Beharangozó 6. hét : Cowboys @ Patriots

Kép
BoysatPats2021Week6

    A New England Patriots sorozatban másodszor játszik texasi csapat ellen, a Pats visszatér a Gillette Stadium-ba, hogy szembenézzen a Dallas Cowboys-szal. A mérkőzés magyar idő szerint vasárnap este 22:25-kor kezdődik.

    A 2021-es holtszezon során az NFL jelentős változtatásokat hajtott végre a menetrendben, a bajnokságot 17 mérkőzésre bővítették. Utoljára 1978-ban emelték a mérkőzések számát, akkor a liga 14 meccses menetrendje 16 meccsesre bővült.

    A 17. mérkőzést úgy szúrta be a liga a menetrendbe, hogy minden csapat a másik konferenciából játszik egy olyan csapattal, amely a divíziójában ugyanazon a helyen végzett, a divíziók pedig egy négy éves ciklusban rotálódnak, emellett évente váltják, hogy melyik konferencia csapatai játszanak hazai pályán (cserébe a négyről háromra csökkent előszezon meccsekből annak a konferenciának a csapatai játszanak kettőt idegenben, amelyik hazai pályán fogadja az extra meccs ellenfelét). Az első alkalommal az AFC csapatai játszanak hazai pályán, és az AFC East divíziónak az NCF East jutott, így játszik egymással a Patriots (2020-ban az AFC East 3. helyezettje) és a Dallas Cowboys (2020-ban az NFC East 3. helyezettje). 

 

w6ppic1

 

 


Mit tanulhattunk a Texans elleni meccsből?

 

    A múlt héten a Patriots idegenben 25-22-re legyőzte a Houston Texans csapatát. A legfontosabb tanulsága a meccsnek az, hogy a Pats (még mindig) egy mentálisan erős csapat. A Texans elleni meccs első fele, lássuk be, csalódás volt. A támadások akadoztak, vagy ha sikerült egy szép drive-ot vezetni, akkor a befejezéssel volt gond - mint amikor csak milliméterek döntöttek touchdown helyett egy turnover javára -, emellett a gyengébbnek gondolt houston-i támadósorral is megszenvedett a védelem. Az előző heti Tampa elleni parádés játékkal ellentétben az első félidőben tulajdonképpen borzalmasan teljesített a defense. 

    A fordulás után sem javult lényegesen a játék képe. Előbb Mac Jones dobott egy interception-t, majd két játékkal később a Texans újra egy nagy passzból szerzett könnyű touchdown-t, ezzel 9-22-es hátrányba került a csapat. Erre egy 3-and-out-tal válaszolt a támadósorunk.

    Ekkor kattant be valami a helyére. A védelem végre korán megállította a Texans támadóit, majd a speciális csapat az ellenfél trükközésének nem ugrott be, és egy nulla yardos puntra kényszerítette őket. Már négy play-jel később egy mezőnygóllal 10 pontos hátrányra zárkózott a csapat, és innentől fordult a kocka, és a Patriotsnak sikerült minden, és a Texansnak szinte semmi. Minden bizonnyal megváltozott az edzői hívás is, elengedtek olyan dolgokat, amelyek két és fél negyeden keresztül nem működtek, de a csapat nem adta fel egy pillanatra sem, így átkerült a Patriots-hoz a momentum, és a csapat megragadta minden lehetőségét az egyenlítésre, majd a győzelemre is. A csapat megmutatta a mentális keménységét, bebizonyította hogy bármilyen hátrányból is képes felállni, nincs elveszett meccs, elveszett drive, vagy elveszett play.

   
 

 

A két csapat idei statisztikája
 

statweek6

 

 

w6ppic2

 

 

 

A két irányító idei statisztikája

 

mjstatw6

    Mac Jonesnak a Houston Texans ellen 30 kísérletből 23 sikeres átadása volt (76,7%) 231 yardért, egy touchdown-ért és egy interception-ért, 95,3-as passer ratinggel. Jonesnak 135 sikeres passza van összesen, ez holtversenyben Joe Burrow-val (2020) a legtöbb az NFL történetében egy újonc QB-től az első 5 meccsén. A három hazai meccséből kettőn is 100 fölötti passer ratinget ért el.

 

 

 

dpstatw6


    Dak Prescott 302 yardot és 3 touchdown-t passzolt egy interception mellett, és 117-es paaser ratinget ért el a múlt héten. Az egyetlen irányító a ligában, aki négy meccsén is  300+ yard-ot passzolt, 3+ TD átadás mellett. Az idei három idegenbeli mérkőzéséből kettőn is több mint 400 yardot passzolt 3+ passzolt TD-vel.

 

w6ppic3

 

Mi várható a mérkőzésen?
 

 

Amikor a Patriots fut 


    A dolgok nem egészen a tervek szerint alakultak ebben a szezonban a Patriots futójátékánál. Damien Harrisnek egy mély futóegység vezetőjének kellett volna lennie Sony Michel elcserélése után, nagy elvárásokkal indult neki a szezonnak futófronton a csapat. Harris azonban inkonzisztens volt, két kulcs fumble-t vétett közvetlenül pontszerzés előtt, és most bordasérüléssel küzd, a héten nem is edzett végül. Az újonc Rhamondre Stevenson az első meccsén szintén elhagyott egy labdát, és ez után egy hónapig nem is tért vissza a páylára. Aktív volt a Texans ellen, de mindössze 23 yardot futott 11 kísérletből. James White csípősérülése miatt IR-en van, J.J. Taylor szintén egy fumble-ja miatt inaktív volt a múlt héten. 

    Nem éppen a legjobb előjelek a Cowboys elleni meccsre, amely csapatnak ötödik a ligában a futás elleni védelme, meccsenként átlagban csak 79 yardot engednek az ellenfeleknek. Persze a sikernek része a Dallas offense is, amelyik jellemzően korán vezetést szerzett, és ez jelentősen csökkentette az ellenfelek futókísérleteit, és rákényszerítette őket már a meccsek korai szakaszaiban is a lényegesen több passzolásra. Az ellenfelek átlagosan 4,2 yardot értek el futásonként, ez a liga 15. helyére elég.  Amiatt, hogy a Patriots támadófala sérülések és a COVID-hoz kapcsolódó hiányzások miatt is tartalékos, a Cowboys front7-je jó eséllyel képes lesz azt dominálni, ezzel limitálva a Patriots futójátékát, különösen, ha Harris a sérülése miatt csak kevesebb játékidőt kap.

Előny: Cowboys

 

 


Amikor a Patriots passzol


    A Cowboys új védőkoordinátora, Dan Quinn nagyszerű munkát végzett a dallasiak védelmével, a liga egyik legrosszabb egységéből egy egészen használhatót varázsolt. Ez különösen igaz a secondary-re, ahol a másodéves corner Trevon Diggs a liga egyik legjobb játékosává lépett elő. Diggs ebben az idényben eddig minden egyes mérkőzésen szerzett legalább egy interceptiont, az öt hét alatt összesen hatot. A Cowboys secondary-ja még mindig döcög néha, megzavarhatóak, de sokkal jobban teljesít, mint egy évvel ezelőtt. Ugyan a levegőben rengeteg yardot engednek, eddig átlagosan 311-et - amellyel utolsó előttiek a ligában -, mégis már 10 interceptiont szerzett a csapat összesen. Ebben az egységben nincsenek igazi sztárok (egyelőre Diggs jó úton halad efelé azért), de ettől még Mac Jones-nak különösen óvatosnak kell lennie a passzaival.

    Jakobi Meyers továbbra is a leggyakoribb célpontja a Pats irányítójának, de az elmúlt két meccsen a tight end Hunter Henry is felzárkózott, több kulcsfontosságú elkapással is jeleskedett, és mindkét meccsen egy-egy touchdown-t is lehúzott. Ha a továbbra is tartalékos támadófala a Patriots-nak nem tud elég védelmet biztosítania Mac Jones-nak, könnyen nyomást helyezhet rá a Cowboys pass rush-a. Az újonc első körös linebacker Micah Parsons kiválóan vette fel az NFL ritmusát, ráadásul sérülés miatt passzsiettetőként is sokszor állt fel, és ott is meglepően jól teljesített. Ha viszont a minimális időt megkapja Mac Jones, akkor a tőle megszokott gyors rövid-középtávú passzokkal képes lehet mozgatni a láncokat.

Előny: Patriots

 

 

 

w6ppic4

 

 


Amikor a Cowboys fut 
   
    A Dallas offense kirobbanó formában játszik, és annak ellenére, hogy Dak Prescott idén is kiemelkedő passzjátékára helyezik a hangsúlyt, a Cowboys kiválóan tudja futtatni is a labdát. A Dallas két remek futóval rendelkezik, Ezekiel Elliottnak 5 futott touchdownja és 452 yardja van, átlagban több mint 5 yardot halad futókísérletenként, emellett Tony Pollard 325 yardot és egészen kiváló 6,4 yardos átlagot tett hozzá 51 kísérletből a csapat teljesítményéhez. A Dallasnak 163 futókísérlete van összesen, átlagosan 5,3 yard haladással, ami azt mutatja, hogy a Cowboys képes állandóan mozgatni a labdát a földön. 

    A másik oldalon a Patriots egyre jobb a szezon előrehaladásával a futás megállításában. A New England egészen jól megfogta a múlt héten a Houston futását, és ezzel a 14. helyen áll most a bajnokságban, meccsenkénti átlagban engedett 111 yard-dal. A Tampa ellen Bill Belichick úgy döntött, hogy inkább a Buccaneers passzjátékának elvételére koncentrál, ezért inkább könnyebb box volt a támadók előtt, de megerősített secondary. Ez a terv lehetséges, hogy beválhat ezen a héten is. Akárhogy is, a Patriotsnak szüksége lesz Lawrence Guy, Davin Godchaux és Christian Barmore nagyszerű teljesítményére amit a Texans ellen mutattak fel, és ne engedjék, hogy Elliott és Pollard futásaival kontrollálni tudja az órát és a meccs menetét is a Cowboys támadósora.

Előny: Cowboys

 

 


Amikor a Cowboys passzol 
    
    Nem lesz könnyű dolga a Patriots secondary-jének azzal a dallas-i támadósorral, amelyben Prescott és az elkapóbrigádja kiválóan játszik az idén, és rengeteg pontot tudnak felrakni a táblára. Prescott MVP formában tért vissza a tavalyi horror bokasérüléséből, a nyitó hétvégi Tampa Bay-től elszenvedett vereség után egy négy győztes meccses szériában vannak, az utolsó három meccsükön 41, 36, és 44 pontot szereztek.

    Prescott 13 touchdown mellett mindössze három interceptiont dobott eddig 117-es passer rating-gel, és rengeteg kiváló célpont közül válogathat. Amari Cooper (25 elkapás, 318 yard, 4 TD), CeeDee Lamb (24 elkapás, 348 yard, 2TD) és Cedrick Wilson (10 elkapás 126 yard, 2TD) mindannyian több mint 12 yard-ot átlagolnak elkapásonként, míg Dalton Schultz és Blake Jarwin tight endek együtt már négy touchdown-nál tartanak. 

    Ez a csapat nagy nyomást fog gyakorolni a Patriots secondary-jére, amelynek a statisztikái jók, de rettenetes teljesítményt nyújtott Houstonban. Feltehetőleg J.C. Jackson fog védekezni Cooper-en, és nagy szüksége lenne a Patriots-nak arra, hogy Jalen Mills újra pályára tudjon lépni azután, hogy combizom sérülés miatt kihagyta a Texans elleni meccset. Segítenie kellene kordában tartani a tavalyi első körös CeeDee Lamb-et, aki egy rendkívül dinamikus játékos és képes mind a pálya közepét támadni, mind az oldalvonal mellett nagy játékokat csinálni. Belichick valószínűleg sok különböző sémát fog variálni a védőfalban, hogy megzavarja és hibára kényszerítse Prescottot, amit már 2019-ben is sikeresen végrehajtott, amikor a Cowboys irányítójának 33 passz kísérletéből mindössze  19 lett sikeres 211 yardért, és jelentősen hozzájárult a Patriots 13-9-es győzelméhez. Azt a meccset viszont állandó szélben és folyamatosan ömlő esőben játszották, ami jelentősen befolyásolta a dallasiak passzjátékát (és persze a Patriots-ét is, de a Cowboys többnyire fedett dome-ban játszik, míg nekünk ez az "átlagos" novemberi foci időjárás).

Előny: Cowboys
 

 


Amikor a special team-ek vannak pályán
    
    Nick Folk továbbra is a Patriots egyik legeredményesebb játékosa, és meghatározó szerepe volt a csapat győzelmében Houstonban, miután két 50+ yardos field goal-t is szerzett, és másodpercekkel a meccs vége előtt rúgta be a győztes mezőnygólt. A kickoff csapat is komoly erőfeszítéseket tett Houstonban, amivel sikerült korlátozni a kiváló returner Andre Roberts három visszahordását. 

    A Dallas-nál a veterán Greg Zuerlein a rúgó, aki 11 kísérletéből 9 mezőnygólt szerzett, és az első heti két hibája óta nem hagyott ki egyet sem. A 19 extra pont kísérletéből 17-et értékesített. A punter Bryan Anger nem kap sok munkát a Dallas támadósorának hatékonysága miatt, az egész szezonban összesen csak 13 puntot rúgott, de azokat elég jól, a rúgásainak átlaga 49.5 yard, egy ment csak touchback-re, miközben hét puntot is a 20 yardoson belülre küldött. Jake Bailey hasonlóan hatékony, ugyanúgy hét rúgása ment a 20 yardon belülre. 

    Egyik csapat sem különösebben remekelt a visszahordásoknál, a múlt heti meccsen volt az  első alkalom, hogy mind a puntokat, mind a kickoffokat Gunner Olszewski hordta vissza. A Dallas Pollardot használja a kickoff-ok visszahordásánál, és CeeDee Lamb-et vagy Wilson-t a puntoknál, bár egyiküknek sem volt túl sok lehetősége. A Patriots-nak továbbra is hibátlanul kellene játszania a speciális csapatával, és el kell kerülnie azokat a büntetéseket, amelyek a szezon elején sújtották őket.

Előny: Patriots
 

 

 

w6ppic5

 

 

 

Érdekességek

 

  • A New England Patriots és a Dallas Cowboys 14. alkalommal találkozik egymással, a Dallas az eddigi 13 meccsből 7-et, a Patriots 6-ot nyert meg. Utoljára 2019 novemberében a Gillette Stadium-ban találkozott a két csapat, akkor a Patriots 13-9-re legyőzte a Dallast. A Cowboys összességében negyedszer látogat a Gillette Stadium-ba.
  • A két csapat történelme 1971-re nyúlik vissza, amikor a Cowboys legyőzte a Patriots-ot a vadonatúj Texas Stadium-ban, amit ezzel a meccsel avattak fel. A Cowboys 1971 és 1996 között megnyerte a sorozat első hét mérkőzését, ezután a Patriots diadalmaskodott sorozatban hat meccsen. A Patriots első győzelme a Dallas ellen 1999. december 5-én volt, akkor 13-6-ra nyert. Ez utóbbi hat meccsen belül a Dallas 0–3-ra áll az utolsó három Gillette Stadium-ban rendezett találkozón, és 0-4-re, ha a Foxboro Stadium-beli vereségét is nézzük.
  • Bill Belichick 6-1-es győzelmi mutatóval áll a Dallas ellen, ebből a New England Patriots vezetőedzőjeként veretlen, 5-0 a mérlege (Ennél is jobb, 6-0 a mérlege egyébként az Atlanta Falcons ellen) . Mike McCarthy, a Cowboys vezetőedzője 1-3-mal áll a Patriots ellen (nem a Dallas színeiben).
  • Bill Belichick egyike azon nyolc vezetőedzőnek, akik egy csapattal 5-0 vagy annál jobb mutatóval állnak legalább két másik csapattal szemben (beleértve a rájátszást is).
  • A Cowboys-nál dolgozik edzőként Harold Nash Jr., aki 2005 és 2015 között volt a Patriots tagja, aktív játékos nincs a Dallasnál, aki korábban New Englandben játszott. Ugyanakkor a Patriotsnál is csak egy korábbi Dallas játékos van, a kicker Nick Folk 2007 és 2009 között játszott a texas-i csapatnál.
  • A Patriots 102-2-re áll a Gillette Stadium-ban az alapszakaszban, amikor a félidőben vezetett. A két vereség a Kansas City Chiefs (42-17-es vereség 17-14-es félidei vezetés után 2017-ben) és a Tampa Bay Buccaneers (19-17-es bukó 7-6-os félidő után, idén, az előző fordulóban).
  • Nick Folk 299 mezőnygólt értékesített a pályafutása során. Ha sikeres field goalt értékesít a Dallas elleni meccsen, akkor a 35. NFL játékos lesz, aki 300+ mezőnygólt vágott be. Ezzel az ötödik aktív rugó lenne most a ligában, csatlakozva Robbie Gouldhoz (403), Mason Crosbyhoz (355), Matt Praterhez (329) és Justin Tuckerhez (301).
  • Nick Folk két 52 yardos mezőnygólt rúgott be a múlt héten Houstonban (két másik rövidebb mellett). Csak egyetlen Patriots játékos van, aki kettőnél több 50+ yardos field goalt értékesített egy szezonban : Stephen Gostkowski , aki 2013-ban ötöt, 2015 és 2017-ben 4-4 ilyet rúgott be.
  • Matthew Judon zsinórban négy mérkőzésén jegyzett sack-et. Ő lehet a hetedik New England -i játékos, akinek sorozatban legalább öt zsákolása van, az első Patriots játékos Chandler Jones óta, aki 2015-ben érte el ezt a bravúrt.
  • A múlt heti houstoni két sack-es teljesítménye után Judonnak már most két olyan mérkőzése van 2021-ben, amelyiken 2+ sack-et szerez (a másik a New Orleans ellen volt szeptember 26-án, 2.5 sack) két egymás utáni idegenbeli meccsen. Ez eddig csak Trey Flowersnek (2016), Andre Carternek (2011) és Willie McGinestnek (2001) sikerült a Patriots színeiben.
  • Judon a szezon első öt mérkőzésén összeszedett 6.5 zsákolásával New England franchise rekordot állított fel. (Egyébként a karriercsúcsa öt meccsen 9.5 sack, 2019-ben a Baltimore-ral)
  • Mac Jonesnak az első öt NFL meccséből négyben a passzai több mint 70 százalékból lett  sikeres elkapás, ezzel csatlakozott Dak Prescotthoz, aki eddig az egyetlen olyan újonc QB volt, aki ezt a teljesítményt elérte. Ha ezen a héten is sikerül 70 százalék felett teljesítenie, akkor ő lesz az első újonc irányító, aki az első hat meccséből ötben a passzok 70 százalékát teljesítette.
  • Mac Jones az első öt mérkőzésen 1243 yardot passzolt, és összesen 4226 passzolt yardnál tart pályafutása során. Ezzel ő vezeti az újonc irányítók listáját mind a passzolt yardokban (1243), mind a sikeres passzok számában (135) - természetesen az all time listán!
  • Öt meccs után Mac Jones passzainak 71.1%-a lett sikeres elkapás. Az eddigi legjobb újonc irányító ebben a mutatóban Dak Prescott volt, aki 2016-ban 67.7%-kal állt öt mérkőzés után.
  • Az előző héten naggyá tettük Davis Millst, a Texans irányítóját. Ő az első újonc QB, aki legalább 3 TD-t és 300 yardot ért el a Bill Belichick vezette Patriots ellen - pedig eddig Belichick ellen a kezdő irányítóknak nem sok babér termett. Mills lett a liga történelmében az első rookie QB, aki legalább 3 TD-t, 300 yardot és emellé 140+ passer-ratinget hozott össze. Szerencsére az amerikai focit pontokra játsszák...
  • Nem a meccshez kapcsolódik, de érdekesség : nem volt még ilyen sok szoros mérkőzés a liga első öt fordulójában, mint idén. A nyolcvan mérkőzésből 19 vagy az utolsó percen belül vagy a hosszabbításban dőlt el, valamint ezeken felül még 21 találkozón nyert három vagy kevesebb ponttal a győztes csapat. (Az elmúlt fordulóban négy ilyen találkozó is volt: a Packers a hosszabbításban egy mezőnygóllal győzte le a Bengalst, a Vikings egy utolsó másodperces mezőnygóllal verte meg a Lionst, illetve három ponttal nyert az Eagles a Pantehers, és a Patriots a Texans ellen). Vagyis a mérkőzések fele tartogatott még izgalmakat az utolsó percekre is.
  • Szintén liga szintű érdekesség, hogy öt hét után az NFL 32 csapatából 17 áll 3-2 vagy 2-3 győzelmi mutatóval, rengeteg váratlan underdog győzelem vagy csoporton belüli keresztbeverés történt, rég voltak ilyen kiegyenlítettek az erőviszonyok - vagy legalább is tűnnek annak. (ebbe természetesen jócskán belekavartak a sérülések is, de hát az minden szezon és minden egyes meccse velejárója sajnos). Így sok csapat pályázhat még a rájátszás helyekre, érdekes lesz látni melyik csapatnak fog végül sikerülni. Persze ezt latolgatni talán korai még az ötödik hét után, mindenesetre az átlagnál több 0.500 körüli csapat van, mint szokott.
  • Az elmúlt heti forduló 15 mérkőzésén összesen 13 mezőnygólt hagytak ki a rúgók. Ez NFL rekord, ráadásul ebből 6 kihagyott rúgás (9 kísérletből) a Packers-Bengals meccsen volt, ami egy őrületes hosszabbításba és field goal párbajba torkollott. A Patriots meccsén is volt kihagyott mezőnygól, szerencsénkre a Texans részéről, miközben Nick Folk mind a négy kísérletét bevágta.

 

 


Sérülésjelentés


(október 14.)

 

     Nem edzett: RB Damien Harris (borda), G Shaq Mason (has), CB Shaun Wade (agyrázkódás)

    Limitálva edzett: LB Ja'Whaun Bentley (váll), DB Cody Davis (térd), S Kyle Dugger (comb), K Nick Folk (térd), CB Jonathan Jones (boka), DB Jalen Mills (comb), LB Ronnie Perkins (boka), LB Kyle Van Noy (ágyék), OL Justin Herron (has)

 

 

w6ppic6

 

 

    A fogadóirodáknál a Cowboys 3.5-4 pontos favorit, 50 pontos underover mellett. 

 

GO PATS!

 

forrás : patriots.com, TheAthletic.com, patspulpit.com
 

Hozzászólás

Ez megint egy nagyon nehéz mérközés lesz. De a Tampa elleni is az volt és mégis szoros lett, szóval még bármi megtörténhet. Ha a védelem a jobbik arcát fogja mutatni, akkor talán lehet keresnivalónk.

Szerintem annak a mérkőzésnek a szorosságába megint belejátszott, hogy szél és eső volt, természetesen nem elvitatva az érdemet az egészen jól teljesítő secondary-től.

Ha itt nem lesz ilyen, és Prescott szépen tud osztogatni, akkor olyan szoros se lesz szerintem - sajnos... :/

Még vár ránk pár hasonló: Chargers, Browns, Titans, 2 x Bills. És a többi sem lesz sétagalopp. :)

Sajnos valóban nem Nekünk áll jelenleg a zászló, de hátha most... 

MJ mondta: "... jó móka lesz Diggs ellen játszani... mindig tudnom kell merre van." (A Bamában edzettek együtt.) Legyen jó móka az egész csapatnak... 

Tesóm 'boys szurker, óriási családi csörte ez nálunk, bárhogy is lesz :)

A bajom az, nem feltétlenül látom, hogy tud ez kigurulni nekünk egy W-re. Igen, gondoltam a Tampa-féle taktikára én is, csak itt egészen más a rb tandem. Szóval "odaadhatjuk" a futást, csak nem hiszem, hogy a kívánt szinten sikerül megfogni. Dak és korporésönje pedig formára TB és TB kategória jelenleg, ráadásul Kellen Moore-t sokkal jobb koordinátornak tartom, mint Leftwichet. Egy esetleges nem tervezett pisztolypárbajra pedig Mac és ez az offenz még bizonyosan nem kész.

Közhely puffogtatással élve: komplexen kéne limitálni a támadósorukat, és valahogy 20 pont környékén tartani, de úgy gondolom ehhez az is kell, hogy gyengébb napot fogjanak ki. Nagyon kíváncsian várom mi a terv, és hogyan fog működni, mert mostanában az alkalmazkodás és az újratervezés nem feltétlenül az edzői csapatunk erőssége.

Nálunk a gyerek az, úgyhogy itt is a szezon csúcspontja lesz nekünk.

Már készülünk a fogadásokra, meg én a szívatására majd a meccs alatt... :o)

Hát kedves Elm!

A gyereket nevelni, teregetni kell, hogy dolgos és hasznos tagja legyen a közösségnek! :D

Ebben az esetben a Pats közösségnek. Ebből kifolyólag, hogy lehetséges, hogy más csapatnak drukkol? Nálunk ez elképzelhetetlen lenne, kislányom magától érthetően Pats fan és természetesen több SB-n döntőn is volt velem a Sugárban. Persze csak viccnek szántam, ne sértődj meg, de nálunk ez tényleg így van, mivel apa Patses a csajok is azok!!! Szóval jó szívatást!

Pénteki sérülés jelentés:

Vasárnap out: Mason és Wade

Kérdéses: 8 játékos, köztük Harris, Taylor, JoJo, Mills, Folk, Herron. 

A két covidos per pillanat nincs a rosteren. 

A helyzet nem bíztató, noha Diggs játéka a meccs napon dől el. 

 

 

Igen, ma reggelre már visszakerült a rosterre. A Wynn "pletyka" pedig egyre valószínűbb, azaz, hogy oltatlan. 

OFF

Rapoport és Garafolo szerint CN a napokban beoltatta magát. 

Kimaradt, de ha jól látom : az Aréna4 a mi meccsünket fogja adni a 22:25-ös sávban.