THPFC Podcast 95

Kép
podcast

Igazi védelmi csatát hozott a Panthers elleni találkozó, de a győzelemmel már zsinórban három W-t tudhat magáénak a csapat, amivel már wild card helyen is áll a Patriots. Magáról a meccsről, Mac Jones-féle szituációról és a közelgő Browns elleni összecsapásról beszélgettünk ezen a héten Kennyvel és Tzimisce-sel.

vs Browns
  Turnover 3,5 Punt 5,5 249,5 futott yard Patriots -1,5 Összpontszám 45,5 Pontos eredmény
Kenny over over under Patriots over 30-22
Tzimisce under over over Browns under 17-16
Increay under under over Patriots over 33-20

Hozzászólás

Köszi az újabb podcast-et, srácok!

OBJ:

Kicsit újra átgondolva az OBJ-s dolgot, igazából egy csak a szezonra szóló, olcsó szerződéssel simán vállalható. És ez egy elfogadható szituáció lenne mindkét félnek, mert itt azért a WR állományban kapna esélyt ő is néhány nagy játékra, illetve azért mégiscsak egy formálódó csapatba kerülne, ahol nem egyből a megváltást várja tőle mindenki. 

Aztán bárhogy is alakul, jövő tavasszal el lehet dönteni, hogy mi legyen. OBJ egy jó szezon után mehetne a következő nagy szerződéért is - mint Collins tette két éve az itteni diszkont szerződése után. Másrészről viszont a win now csapatok azért SB esélyt, hosszabb és több pénzt kínáló szerződést is tudnak neki kínálni.

Browns:

A Browns futószekciójánál beütött a Covid.

 

Egy technikai kérdés/felvetés: nem tervezitek a podokat Spotify-on is elérhetővé tenni? Személy szerint szinte minden podcastet ott hallgatok, mert könnyen kezelhető, rendszerezhető és nagyon élném, ha a THPFC pod is mehetne a listába :)

Ha már az előző tippelést kielemeztétek, írjunk ide is.

(hátha a végén lesz heti 50-60 tipp...)

under / over / over / Patriots / under / 20-17

(egyébként az oddsnál miért nem egyszerűbb under/over-t írni? Tök fura így, hogy Browns van ott, ahol a meccs eredménye Patriots győzelem mellette. Értem, hogy jó így, csak fura.)

Edit (11.11.) : under-over-under-Browns-over-17-31

OFF

Brown 21 napos aktiválás ablakát ma megnyitották edzett is. Cowart szezonja viszont véget ért.

Harris és Stevenson agyrázkódási protokoll alatt. Fears szerint szereplésük "határozottan nagy kérdőjel". 

Válasz hopi46 üzenetére

Egy jó hír és egy rossz hír. Reméljük a futok hamar felépülnek. Nagy szükség lesz rájuk.

OFF:

CN-t leigazolta a Panthers. Twitteren egyelőre a szurkolóik nagy része örül neki. Darnoldnál mondjuk lehet, hogy jobb lesz.