Edzőtábor 2021 - 12. nap

Kép
qn2

A Patriots kedden megtartotta a 12. edzését is az idei edzőtáborban.

Nem edzettek: DT Christian Barmore, C David Andrews, TE Hunter Henry, LS Joe Cardona, K Nick Folk, QB Jarrett Stidham (PUP), CB Stephon Gilmore (PUP), OLB Chase Winovich (PUP), LB Cam McGrone (NFI), LB Terez Hall (PUP), S Josh Bledsoe (NFI), DT Byron Cowart (PUP)

Visszatért: RB Brandon Bolden, S Adrian Colbert, CB D'Angelo Ross

Megjegyzések: David Andrewsnak megszületett hétfőn a fia, emiatt hiányzott az edzésekről.

Észrevételek:

  • Egy 90 perces edzést tartottak az edzők, amelyen ezúttal nem voltak teljes sebességű csapatgyakorlatok. Az elmúlt két edzést teljes védőfelszerelésben teljesítette a csapat és mivel az első előszezonmérkőzés magyar idő szerint péntek hajnalban lesz, várható volt, hogy egy kisebb iramú edzés lesz. Nem voltak teljes sebességű csapatgyakorlatok amikor Cam Newton és Mac Jones irányította a támadósort, azonban amikor Brian Hoyer, akkor a védelem kb 3/4 sebességgel játszott már.
  • A Patriots leigazolta Malik Gantet, akinek egy nagyon jó előszezonja volt a csapatnál még 2019-ben nem draftolt újoncként, azonban az utolsó előszezonmérkőzésen sérülést szenvedett amivel vége lett a szezonjának. Pedig a játékosnak jó esélye volt arra, hogy bekerüljön az 53-mas keretbe a sérülése előtt.
  • A csapat elküldte Tyler Gaffneyt, hogy helyet csináljon Gantnek. Gaffney volt az utolsó a futók között, ráadásul Bolden is visszatért az edzésekre.
  • Nelson Agholor ezúttal is megjelent az edzés elején, azonban nem végzett teljes edzésmunkát és ezután el is hagyta  a pályát, ami úgy tűnt, hogy előre el volt tervezve. A játékos nem vett részt csapatgyakorlatokon múlt hét óta és valószínűleg az első előszezonmérkőzésen sem fog pályára lépni.
  • Azok a játékosok akik jelen voltak, mind részt vettek a csapatgyakorlatokban. Ez azt jelentheti, hogy minden egészséges játékos pályára léphet a Washington ellen.
  • Quinn Nordin tökéletes hete a Gillette Stadionban tovább folytatódott, ezúttal 4-ből 4 mezőnygól kísérletet értékesített 48, 33, 43 és 46 yardról. Összességében már 14/14-es a statisztikája és valószínűleg ő lesz az egyetlen rúgó a Washington ellen, mivel Nick Folk továbbra sem edzett sérülés miatt. Nordin esélye az 53-mas keretbe kerülésre napról napra jobb.


Ez volt a Patriots utolsó nyilvános edzése egy ideig. Azonban a csapat úgy tervezi, hogy beengedi a szurkolókat a Gillette Stadion területére augusztus 25.-26.-án a Giants csapatával  közösen tartott edzésekre.


forrás: Jeff Howe - The Athletic

Hozzászólás

Sziasztok!

A "menetrend" menü alatt lévő meccsmenetrend szerintetek rendben van?

Egy újabb kérdés: 

Nektek sem működik a cset?

A menetrend az este folyamán lesz frissítve. A chatnél engem sem engedett be elsőre, de ha a csepp ikonra kattintasz elvileg működik:)

Sziasztok

Érdeklődnék,hogy van-e köztünk aki game pass-on keresztül nézi a szezont. Érdekelne,hogy megéri-e előfizetni rá,mert nem nagyon akarom az Arenás szenvedést nézni. 

Előre is köszönöm a válaszokat 

Én 2-3 éve nézem Gamepassen, és nekem bevált, de ez nagyban függ attól is, mire szeretnéd használni. Nekem az osztott képernyő (egyszerre tud menni a Pats meccs és a RZ), a ~40 percesre tömörített meccsek és a coaches cam miatt hasznos. Ha ezeket te is kihasználod, akkor csak ajánlani tudom, ha viszont csak egy meccset vagy a RZ-t akarod nézni, akkor felesleges, a reddit tele van HD streamekkel.

Ez addig igaz amíg emberi időben vannak a meccseink. Én pl a félhármas meccseket soha nem nézem, azért van egy határ, nah ott hiába vannak stream-ek :) Mivel egyelőre középcsapat vagyunk nem biztos, hogy az Aréna4 is törni fogja magát, hogy pats meccset adjanak normális időben így én is azt mondom, hogy GP. Főleg, hogy ha pl mi hajnalban játszunk és van 2-3 érdekesebb meccs 7-kor, akkor az ember tudja nézni mindet.

Nos, a kérdést szerintem úgy érdemes feltenni, hogy megér-e számodra kb. 140 dollárt (egyben, vagy négyhavi részletben), hogy eredetiben, angol nyelven, sok-sok amerikai reklámmal körítve, a magyar adók programajánlatától függetlenedve, illetve a stream-ek sajátosságaitól mentesülve megnézhesd élőben, vagy később akármikor, akárhányszor a saját csapatod, vagy bármelyik másik csapat valamennyi mérkőzését.

Szerintem ez az alapfelvetés. Az már csak kiegészítő (hab a tortán), hogy elérhetőek a többiek által felsorolt szolgáltatások, ill számos NFL kisfilm összeállítás.

Én is körözök a GP előfizu körül.

Nem vagyok egy nagy NFL fogyasztó, de a mindenféle stream-ekkel több bajom is van.

Egyfelől a vasárnap 19 órás meccseknél rohadt sokszor megszakadnak. Gondolom, ilyenkor szabadul rá mindenki a net-re és elviszik a szabad - az ilyen olyan szolgáltatások által fix-en nem lefoglalt - USA-EU közötti, meg hazai sávszélességet, ahol ezek az adatok is közlekednek. Illetve gondolom, a stream broadcast szolgáltatókat is jobban megüti a magasabb nézőszám.

Másfelől biztonsági szempontból finoman szólva sem egy életbiztosítás a sok, nem tudjuk ki által "megokosított" stream oldal. Én nagyon nem ajánlom, hogy ilyesmit olyan számítógépről nézzen bárki is, amin bankolni szokott, vagy amit munkára használ, különösen ha a munkája során szenzitív dolgokhoz fér hozzá. Vagy csak van bármi a gépén, ami számára komoly érték.

Sajnos az erre fenntartott Linux laptop-om elhalálozott, így én mindenképpen lejövök a reddit-es, meg hasonló stream-ekről.

Ezek a GP stream-ek mennyire stabilak? Főleg a vasárnap 19-22h-s időszakban. Azt a chat-en látni szoktam, hogy sokszor késnek, de azt még túlélem.

A 150 dodó, meg nem olcsó, de kb. heti egy iMAX mozi ára a szeptember-február szezonra vetítve :)

A GP nem reklám mentes?

Én  évek óta nézem, szerintem is abszolút megéri!! 
az élő közvetítésben van reklám!

+1 A GamePass ad egy nézési biztonságot, az szokott működni és igen jó minőségben. Nem reklámmentes, de amilyen reklámokat odaát készítenek, hát azokat is legtöbbször élvezet nézni. És a 40 perces sűrített változat a JÓ meccseket többször megnézni - hát pótolhatatalan. Ha ki tudod fizetni, akkor megéri. Bár a két évvel ezelőtti szezon konkrétan ráfizetés volt, mert a Sport 1 az összes meccset közvetítette - na, akkor direkte pénzkidobás volt a GP. De azóta tettünk róla, hogy a csapat ne legyen ennyire érdekes... :) :) :)

GOOOO PATS!!!

No offense, de nem csak a pats létezik:) Nyilván az a number one, de aki ezt a sportot szereti az minél több meccset szeret megnézni.

Én a tavalyi szezonban az arénás minőségtől hányingert kapva /nem a képminőségre értem😛/ befizettem a Gamepassra.

Köszi a sok infót 

Még arra lennék kiváncsi hogy ki min nézi?

Lg smart tv-m van te a store-ba nem találom az alkalmazást. Simán laptopról hdmi-vel kidobjátol tv-re??

Szia 

Nekem nem találja meg. A game pass oldalán is ír valamit hogy webos 5.0 nem támogatja még 

De böngészőből ugyanúgy meg tudom nyitni tv-n úgyhogy nincs gáz :) 

seasons4u.com is jó alternatíva, és van hozzá kodi addon, xiaomi mibox s-en megy szépen 

Válasz onslaught üzenetére

Én anno kipróbáltam egy hasonlót - 247tvstream.com -, de a 19h-22h-s időszakban botrányosan nagy f*s volt. Gondolom, az ilyen szolgáltatások akkor működnek rendesen, ha az adott streamer cég ledob a közelbe valami cache/mirror infrastruktúrát, meg vesz valamennyi fix sávszélességet.

Nem tudom az fizetős-e, itt olyan 30 dollár körül kell csengetni - 2 éve használom, nem volt még gondom a minőséggel. Picit talán érezhető a különbség gamepasshoz képest, de 46"-os tvn simán jó, nem szemcsés egyáltalán. Csak pár év gamepass után amikor eltörölték a kisebb csomagokat és renewal kedvezményeket, akkor kerestem alternatívákat, mert fentiekhez hasonlóan én is lamentáltam, hogy mennyit ér ez meg nekem

Csatlakozom. Korábban gamepasst használtam, de a gyerkőc születése után nem volt annyi időm Pats meccseket (egyéb NFL meccset meg pláne nem) fogyasztani, mint korábban, ezért egy picit pénzkidobásnak éreztem a GP árát. Valaki ajánlotta itt tavaly az egyik cikk alatt. Lehet te. 🙂 Így a tavalyi szezont már én is a seasons4u-n néztem végig (asszem 32 dollár volt). Hibát nem tapasztaltam, a minőség is abszolút rendben volt (Google Chromecasttel kitolva 100 centis Samsung tvre). Úgyhogy én idén is náluk nézem a Pats meccseket (és esetleg a többit, ha lesz rá időm). Jelenleg 30 dollár a csomag 🙂