Megújult a chat.pats.hu!

Mint tudjátok van egy chat.pats.hu szolgáltatás amely teret nyújt a mérkőzések ideje alatt (és azon kívül is) beszélgetésekre, eszmecserékre, vitákra, stb-stb.

A korábbi verzióban külön adatbázissal üzemelt a chat és a pats.hu. Azonban lehetőség nyílt arra, hogy a felhasználói authentikációt egyszerűsítsük, így ezentúl mindenki a pats.hu oldalon jelen lévő felhasználójával tud bejelentkezni a chat.pats.hu felületre. Ehhez nem kell más tenni, mint az alábbi képen is látható "kék cseppes" gombra kattintani.

chat.pats.hu login screen

Fontos megjegyezni, hogy a belépés csak akkor működik, ha előtte már be vagyunk jelentkezve a pats.hu oldalon! Egyéb esetben hibaüzenetet fogunk kapni.

Ezzel egy időben a chat.pats.hu-n a külön regisztráció kikapcsolásra került, illetve az adatbázis "nullázva" lett, vagyis az eddigi tartalmat töröltük, így mindenki új lappal kezd. :)

 

Ha bármilyen hibába ütköztök, kérlek benneteket, hogy a cikk alá kommentben jelezzétek és megpróbáljuk minél hamarabb javítani.

Hozzászólás

Az oldalra be vagyok jelentkezve, de nekem azt írja a szürke csepp alatt hogy jelenleg le van tiltva az új felhasználók regisztrációja és nem is lehet rákattintani.

A gombra rá kell tudnod kattintani. A felirat pedig helyes, mert a normál regisztráció le van tiltva és a felhasználók csak a pats.hu-ról tudnak belépni.

Nekem elsőre amikor rákattintottam a szürke 'cseppre" felugrott egy hibaüzenet ablak (hogy pontosan mi azt nem jegyeztem meg), második próbálkozásra már normálisan működött a belépés. Akinek nem megy elsőre próbálni kell újra, hátha úgy jár mint Én.

Pedig nálam is azt írja hogy nem tudok regisztrálni és a szürke csepp-re sem tudok rákattintani :(

* Szerk: Jól van én vagyok a hülye:P megoldottam

Módosítottam a megjelenésen, mostmár kék hátterű lett a gomb, talán így egyértelműbb és nem tűnik inaktívnak.

Nekem sikerült! Csak sajnos egyelőre qrva üres! :) 

Nekem is, csak onnan ugyanilyen egyszerűen visszajönni ide már nem sikerült!

 

Kérdezem, a draftról lesz chat? 

Válasz Increay üzenetére

Szia, nem enged belépni a szobába. Illetve csak a general szobát látom.