Pro Bowl: Hightower, Gilmore és Slater

Kép
PB2020

A Patriots csapatából hárman kerültek be a január 26.-án rendezendő Pro Bowlra. A játékosokra szurkolók, edzők és játékosok szavazhattak.

A játékosok: Dont'a Hightower, Stephon Gilmore és Matthew Slater. 

A legtöbb játékost a Baltimore Ravens adja, 12-t. 

Reméljük a bostoni játékosok idén sem lehetnek majd ott, "egyéb" elfoglaltságaik miatt.

Hozzászólás

HT-t nem igazán értem, KVN jobban megérdemelné. 

Nekem Jamie Collins is jobbnak tűnt idén, bár az adatokat nem ismerem (szerelés, negatív yardos szerelés, fumble, INT, sack, nyomás, siettetés, ütés és hogy coverage-ben mit mutattak).

Közben kicsit utána néztem, hogy talán azért nem jók a Mi javaslataink, mert HT MLB-ként került be, KNV és Collins viszont OLB poszton játszik. :) 

Egyetértek. Hightower kicsit lomhának tűnt az egész szezonban, úgyhogy szerintem Jamie Collins és Devin McCourty is jobban megérdemelte volna. De lehet, hogy ennyire nincs jó MLB az AFC-ben...

Szerintem ha "hopi46" leírná, hogy "Boldog Karácsonyt kívánok minden Pats-szurkolónak!", akkor is kapna rá 10 dislike-ot...

Nyilván mindenki írt már ide (is) hülyeséget. Ha valaki egyetért a leírtakkal, remek, nyom rá egy "like"-ot vagy hagyja a fenébe. De ha nem ért egyet, úgy gondolom, az lenne a korrekt, ha kifejtené, hogy miért nem. Ennek a "dislike" gombnak nem tudom, mi a fene értelme van. Ez egy szurkolói oldal, és úgy vettem észre, hogy "hopi46" az általánostól sokszor eltérő véleménye(!) vagy a stílusa miatt sokaknak lett nemkívánatos személy. Leírt itt egy mondatot, hogy szerinte HT helyett KVN. Kapott rá 3 dislike-ot, de SENKIBEN sem volt annyi kurázsi, hogy kifejtse, miért nem ért egyet vele. Tartok tőle - ezért írtam az első mondatot is -, hogy egyesek már csak a neve láttán, el sem olvasva, hogy mit írt, nem értenek vele egyet, és szép magyar kifejezéssel élve "dislike"-olják.

A "like" gombot meghagynám, de a "dislike" gombot leszedném innen. Ha valaki más véleménnyel van valamiről vagy valakiről, mint a véleményt alkotó, írja le. Ha meg képtelen érvelni, akkor gyakoroljon. 

Csak nevesíteni kellene a dislike-ot. Volt egy pókeres oldal, ahol szintén anonim volt a like/dislike. Ugyanez ment mint itt, aztán az üzemeltető rájött, hogy az ovit inkább felszámolja, felnőttesebb véleménynyilvánításra, ha már kifejezik tetszésüket, vagy nem tetszésüket és megoldották, hogy a nick ki legyen írva a like/dislike-nak megfelelően. Érdekes módon eltűntek az ellenszenv dislike-ok abban a pillanatban és csak a tartalom lett értékelve minden hozzászólásnál.

Ezek az anonim dolgok, mindig a trolloknak kedveznek..

Így van. Nevesíteni kell a dislike-ot. És akkor már a like-ot is. Nem tudom, hogy ez itt technikailag megoldható-e, de ha lehet, meg kellene csinálni.

Az oldal készítőjét többször kérdeztük, de sajnos nem megoldható. De olyan szinten nem, hogy még mi, szerkesztők sem látjuk se a like, se a dislike mögötti tartalmat. Sajnos ez van, nem tudunk mit csinálni. 

Ezt én is észrevettem már:) Múltkor is írt egy olyat, hogy abba aztán tényleg semmi belekötni való nem volt, azt mégis kapta a dislike-okat. Mondjuk én is szoktam :)

És hopp, jelen állás szerint már te is kaptál ezért kettőt... Nekem sem szimpatikus ez a dislike. Hopinak meg karácsonyra gyűjtsünk ide like-okat! :-)

Sok tagunk van, sokféle mentalitással, teherrel, életúttal - mindenkit más tesz boldoggá.

Mindenki emlékezzen tán Fülig Jimmy örökbecsű okosságára: Tiszteljük felebarátaink agybaját!  :) :) :)

Szarjátok már le a dislike-ot.

Én nem is nézem mintha nem létezne.