A Patriots-játékosok új mezszámai

Kép
Jersey

Hétfőn megkezdődtek az OTA (Organized Team Activities) edzések a Patriotsnál, így pedig az összes veterán játékos mezszáma hivatalossá vált. Az újoncok - az elmúlt évekhez hasonlóan - 50-től kezdődően kaptak mezszámot, a draftolásuk sorrendjében.

Néhány játékos élt az új NFL-szabály lehetőségével és ennek megfelelően választott magának mezszámot, de többen is maradtak a "hagyományos" számozásnál. Néhány játékos váltott, és az újonnan felszabadulókból választott magának idénre mezszámot.

A régi mezszámokat a zárójelben láthatjátok.

DB Jalen Mills - 2

QB Brian Hoyer - 5

LB Ja'Whaun Bentley - 8 (51)

LB Matt Judon - 9

WR Nelson Agholor - 13

S Kyle Dugger - 23 (35)

RB Brandon Bolden - 25 (38)

S Adrian Colbert - 30

RB Tyler Gaffney - 34

LS Wes Farnsworth - 46

LB Raekwon McMillan - 46

LB Harvey Langi - 48

LB La'Roy Reynolds - 51

LB Kyle Van Noy - 53

LB Josh Uche - 55 (53)

OG Alex Redmond - 64

C James Ferentz - 65 (66)

C Marcus Martin - 66 (68)

C/G Ted Karras - 67

OT Yodny Cajuste - 72 (77)

OT Trent Brown - 77

TE Jonnu Smith - 81

WR Devin Smith - 82

WR Kendrick Bourne - 84

TE Hunter Henry - 85

DT Montravius Adams - 90

DT Davon Godchaux - 92

DE Henry Anderson - 94

DT Nick Thurman - 95 (92)

Végül néhány megjegyzés a mezszámokkal kapcsolatban:

  • Ja'Whaun Bentley az egyetlen olyan Patriots játékos, akinek fel kell(ene) vásárolni a már legyártott mezeket - ám mivel kevés ilyen van vélhetően, ezért számára sokkal könnyebb volt a váltás.
  • Matt Judon az egyetemi mezszámát fogja viselni a Patriotsban
  • Kyle Dugger az idén visszavonult Patrick Chung mezszámát választotta.
  • Brandon Bolden eddig mindig a 38-as mezt viselte, ezen változtatott most.
  • A 46-os mezből kettőt is kiosztott a csapat - az offszezonban erre van lehetőség, ugyanis kétféle (fehér és kék) mezzel szerepelnek ilyenkor az edzéseken a csapatok.
  • Kyle Van Noy megkapta régi mezszámát Josh Uchétól, aki így az 55-ösre váltott.
  • Trent Brown visszatérése után is megkapta az állandóan használt mezszámát, így Cajuste-nak kellett újat választani.
  • Jonnu Smith továbbra is 81-esben szerepel majd.
  • Kendrick Bourne maradt a 84-esnél. A 49ersben szerepelt a 10-esben is Garoppolo érkezése előtt, a Patriotsban pedig minden bizonnyal majd Mac Jonesé lesz az a mez szeptembertől.
  • Hunter Henry az egyetemen 84-esben, az NFL-ben pedig 86-osban szerepelt, a Patriotsnál mindkettő foglalt volt, így esett a választása a 85-ösre.
  • Davon Godchaux 92-esben szerepel majd, így Thurmannek kellett új mezszámot választani.

Az OTA-edzéseken egyelőre nem lehetnek jelen a média képviselői, de amennyiben nyílt edzést tart a Patriots, arról olvashattok majd az oldalon.

Forrás: Patriots.com

Hozzászólás

A boldogsághoz vezető út lépései. Számháború. Pozíciós háború. Minden héten háború. Csak már látnám...😃

Nagyon frappánsan eltaláltad a lépéseket! A számháború úgy tűnik elmarad, megegyeztek. :) Chung üzenete Dugger-nek: Viseld mint egy ifjú vadember! 

Kicsit OFF

Nem akarom a kedélyeket szítani, de a muskatfire.com egyik szakírója J.Trotta szerint egy J.Jones trade a Patriots számára nemcsak pick(ek)be kerülne, hanem játékoscserébe is. Szerinte az esélyesek sorrendje:

  1. Gilmore
  2. JC Jackson
  3. J.Meyers

Engemet különösen a 2. és 3. elcserélése nagyon elkeserítene. :( Gyakorlatilag saját nevelésű, sikeres, fiatal játékost egy zseniális, de bizonytalan fizikai állapotú öregért...hát... Jó lenne, ha ez csak pletyka lenne...

Én egyikőjük elcserélését sem látom jönni. A két CB-t azért nem, mert egyetlen szélső CB sem érkezett az offseasonben és JMC is azért távozott, mert nem látott rá esélyt, hogy komoly játékidőt kapjon, Meyerst pedig azért nem, mert az egyetlen jó slot elkapó a rosteren.

Hát... én leginkább Gilmore-t sajnálnám, mert még benne van 1-2 év, és nem bánom, hogy nem kell rettegni a hosszú passzoktól. Jackson és Meyers jelenleg azért nem kiemelkedőek a posztjukon, Meyers-ben én nem is hiszek, hogy az lesz.A tavalyi év azért elég fura volt, azt a teljesítményt én nem veszem alapul a jövőt tekintve. Azonban tény, hogy két feltörekvő, fiatal játékos, és hát saját nevelés, amit aláírok, stóval azért jobb lenne, ha mindenki maradna + jönne JJ.:) 

Nem hivatalos, de az szivárgott ki, hogy az OTA-n 66 játékos vett részt. A nevek egy része ismert fényképek alapján, más része nem.

Mike Reiss tweetelt neveket is. Nem meglepő módon a hiányzók nagy része betonbiztos kezdő (Gilmore, JC, Judon, DMC, stb.), de pl a camp body-nak hozott Gladney-n kívül egyik futó sem jelent meg (illetve Harris igen, de nem edzett).

És szintén nem meglepő módon Newton edzett kezdő QB-ként. De még nagyon az elején járunk a dolognak.

Nyilván Gaffney-ra gondoltál. Kétszeres SB győztes camp body - mókás, de valószínűleg igazad van. :)