

BB azt mondta büszke arra ahogy a srácok küzdöttek. Ebből én arra következtetek, hogy a betegséghullám miatt eléggé le volt gatyásodva a társaság. KC elleni meccsre reméljük felgyógyulnak és odapirítanak.

Kicsit off

Új fiú a roster-en! A waiver-ről (az Eagles-ből került oda.) DT A. Huggins. 191 cm, 138 kg, Clemson. Mivel még rúgónk nincs az 53-ban, valószínűleg Covart kerül fejsérülésével IR-re.

OFF

Ezen a "járványszerű" betegségen eszelek. Pénteken 10 játékosunk volt ilyen állapotban (3 OL, 3 LB, 4 DB), ami kizárja az egymástól független "egyszerre u.abban való megbetegedést" és az előző meccs ítélet időjárására sem igazán fogható ez betegség hullám egyértelműen, hiszen a Dallas játékosok nem betegedtek meg. A legnagyobb valószínűség az, hogy egymástól kapták el. Amennyiben így van, szerintem felmerül a játékos(ok) és az orvosi stáb felelőssége a járványszerű elterjedésben.

Erre van egy nagyon frankó magyarázat. Egy légtérben voltak...

Nézd meg mivan egy suliban influenzajárvány idején:) Úgy kell összevadászni egészséges tanárt, gyereket:)

Egy járvány terjedését azért elég nehéz megakadályozni, főleg a kezdeni szakaszban. Ezek a játékosok felnőtt emberek, nem rohangálnak állandóan a csapatorvoshoz, valószínűleg voltak köztük páran akik úgy voltak vele hogy kihordják a korságot lábon, csak hát közben fertőzték a többieket. Van ilyen sajnos, most már túl kell lendülni ezen az ügyön.

Megnéztem a Seahawks meccsét. Már egymás után a másodikat. Hollisternek több elkapása volt a két meccsen mint a nálunk eltöltött évek alatt összesen beleértve az edzéseket is. Ez hogy a francba lehet? Ennyire különböző a két csapat stílusa vagy mi? A Seahawks egyik legjobbja, de mindenképpen egy használható játékos benyomását kelti, mi meg odaadtunk egy TE-t szotyiért.

Mellesleg Gordont is jobban használják mint mi. Metcalf pedig fényévekkel Harry előtt van.

Hollister elkapásainak az a trükkje, hogy Wilson ODADOBJA neki. Azért nem tudott nálunk elkapni, mert a kapitány konkrétan levegőnek nézte - tudjuk, van ez a kémia dolog, amire TB nagyon érzékeny. Hollister az előszezonban a csereirányítókkal tök jól játszott, aztán élesben meg alig kapott labdát. Én is sajnáltam, mikor nem játszatták aztán meg elküldték, szerintem is több lehetett volna benne, csakhát nem mi dobálunk neki, hanem TB. Most meg Wilson használja nagy örömmel, ő meg bitang elkapásokkal hálálja ezt meg. Így jártunk.

Gordonnak három meccsen van 4 elkapása és 47 yardja, ez azért nem épp félelmetes. Metcalfnak pedig kb 10 meccs előnye Harryvel szemben. Ha ugyanennyit játszott már N'keal is a csapattal, térjünk vissza rá :)

Hollistert én sem értem, de van ilyen. Nálunk szinte mindig sérült volt, ha meg épp nem, akkor sem muzsikált jól. Nálunk is jól működnek máshonnan kikukázott játékosok, ez működik fordítva is

Az NFL már csak ilyen, mindig van egy következő játékos ha valaki megsérül és lehet hogy pont ő lesz aki megragadja a lehetőséget. Hollister lehet hogy most megtalálta hosszú távra a helyét.

Hát igen, az NFL útjai kifürkészhetetlenek. :) Gronk nem volt hajlandó lesérülni, amikor Hollister éppen egészséges volt...

Ha jól emlékszem, Hollisternek igazából nem a játékával volt gond, hanem azzal, hogy nemigen tudott egészséges maradni.

(De lehet, hogy rosszul emlékszem)

Azt mondják, Magyarországon tízmillió szövetségi kapitány van, annyira "ért" mindenki a focihoz.
Én nem vagyok benne itt a törzsgárdában, ahogy a hsz-okból észreveszem, van egy kialakult kemény mag. Én úgy veszem észre, itt a csoportban legalább 4-5 olyan szakember van, akik mellett BB és JMD csak tanuló...Nem is értem, hogy hogy a bánatba tud ez a páros ennyi meccset, rájátszást, uram bocsá' SB-t nyerni....

Félreértés ne legyen, én hülye vagyok ehhez, de egyszerűen érthetetlen számomra, hogy mennyire megy itt így távolról az edzői stáb lehülyézése, kioktatása.....Olyan szenvedélyesen kapnak hideget-meleget, hogy csak lesek...

 

Ez minden sport témájú fórumon így van :)

A másik nagy kedvencem az egymás revolverezése valami random PFF statisztikával. 

Biztos, hogy máshol is így van, de nem tehetek róla, nekem nem tetszik, és ezt nem vagyok képes betudni annak, hogy "Érted veszekszek, nem ellened"...
Természetesen mindenkinek szuverén joga elmondani a véleményét, de ettől még furcsa ez a fajta lekezelése az edzőknek....A játékosokról már nem is beszélek :)

Halihóóóó,

Szerintem:

UP:

  • Fuss Brady, fuss!!! (legjobb yard/futás átlag a meccsen…)
  • Időkérést bent nem hagyunk! Ha másként nem megy kikérjük egy térdelésre is…
  • Taktikai repertoárunk újabb gyöngyszeme, hogy annyira indiszponáltan játszunk, hogy teljesen elaltatjuk az ellenfelet és végén lecsapunk

DOWN:

  • Nemcsak BB és TB, hanem az egész csapat KIÉGETT! --- Már egy nyamvadt influenzát sem tudunk legyőzni.
  • Simon rossz kosaras --- nem tud zsákolni
  • Bolden egyszer ért labdához, akkor is hogy (Kick-off returnt nem ér beleszámolni!!!)?