Ingyenes az NFL Gamepass

Kép
KM1

Az NFL bejelentette, hogy a Gamepass-t minden rajongó számára ingyenesen elérhetővé teszi július 31-ig, lehetővé téve eszetlen mennyiségű mérkőzés, saját sorozat és egyéb tartalom elérését, mint például a „Hard Knocks”, a „Scouting Combine” összefoglalók és a „A Football Life”. Ez egy olyan ajándék, amit minden rajongónak ki kellene használni, különösen a mostani „home office” helyzetben.

Én gyorsan ki is próbáltam a regisztrációt, egyszerű és gyors. A tartalom szinte minden mobil eszközön hozzáférhető az app letöltésével.

Miközben otthon töltjük az időnk nagy részét, ez egy jó lehetőség arra, hogy múltidézőnek megnézzünk pár Brady meccset.

Ingyenesen megtekinthetőek a 2012-es szezontól az alapszakasz és a rájátszás meccsek, illetve a 2013-as szezontól még az előszezon meccsek is.

Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy szánjon rá fél percet a regisztrációra és élvezze ki a szinte végtelen tartalmat, amit most ingyen kapunk.

Hozzászólás

Ráadásul az összes eddigi SuperBowl fent van. Bár a korábbiak néha csak összefoglaló formájában, de a 2000 utániak teljesen egészben is. :) 

A normál hozzáférésben is megtalálhatók a régi SB-k vagy csak az új, ideiglenes, ingyenesben? Mert én azokat nem látom, csak (mint eddig) 2012-ig tudok visszamenni.

 

Upgrade: létrehoztam egy ingyenes accountot is, de abban sem találom a régi SB-ket. Te hol találtad meg ezeket?

 

Ok válaszolok magamnak. Megtaláltam, az NFL Originals menüben a Super Bowl Archives-ban vannak.

Jópofa. Nekem évek óta van. Viszont a full verziónak igen húzós az ára. Régebben voltak csomagok (pl. csak a kedvenc csapat opció stb.) Van részletfizetős “gomb”... Pár éve volt egy néhány napos üzemzavar évad közben, rögtön jött a bocsánat email és mint a kisangyal, visszautaltak asszem 20 euro-t. :-)

Igen, ez az USA. Itthon meg nem hogy nem írnának elnézést kérő levelet a kellemetlenségért, de még tőlünk várna a szolgáltató bocsánatkérést. 😅

Annyi megjegyzés, hogy nekem a mobil appban nem látszott az ingyenes hozzáférés, csak asztali gépen.

Ott regisztráltam / megigényeltem és utána működött telefonon / TV-n.

Megj.: Samsung smart TV-n van gamepass app a TV-re, direktbe kezeli, nem kell átjátszó felület.

Állítólag Hoyer jöhet vissza backup szerepbe...

Megkövetem magam, mert egy másik cikk alá azt írtam, hogy Brady bele akart szólni az offense munkájába és a keret összetételébe és részben ezért távozott.

A linkelt cikkben azt írják (pletyka szinten), hogy az egyetlen dolog, amit kért az az összes Bucs játékos telefonszáma. Hát igen, ez inkább vallana Bradyre. :)

https://nesn.com/2020/03/tom-bradys-only-demand-from-bucs-was-phone-number-of-all-new-teammates/

 

 

Úgy gondolom, ha bele akarna szólni  Bucs offense-be akkor ezt feltételeként szabta volna az igazolás előtt és nem csak a telefonszámokat kérte volna el.

Persze lehet, hogy csak azt az infót nem szivárogtatták ki és kész. :) 

Azt viszonylag nehezen tudom elképzelni, hogy amikor BB-vel leült szemtől szembe és ugyanezt kérte, akkor Bill kerek perec kijelentette, hogy nem kapja meg a telefonszámokat, és a meglévőket is törölje, és ez döntött a két csapat között.

Ha csak az O#-t nézzük, akkor amikor döntést hozott, mindkét rosterről volt információja, és arról is, hogy kik vannak célkeresztben. Talán még "javasolhatott" is párat, amit egyes csapatok kultúrájában akár tekinthetünk beleszólásnak is.

Azt hiszem félreérthetően fogalmaztam. 

A Bucs háza tájáról azt szivárogtatták ki (pletyka szintjén), hogy Brady nem kért semmi olyasmit tőlük, hogy beleszólhasson az offense-be, sem azt, hogy ő viselje a 12-es számot, nem szabott ilyesmi feltételt.Egyedül annyit kért, hogy megkapja a telefonszámokat, gondolom azért, hogy a vírus helyzet ellenére is meg tudja ismerni őket.

Az, hogy a Pats-cel, tárgyaltak-e vagy volt-e ajánlat nem tudni, de én semmi olyasmit nem írtam és célozni sem akartam rá, hogy BB-től kérte volna a telefonszámokat. Nem sok értelme lenne, valószínűleg megvan neki mindenkié. :)