BREAKING: Cam Newton a Patriots kezdőirányítója!

Kép
CN

A Patriots bejelentette, hogy az idén igazolt Cam Newton lesz az első alapszakasz-meccsen a kezdőirányító. Newton a kezdő QB poszt mellett csapatkapitány is lesz idén a Patriotsban.

Hozzászólás

Válasz gomes88 üzenetére

El tudnám még egy pár évig hallgatni a haverjaimtól februáronként, hogy: Ba*g, már megint a Patriots ... 

Teljesen megérdemelt, remélem egészséges tud maradni és hoz egy bomba évet, mint játékos és mint ember is megérdemli azok után amin keresztül ment az elmúlt években. 

Válasz ArnoldPatsenegger üzenetére

Na de mindjárt jön az értő közönség, hogy megmondja, hogy ilyen hajjal, meg ruhában, meg pár éve is azon a sajtótájékoztatón ... ;)

 

Hát az öltözködésével Én sem tudok azonosulni, de szerencsére a pályán felszerelésben és sisakban lesz. Go Pats

Nem kell vele azonosulni, elég elfogadni. Ez az ő saját élete. ;)

Engem is kizárólag az érdekel, hogy amikor jön le a pályáról, akkor azt mondhassam, hogy: Ez, igen!

De most komolyan, ezen bárki érdemben meglepődött?! Na akkor jöhet Super Cam ,aki SB-ba vitte azt a Carolina-t! Én csípem a csávót, a hülye kalapjaival együtt is!

Mikor leigazoltuk, egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy rostert fog. Nem a tehetsége, meg a személyisége, hanem az egészsége miatt. Örülök, hogy rám cáfolt. 

CB M. Jackson és DT M. Barnett cut. Az utóbbi, ha nem kel el, Pats IR-re kerül. 

Igazából csak tippelek, de nem lehet, hogy az IR igazából ilyenkor a játékos védelmét szolgálja, mert a csapat igazából szabadulna tőle? Amíg IR-en van, addig talán kap valami fizut is.

Ha egyből IR-re kerül 6 hétig még csak nem is edzhet. Ha tehát csak kisebb sérülése van, hátha valamelyik csapat felveszi a roster-ére, mert lehet néhány nap/hét alatt meggyógyul. Érthető, ha egy csapat nem akar az injury settlement szerint istápolni egy egyébként cut jelölt játékost és próbálkozik "elpasszolni". Ez lehet, hogy a játékosnak is jó, mert roster-en több a pénz, mint IR-en. Nem tudjuk a sérülésének mértékét, még az is lehet, hogy Ő kérte ezt a megoldást, mert az IR listáról el kell ugyan engedni a játékost, ha egészséges, de rendszerint ennek "kimondásig" sok herce-hurca (idő!) lehetséges.

Várható volt. Remélem a játékával eloszlatja majd a most még meglévő súlyos kétségeimet.

Bármi is lesz, akkor is elég egyértelműen utasította maga mögé a vetélytársait. Ha ő vacak lesz, akkor a többiekkel még nagyobb gondban lesz/lenne a csapat.

£€T$ G♡!!!!! NEWTON-TIME!!!!

Utóbbi idők legjobb Pats-híre! Kámááán!

Én Stidham-nek drukkoltam, ezért nekem ez egy picit csalódás. Ha az edzők viszont úgy látták CN legyen a kezdő, akkor biztos jelenleg Ő a jobb, és neki is ugyanúgy szurkolok. Remélem rászolgál, és elkerülik a sérülések is.

Sziasztok!

Nem voltam soha egy CN fan, DE

Azért ez az ember eléggé keményen keszül erre a lehetőségre amit kapott.

https://youtu.be/3ClIgsfNCjo

Kíváncsian várom a folytatást. Mindenkinek jó szurkolást kívánok!