Thuney távozhat

Kép
thuney

Matt Verderame információi szerint a Patriots nem fogja újra igazolni szabadügynök falemberét, Joe Thuney-t. Thuney valószínűleg a liga egyik legjobban fizetett guardja lesz és mivel a New England szűkös pénzügyi lehetőségekkel rendelkezik, így nem tudnak versenyezni a piaccal. Az így felszabaduló pénzt Brady és DMC megtartására tervezik fordítani a forrás szerint.

Forrás: FB

Hozzászólás

Úgy néz ki akkor a jelent választjuk és próbálja a csapat megtartani Brady-t és McCourthyt.

Sajnálom Thuney-t, mert ő lett volna a jövő Andrews és Mason mellett.

Ráadásul új támadófal edző is lesz, kíváncsi vagyok mit hoznak ki az egységből.

Thuney tavozasa nem a jelen valasztasa. Akkor is elment volna velhetoen, ha TB elo szerzodessel birna jelenleg. Ennnyit nem nagyon er nekunk egy LG. Lasd Mankins..aki azert jobb jatekos volt Thuneynal.

Ez így van. Paul GMkedése alatt is írtam. Ez egy álom hogy nagy pénzért megtartjuk majd Thuneyt, Van Noyt,Collinst.aki nagy penzt akar az az elmúlt jó néhány évben nem nálunk kötött ki. Nálunk nem divatos nagy pénzt adni. Nálunk az a szokás hogy elhozunk egy Van Noyt a Lionsbol és nálunk eléri azt hogy nagy pénzt kereshet máshol.Tobbszor elmondtak podcastben itt hogy nálunk sem keresnek rosszul csak az ésszerűség keretein belül.Ha Brady megy, mi valószínűleg akkor sem adnánk akkora pénzt pl egy Thuneynak amekkora piaca lesz. Ez van. Nála jobb játékosok is mentek már el. Semmi baj, majd jön a következő Thuney, Van Noy (ha megy persze), stb. 

Más kérdés persze hogy azért sajnáljuk hogy mennek. 

Én is örülnék ha maradna, de ez egy álom. 

Tényleg, hol a többi GM? Volt több megjegyzés hogy majd lesz másnak is GM terve. 

És hogy legyek még telhetetlenebb,esetleg podcast nem lesz vmikor a közeljövőben? 

Istenem, de messze még a szeptember.... 

Valóban, Én is várnám a többi GM-et, meg balimate véleményének 3.részét a végső következtetésekkel együtt. 

Hát Thuney itthagyott 2M-jával nem sokat érünk TB és DMC ügyében. :(

Én úgy tekintek a lejáró szerződésű játékosokra mintha azok nem lennének a csapat tagjai. Így azután az Én szememben csak annyi történik Thuney távozásával, hogy nem igazol a csapat egy kiváló guard-ot a cap space nagyjából harmadáért, ami a hiányposztokat tekintve jó döntés. Fura a megközelítés, hogy nem költenek el rá pénzt és akkor marad másra. Olyan erőltetett optimizmus az egész.