Nyilatkozatok 1. hét - vs Dophins

Kép
Nyilatkozatok 2020 1. játékhét

Head Coach Bill Belichick

BB: Hadd kezdjem azzal, mekkora megtiszteltetés, hogy Fritz Pollard jelvényét viselhettem ma. Olyan embert kerestünk, akik felülkerekedett a diszkrimináción és a rasszizmuson, ő kiválóan passzol ebbe a kategóriába. (…)

Ami a mérkőzést illeti, mindig jó nyerni az első meccsen, megszerezni az első győzelmet. Úgy gondolom mindhárom csapatrész hozzá tudott tenni a játékhoz, jól küzdöttünk. A játékosok jó állapotban voltak, a fizikai felkészülés fontos volt a számunkra. Ez az ő kemény munkájuk gyümölcse, előre tudtunk lépni és csináltunk pár nagy játékot amikor szükség volt rá. Volt pár szituáció, ami nem úgy alakult ahogy szerettük volna, de felülkerekedtünk ezeken. A három labdaszerzés, a hatékony futás majd a váltás passzokra, ez mind remek volt, egyensúlyba kerültek a dolgok. Jó így kezdeni, de villámgyorsan tovább kell lapoznunk mert kemény mérkőzés jön a Seattle ellen. De minden elismerés a játékosoké, az edzői stáb is jó munkát végzett. Menet közben pár dolgon változtatni kellett, hiszen nem láttuk még az ellenfelet idén játszani, ahogy ők sem minket. A játékosok és a stáb is jól birkózott meg ezzel a feladattal.

Sok-sok hónap bizonytalanság után jó volt pályára lépni, vezetni a csapatot. A körülmények mások, de jó, hogy játszhattunk. Büszke vagyok a csapatra, jól kezelték a helyzetet, örülök, hogy mindezeknek része lehetek.

K: (Cam Newton debütálásáról)

BB: Igen, Cam nagyszerű volt. Nagyon önzetlen játékos, nagyszerű csapattárs. Kivívta mindenki elismerését, nap mint nap. Mindent elkövet, hogy segítse a csapatot, a csapatot mindig maga elé helyezi, többet nem is kérhetsz egy játékostól.  Jól játszott ma, sok passzt célba juttatott. Jól futott a labdával. Vezette a csapatot. Mindenkinek van hova fejlődnie, nem mondanám, hogy ez volt a football-történelem valaha volt legjobban kivitelezett mérkőzése, de csináltunk jó dolgokat a játék mindhárom fázisában.

 K: (a mindössze három pass interference büntetésről a védelemben)

BB: Igen, a kevés büntetés mindig segít. Ha hibákat követsz el, és ezek nem kikényszerített hibák, akkor csak extra lehetőségeket és ingyen yard-okat adsz az ellenfélnek. Nem szeretnénk ezt tenni. Volt néhány hívás, ami talán egy hajszálon múlott. De ilyen a football. Néhányat megkapsz, néhányat nem. De amit említett: korai indulások, túl sok ember a pályán, rossz helyen felállás, illegális mozgások, ezek mind ki nem kényszerített büntetések, ezek nem férnek bele, ezekre mindig ügyelünk. A játékosok jól koncentráltak, övék az érdem. Az indulatok néha elszabadulni látszottak, de a játékosok megőrizték a hidegvérüket és nem vágtak vissza, így büntetéseket sem szedtünk össze.

K: (a defensive back-ek mai teljesítményéről)

BB: 11 defensive back volt ma az aktív keretben, általában sokat használunk egy-egy meccsen. Tudtuk, hogy a Miami gyakran áll fel 4 elkapóval, ezt megtették ma is. A keret mélysége segített abban, hogy kialakíthassuk a megfelelő párokat és mindenki friss maradjon. Talán 27 pontot engedtünk nekik tavaly, ez most sokkal jobb volt. A labdaszerzések is nagyszerűek voltak, J. C. Jackson előtt megemelem a kalapom, nagyon jól teljesített ma.

K: Milyen volt a stadionban a hangulat?

BB: Mint egy edzés. Minta épp egy másik csapat ellen edzőtáboroznánk. Nincsenek szurkolók, csak a versengés. A csapattársak oldalról adnak némi energiát, de ennyi. Mintha edzésen lennénk.

  

Quaterback Cam Newton

K: (milyen volt az első mérkőzése Pats színekben)

Cam: Más volt. Örülök, hogy a csapat megtalálta a győzelemhez vezető utat. Voltak váratlan dolgok, volt amire számítottunk. Készültünk arra, hogy mérkőzés közben több dolgot módosítani kell majd, és végül tényleg minden ezen múlott. Így nyerni nem feltétlenül szemet gyönyörködtető, de jó csapat-győzelem volt és ebből lehet építkezni.

K: (1 év kihagyás után újra pályára lépni)

Cam: Úgy éreztem ott folyatom, ahol abbahagytam. Rá kellett érezni, nekem és Josh McDaniels-nek is, Bill Belichick-nek is, hogy én mit tudok és nekik mi kell. Josh sokáig ugyanúgy hívta a játékokat, most váltott, nagyszerű volt a pálya szélén a kommunikáció, hihetetlenül jó, transzparensen, lapjainkat felfedve kerestük a módját hogyan tudjuk a legjobban támadni a Miamit. Sok dolog bejött, amit vártunk, sok álcázott dologgal próbálkoztak, de végül jól alkalmazkodtunk ezekhez.

K: (a kisebb dulakodásról a meccs vége felé)

Cam: Nem volt semmi. Kemény küzdelem volt mindkét oldalon. Utólag jöttem rá, hogy az egyik rendszeres bajkeverővel akadtam össze, kicsit tőlem idegen módon belementem az oda-vissza szövegelésbe. A láncom még megvan, nem vették el, kettő is van egyébként. Ezzel kicsit talán sikerült bepöccenteniük, de nem akartam semmi olyat, ami beárnyékolna egy ilyen nagyszerű csapat-győzelmet.

K: (a David Andrews-nak átengedett ünneplésről)

Cam: Ma azt hiszem bezárult a kör, elkezdtem megérteni mit jelent a New England Patriots-ban játszani, ezt az érzést magamba zárom majd. Dave egy olyan ember, akivel szinte egy hajóban eveztünk, ő sem játszott tavaly, így próbáltam viszonozni pozitív dolgokat, amiket nap mint nap nyújt nekünk: amilyen ember, ahogy edzésen dolgozik. Őt láttam meg először, tudtam, hogy élvezni fogja. A falemberek sokszor nem kapják meg a megérdemelt elismerést, de a nagyfiúk nélkül ma én sem teljesíttettem volna így.

K: Ma 15x futott a labdával, ami a második legtöbb volt pályafutása során. Milyen érzés volt?

Cam: Csak nyerni akartam.

K: (arról, hogy az egyik felvételen mintha sántított volna, megsérült-e?)

Cam: Jól vagyok. Minden jó. Eskü.

K: (az öltözői hangulatról a mérkőzés után)

Cam: Nagyszerű volt, pont ahogy elképzeled. Áldott vagyok, hogy ilyen lehetőséget kaptam, hogy ennél a csapatnál lehetek. Hogy nyertünk, ez már csak a plusz. Ez egy megerőltető, hosszú folyamat volt a számomra, de végül szerintem megérte, nagy hálát érzek a New England Patriots szervezet irányában és a csapatnak, hogy minden beleadtak, és így jöhetett bármi, de győztesen megyünk haza.

 

Julian Edelman WR

(milyen volt Cam Newton-nal együtt játszani)

JE: Király volt. Harcoltunk és győztünk. Csinált pár nagy játékot, jó volt ezt vele együtt átélni. Korábban kétszer is legyőzött minket, ha jól emlékszem. Rendes srác, energiát visz a csapatba, jó móka vele együtt játszani. Már várom, hogyan lépünk tovább, erre tudunk majd építeni, javítani a hibákat és folytatni a jó dolgokat. Jó volt vele és az új csapattársakkal pályára lépni. A kis J.J. [Taylor] is csinált játékokat, N’Keal [Harry] is, DB [Damiere Byrd] is. Jó volt látni mit tud a 2020-as csapat. Ezt nem tudhattuk az előszezon hiányában. Jó móka volt, ebből fogunk építkezni.

 

Devin McCourty DB

(a három labdaszerzésről)

DMC: Igen, az nagy volt, erről beszélünk minden évben. A labdaszerzés segít meccseket nyerni. Ma megnyertük a labdaszerzések csatáját, és ez vezetett a győzelemhez, erre a következő mérkőzéseken is kiemelten figyelni fogunk. Támadni kell a labdát, ez ebben a ligában nem könnyű, de ha feléd jön a labda, élned kell a lehetőséggel, ha a valaki jön, nyomást kell rá gyakorolnod. Jó, hogy ma ezt meg tudtuk tenni.

 

David Andrews C

(a Cam-től kapott labdáról)

DA: Csodás volt, egyszerűen muszáj szeretned a srácot, amennyi munkát beletesz, ahogy játszik. Büszke vagyok rá, jól éreztük ma magunkat a pályán.

(a visszatérésről)

DA: Mindazok után, hogy tavaly azt sem tudtam játszhatok-e még valaha, ami tavasszal történt [Covid], és még mindig küzdünk vele, rettentően hálás vagyok a sorsnak, hogy ma a pályán lehettem. Isten kegyes volt ehhez a Georgia-i fiúhoz, a játék is jól ment, nagyon hálás vagyok.

 

Nick Folk K

(a furcsa előszezonól, hogy a csak későn csatlakozott a csapathoz)

NF: Annyira nem volt nagy gond. Tavaly sokat dolgoztam Jake-kel [Baily] ás Joe-val [Cardona], csak fel kellett venni a normál rutint. Ami a kihagyott rúgást illeti, nem sikerült pont a szélirányba rúgni, a póznáknál más viszonyok voltak. Nem sikerült elég tisztán eltalálni. Az extra pontok jól sikerültek, azokkal elégedett vagyok, örülök, hogy győztünk.

 

Forrás: https://www.patriots.com/news/new-england-patriots-postgame-quotes-9-13

 

Hozzászólás

"Ma azt hiszem bezárult a kör, elkezdtem megérteni mit jelent a New England Patriots-ban játszani, ezt az érzést magamba zárom majd"

Remélem ezt a sok Pats hater is elolvassa.

Darth Maul-t lecserélték Dooku grófra, akiből lassan Darth Tyranus válik.

Nemsoká jön Vader.

Nem irigylem az újságírókat, akiknek össze kell rakni, hogy Newton épp kiről beszél, az alábbi beceneveket találta ki eddig. Van pár egyértelmű, de vannak elég nehezen kitalálhatók is:

"Highway 11"

"Doughboy"

"Dirty Dave"

"Smokin' Joe"

"Winnie the Pooh"

"Free Mason"

"Buzzo"

"Burky"

"Twin No. 1"

"Twin No. 2"

"Bo Diddly"

"Crazy Legs"

"Bent Dog"

"Stiddy""

The Hoyster"

Milyen ruhában tartotta CN a sjtótájékoztatót?!  Nem veszi észre hogy az edző és a többi játékosok hogyan öltöznek? Eddig is komoly fenntartásaim voltak a viselkedését illetően, nem jött még rá hogy nem egy utcai bohóc hanem a Hazafiak kapitánya !? Egyre erősődik bennem a kétely, vajon lesz -e a kutyából szalonna ?

A meccs alapján azt mondanám, nincs gond a szemével, szóval biztosan észrevette.

 

Miért érdekes a ruhája? Mit számít? Neki ez a stílusa, nekem se tetszik, szerintem is röhejes, de ez a magánügye, saját pénzét szórja el ezekre a szarokra, ő dolga. 

"Hazafiak kapitánya" ? Ott csak egy számít : a teljesítmény. Az pedig rendben van - ráadásul egybehangzó vélemények szerint is vezér, jót tesz az öltözőnek, jó csapatjátékos, szeretik a többiek. Akkor meg öltözzön úgy, ahogy akar.

Szerintem nem a ruha teszi az embert.

Ha ez a szett kiverte a biztosítékot, akkor van egy rossz hírem, lesz ennél sokkal durvább is, mert Foxboro-ban a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy miben nyilatkozik. A vezér szerepét kétségbe vonni a ruhája miatt, mikor a csapattársai választották meg kapitánynak, kb. 1 hónap közös munka után, szimplán hülyeség.

Tálán korai egy mérkőzés után az egekbe emelni ,talán a fél szezon alapján megalapozottabbak lehetünk ,bizonyára nem véletlen hogy nem kapkodott utánna a többi csapat. A mérközést követő balhéja és ez bohóc megjelenése számomra elfogadhatatlan.A stylus maga az ember szokták mondani,de ne legyen igazam én örulnék neki a legjobban! A véleményedet pedig akkor sem fogom "szimplán hülyeségnek" minősiteni ha az nem egyezik az ényemmel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azért írtam, hogy hülyeség, mert az eddigi összes csapattársa és edzője vezérként tekintett rá és tisztelte, ez nálunk is így van, amióta hozzánk került. Ezzel szemben annyi áll, hogy hülye ruhát vesz fel.

A trash talk meg a játék része, akár tetszik, akár nem, nem ő az egyetlen, aki csinálja. Még arra vagyok kíváncsi, hogy ha Newton meccs utáni viselkedése elfogadhatatlan, akkor mi a helyzet azzal, amikor Gronk ráugrott a földön fekvő White-ra, ezzel agyrázkódást okozva neki, vagy azzal, amikor Brady majdnem nekiment O'Briennek és Underwoodnak, vagy esetleg Welker lábas nyilatkozatáról, de nyugodtan ide sorolhatjuk a Seahawks elleni SB utáni parádét is, amikor Edelman részegen elkezdett ütni egy képet Shermanről? Ha még egy kicsit gondolkoznék, biztos eszembe jutna még pár ilyen. Szerintem mindegyik gázabb volt annál, ami vasárnap történt.

Azzal megint nem tudok mihez kezdeni, hogy várjuk ki, mi lesz később, ha szarul játszik, akkor is tök mindegy lesz, mit vesz fel, mert nem a ruhája miatt cserélik le/vágják ki, hanem a szar játék miatt.

Nem kell szeretni Newtont, de ezekért a dolgokért elővenni minimum megmosolyogtató.

Érdekes hogy nem tolongtak a szerinted közmegbecsülésnek örvendő.és egy mérközés alapján "vezérré " kikiáltott játékosért a csapatok. Bizonyára ők kevésbé vágytak a "vezérre" ,vagy esetleg mást gondolnak róla? Javaslom 8-10 mérközés alapján ,illetve utánna pajzsra emelni. Addig a mosolyt tegyük zárójelbe ! A következő SB parádét már várom CN nal az élen ! De ugye meglessz !!! 

Mégis ki a tököm emelte pajzsra? Mit kellett volna írnom, hogy szar volt, mert sárga öltönyt vett fel? Vagy nem vezér, mert kalapot hord? A csapattársai is biztos viccből választották meg kapitánynak meg nyilván azért volt csapat nélkül, mert trash talkol meg vicces ruhákat hord, végülis Ramseynek meg Diggsnek sincs csapata. Az évek óta sérült vállának és az ehhez képest magas fizetési igényének tuti nem volt semmi köze hozzá. A SB nem is értem, hogy jön ide, de ha ez releváns érv, akkor Fitzgerald se vezér, hisz nem nyert soha SB-t.

Arra mondjuk még mindig kíváncsi lennék, hogy mi elfogadható viselkedés a csapat egyik arcától.

De hát nem érted, hogy zárójelbe kell tenni és majd egyszer ha eleget nyert, akkor ki lehet onnan venni és akkor már szabad így öltözködni, addig meg nem. Vagy valami ilyesmi a logikának tűnik. Ja és ha SB-t nyersz akkor sárga szerkóba is lehet trash talkot nyomni, nem csak részegen a busz tetején posztert cinkelni :)

Számomra a12-es  Tom Brady a vezér ! Ha neked tetszik ez a figura ám legyen!  Hogy kérdésedre válaszoljak a kultúrált, sportszerű viselkedés !

Minden személyeskedés nélkül kérdezem:

Az miért fontos a New England Patriots életében hogy szerinted ki a vezér? Tom Brady egy másik csapat tagja, így valakinek vezérnek kell lenni a Patsnél is. Mégse lehetünk vezér nélkül. A csapattagok az edzők pedig úgy ítélték meg a közös munka, közös edzések, közös beszélgetések után, hogy Cam Newton méltó vezére a Patriotsnak.

Innentől mi a probléma? Miért kell várni bármivel? Ez egy tény.

Az hogy neked nem szimpi az ember, az teljesen lényegtelen. Az a te problémád csupán. De hát ezzel kell együtt élned, mert ebben az évben ez így marad. Vagy most annak szurkolsz bőgjön le a csapat?

Az idő minden kérdésre meg fogja adni a választ .Bizzunk benne hogy egy sikeres, sportszerüen viselkedő CN-t látunk majd a pályán.

Se TB, se Gronk nem itt játszik már. Egyik se lehet vezére egy olyan csapatnak, ahol nem is léteznek papíron se...

Engedjük már el a múltat!

Martellus Benett dinoszaurusz jelmezben sétáltatta a kutyáját az utcán, a félhülye testvérén úgy állt a mez, mint tehénen a gatya, ráadásul elég elvonós feje van... Az edző bá nem tud lejönni a videózgatásról... A nagy 12-esünk 2007-ben otthagyta a terhes feleségét egy másik nő miatt, pár évvel később pedig e-mailezgetett a labdát pumpáló szertárossal... A tulaj kurvázni jár... Volt itt egy Aaron Hernandez nevű TE is... És tádám: Cam Newton sárga öltönyben volt a sajtótájékoztatón!!! Na meg a haja?! Hogy mik vannak?!

Csak óvatos kérdezem, hogy BB leszaggatott újjú pulóvereiről mi a véleményed? Szerintem ótvarul néznek ki, de soha nem éreztem miatta semmit a viselőjével kapcsolatban. :)

Még akkor sem, ha nem igazán sikerült egy meccse.

"..kicsit tőlem idegen módon belementem az oda-vissza szövegelésbe." Tényleg ezt mondta? :D

Cam Newton-t ki nem állhatom még mindig, a meccs végi viselkedésével ismét sikerült az eszembe juttatnia, hogy miért rühellem.

DE!

A meccsen igen hasznos tagja volt a csapatnak. Be kell látnom, hogy igaza volt azoknak, akiknek tetszett Newton leigazolása és úgy néz ki BB megint túljárt az eszemen, hála Istennek. Meggyőző volt a csapat futóteljesítménye, ha mindenkit szétfutunk, akkor passzjátékra nem is nagyon lesz szükség. Newton szerintem sokat lassult, de a tömege és a sebessége még így is megvan a futásokhoz, csak jó hívások és meggyőző O-line munka kellenek hozzá. Sajnos az benne van, hogy sok ütést fog kapni egy futás ellen jól védekező csapat ellen. Edelman remekül mozgott slot-ban, a többi elkapó egyelőre nem tudott nagyot villantani. A kérdés az, ha a passzjátékot is komolyan elő kell majd venni, akkor mit hoz majd a csapat. A delfinek a játékuk alapján egy igen gyenge csapat benyomását keltették, a Seattle ellen azért már egy más kávéházba megyünk majd be.    

 

A meccsvégi viselkedését hellyel közzel megmagyarázta én már túlléptem rajta.

Azon esik nehezemre túllépni hogy rengeteg CN hater a teljesítménye dacára is keresi a fogást

hogy miért utálja pedig Pats szurkoló.

FB poszt alatt is beírta valaki hogy kikockázta a meccs végét és semmi nyaklánc rángatás nem volt.

Faxomat már miért nem azt kockázza ki vki aki esetleg Pats szurkoló is hogy milyen blokkokat kapott CN az első TD-je előtt, vagy még ezer és egy megmozdulást ki lehetne kockázni ami örömmel tölthetné el. Nem ő a meccs végét kockázta ki hogy még rúghasson rajta egyet.

De ezzel ne foglalkozz mert csak magukat minősítik. Teljesen felesleges keresni velük a releváns beszélgetést, ami mondjuk a teljesítményéről szól. Ők az önigazolást kergetik, hogy leírhassák 1, 2, 8 hét múlva, hogy előre megmondták.

Ugyanakkor elfogadtam, hogy lesz itt egy ilyen réteg. Görgess tovább 😉

Szerinted a hozzászólásom nem a teljesítményéről szólt? Teljesen függetlenül a viselkedésének a megítélésétől, ami nekem nem pozitív. A teljesítménye elismerése mellett, azért ne legyen már kötelező kritikátlanul imádnom. De amíg tesz a csapatért, addig lehetne a patás ördög is, szurkolni fogok a jó játékáért. Ha ez hater-kedés, akkor hater vagyok. Bár mindig is volt egy olyan réteg, amelyik a szövegértésből gyenge. 

Nem tudom miből gondoltad, hogy Neked szántam, azt pont el tudom fogadni, amit fentebb írtál. Általánosságban reagáltam egy jelenségre ami Newton érkezése óta jelen van itt, és ami szerintem elég szomorú. 

Nekem egyetlen dolog számít: az hogy meccsen hogyan teljesít, hogyan viselkedik. És bizony meccsen rendesen fel van öltözve, naná, hiszen a PATRIOTS egyenruháját hordja. Hogy dumál az ellennel? JE ebben űberaktív, mégse piszkáljuk.

Akinek van esze, az örül, hogy egy olyan valakit sikerült beállítani vezérnek, akire a többiek felnéznek a TELJESÍTMÉNYE alapján - mert a pályán ez az egyetlen, ami számít. Öltözék? Mikor van galéria az idegenbeli utazásokról, hát ott is látunk érdekes öltözékeket meg fukszokat szép számmal, ha nem is ennyire extravagánsak.

Ahogy mondod, az számít, amit a csapatért tett. És ő most a PATRIOTS tagja. A hétereket meg ugorjuk át, az az ő véleményük, azt is szabad - de egyetérteni nem muszáj. :) :) :)

Egy irányítót ne a csapattársainak kelljen már elcipelni az ellenfél játékosától, hogy ne legyen bunyó. Szerintem ez méltatlan. Ez a véleményem, pont. Amíg jól játszik, felül emelkedek ezen, de attól még zavar. Newton mindig is imádta provokálni az ellenfeleket, lásd a TD utáni ünnepléseknél. Ez a magatartás akkor sem volt szimpatikus és most sem az.

Dravait legutóbbi hozzászólásával Én is maximálisan egyetértek! Remélem a játékosöltöztetők és a szép beszéd oktatók "kitombolták" magukat ebben a cikkben és a későbbiekben csak CN játékával fogunk foglalkozni ill. legfeljebb a nyilatkozataival, ahogy ezen cikk kommentjeiben is kellett volna.

Pasta75 jogos "kikockázási" kifakadásán kicsit elmosolyodtam, mert az OL fala és Izzo, Eluemunor pazar egyéni blokkjai révén keletkező, "fél képernyőt kitöltő" helyen CN akár kamionnal is behajthatott volna. :)

Ott van a csúsztatás az írásodban, ahogy fentebb többekében is, hogy Newton teljesítményéről nem esett kellő súllyal szó. Én pl. nagy részben azt értékeltem. Azonban a meccs utáni viselkedése nem tetszett és ezzel azt a megítélést hozta bennem elő, ami korábban alakult ki róla bennem. 

A kérdés az, hogy minden infó birtokában voltál-e mielőtt az előítéletedre hallgatva állástfoglaltál?

Newton olyan amilyen és aligha fog megváltozni, ő minden balhéba bele fog állni. Ő ilyen személyiség, nem fog meghátrálni. Ritka ellenszenves egy figura és nagyon nem Pats karakter, de most ő a kezdő QB, meglátjuk mi fog ebből kisülni "hosszú" távon.

Miért? Gronk mennyire volt Pats karakter? Szerettük , minden hülyeségével együtt! Pedig aztán volt neki!

 

Bezzeg (Isaac) Newtont senki sem szidja a furcsa haja miatt, mert mindenkit az eredményei érdekelnek.

Jut eszembe, hogy szól Newtonnak az irányítónk mezszámáról elnevezett 1. törvénye: Egy test nyugalomban marad, vagy egyenes vonalú egyenletes mozgást végez, amíg külső erő nem hat rá. Ez a meccsen 75 yardot és 2 TD-t eredményezett...

Szép munka!

 

Cam megosztó személyiség természetesen. Lehet szeretni vagy nem az embert, de most nekünk a játéka számít. Ha BB 20 év Brady után hajlandó elfogadni ezt a stílust, akkor lelkes rajongóként idomulok, pedig nekem se túl szimpatikus ez a kihívó stílus. Az se lepne meg, ha BB még élvezné is ezt, hogy hülye kérdések helyett mással vannak elfoglalva az újságírók. Talán még egy huncut mosolyt is megengedett magának... :)

 

https://www.foxsports.com/stories/nfl/birthday-bill

Seahawks ellen nagyon más lesz szerintem

Wilson elég jó formában kezdte a szezont. 

A nem annyira rutinos LB sornak fellesz adva a lecke. 

 

Ha Wilson valami erős D ellen szenvedett volna a nyitóhéten, akkor most jobban bizakodnánk? Szerintem Wilson a ligaalja Falcons D elleni játéka semmivel se volt kiemelkedőbb, mint amit Wilson tud bármelyik meccsen. A playcall változása volt ott a furcsa, hogy ennyire erősen a passzjátékra támaszkodtak első 2 downon is már.