Edzőtábor 2021 - 11. nap

Kép
Tc2021

Hétfőn lezajlott az idei edzőtábor tizenegyedik nyilvános edzése, ezúttal a délutáni órákban gyakoroltak a játékosok. Nézzük, mi történt ezúttal!

Nem edzettek: C David Andrews, TE Hunter Henry, LS Joe Cardona, RB Brandon Bolden, S Adrian Colbert, K Nick Folk, CB D'Angelo Ross, QB Jarrett Stidham (PUP), CB Stephon Gilmore (PUP), OLB Chase Winovich (PUP), LB Cam McGrone (NFI), LB Terez Hall (PUP), S Josh Bledsoe (NFI), DT Byron Cowart (PUP).

Visszatért: WR Nelson Agholor, DT Akeem Spence

Christian Barmore bokája még nem 100%-os, de végigdolgozta az edzést. Akárcsak Devin Ross, akinek a combhajlítója sérült meg nemrég. Agholor visszatért ugyan, de csak limitáltan edzett, a csapatgyakorlásokban nem vett részt. Henry vállsérülése miatt lemarad az előszezon egy részéről, akárcsak Cardona. Apropó Cardona, Brian Khoury long snapper érkezett a csapathoz, Dolegala pedig a kivágás sorsára jutott. Andrews kézsérülése nem komoly, de ő is kihagyhat néhány edzést.

Észrevételek:

  • Cam Newton 11/17-tel zárta a napot, volt egy eladott labdája, valamint egy passzát elejtették. Célpontjai: Sony Michel (1/1), Kendrick Bourne (2/2), Jakobi Meyers (3/3), Jonnu Smith (2/4, interception), Kristian Wilkerson (1/4, drop), N’Keal Harry (0/1), James White (2/2).
  • Mac Jones 11/14-et hozott össze, nem volt interceptionje, de az ő passzainál is volt egy drop. Célpontjai: Gunner Olszewski (2/2), Jakobi Meyers (1/1), Kendrick Bourne (3/3), Damien Harris (1/1), Kristian Wilkerson (1/3, drop), N’Keal Harry (0/1), Sony Michel (2/2), Marvin Hall (1/1).
  • Brian Hoyer 5/11-tel hozta le a napot. 
  • Newton és Jones is a cserevédelem ellen kezdte a napot, mind a ketten hibátlanul teljesítették ezt az etapot. A folytatásban is szép passzok következtek, Newton például egy 50 yardos touchdown passzt osztott ki Smithnek.
  • Következtek a kezdők elleni snapek, itt is Newton volt az első. Ezt a szériát 4/7-tel zárta a veterán irányító, az első passzát Van Noy vetődve ütötte le, majd egy hosszú passzt eresztett meg Harry felé, de sajnos túldobta, az elkapó még vetődve sem tudta behúzni a lasztit. Több olyan passza is volt, ami éles meccsen biztos nem lett volna elkapás, volt hogy sackelhették volna, illetve ha keményen hajt a védelem labdát is szerezhettek volna. A labdaszerzés egyébként egy alkalommal így is sikerült, Smith mögé érkezett a passz, Phillips pedig megszerezte azt.
  • Ezután Jones következett a kezdők ellen, megkapta a teljes pályát a gyakorlásra. Ő is 4/7-et hozott össze, de Wilkerson kulcsszituációban (harmadik kísérlet) ejtette el a passzát. Belichick továbbot intett, Wilkerson pedig javított és elért egy TD-t. A szériát egy Harrynek dobott passz zárta, de túlságosan magasra sikerült.
  • A cserék jöttek a pályára, Jones pedig egy 4/4-es touchdown drive-ot vezetett végig, igencsak impresszív passzokkal.
  • Newton kapott még egy lehetőséget a kezdőkkel a nap végén. Először White kapott egy checkdown passzt, majd Wilkersonnak szánt passz lett rövid. Wilkersont ezután egy slant során találta meg, a napot pedig két sikertelen passz zárta: az első egy Wilkerson-drop, a második pedig Smith felé szállt, de Phillips leütötte.
  • A mai nap a pass rushé volt, remekül dolgoztak a játékosok: Wise és Uche 2-2, míg Godchaux, Judon és Anderson 1-1 sacket "szerzett".
  • Az 1-1 elleni párharcokból érdemes kiemelni Barmore-t és Masont, akik nem veszítettek (2-0). 
  • Isaiah Wynn először vesztett párharcot a teljes felszerelésben végzett edzések során, de most Wise túljárt az eszén. A kezdő támadófal tagja mindannyian pozitívban vannak: Wynn (6-1), Onwenu (3-2), Andrews (5-2), Mason (6-1), Brown (6-0).
  • A védőknél Barmore (8-1) és Carl Davis (5-1) emelkedik ki a sorból.
  • Bár Jonnu Smitht főleg az elkapások miatt igazolta a csapat, a blokkolása rengeteg fejlődött. Ahogyan Jeff Howe megjegyezte: "Ha eldönti hogy arrébb tolja a védőt, akkor meg is teszi."
  • Olszewski egyre jobban futja meg az útvonalakat, sokat fejlődőtt ebből a szempontból. Bár egyelőre kevés szerepet kapott, de ha így folytatja, akkor könnyen számításba lehet majd venni a támadósorban is a szezon során.
  • Harry ezúttal csendes edzésen van túl, Wilkerson sok labdát kap, de még mindig gondjai vannak a droppokkal, Meyers pedig továbbra is a legkonzisztensebb WR a csapatban.
  • A secondary tagjai közül a mai nap Adrian Phillipsnek sikerült a legjobban (1-1 INT és leütött passz).

Kedden véget ér az edzőtábor első szakasza, a Giantsszel közös edzésekig nem lesz több nyílt edzés. Ne felejtsük el, hogy pénteken hajnalban a Washingtont fogadja hazai pályán a Patriots.

Forrás: The Athletic - Jeff Howe

Hozzászólás

Valahol lehet majd látni a meccset?

Köszönjük! Az a péntek hajnal már MINDJÁRT itt van!!!! :) :) :)

GOOOO PATS!!

Henry esetében ha 4 meccset játszik a szezonban már jó....