Gyakorlócsapat - 2020

Kép
background

Vasárnap 18 óra után alakíthatják ki a csapatok a gyakorlócsapataikat, a Patriots a következő játékosokat igazolta le a PS-be:

CB Myles Bryant

TE Jake Burt

K Nick Folk

LB Terez Hall

LB Cassh Maluia

DT Bill Murray

K Justin Rohrwasser

CB D'Angelo Ross

DT Nick Thurman

Hozzászólás

Hehe, mindkét K visszakerült? :)

Ennyit a K-cut mizériáról. BB nem hülye és Folk "szavatartó". :)

Örülök, hogy visszavettük a hároméves kora óta massachusetts-i J.Burt-öt a Boston College-ből. Minden vágya az volt, hogy a Pats-ben játszhasson. A többi rajta múlik. Bryant nagyszerű, hogy visszajött és Malulia is. Írom mindezt úgy, hogy ezt a 3 játékost sem! láttam még játszani. :)

 

15 főnél tartunk.
 

Cassh Maluia
Myles Bryant
Bill Murray
Jake Burt
Nick Folk
Justin Rohrwasser
D’Angelo Ross
Terez Hall
Nick Thurman
Devin Ross
JJ Taylor
Isaiah Zuber
Paul Quessenberry
Rashod Berry
Xavier Williams

Jeff Thomas nem? Vagy ő lesz a 16.?

Jeff Thomas nem? Vagy ő lesz a 16.?

Ezt a Kicker dolgot most nem értem igazán. Mi lesz ebből? Vagy miért volt fontos ezt így, megvariálni? Valaki elmondja?

Bárki akit IR listára rakott volna a csapat a keretszűkítés előtt az az egész évet ki kellett volna, hogy ülje. Így viszont nem 53 fővel tudott számolni BB, hanem 54 fővel. Hiszen a kicker cut/resign után úgy tud IR listára tenni egy embert abból az 53-ból amit megadott, hogy csak 3 hetet kell kiülnie a szezonból.

ha például Beau Allen képes a játékra a 4.héttől bármikor, akkor őt csak így tudtuk továbbcsempészni cut vagy IR nélkül és azért, hogy ő érkezzen, nem is kellett más mezőnyembert feláldozni.

Szerintem ez megint egy precedens lesz, amit majd a hasonló rúgókkal rendelkező csapatok követhetnek a következő években. Értem ez alatt, hogy nem foglalnak helyet dead money formájában túlzottan, nem keresettek a piacon, és nem kell aggódni amiatt, hogy máshova mennének.

 

Gyakorlatilag nyert 4-5 napot az öreg, hogy kiderüljön számára kiről szeretne lemondani, mint 54.ember és ezt az embert, sem kell egész évre IR listára rakni.

 

Gondoltam,hogy valami hasonló van a háttérben, viszont idővel mindenképp fel kell vinni egy Kickert az 53-ba és ha B.Allen csak a 3hetes IR listára megy és utána vissza akar térni valaki akkor is ki kell rakni majd az 53-ból nem?

Arnold! Ki lát ma ennyire előre? Tudod, a folyón majd akkor kelünk át stb... :) De egyébként igaz, amit írtál... 

Válasz ArnoldPatsenegger üzenetére

Nem lenne egyedi eset, ha az első hetek meccsei után még pár ember felkerülne az IR-re a meccseken és az edzéseken összeszedett sérüléseivel.

Amúgy meg a jelenlegi, megengedő szabályozásnál már talán nem kell agyalni azon, hogy valakit a roster-en tartsanak, amíg pár hétig gyógyul, vagy inkább ledobják az IR-re. Szóval lesz itt jövés-menés rendesen a roster és az IR (értsd: másodlagos roster) között.

A 16. PS tag WR Mason Kinsey.

OFF: Azt pedig csak most olvastam, hogy 3-án Gostkowskit leigazolta a Titans.

Akkor a nagy többség által várt Jeff Thomas nem került be. Biztos meg van az oka, ha a 16-ba nem fért be, akkor valószínűleg nem veszítettünk vele semmit.

Mivel Folk napokon belül a roster-re kerül, van még egy hely. :)

Ez a Kinsey gyerek a Div. - III-ból jön, azaz "a bánya mélyéből" . :) Még most tesztelik covidra... 

Érdekes, hogy minden kérdéses OL emberünk bekerült az 53-ba, nem volt vagy-vagy, így 10 OL player van a rosteren. Más csapatok a hagyományos utat választották, OL játékosok vannak a gyakorló csapatban is. Belichick megint a liga előtt jár, az idei speciális practice squad szabályokat jól használja ki.

Mintha azt írták volna, hogy az ő new england-i kalandjának vége lett.

Egy érdekes "eszmefuttatást"/spekulációt olvastam B.Buchmesser szakírótól (Patspulpit), amely azt fejtegeti, hogy talán BB nem véletlenül cut-olta, majd hozta vissza a PS-be a rúgóit, hanem azért, hogy az idei PS szabályt kihasználhassa. Ez lehetővé teszi például, hogy 4 hétig a rúgók a PS-be maradhassanak és egymást felváltva az adott mérkőzés napon bekerülhessenek az 54-be (55-be) annélkül, hogy az 53-as rosterre kerülnének. (2x fel lehet hozni úgy egy játékost, hogy a meccset követően automatikusan újra PS tag lesz. (Harmadszor ill. a 2x egymás utáni felhozást követően már roster-re kell helyezni.) Ráadásul a PS tagokról nem kell sérülésjelentés, olcsóbbak is és 4 játékost ki lehet jelölni minden héten védettnek az un. orvvadászok ellen. Meglátjuk így lesz-e. (A rúgóknak az alapszakasz első 4 meccse lehet így az előszezon, hogy eldöntsék élesben, hogy ki a jobb. :))

A vasárnapi edzésen 3 játékos nem jelent meg: Allen, Harris, Olszewski

Bocs, de off. 

Arról van esetleg valami info hogy melyik szolgáltatónál elérhető az aréna 4?

Anno volt egy ígéret hogy minden szolgáltatónál szeptemberig elérhető lesz.en pl Tarros vagyok és extra csomagos, de nem látom még, pedig bizony szeptember van és hétvégén meccsek vannak már. Marad a stream?

Tud erről valaki valamit? 

Például a Vodafone - nál (a volt UPC) van. Mind szimpla, hagyományos mind pedig HD minőségben előfizethető.

A vodánál eleve volt, az nem új.

A facebookon én azt olvasom, hogy nem haladnak a tárgyalások, és mindkét fél húzza a dolgot, vagyis ha jól értettem, egyelőre nem érhető el a nagy szolgáltatóknál, és a Network4 sem árul el semmit erről (saját szempontjukból érthetően, csak hát nem pont így ígérték, ugye).

 

https://ittott.tv/

 

Még mindig ez a legolcsóbb tuti megoldás! Persze ha minden meccset élőben akarsz nézni, stream mindig lesz rá, ami ingyenes!