Beharangozó 12.hét : Titans @ Patriots

Kép
Titans at Patriots Week12 2021

    Ötmeccses győzelmi sorozatával a Patriots átvette az AFC East első helyét a Bills-től, és zsinórban a hatodik győzelmére készül a Tennessee Titans csapata ellen, az ellen a Titans ellen, amelyik jelen pillanatban az egész konferencia élén áll 8-3-as győzelmi mutatóval. A mérkőzés házigazdája a Pats, a Gillette Stadium-ban tartandó mérkőzés magyar idő szerint vasárnap este 19:00 órakor kerül megrendezésre.

 

    Az elmúlt heti Thursday Night Football keretei között lépett pályára a New England, ahol az Atlanta Falcons vendégeként 25-0-ás győzelmet aratott. A Pats tökéletesen hajtotta végre a gameplan-t, folyamatos haladással majd minden drive-ból rakott fel pontokat a táblára, miközben a védelem megfojtotta Matt Ryan és a Falcons támadójátékát.

 

w12p1

 

    A Patriots és a Tennessee 2020. január 4-én, a rájátszás első körében találkozott utoljára, ahol a Titans 20-13-as győzelmet aratott. Bár kevesebb mint két év telt csak el azóta, mégis mindkét csapat jelentősen átalakult. A Patriots az újjáépülését kezdte meg, a szezon eddigi tapasztalatai alapján egyelőre úgy tűnik igen sikeresen, a Titans pedig skill player-ekkel erősítette meg a keretét, hogy még inkább elfoglalja a helyét a Super Bowl aspiránsok között. Ez utóbbit sajnos a sérülések úgy néz ki keresztül fogják húzni nekik.

 

    Nézzük meg a közvetlen előző meccsek helyett a két csapat utolsó néhány meccsén keresztül, milyen tendenciákkal lépnek vasárnap pályára a csapatok.

     A Patriots egy határozottan emelkedő pályán van. Utolsó hat meccséből ötöt megnyert, az október közepi Dallas elleni meccs óta minden mérkőzését megnyerte, mégpedig ami a fontos úgy, hogy folyamatosan javuló játékot mutatott és még a sérülések is viszonylag elkerülték a csapatot. Addig felmerült, hogy a győzelmek könnyen jöttek, a liga alját képviselő Texans és kétszer a Jets ellen nem volt nehéz nyerni, de azóta a Chargers-t és a Browns-t is legyőzte a csapat, mégpedig komoly dominancia mutatása mellett, és a McCaffrey-vel és kemény védelemmel felálló Pantherst is felülmúlta.
     A Titans is emelkedő pályán volt, az utolsó hat meccséből szintén ötöt nyert meg, közte olyan skalpokkal, mint a Bills, a Chiefs, a Colt, vagy a Rams. Végül a múlt héten sérülésektől megtizedelve egy pocsék meccset játszottak a Houston Texans ellen, és simán el is veszítették Tannehill 4 INT-je mellett.
 Az elmúlt 7 héten a Patriots  és a Titans az NFL Power Ranking, illetve a CBS power ranking listáján az alábbi helyeket foglalta el :

 

powerrankings

   

   Látható, mekkora lépésekkel jött előre a Patriots a hátsó traktusból, ahogy a top csapatok folyamatos legyőzésével a Titans is. De a tendencia nem a Titans-nek kedvez : a Pats lényegében a legjobb kezdőcsapatával tud pályára lépni Trent Brown visszatérésével, míg a Titans elvesztette a két legjobb játékosát, Derrick Henry-t és Julio Jones-t, és úgy a védelemben, mint a támadóknál fontos falembereknek és linebackerek-nek kellett meccseket kihagyniuk, és többüknek kell még majd a jövőben is. Ennek ellenére, természetesen nem szabad lebecsülni a Titans-t, jól ismeri Belichick-et és a csapatot Mike Vrabel, a Patriots korábbi kiváló játékosa és a Tennessee Titans jelenlegi vezetőedzője. Még mindig az AFC és a liga egyik legjobb csapatáról beszélünk, ráadásul Tennessee-ben a múlt héten szakadt az eső, ami kifejezetten nem tett jót Tannehill passzolásának, könnyen lehet, hogy ellensúlyozni tudják jó gameplan-nel a hiányosságaikat, és meglepetést okozni a várakozásokkal szemben. Persze, ehhez azért lesz néhány szava Bill Belichick-nek is...

 

w12p2

 

    Érdemes megjegyezni, hogy három héttel ezelőtt a Titans a Rams ellen Los Angelesben már Henry nélkül játszott, és győzte le az NFC egyik legjobb csapatát 28-16-ra úgy, hogy Tannehill csak 143 yard-ot passzolt, a legjobb futó 29 yard-ot gyűjtött, és a legjobb elkapó pedig 45-öt - igaz, ehhez kellett a Rams impotens támadójátéka. Két hete pedig szoros meccsen múlták felül a Saints-et, Tannehill 213 passzolt yard-jával, a legjobb futó összesen 30 yard-jával, és a legjobb elkapó 100 yard-jával - itt a csereirányítóval és hiányzókkal felálló Saints nem tudott elég ellenállást kifejteni. Mindkét ellenfele lényegesen rosszabb formában játszott, mint amit mostanában a Patriots mutat, de az idei évben nincs lefutott meccs, szinte minden fordulóban volt meglepetés underdog győzelem, néha több is, semelyik csapatot nem lehet félvállról venni. Szerencsére ez a Patriots-ra soha nem is volt jellemző...

 

 

 

A két csapat idei statisztikája

titanspatsstat

 

 

A két irányító statisztikája

 

mj stat w12

 

     Az újonc majdnem tökéletes volt a Falcons elleni győzelemben, és kitűnően osztotta szét a passzait összesen kilenc különböző játékos között, 26-ból 22 passza jó volt (84,6%), ami 8,0 yard-os átlagra lett elég. Egy gyönyörű 76 yard-os drive-ot vezetett a második negyed elején, amelyet Nelson Agholor-nak kiosztott touchdown passzával zárt le. A meccs többi részét okosan menedzselte le, összesen ugyan csak 207 yard-ot passzolt 1 touchdown mellett 1 interception-nal - ez egyébként összességében 96,6-os QB rating-et eredményezett -, de a drive-ok nagy részében tudta mozgatni a láncokat, és megadta a lehetőséget Nick Folk-nak, hogy folyamatosan növelje a csapat előnyét.

 

 

 

rt stat w12

 

 

   Tennessee-ben folyamatosan szakadt az eső, és úgy tűnt, hogy ez jelentős hatással volt Tannehill hatékonyságára. Négy interception mellett kétszer is fumble-t vétett, igaz mindkettőt visszaszerezte a Titans. Az időjárás és a turnoverek annak ellenére is csak 6,2 yard-ra korlátozták Tannehill-t passzkísérletenként, hogy 52 passzt engedett el a meccsen, amelyekből mindössze 35 elkapás lett (67,3%) összesen 323 yard-ért és 58,4-es QB rating-ért. Tannehill ebben a szezonban 11 meccséből kilencen nem tudott egynél több touchdownt dobni, így a New England-i védelem ellen nem lesz könnyű dolga, amely az utóbbi időben megfojtotta ellenfelei passzjátékát.

 

 

w12p3

 

Mi várható a meccsen?

 

Amikor a Patriots fut
    A New England-re igen komoly feladat vár, ha sikeresen szeretné futtatni a labdát. A Tennessee védőfala kemény, fizikális játékosokból áll, akik kifejezetten jól tudják megállítani az ellenfeleik futókísérleteit, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy negyedikek a ligában a futás elleni védekezésben, mindössze 97,2 yard-ot engedve mérkőzésenként, míg a futásonkénti yard átlagot tekintve hetedikek, 4,1 yard-dal. A Texans elleni meccsen több játékosuk is megsérült a védelemben (is), nem biztos, hogy mindannyian tudják vállalni a játékot. De a Titans futás elleni védekezése még a hiányzók ellenére is félelmetes, ugyanakkor olyan erős futószekcióval rég találkoztak, mint amilyen a Patriots-nak van. 
    Damien Harris és Rhamondre Stevenson megosztozott a futó snap-eken az Atlanta ellen, és várhatóan ez a rotáció most is komoly fegyver lehet. Mindketten erőből futnak, és rendre le tudják rázni magukról az első szerelési kísérleteket, rengeteg yard-ot gyűjtve az első tackle után. A Patriots futói hétről hétre kiválóbban teljesítenek, már 14. helyen áll a csapat 116,3 yard-os meccsenkénti átlaggal. Nem kérdés, hogy az eddigiekhez hasonlóan Josh McDaniels meg fogja próbálni letolni a futást a Titánok torkán, ezzel is megalapozva a passzjátékot, valamint kontroll alatt tartva a line of scrimmage körüli területet, és az órát, emellett folyamatosan nyomás alatt tartva, és módszeresen fárasztva le az ellenfél védelmét.
Előny: Patriots

 

 


Amikor a Patriots passzol
     Mac Jones és a Patriots passzjátéka kiszámíthatatlan a szezonban. Két héttel ezelőtt a Cleveland elleni 45-7-es meccsen Jones három touchdown-t passzolt, míg a múlt héten Atlantában teljesen más volt, mivel ott a Falcons megelégedett azzal, hogy megakadályozza a nagy játékokat, ennek megfelelően a Pats a rövid passzokkal haladt inkább. Továbbra is több elkapó között tudja kiosztani a labdákat az újonc irányító, Jakobi Meyers, Kendrick Bourne és Nelson Agholor is megbízható célpontja, ahogy Hunter Henry tight end is, akire a red zone-ban számíthat.
     A Titans secondary-je küszködik ebben a szezonban, a meccsenként engedett 253,3 yard-dal a 24. helyen áll a ligában. Ugyanakkor a Titans csak 6,6 yardot enged passzjátékonként, ezzel a 10. helyen áll, ami jó lehet Titans-nek, mivel megpróbálhatják limitálni Mac Jones-t, és elvenni a neki fekvő rövid passzokat. A Titans cornerback-jei és safety-jei is jól játszottak az utóbbi meccseken, bár Janoris Jenkins sérülés miatt kihagyta a Texans elleni meccset. 
Ha a Patriots támadófala megfelelő időt tud bizotsítani, Mac Jones képes lesz megtalálni az elkapóit. A passzjátékban valószínűleg ez lesz a kulcs, a Titans két passzsiettetője Landry és Simmons 10 illetve 7,5 sack-et szerzett már és számtalan nyomást generált, ha őket sikerül limitálni, akkor a levegőben is haladni fog a Pats offense.
Előny: Patriots

 

w12p4


Amikor a Titans fut
     A Titans futójátéka az egyik, ha nem a legjobb a ligában. Illetve volt. Derrick Henry sérülésével és kiválásával teljesen más arcot mutat a Titans offense. Amíg ő a pályán volt, a liga egyik legjobb futójaként minden védelem külön készült rá, pusztán már a jelenlétével is jelentősen támogatta a csapat passzjátékát is, nélküle a teljes támadósor gyengébben muzsikál. A Titans D'Onta Foreman és a veterán leendő Hall of Famer Adrian Peterson-nal próbálta pótolni Henry-t, nem sok sikerrel. Henry nélkül a Tennessee csak 3,5 yard-ot átlagol futásonként, a csapat második legjobb futója yard-ok alapján az irányító, Ryan Tannehill, ami nem egy dicséret a futószekciónak.  Ráadásul a Titans végül ki is vágta azóta Petersont.
     Természetesen a Titans futójátékának a kiváló támadófal is az alapja, amivel meg fog gyűlni a baja a Patriots védőfalának. De utóbbi hétről hétre jobb teljesítményt nyújt, az újonc (!) Christian Barmore vezetésével már a nyolcadik helyen áll a Pats futásvédelme, meccsenként mindössze 101,7 yardot engedve a földön, 4,1 yard-os átlaggal labdacipelésenként. Várható, hogy Bill Belichick Henry távollétében is törekedni fog arra, hogy megállítsa a Tennessee futásait, és inkább engedi, hogy Tannehill a levegőben próbálja meg megverni a Pats-et.
Előny: Patriots

 

 

 

Amikor a Titans passzol
     Ahogy fent szerepelt, a Titans támadósor Henry-re épült, így a passzjáték sikere is sokban függött tőle. Az ellenfelek védelmei rendre felhúzódtak a line of scrimmage-hez, teret engedve Tannehill-nek, hogy play action játékokból szerezze a yard-okat a levegőben. Henry hiányában a védelmek más felfogásban állhattak ki, ami abban csúcsosodott ki, hogy Tannehill már 12 interception-t dobott a szezonban, ebből négyet a múlt héten a Texans ellen. Tannehill egy jó irányító, 67%-os pontosággal passzolt idén, de Henry nélkül képtelen volt ugyanazt a stabil játékát hozni. Ráadásul az sem segítette a passzoknál, hogy a csapat top elkapója Julio Jones IR-re került, és legalább három hétig nélkülöznie kell az irányítónak, és még tovább tetézve a bajokat, A.J. Brown mellkas sérülést szenvedett a Texans ellen, a héten nem edzett, kérdéses a játéka - de ha játszik is, valószínűleg nem lesz 100%-os. Nagy gond ez a Titans-nak, mert ha Brown sem tudja vállalni a játékot, vagy csak limitált időben, eléggé meg lesz lőve a csapat elkapófronton. A Tennessee tight end sora nem rossz, de a fenti hiányzókat biztosan nem fogja tudni pótolni.
     A Patriots secondary-je parádésan teljesített az elmúlt hetekben, és ahogy az egész csapatról, úgy róluk is ugyanúgy el lehet mondani, hogy egyre jobban teljesítenek. A fentiek alapján nem lenne meglepő, ha J.C. Jackson ezen a meccsen is elcsenne egy-két labdát, főként, ha a Pats front7 nyomás alatt tudja tartani, és hibákra kényszeríteni Tannehill-t. 
Előny: Patriots

 

 

 

Amikor a speciális egységek lépnek pályára
     Nick Folk elképesztő szezonja a Falcons ellen is folytatódott, bár egy extra pont kimaradt, négy mezőnygólt vágott be, köztük egy 54 yard-osat is, egyelőre ő a Patriots legegyenletesebben teljesítő játékosa. Akárcsak Jake Bailey, aki egy hajszállal haloványabban teljesít, mint tavaly, de ezzel együtt sem lehet egyelőre panasz rá. Gunner Olszewski agyrázkódás miatt kihagyta a Browns elleni meccset, de szerencsére visszatért a Falcons ellen, eddig 21 visszahordásából 12,6 yard-ot átlagol.
A Titans rugója Randy Bullock is jól teljesít, 20-ból 18 mezőnygólt és 30-ból 28 extrapontot értékesített. A punter Brett Kern megbízhatóan játszik, 41,6 yard-ot átlagol punt-onként, amelyből 10-et rúgott a 20 yard-oson belülre, touchback nélkül. A visszahordó Chester Rogers is jól játszik, több mint 10 yard-ot átlagol visszahordásonként.
A Patriots coverage munkája a visszahordásoknál jelentheti a különbséget a két egység között, jobban teljesítettek mint a Titans spec team-je, úgyhogy várhatóan a Pats fogja tudni jobb mezőnypozíciókból kezdeni a támadásait.
Előny: Patriots

 

w12p6

 

 

Érdekességek

 

  • A New England Patriots és a Tennessee Titans (korábban : Houston Oilers) az alapszakaszban utoljára 2018. november 11-én találkozott Tennessee-ben, akkor a Titans 34-10-re nyert.
  • A két csapat 44-szer játszott egymással összesen (alapszakasz és rájátszás). Mindkét csapat alapító tagja volt az American Football League-nek 1960-ban. A Patriots és az Oilers 1960 és 1969 között minden évben kétszer játszott az AFL-ben, és 24-szer játszottak egymással 1970, vagyis az AFL-NFL egyesülés óta. Az egyesülés utáni 24 meccsen a Patriots 15-9-es győzelmi mérleggel rendelkezik, ezen belül 2-2 az állás a rájátszásban.
  • A New England a 44 mérkőzést tekintve 25-18-1-re áll a Titans ellen. Ezen belül a Patriots 18-7-1-re áll a Titans ellen a hazai meccsein, beleértve a Gillette Stadium-ban elért 5-1-es mutatót. Az egyetlen vereség a már említett 2019-es rájátszás meccsen született.
  • Bill Belichick 11-9-re áll a Titans ellen (4-6 a Browns-szal, és 7-3 a New England-del), míg Mike Vrabel egyelőre 2-0-ra áll a Patritos ellen a Titans vezetőedzőjeként.
  • Korábbi Titans játékos a Patriotsnál TE Jonnu Smith és WR Kristian Wilkerson. A Titans-nél nincs korábbi Pats játékos a rosteren, de a vezetőedző Mike Vrabel háromszoros Super Bowl győztes a Patriots-szal 2001-2008 között, és a Tennessee general manager-e Jon Robinson is a Patriots stáb tagja  volt 2002 és 2013 között.
  • A Patriots három pick six-szel vezeti a ligát ebben a szezonban (holtversenyben a Cowboys-szal).
  • A Patriots védelme 28 sack-nél tart. Ha szerez még kettőt, akkor a 20. olyan szezont éri el a csapat Bill Belichick vezetőedzősködése alatt, amikor legalább 30 sack-et elér a védelme. Nem olyan rossz 22 szezonból...
  • A Patriots nem engedett pontot az ellenfeleinek zsinórban 19 drive-ban, utoljára november 7-én a Browns első drive-ja végződött pontszerzéssel. A leghosszabb pontmentes sorozat Bill Belichick alatt 35 drive-os volt, amely 2019 szeptember 8-ai Steelers elleni harmadik negyedtől szeptember 29-ig tartott, a Bills elleni meccs második negyedéig. A szép emlékű Boogiemen védelem, amelyik bár kicserélődve, de újra bontogatja a szárnyait az utóbbi mérkőzéseken... :o)
  • A Patriots-nak 2001 óta 14 győzelmi sorozata van hat vagy több meccsből, ami a legtöbb az NFL-ben, a hét végén növelhetjük ezt a számot.
  • Kyle Van Noy pályafutása első pick six-ét szerezte a múlt héten Atlantában. Eddig egyetlen Patriots játékos sem szerzett két egymást követő meccsen pick six-et, úgyhogy Van Noy lehet az első, ha sikerülne a Titans ellen is visszavinnie egy interception-t.
  • Hunter Henry hét touchdownt kapott el eddig 2021-ben, és még egyre van szüksége ahhoz, hogy beállítsa az egyéni rekordját, amelyet még 2016-ban ért el újoncként a San Diego Chargers-nél. Rob Gronkowski az egyetlen Patriots tight end, aki 10 touchdownt ért el egy szezonban - igaz, ő ezt öt szezonban is megcsinálta.
  • Damien Harrisnak eddig három 100 yardos meccse van 2021-ben. Ha még egyet teljesít idén, akkor egyike lesz annak a mindössze öt Patriots játékosnak, akinek egy szezonban legalább négy darab 100+ yardos meccse van: Sony Michel (2018, 4db), Curtis Martin (1995, 9db), Corey Dillon (2004, 9db), és John Stephens (1988, 5db).
  • Mac Jones lett az első újonc irányító az NFL történetében, és az első irányító New England történetében, aki passzainak legalább 80 százalékát teljesítette két egymást követő meccsen (min. 20 próbálkozás, 82,6% a Cleveland, és 84,6% a Falcons ellen). Egyetlen NFL irányító sem játszott zsinórban három olyan meccset, amelyen a passzai legalább 80 százalékát (min. 20 passzkísélet) teljesítette volna. 
  • Jones hét győzelme a Patriots történetében a legtöbb egy újonc irányítótól egy szezonban, felülmúlva Jim Plunkett hat győzelmét 1971-ből, és Drew Bledsoe öt győzelmét 1993-ból.
  • Jones az első 11 NFL-meccséből hétben passzainak több mint 70 százalékát teljesítette. Az újonc rekord Dak Prescott kilenc ilyen meccse. Az NFL rekordja Drew Brees 13 meccse 2017-ből. Jones sikeres passszainak aránya 70,2% az egész szezonban eddig, az újonc irányítók sikeres elkapási arányát Dak Prescott tartja 2016-ból, 67,7%-kal.
  • Mac Jones  vezeti az idei újonc irányítókat passzolt yard-okban (2540), sikeres passzok számában (245), elkapási arányban (70,2%) és touchdown passzok (14) tekintetében. 
  • Jones-nak november 14-én volt pályafutása első három touchdown-os meccse a Cleveland ellen. Ez volt a negyedik meccse 2021-ben, amikor legalább két touchdownt szerzett. Az NFL rekord a legtöbb olyan mérkőzéssel, ahol egy újonc hátvéd legalább két touchdown passzt adott Justin Herbert-é, a Los Angeles Chargers játékosaként 10 ilyen mérkőzéssel 2020-ban.
  • Ha Devin McCourty kezdőként pályára lép a Titans ellen, akkor az lesz a 183. meccse kezdőként, amivel holtversenyben John Hannah-bal a harmadik legtöbb mérkőzést játszó Patrióta lesz. Az első kettő Bruce Armstrong (212), és természetesen Tom Brady (283).

 

w12p7

 

Sérülésjelentés 


(november. 24 )


Nem edzett: nincs ilyen játékos
Korlátozottan edzett: P Jake Bailey (térd), DL Christian Barmore (térd), LB Ja'Whaun Bentley (borda), OT Trent Brown (vádli), K Nick Folk (térd), RB Damien Harris (nyak), TE Hunter Henry (nyak), LB Dont'a Hightower (boka), G Shaq Mason (has), TE Jonnu Smith (váll), LB Kyle Van Noy (ágyék)

 

 


A mérkőzés esélyese a fogadóirodák szerint a Patriots, amely 6-7 pontos favorit, 45 összpont mellett.

 

 

GO PATS!

 

 

 

forrás : patriots.com, espn.com, cbs.com

képek : patriots.com

Hozzászólás

Ha Julio olvassa ezt a beharangozót tuti megvan egy italra, de még egy aláírt mez sem kizárt :)

 

Nekem egy aláírt levelezőlap is elég lenne... :o)

Úgy érzed, túlzás top elkapónak nevezni? Hááát... az biztos, hogy nem váltotta meg a világot Tennessee-ben.

De ilyenkor lehet rá (is) mondani, hogy na jó, de elviszi a corner1-et, meg mindig veszélyes, satöbbi, satöbbi... :o)

Inkább csak a két legjobb játékos közé tenni az nekem, azért AJ Brown már bőven komolyabb tényező Titans- és ligaszinten is. Szóval nem szomorkodom, ha egy meccset pihennie kell esetleg :)

De rohadék nehéz meccs lesz ez. Nagyon kevés pontot várok és védelmi tusakodást. 

Ha AJ nem játszik nem látom jönni, mitől lenne annyira nehéz. Inkább egy nézhetetlen 20-6, ha a Def hozzáteszi a mostanában megszokott kényeztetéseket. Fogadóirodáknál is elég simán (-7) favoritok vagyunk.

A statisztikák honnan jönnek? Az NFL honlap szerint 13. a Pats O és 6. a D.

Ahogy hallom jó hideg lesz a meccsen. Ez nekünk kedvez. :)

Lehet, hogy rossz előrejelzést nézek, de a weather.com bostoni időjárás előrejelzése 3-4 celsius fokot ír 13h körül.

Válasz InfiniteLoop üzenetére

A weather.com mai előrejelzése holnapra Foxboroban: Napközben max. 6 fok (ez kb. a meccs időpontja), szél gyakorkatilag 0, csapadékesély 8%.

Ezt a „Nekünk kedvező” dolgot Én nem látom egyértelműnek. Nem floridai csapat jön, mert ugye Nashville nem délen van, a stadionjuk nyitott és ott ma pl. a délután közepén 5 fok volt. (Sőt, bő 300 km-el délre Nashville-től, Tuscaloosa-ban, ahol MJ „cseperedett”, meg 10 fok. :)) Henry, és Bourne viszont Kaliforniából jöttek, ahol szinte nyár van most is (20-23 fok),de Oklahomában is 17 fok  van így a délután közepén (Stevenson). Tannehill viszont már 3. éve nem Floridában napozik ilyenkor. Remélem, ez a még nem igazán téli időjárási hőmérséklet, nem lesz döntő. (Amennyiben esik és/vagy erős szél fúj, az más.)

A 2-4-es szezonkezdetig bizakodóan vártam minden meccset, nem idegeskedve, nem türelmetlenül, hanem izgalommentesen, lesz ami lesz, ez úgyis az építkezés éve, az eredmény nem számít. Aztán a csapat elkezdett tetszetősen játszani és eredményesen főleg! Na az utolsó öt meccs előtt meg érthetetlen módon elkezdtem szinte indokolatlanul izgulni, pedig folyamtosan jöttek a győzelmek, a nem is akármilyen győzelmek. Köztük nem kispályás csapatok megütésével is. Most is túlzottan izgulok és lehet, hogy most is felesleges lesz, mert simán nyerünk. DE! Ha vasárnap kikapunk és csak ennyi volt a csapatban, mint ami az utóbbi öt meccsen, akkor sem leszek nagyon elégedetlen, mert láttam a jövőt! :) 

Pénteki sérülés jelentés:

AJ. Brown out vasárnap és még 4 játékosuk köztük két LB és 4 kérdéses, köztük 2 CB.

Nálunk 10 játékos kérdéses, mind kezdő!, köztük Harris és Stevenson ill. a 2 TE, Henry és Smith, valamint T.Brown és Barmore is, meg Bentley, HT....,de részlegesen gyakoroltak pénteken

 Más, kicsit OFF

Bills CB White szakadt ACL miatt kiesett erre a szezonra.

JC. nyilatkozta: "...Szeretnék sokáig NE Patriota lenni..."

Két Pats-es játékos szerepel az ESPN All-Underrated Team-ben: Bourne és Dugger

sziasztok ! ki tudna abban segíteni, hol akadtam el, hogy nem tudok bejelentkezni a chat-re.

Nézek minden meccset és hát jó lenne olvasni a többiek véleményét is, mert így csak végigzabálom a mérkőzéseket és még jön a Karácsony is, jajj :-D

A többiek véleménye a végigzabáláson sajnos nem segít. Tapasztalatból mondom... :D

(bár én már az első két negyedre korlátoztam...)

Travis May tweetje szerint : 

"A Titans csapatában 82 játékos lépett már pályára ebben a szezonban. Köztük :

11 különböző támadófal ember

10 különböző elkapó

39 különböző játékos a védelemben."

 

A Titans az új Eagles úgy néz ki...

Azokon a meccseken, amikor Tannehill 35-nél kevesebbet passzol, a Titans-nek 7-0 a mérlege.

Idén négy olyan mérkőzése volt, ahol 35+ passza volt, ennek a mérlege 1-3.

Meg kell szerezni a vezetést, onnantól sínen leszünk... :)

A CBS beharangozójában :

" Nem úgy ismerem Bill Belichick-et, mint aki már a szezon előtt előre bekarikáz a naptárában bizonyos meccseket, de azt gondolom, ezt a meccset bekarikázta. Egyrészt, mert még soha sem győzte le Mike Vrabel csapatát, mindkét meccsét elvesztette ellene, másrészt mert a második vereség a 2019-es playoff-ban lényegében a Patriots dinasztia végét is jelentette egyben."

 

Hát, ha Vrabel felszívja magát a Pats ellen mindig, akkor most BB is fel fogja szívni magát...

(BOLD : ezen a meccsen lesz trükkjáték a részünkről. Még ha már biztosan vezetünk is.)

Sziasztok, 

a Titans sérülései miatt szerintem ezt a meccset simán kellene hozni, aztán jöhet a Bills 2x plusz Colts ami igazán izgalmasnak igérkezik. GO PATS!