Ups & Downs - 17. hét: Patriots vs Jets

Kép
Ups#16

Lejátszotta idei utolsó mérkőzését a Patriots, a New York Jets ellen sikerült 28-14-re győzni. Több jó teljesítmény is akadt a csapatban, így kicsit megkésve, de következzen az Ups&Downs!

UP

Sony Michel - James White: Michel ezúttal is jól teljesített - ezúttal már nem csak futásban, de elkapásokban is. White az elmúlt években a passzjáték egyik fontos alapköve volt - mind yardokban, mind pedig blokkolásban - ez idén egyáltalán nem volt rá jellemző. A Jets elleni szezonzárón azonban több alkalommal is sikeresen lett bevonva a támadójátékba, és remekül is teljesített.

Chase Winovich: A másodéves játékos sok Patriots-szurkoló kedvencévé vált az elmúlt két szezonban, szerencsére teljesítményben is egyre inkább javul. Ezúttal két sacket is szerzett, futás ellen sem volt elveszett, ami fontos nála, hiszen a szezon során főként ebben láthattunk hiányosságokat a játékában.

Cam Newton: Newton az elmúlt hetekben rendre alulteljesített ahhoz képest, amit az első három mérkőzésen láttunk tőle, ezúttal viszont szinte hiba nélkül játszott, 200 yard felé jutott passzolásban, három passzolt TD-vel és egy elkapottal zárt, valamint több szép futása is volt. 

Jakobi Meyers: Meyers az egész szezon során konzisztensen jó teljesítményt nyújtott, két legjobb mérkőzését éppen a Jets ellen hozta. Az őszi meccs során karriernapot tartott, ezúttal pedig egy passzolt hatpontossal szomorította el a szurkolókat New York zöldebbik felén.

Jonathan Jones: Jonesnak is csendesebb éve volt a szokásosnál, sajnos többször is megégették az ellenfél elkapói, ezúttal viszont remekül játszott, amit egy szerzett interceptionnel koronázott meg.

DOWN

Myles Bryant: Az idei draftolatlan cornerback az edzőtábor egyik sztárja volt, ennek köszönhetően rövid PS-szereplés után az aktív rosterre került. Többnyire az inaktívak között szerepelt, a szezon végére kapott snapeket a védelemben, ezekkel többnyire élni is tudott. Ezúttal azonban több hibája is volt, az első félidő végén háromszor is hibázott - ennek is köszönhetően tudott egyenlíteni a vendég csapat.

Korey Cunningham: Cunningham a sérülések miatt került be a támadófalba, Herron helyére állt be. Engedett sacket, valamint QB hitet is, nem tudott élni a lehetőséggel.

Hozzászólás

Nem mondom, hogy retteghet a Chubb-Hunt tandem, de csinos kis duónak ígérkezik a Harris-Michel páros, akár további két évig "fillérekért", ha a vezérkar is úgy gondolja. White megtartását/kifizetését eddig sem preferáltam, az utolsó meccs erre csak ráerősített.

Ugyanakkor messze a leglassabb és látványosan fél a kontaktoktól. Amennyiben - engem is meglep ez a harmadik éve végén - Sony tud elkapni, Ő lenne az egyetlen, aki valóban egydimenziós, mert futásra szinte teljesen alkalmatlan. Ahhoz pedig sokba kerülne, legalábbis véleményem szerint.

Nálam Dugger is UP! Az első meccs 13%-os defense snap számáról jutott el a 100%-hoz és a Jets ellen Ő játszott a legtöbbet (63+17ST=80 snap). Ráadásul egy-egy drive-ban, ha kellett, 4 különböző helyen. Például a Jets első támadó drive-jában volt box safety, - Single high safety. - Free safety. - Strong side linebacker! Vagy amikor a 2. negyedben megblokkolta Mekhi Bacton-t, majd leválva róla szerelte a futót. 3 passz szállt feléje, 0 fogás - hibátlan coverage!

Nálam is. Dugger talán, aki a legtöbbet fejlődött a szezon során. Igazi svájci bicskája a védelemnek Phillips-szel együtt. Csak így tovább neki! :)

OFF

D.Keyd a nesn.com szakírója minősítette a csapat egyes egységeinek éves tevékenységét az egység játékosaival is külön foglalkozva. Véleményem nélkül, csak a minősítések végeredménye a következő:

  • QB-ek: C
  • RB-ek:  B+
  • WR-ek: C+
  • TE-ek:  D
  • OL: B+
  • DL: C-
  • LB-ek: D+
  • CB-ek: B+
  • S-k: B
  • ST: A+

Nos igen. A ST volt a legjobb, ezzel egyet lehet érteni, ill. ez nálunk stabil érték, ráadásul liga szinten is igaz. A többivel lesz munka.

Patspulpit alapján: " JMD valószínű, hogy marad 2021-ben a Patriotsnál" Ez most jó nekünk, vagy nem???

Hú, olyan lettem mint Hopi, szemezgetek:D

Más Watson nagyon berágott a Texansra, szerintetek jó lenne nálunk irányítónak? ja ez is szemezgetés. :D

Szerintem vagy Jimmy G jön vissza vagy rámegyünk Darnoldra vagy Watsonra. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy újonc irányítóval vágnánk neki a szezonnak, max akkor ha valaki lecsúszik hozzánk a top 10-ből. :) Remélem Cam Newton nem marad.

JMD-n nem lepődök meg, hogy nem kellett senkknek. Az elmúlt két szezon offense részről elég gyengére sikerült és a Colts főedzői állásának visszamondása szerintem óriási arcvesztés volt számára.

Lesz teendő az offseasonben, de akkor is go Pats! :) 

Szerintem QB ügyben nagyjából az lesz, hogy BB próbál a piacról szerezni egy általa jó ár/értéknek tartott veteránt, mellette meg draftolgat a 3-4. körben QB-kat, hátha bejön alapon. Kivéve talán, ha kicsúszik valaki kiszemelt az 1/5-ből. Nem fog olyan újonc QB-val nekivágni a szezonnak, akiben nem bízik eléggé, vagy nem tud róla semmit, és akivel 3 meccs után kuka lehet az egész szezonja, mert nincs más a rosteren. Emelett meg próbál összerakni egy elit védelmet, hogy a csapat vonzó legyen egy Top QB számára egy-két SB run-ra. Addig meg nem is nagyon teszt lóvét az O-ba és maradunk futás orientált csapat. Ráadásul többé/kevésbé csapat-kompatibilis QB-t kell találnia, szóval ezért is van benne simán egy CN szerződés a dologban.

Watson úgyis marad. Ha menne is, nagyon komoly licitháború indulna be érte. Max csak akkor tudnánk elhozni, ha ő konkrétan a Pats-be akarna jönni. Fura ez az egész ügy. Valami oltári nagy sz*rkupac lehet a Texans-nál a színfalak mögött, amit kétlek, hogy csak O'Brien nyakába lehetne varrni. Bár az övébe varrták. Csak abból indulnék ki, hogy ugyan O'Brien lapátra került jópár hete, de úgy tűnik, hogy most szabadultak el a dolgok csak igazán, pedig ha csak az ő sara lenne minden, akkor éppen hogy most kellene lenyugodnia mindenkinek.

JG-t meg nem tudom, hogy miért vágná ki a 49ers. Más Top QB eddig nem írt alá még a 49ers-hez és szerintem pénzük nem is lenne rá, hogy adjanak egy jó QB fizut + feltöltsék a a keretet jó játékosokkal hozzá. Shanahan-nek sok melója van a csapatban és ezt nem fogja szétverni csak azért, hogy 1/1 legyen. Nem csak QB-ból áll a csapat, de erről már írtam párszor. Az is kérdés, hogy ő egyáltalán vissza akarna-e térni, BB-nek meg kellene-e annyiért, de nem tatom mellékesnek azt sem, hogy elég sokat van az IR-en.

JMD Colts-os ügye szerintem túl van fújva, meg felcicomázva a nemlétező, szurkolóknak címzett fair play bullshit-tel. Nem mellesleg csak pletykák vannak arról, hogy mi is történhetett pontosan. Emlékeim szerint múlt évben is volt interjún (Browns?)

Watson esetében beteg ellenértékek hangzanak el. Január van, mire lényeges lesz bármi, megnyugszik szerintem. A Texans nem szórakozhatja el Őt is, nincs első körük, abból a csapatból Őt kiveszed... na az a nagybetűs challenge. Bár nem tudom pénzzel hogy állnak, de akkor is :)

JG ingyen (vagy minimál a DM) kivágható most azt hiszem, kérdés, mit akar Shanahan. Azért a világot nem váltotta meg, plusz sérülékeny, ezáltal a visszatérése is adott esetben egyelőre megosztó lenne nekem.

JG ha jól tudom 2.4M halott pénzzel kivágható. Watsonal kapcsolatban meg csak az jut eszembe ami a Game Day-ben volt: mentek le a meccs végén Watt-al, és Watt azt monda neki "Bocsánat, hogy elpazaroltuk egy évedet". Valami nagy gáz van ott, ha Watt úgy érzi a védelem vezéreként, hogy ilyet kell mondania az irányítójának.

Nem kérdés, hogy gáz van, Wattnak az utolsó előtti meccs után nagyon erős nyilatkozata volt, bár az inkább a játékostársaknak szólt. Érdemes visszakeresni, komoly 1-2 perc. 

Watsonért ha 5 évnyi első kört adnánk se kapnánk meg. Épeszű ember nem cseréli el. 0 azaz 0 az esélye... 

Múltkor nézegettem, hogy 2008-2018 között 32 QB-t húztak ki az első körben, és ebből 5-7 olyan van, aki egy szinten emlegethető vele. Innen nézve egy biztos Top QB-ért sok, vagy kevés az 5 első kör? :)

Nem beszélve arról, hogy ha jó csapathoz kerül, akkor az az első kör az első kör vége lesz évről-évre, és nem az eleje.

Stafford is felmerült pletykaként. Na, neki nagyon örülnék, de nem látom miért érné meg a Lionsnak elcserélni rengeteg halott pénzzel. Sokkal inkább jövőre.

JG még opció lehet, neki a szerződése is jó a cseréhez.

Darnold viszont jelentős visszalépés lenne Camhez képest. Szerintem Newton 3. legjobb reális opció.

Cserélni addig érdemes, amíg van az adott játékosnak ellenértéke. Ez bárkire igaz. BB ezt azért nem egyszer eljátszotta.

A dead money jelentősége meg szerintem kicsit rosszul van megközelítve. Igazából már egy lényegtelen dolog abból a szempontból, hogy az a pénz már el van költve. El lett költve, amikor az aláírások rákerültek a szerződésre. Múlt idő. A kérdés az minden játékosnál, hogy azt a pénz megéri-e, amit az adott, esetleg következő szezon(ok)ban ki kell neki fizetni, ha marad. Az 10, 20, vagy 100 milla DM, az csak egy szám.

Stafford esetében az a kérdés, hogy ha újjáépítés lesz, új edzői és menedzsment team-mel, akkor az újjáépítés időtávját (2-4 szezon) tekintve mi értelme van megtartani? Nem beszélve arról, hogy mire kész a csapat, pont akkora kiöregszik, vagy belefárad. Ha rebuild, meg 1/1 run van akkor meg nem tök mindegy mennyi a dead money? Büntetni nem fognak érte. Ellenben az érte kapott pick, vagy egy fiatal tehetség sokkal többet ér a jövőben, mint egy a múltban már ígyis-úgyis elköltött pénz.

Igen, ez tök jogos. Valószínűleg én vagyok túlságosan elkényeztetve és nem tudom elképzelni, hogy valaki ilyen szinten feladjon egy szezont. Hiszen ebben az esetben a Lionsnál se QB, se pénz nem lenne, hogy egy rookie köré megfelelő csapatot rakjon.

És, mennyi lehetne az az ellenérték, ami a Lionsnak már megérné?

Irtózatos cap hitje van a mostani szerződésében, nekünk (bárkinek) sokkal inkább ez lehet elgondolkodtató. 21-re 35M $, 22-re 28M.

Ha az új rezsim nem vele számol az ellenérték nyilván menedzselhető lesz.

Én az overthecap-en néztem, és ott nem ezek a számok. Az aláírási pénzt nem beleszámolva 2021-re kereken 20M, 2020-re 23M lenne a cap hit az átvevő csapatnak.

Válasz Foherty üzenetére

Szerintem itt már Stafford mondja meg, hogy hova akar menni, nem várható licit verseny. Idén 33 éves lesz 2 éves szerződéssel, jópár sérüléssel. A vevő oldal 4 szezonnal kalkulálhat vele. Viszonyításképpen nézhetjük Big Ben idei teljesítményét, aki idén 38 éves. Ha lesz is trade, nem valószínű, hogy valami hatalmas draft cetli hegyek röpködnének. Nyilván egy átstrukturált szerződéssel egybekötött cap átvétel is tényező a trade-nél.

A probléma inkább az, hogy jelenleg nem vonzó neki a Patriots. Nincs olyan készültségben a csapat, amivel a következő szezonra egy SB run látszana, még egy jó irányítóval sem. Ne felejtsük el, hogy nagyon sok, az adott csapatrész eszének tekinthető játékos fejezheti be nálunk. Én nem látom még ezeknek az embereknek az utódját.

A Lionsnak ha nincs QB-ja, akkor tök mindegy, hogy mennyire van/nincs pénze :)

Nem biztos, hogy talál vonzóbbat... Ha az idén rájátszásba jutott csapatokat nézem, akkor csak a Colts van, akinek nincs meg az irányítója. Meg a Steelers, de ott meg pénz nincs. És egyikről sem gondolom, hogy nagyságrendekkel lennének jobbak ott az esélyek egy SB-re.

Amit írsz a lejáró szerződésű vezérekről: az OL és a DL fontos embereit még vissza lehet igazolni. Utódot leginkább DMc-nek kellene találni, de arra még van egy év, akár draftolni is lehetne oda idén. HT helyére pedig egy tapasztalt veteránt FA-ról. Ki van még?

OFF

Onwenu tagja lett a PFF 2020-as All-Pro Rookie csapatának! 

Közben lett kèt áll pro patrióta :), Bailey ès Gunner O.

OFF

Hogy ne csak keseregjünk, B.Buchmesser a Patspulpit szakírója felsorolt 6 pozitív jelenséget az idei Patriots csapatára vonatkozóan és az általunk is jól ismerteken kívül tartalmaz sokak számára némi meglepetést is. Megállapításait részletesen indokolja is, Én csak a lényeget emelném ki ebből:

  1. Az idei újoncok (elsőévesek) többségének kiváló/biztató szereplése. Onwenu és Dugger gyakorlatilag kezdővé vált, de Uche és Herron is biztatóan játszott, sőt, még az egyelőre egyenetlen szinten játszó M.Bryant  is. Kissé árnyalja a képet a 2 TE mérsékelt/ritka ill. Rohrwasser nem szereplése.
  2. A "rúgó" játékok (ST) magas színvonala. Felsorolja Bailey, Olszewski NFL és franchise csúcsait ill. Folk, Bethel, Slater, C.Davis kiváló szereplését is.
  3. A másodévesek többségének kiváló szereplése. Bailey, Olszewski, Wino, Meyers, Harris érdemeit sorolja fel, miközben meghatározó játékossá váltak.
  4. Cam Newton (Na, ez sokak számára szerintem a meglepetés! :)) A szakíró számára is ellentmondásos lehet a felvétele erre a listára, de szerinte megérdemli, persze nem a pályán mutatott játéka alapján, hanem a TB utáni hatalmas űr betöltésére tett próbálkozásáért. Alkalmazkodott rövid idő alatt a Patriots Way-hez, csapattársai 5 hét után csapatkapitánnyá választották, még akkor is "hajtott", amikor a PO egyre reménytelenebbé vált.
  5. A támadófal teljesítménye. Az OL mindössze 5 meccsen játszott a legjobb összeállításában!, mégis helytállt szinte minden mérkőzésen a "beugró" backup játékosokkal, amiben nagy érdeme van a Scar-t felváltó Popovich-Bricillo edző párosnak.
  6. A tartós Covid-19 hatás elkerülése. A 3. heti Cam fertőzés után a bajnokság folyamán mindössze 3 játékos került covid listára és a csapat teljesíteni tudta az alapszakaszt.

Válasz hopi46 üzenetére

Hopi, annyira jó cuccokat hozol ide nekünk, már ebben a sajnos korai off-saesonben, köszönet a sajtófigyelésért és hírhozásért! :) :) :) Már meccsek híján csak az olvasás maradt a csapat BÁRMIJÉRŐL... Én hálás vagyok ezekért a posztokért.

Válasz hopi46 üzenetére

Én is, ahogy az összes szerkesztő egész éves áldozatos munkájáért is. 🙏🏼🙂

Halihóóóóó,

Szerintem:

UP:

  • Nem lehetett rossz kimenetele a meccsnek, ha kikapunk az is jó 😊, ha nyerünk az is jó …???
  • Szezon végére csak megtaláltuk White-ot passzal a flat zónában…
  • Kiderült (bár nem értem ezt miért egy negatív szezon téttel nem bíró szezonzáróján kellett megmutatnunk…), hogy
    • a 15 meccsen keresztül elkapást nem mutató TE-ünk a jövő letéteményese elkapási képességeit tekintve
    • másik TE-ünk képes TD elkapásra is
    • Szezonokon keresztül elkapásban NULLA Michel elkapni is tud

 

DOWN:

  • Wino, ha egy meccsen tud 2 sacket is csinálni, akkor mit csinált az előző 15-n???
  • Bailey, Bailey --- nem tett jót a ProBowl jelölés --- 2 punt is az EZ-ba…???

Off

Magyar PO közvetítések az Arenan jó,hogy van de Ricsiek nagyon hiányoznak elég gyenge a színvonal.

​​​​​

Heinicke hogy volt nalunk is ,csak most lett vilagos . Kar ,hogy nem lattak meg benne a tehetseget. Tegnap este remekul jatszott . 

Nem hittem volna, hogy az egekig magasztalt védelmük miatt fognak veszíteni, de nagyon jó kis meccs volt, valamiért nekem amúgy a Buccaneers nem egy szimpatikus csapat összességében.

Szedett-vedett társaságnak tűnik, meglepődnék, ha a következő kőrben már továbbmennének. BB-vel ez az állomány röhögve SB-t nyerne.

Amikor 2017 kora őszén kb. 3 hétig Heinicke Nálunk volt PS tag, a roster-en TB és JG volt. (Távozása után jött néhány héttel az ominózus JG-Hoyer trade). Utána nagyon szerencsétlenül alakult a karrierje, mert amikor a PS-ekből felkerült a roster-re, és sérülések miatt kezdő lett, mindkét első mérkőzésén a HOU-ban és a CAR-ban rögtön úgy megsérült, hogy IR-re került. (A CAR-ban éppen CN sérülése miatt kezdett. :)) Első csapatában a MIN-ban, már az edzőtáborban megsérült. A Tampa ellen tényleg jól játszott, sok keserűség/csakazértis hajthatta, de ezen a meccsen is kissé megsérült, azaz úgy tűnik sérülékeny alkatú. Néha furcsák a QB sorsok...Kicsit vigasztalhatja, hogy az öltözőt megnyerte, játékostársai áradoznak Róla, T.McLaurin pl. ezt mondta: "Bármelyik napon őt választanám a csapatom irányítójának, vasárnaponként kétszer is." :)

Szép produkció volt tőle, de ez mégicsak egy darab meccs. Kismillió pármeccses QB fellángolást láttunk már (Foles). Gondolom azért annak is van oka, hogy eddig ritkán sikerült beverekednie magát a kezdőbe. 

Minden esetre a bizonyítási lehetőséget most kiharcolta. Hajrá!

Es milyen mazli ,hogy Hoyer szemelyeben nekunk is van egy ilyen “parmeccses” iranyitonk ,jol emlekszem a Denver ellen nyujtott ilyen remek teljesitenyt a jo oreg Brian? Vagy hogy Cam szenvedese ellenere sem engedik palyara a masik zseninket ,Stidham-et? #parmeccsesek 😅

Nagyon "lazán" átsiklottál a fiún! :) 5 évéből 3-ban sérült volt! A "kismillió" jó nagy túlzás, PO-ban Én nem sok esetről tudok.

Nem jól játszott, hanem nagyon jól játszott, még a GOAT-nál is többet és jobb %-al passzolt, pedig Neki nem volt világválogatott "kiszolgáló szemelyzete". :) 

Ahogy veszíteni valója sem :)

Plusz a huszonvalahanyadik passz védelem ellen játszott, nem a top 3 ellen, mint Tom. És Ariansék sem rá, hanem Smithre készültek (róla felvételek sem nagyon voltak).

Nem vitatni akarom, hogy nagyszerű teljesítményt nyújtott a srác, de azért ez összetettebb volt ennél. Egyelőre egy one hit wonder, de persze nyilvánvaló, hogy van benne potenciál. Ahogy az is, hogy nem véletlen volt annyit sérült, ezt a meccset is alig bírta ki.

Azért egy GOAT-ot nem illik mentegetni  "nehézségek" szempontjából egy 4.meccsét rögtön PO-ban játszó UDFA QB-val szemben. :) Egyébként totaldefyard szempontjából a WAS 2., a Tampa 6., meccsátlagban 24 yard különbséggel. (Football Database) mert ez a Heinicke azért futkározott is többször 7,7-es átlaggal. :) Elengedem Heinicke-t... , bár a neten már több szakíró ajánlja Nekünk egy opcióként. :)

Nem gondolom, hogy Tomot mentegetni kellene a teljesítménye miatt :) Elit passz védelem ellen pakolt fel közel 400 yardot 2 td 0 int mellett úgy, hogy 2 td -t és több hosszú passzt droppoltak. Az "öreg" megint elit teljesítményt nyújtott ez nem vitás.

Én a másik oldalra írtam, hogy egy meccs után - ráadásul az ismert tények tükrében - még nem kell az egekig magasztalni a srácot. Te pedig a passzokra hegyezted ki az összehasonlítást, ott teljesen lényegtelen a def totál yard, a tampa passz védekezése pedig liga alja. Totálban az elit futás elleni védekezésük húzza ezt fel.

Tisztelettel kérdezem a szerkesztőség illetékesét, hogy a szezonról készül-e valamilyen fajtájú/típusú összesített játékos statisztika?

OFF:

https://www.nfl.com/news/bill-belichick-declines-acceptance-of-presidential-medal-of-freedom

Pont nemrég olvastam, csak annyi jutott eszembe, hogy jóreggelt, Bill, most tűnik fel, négy év után? Na mind1.

Azt olvastam, hogy a kapcsolatuk még Trump elnöki időszaka előtti időkre nyúlik vissza, és nem politikai eredetű. Gondolom a szabadságba és a demokráciába vetett - Amerikában hagyományosnak tekinthető - hit elleni fizikai és verbális támadások sok republikánus szavazónál is kiverték a biztosítékot Trump-al kapcsolatban nem csak BB-nél.

Válasz mgabor74 üzenetére

Massachusetts-ben finoman szólva sem túl népszerű Trump, szóval lehet sima üzleti döntés is, hogy a túlzottan megosztó, azon a környéken ráadásul potneciálisan népszerűtlen dolgokból inkább kivonja magát a klub. Kraft-nak régebben is voltak nyilatkozatai, amiben jelezte, hogy nem biztos, hogy mindenben egyetértenek a Trump adminisztrációval.

Az AB ügy idején is gyorsan rövidre zárták a dolgokat, amikor marketing szempontból csücskössé vált, pedig állítólag a színfalak mögött még TB is kiállt AB maradása mellett.

OFF

Öt furcsa/érdekes statisztika a Pats 2020-as szezonjából (Forrás: Patspulpit, B.Buchmesser):

  1. DMC a „TD-gép”. A FS játékos holtversenyben a 4. legtöbb TD-t (2) szerezte védő létére a csapatnak. Csak CN, Burkhead és White előzi meg.

  2. JaQB. Több dobott TD passzal, mint elkapott TD-vel fejezte be a szezont, miközben WR4-ből WR1 lett a szezon folyamán. (Néha elfelejtjük, hogy azért volt egy 2 pontos elkapása az EZ-ban!)

  3. A secondery „gazdagsága”. A LB eltávozások/kiülések és LB sérülések miatt a csapatnak nagyon sokszor kellett a sec.-hez fordulnia a védekezésnél. A két nagyszerűen játszó hibrid S/LB Phillips és Dugger segítségével az 1012 def.snap 16,9%-ában 7 vagy több DB volt a pályán. Ez a 171 snap 9-el több, mint az NFL összes csapatáé együttvéve! (No, még egy ligaelsőség Bailey, Olszewski, CN és JC (szerzett labdák 9+2=11) után! :))

  4. Harry kiábrándító másodéves szezonja. A csak 6 meccsen játszó JE több yard-ot kapott el (315), mint Harry 14 meccsen (309).

  5. A 2 TE-es játék szinte teljes hiánya. A szezon támadó snap-jeiből mindössze 72 snap-ben volt 2 TE a pályán, ez a liga utolsó helyére elegendő. Az utolsó előtti helyen lévő Bills-nél ez a szám 117.

Egy saját ”felfedezésű” furcsaság: Moncrief KR yard átlaga (23,6, 7 att) jobb, mint Olszewski PR yard átlaga (23,2 18 att) mégsem beszélünk Róla :)