Josh McDaniels és Dave Ziegler is távozik a Patriotstól!

Kép
JMD

Ian Rapoport (NFL Network) információi szerint a Patriots támadókoordinátora és de facto GM-e Las Vegasba teszi át a székhelyét.

A héten megjelent hírek igaznak bizonyultak, McDaniels és Ziegler is távozik a csapattól. Josh McDaniels a 2012-es szezon óta volt a csapat támadókoordinátora (ismét), Ziegler pedig Nick Caserio távozása után idén vette át a de facto GM posztot, de ő is 2013 óta volt a Patriots alkalmazottja.

Mindkettejüknek további sok sikert kívánunk!

Forrás: Ian Rapoport

Hozzászólás

Bill O'Brian most akkor OC-nek vagy GM-nek jön vissza a csapathoz majd? :D

JMD-nek örülök, szerintem kell a frissítés. Zieglert pedig sajnálom. :/

Hát nem vagyunk egyformák és Én nem látom olyan egyszerűen a dolgokat, mint Te.:) Miért kéne örülnöm, hogy egy 6x-os SB győztes rutinos, de edzőként fiatal, OC, aki közel 20 évet dolgozott Nálunk elmegy (nem kirúgták!) és akinek az újonc MJ viszonylag sikeres debütáló évét is köszönhetjük. (Ráadásul sokan BB utódjának is tekintették!) Mivel állítólag Fears nyugdíjba megy, a támadók rutinos edzőgárdája kicsit kiüresedett szerintem. A biztató/merész/kreatív ifjú titán OC-k foglaltak és fogalmunk sincs ki jön a helyére. BoB-t tippelik sokan, aki szegény a ligában még nem nyert semmit, az egyetemi bajnokságban meg nincs cap space, a Bama olyan csapattal játszik, amivel akar. A frissítés alatt nem tudom mit értesz, mert pl. BoB közel 10 évvel idősebb, OC-ként jóvak tapasztalatlanabb, mint JMD, a ligában Nálunk volt egyszer 1 évig OC. Persze, ha tudsz egy biztató titánt, ne titkold! :) Ziegler távozását, aki 1 évig volt mindössze személyzeti igazgató, előtte a scout részlegnél dolgozott, viszont sajnálod. Érdekesek az arányaid. :) Röviden, Én egyelőre nem örülök.

Próbálok minden pontodra válaszolni. :) 

Azért mert rövid kommentet írtam, nem biztos, hogy egyszerűen látom a dolgokat. :) Sőt általában túlagyalok mindent és rengeteg időm megy el ilyen szenáriók elméleti lefuttatásával.

JMD 6-szoros nyertes, de Brady-vel. Volt olyan Super Bowl (pl. Atlanta elleni), ahol 1 az 1-ben Brady-nek adta a playhívás jogát, mert ő nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Ha jól emlékszem, ezt valahol el is ismerte, hogy Brady jobban érezte mi működhet az Atlanta ellen.

Szerintem JMD belefásult / elment mellette a liga szólamok nagy igazságtartammal rendelkeznek. Én úgy látom, hogy JMD a 2000-es években vagy a 2010-es évek elején számított kreatív edzőnek, de olyan szinten kiismerhető. Amikor nagyon kockáztatni kéne, mert különben jön a vereség, akkor sem mert sok váratlan húzni és nem volt itt Brady, hogy kihúzza a szarból.

Egyébként, ha maradna JMD, akkor se vagyok biztos benne, hogy ő lenne itt a főedző. BB ezt a szerepet tuti valamelyik fiának szánja és szerintem még tudná győzni Kraftot, hogy pl. Steve alkalmasabb főedző, mint JMD. 

Frissítés alatt nem feltétlenül fiatal edzőt értettem, csak valaki mást. Aki nem Pats növendék, hanem outsider. Nem örülnék, ha házon belülről oldanánk meg a támadókoordinátor posztot.

Csak néhány név, akit eddig hírbe hoztak OC posztra: Bill O'Brien, Joe Judge, Joe Brady, Chad O’Shea, Tim Kelly, Jerry Schuplinski. Házon belül: Brown, Mick Lombardi, Nick Caley. És ezek még csak az elsőkörös nevek, gyakorlatilag 2 napja derült ki, hogy JMD távozik.

Zieglert azért sajnálom mert végre volt egy jó draftunk, JMD-vel meg az utolsó 3 szezonunk közepesre vagy rosszra sikerült. Bár szerintem Ziegler házon belül pótolható lesz, JMD távozását kívülről kéne megoldani.

A harmadik bekezdésed igen furcsa érvelésű Nekem. BB is TB-vel nyert hatot, akkor ez hogy van? Egy-egy SB-ig meg pontosan tudod min. 18 meccsen kell helytállni. Az Atlanta elleni meccsen meg szerintem pszichológiailag remekül vizsgázott, hogy a végén átadta a hívási jogokat TB-nek, akit rendkívül frusztrált a korábbi kezdő QB-hoz is méltatlan pick6-e és az édesanyja miatt is fűtötte a becsvágy. (Tudjuk, hogy az elit irányítók általában kivívják a playhívás/áthívás jogát, ebben semmi különös nincs, főleg az Atlanta elleni szituban.) BB mondta nemrégen, többek között, JMD-ről:”...nagyszerű érzéke van ahhoz, hogyan lehet a játékosok képességeit hasznosítani…”. Az Atlanta ellen, ami rajta múlt a végén, kimaxolta. Én ezt így láttam/látom. Egyébként rendszeresen gyengén játszó QB-val kevés OC ér el sikereket. JA gyakorlatilag megsiratta Daboll távozását és Mahomes játékhosszabbításos jobbra-balra csak előre nem cikázásait sem hiszem, hogy Reid hívja be. :)

A javaslatod: „Aki nem Pats növendék, hanem outsider.” Akkor BoB, Judge és Oshea kiesett, ŐK sok időt töltöttek Nálunk (5 év/8 év/10 év, „fertőzöttek” :)), outsider biztos van bőven, csak aki az E-P támadórendszer Patses változatában megfelelő szinten „otthon van”, nem tudom hány és ki/k. Persze senki sem pótolhatatlan, bizakodnunk kell, hogy legyen egy elfogadható új, hogy ne kelljen visszasírni JMD-t.

Arról nincs infóm, hogy az előző draftban Zieglernek mekkora szerepe volt, úgy tudom a GM dönt. Ha a tippeket Ő adta, akkor sajnálatos tényleg a távozása. Csak azt tudom, hogy Nixont nem Ő választotta. :) 

Őszintén szólva én úgy érzem, hogy BB Brady nélkül nem fog nyerni egy újabb Super Bowlt, főleg hogy ennyire nincs konzisztencia edzők szintjén, mert mindig elviszik a tehetséges asszisztenseket.

JMD-vel kapcsolatban valószínűleg nem fogunk egyetérteni, de én úgy látom, hogy JMD nem tud majd a Raiders-szel címet nyerni, de majd meglátjuk. Azt szintén sosem fogjuk megtudni, hogy Brady JMD nélkül, vagy JMD Brady nélkül hány gyűrűt nyert volna, de kérlek engedd meg nekem, hogy kettőjük közül én Brady-t tartsam zseninek és JMD-t egy középokés, de konzervatív edzőnek, akinek szerintem nem lesz túl fényes jövője. A személyiségével semmi bajom, remélem jó lesz a Raiders-ben, de komoly összeget nem tennék rá. Brady már bizonyított BB és JMD nélkül (egy fullos csapattal), most BB-n és JMD-n a sor.

A lehetséges edzőknél még csak azokat dobáltam be a beszélgetésbe, akiket szóba hoztak velünk különböző online felületek és ezek nagyrésze Pats növendék. Csak szerettem volna megmutatni, hogy bőven van jelölt és még biztosan lesznek új nevek is, mert nagyon kevés idő telt el a JMD távozás hírének megjelenése óta. Ettől függetlenül én tényleg egy outsidernek örülnék a legjobban. Az eddigi jelöltek közül nehezemre esne választani, de BB és részben Kraft dönti el úgyis, hogy merre megyünk tovább.

Az csak egy nagyon zárójeles megjegyzés részemről, hogy nem biztos, hogy JMD nélkül az Erhardt-Perkins rendszert visszük tovább, bár azért ilyen szintű változásra nagyon kevés az esély.

Tiszteletben tartom a véleményedet. Csak két megjegyzésem van. Egyik, azért akkor kapjon JMD és BB is egy "fullos" csapatot, a végleges döntéshez. :) A másik, E-P-ről átállni a másik két támadó rendszer valamelyikére úgy gondolom nem olyan egyszerű}, mert úgy tudom más csapat struktúrát igényel, mint ami egyelőre nekünk van. Persze lehet, hogy átállunk, de a kezdeti eredménytelenség lehet az ára. :( Nekem Daboll ultra precíz E-P-je JA-val nagyon tetszett. :) Az E-P nem az egyéni képességekre épít, hanem a helyettesíthetőségre. A sokadik McKenzie csak beállt ellenünk, a többit tudjuk. 

Teljes mértékben igazad van a támadórendszer tekintetében. Nem valószínű, hogy átállunk másra és ezért gondolom, hogy olyan OC jön, aki ismeri ezt a rendszert pl. Bill O'Brien.

Egyébként a Raiders nem rossz alapanyag, kíváncsi leszek JMD mit fog kihozni belőle. Nálunk elfér bőven az erősítés, de szerintem Mac Jones második éve nagy ugrás lesz.

Ami a vitánkat illeti, köszönöm, hogy tiszteletben tartod a véleményem, hogy szerintem nekünk jobb lesz JMD nélkül. Sok meglátásod elgondolkodtatott, ami miatt pl. jobban örülnék már, ha ismerős arc jönne OC-nak és nem kezdenénk mindent a nulláról, mert ahogy írtad az nem egy szezon. :) 

Örülök, hogy ilyen békésen polemizálunk/eszelgetünk! MJ-vel kapcsolatban csak annyit, a 2. év sokféle lehet, mindegyikre lehet QB példát találni, de persze reménykedünk. Sajnos a két közvetlen emberét vesztette el (OC, QBC), ami szerencsésnek/biztatónak nem igazán mondható. :(

(Ha érdekel az E-P rendszer kicsit jobban csak írd be a keresőbe pl. azt: 73 Ghost/Tosser, aztán válogassál az offense playsakkból. :) Ha ismered ezeket, elnézést!)

Köszi a tippet, jövőhéten átfutom ezt a pár cikket. Néhány éve olvastam már az alap koncepciókról és a nyelvezetről, de nem árt felfrissíteni.

MJ második évével kapcsolatban én pozitív vagyok, szerintem most pihen egy kicsit és tavasszal rengeteg munkát fog beletenni és meglesz az eredménye.

Csak már tudnám kivel fog dolgozni.! 

Állítólag BB csapatszervezési filozófiájának lényege az hogy saját magunknak kell kinevelni az edző utódokat is, hogy az alapendszeren ne kelljen változtatni. Talán ezért nem siet a kinevezéssel, noha esetleg Ő már tudja, ki lesz az. (Persze a Nálunk fertőződöttek biztos visszajöhetnek. :)) 

Szerintem JMD az egyik legtúlértékeltebb OC a ligában, ha nagyon jó a keret akkor jól megy neki a csapattal ha nem olyan jó akkor semmi extrát nem tud nyújtani... Kreativitásban szerintem kanyarban sincs az igazi nagy ágyukhoz mint Shany vagy Reid... Én nem bánom,hogy lelépett emberileg sem szerettem, és mint edző sem tartottam sokra.

Reid? Nem tudom... én nem nagyon vagyok oda érte. A jelenlegi Chiefs támadósornak szerintem bármelyikünk hívhatná a playeket, ugyanúgy hasítanának. Azt elhiszem, hogy ügyesen válogatta össze a játékosokat, de hogy zseniális hívásai lennének, azt erősen kétlem Nyilván, mikor vezetnek 40 ponttal behívja a szuper fancy playeket, amitől kreatívnak tűnik, de mit láttunk ezekből, mikor szoros meccs van? Semmit. Mahomes megoldja Hill-el vagy Kelce-vel, mert mindhárom játékos képes eldönteni egy meccset, mint ahogy azt már többször láttuk.

NFL Gameday műsorban lehetett látni, hogy nem Mahomes, és még csak nem is Reid, vagy valamelyik másik edző látta meg a megfelelő játékot a meccs végi egyenlítő támadásuknál. Kelce ment oda Mahoms-hoz, és mondta neki, ha ugyanúgy áll fel a Bills védelme mint eddig, akkor (ha jól emlékszem) a seam útvonal szabadon marad, tehát azt kell megjátszani. Nekem ez fura volt, és látszik belőle mennyit számít nekik Kelce a pályán.

Hát igen! Egy jó csapatban nemcsak az edző és a QB olvas! Kezdetben Gronk is azért nem kapott labdát (Ő mondta!) TB-től, mert az útvonal opcióit lazán, ötletszerűen futotta meg. Amikor olvasni kezdte a játékot vagy fél év után jött a dínom-dánom jópár évig. :) 

Csodálkoznék ha nem Bill O'Brian lenne az új OC...

Tőle annyira nem ráz a hideg. Nekem a kedvenc Pats szezonom a 2011-es volt a Gronk-Hernandez dupla TE-es játékkal, akkor ő volt az OC és rendkívül jó volt. Én örülnék, ha valaki más jönne, egy teljesen új arc, de nem lenne hülyeség O'Brian sem, mert ismeri a rendszert és Mac Jones-t is az Alabama miatt. GM-nek elkepesztően gyenge, szerencsére itt ilyen feladata nem lenne.

Sok nevet emlegetnek. O'Shea, Judge, Stefanski, Kelly, Gase, Schuplinski stb.

Szerinetem BB konzervatív lesz és O'Brian jön. Az is lehet, hogy házon belül oldja meg.

Nyilván kijöhetünk rosszul is belőle, de én örülök ha egy más filozófia érkezik. JMD-nek sokat köszönhetünk, de mintha az elmúlt években elment volna mellette az NFL. Nagyon kiszámíthatóak voltunk. 

Az még egy kérdés, hogy JMD kiket visz el a Raidershez az edzői karból...

Ezt már tegnap olvastam valahol...

És a TB-s nyugdíj körüli kavarodás miatt igazatok is van (még ha az is lesz a vége amit megszellőztettek). Milyen szép volt a címoldal aznap néhány internetes "lap"-nál :)

Semmit nem kommentálunk a tegnapi Brady féle ESPN és Schefter kacsamagazinhoz! Nagyon azt akarják, hogy végre szögre akassza a cipőjét! Egyébként nem úgy szokott az NFL-ben lenni, ha valaki visszavonul, pláne, ha letett valamit az asztalra, hogy kiáll és elmondja, hogy visszavonul? Hogy lehet hinni egy ilyen bejelentésnek? De durván mindenki benyelte...

Az elejét nem igazán értem, hiányolod az oldalról a cikket ezzel kapcsolatban? Egyébként jött volna cikk az oldalra, de aztán jött a hír, hogy lehet kamu, ezért nem lett belőle "nagycikk", csak FB poszt. Azért az NFL insiderek az esetek 99,9%-ban valid infókat osztanak meg, valószínűleg Brady vissza fog vonulni, csak hamarabb jutott ki az info:)

Ez alapvetően jó hír. Amennyit ezek együtt töltöttek az Öreggel az házasságból is sok!

Annyit ekézték itt az utóbbi időben sokan most majd meglátjuk visszasírjuk-e? Sok sikert neki, nekünk pedig legyen szerencsénk Billy papával.

Elvileg ha február 4.-e előtt vonul vissza bukja az aláìrási bónuszt amit 2022-re ìrtak el neki

Én is azok közé tartozom, akik nem bánják, hogy JMD távozik. Kell a frissítés Mac mellé. Mindenképp biztató, hogy első évében eljutott a Pro Bowl-ra. Ez reményt ad, hogy rövidesen csatlakozhat a Burrow-Mahomes-Allen, a közeljövőt meghatározó QB trióhoz az AFC-ben.

 

Láthatóan szükség van némi vérfrissítésre. Egyébként most nézve a Bengals-Chiefs meccset jöttem rá, hogy mennyivel erősebb idén az AFC, mint az NFC.

Szerintem teljesen belefér hogy most JMD helyett kipróbálunk mást is. 2-3 év múlva úgyis kirúgják aztán jöhet vissza ha úgy van.

 Off. A tippjátéknak lett végül valami eredménye? Vagy csak funból töltögettük szezon közbe, amivel nincs gond mert jó buli volt. 

Én leginkább az erőnléti edző távozását látnám szívesen, pedig nem is tudom, ki az - lusta voltam utánanézni. :)

A legfájdalmasabb volt látni, hogy az ellenfelek fizikálisan mennyivel erősebbek, különösen a falembereinknél volt időnként "látványos" mindkét oldalon. Szerintem ezen nagyon kellene változtatnunk, mert a rájátszás meccseket megnézve azok a csapatok mintha másik sebességen, más robbanékonysággal játszanának. Alapvetően talán nem az állóképességünkkel van baj, hanem a fizikai erővel, ezen nagyon jó lenne változtatni a nyáron.

 

Most már hivatalosan is abbahagyta TB.

Mondjuk picit fura, hogy a patset nem említi meg...

Szerintem vár vele az egynapos szerződésig, máskülönben igencsak szembeköpné a Pats-szurkolókat, Kraftról nem is beszélve... (Hiába volt köztük bármi feszkó BB-vel)

Remélhetleg egy napos szerződés lesz, ahogy írod. El kell csak olvasni ezt az új könyvet. Brady rengeteget köszönhet a Billnek és a Kraft család fiaként szerette. Nem beszélve a szurkolókról. Nem tudok elképzelni olyan "bad blood"-ot ami ezt felülírja. Ha nem igazol vissza...

Egyetértek. Röhej hogy egy szaros bekezdés sem jutott a Patsnek , Tampában meg mindenki fasza gyerek.

A következő hasonló bejegyzésre senki nem fog emlékezni. Ez a hivatalos visszavonuló tweet és ebből bizony kimaradt a Pats.

Csak egy érdekesség még JMD-hez: Davis tulajdonos azt mondta: "...régóta figyeljük és nemcsak TB-vel láttuk a munkáját, hanem Cassel-el és Mac Jones-al is..." :)

Brady egyszer már elbúcsúzott mindenkitől mikor elment mindekinek megköszönt mindent.

Én annyira nem csodálkozom, hogy most nem tért ki a Patsre külön.

Az  1 napos szerződés elég bizonytalan.

 

Ezt a videót ajánlom megnézésre:

https://www.nfl.com/videos/the-best-of-brady-and-belichick-nfl-throwback

Én nem tudom, mi lesz az egynapossal, de nekem nagyon fájó, hogy most a GOAT-ot MINDENHOL Tampa mezben mutatják, miközben az a pályájának az egy huszada. Persze igaz és jogos, most az ő játékosuk, de már minden a megemlékezésről szól, ott pedig a Tampa-éra minimális. Nekem fáj kicsit, na. És a nyilatkozat is. Mindent meg lehet magyarázni, de a visszavonulása már nem az elmúlt 2 évről szól, hanem a huszonkettőről.

TB a Tampából vonult nyugdíjba. A közeli hírek nem a pályafutás részletes méltatásáról, hanem az eseményről szólnak. Tőlünk elbúcsúzott anno. Nem igazán értelek. 

Közben Flores kipereli magát az NFL-ből,  így biztos nem fog visszajönni DC-nek...

Éppen hogy ezzel nő meg az esélye hogy visszajöjjön ha akar( és BB is akarja), mert máshol nem fog kapni HC ajánlatot, szerintem.

Azzal, hogy nekiállt most hirtelen önmegvalósítani, egyértelműen vége a karrierjének, konkrétan a ligát is perli. Ha akarna sem kap majd esélyt, láthattuk, Kaep esetében mivel jár ez.

Azt azért tegyük hozzá, hogy Kaepernick pocsékul játszott az utolsó szezonjában, nagyon inkonzisztens volt. Ezzel szemben Flores jó edző, a játékosai is szerették. Remélem visszajön hozzánk DC-nek és így Patriots is meg tudná mutatni, hogy mi az értékrendje a csapatnak. Nem számít, hogy fekete, fehér vagy hupilila, csak az edzői és személyes kvalitások számítanak. Én nagyon örülnék Floresnek.

Nem értem a háborgást. Ha tíz év múlva felmerül TB neve, akkor azt fogják mondani, hogy a Pats játékosa volt, ahol 6 SB-t nyert, majd elment az utolsó két évére Tampába, ahol hozzátett még egyet. Senkit nem fog érdekelni mi volt abban a visszavonuló Tweet-ben.

Egyetértek. Manningre is Colts játékosként emlékszünk (én legalább is). Persze nyert a Broncosszal is, de Colts QB-ként törte a borsot az orrunk alá. A Pats pedig Bradyvel az egész liga orra alá! Úgyhogy én abszolút nem kerítenék nagy feneket ennek az egésznek.

(Plusz úgy érzem, hogy lesz 1 napos szerződése. De ha nem, nekem az sem fáj.)

Go Pats! :)

Nem tudom mennyire megbízható forrás:

https://dailysnark.com/2022/02/01/tom-brady-will-sign-1-day-contract-with-new-england-to-retire-a-patriot/

Válasz Iron_Condor üzenetére

Az a bizonyos újságíró az Athleticnél dolgozik, de az NBA-vel foglalkozik főként, szóval nemtudom, máshol ilyen infót nem olvastam. Majd kiderül :)

Sziasztok, 

sok sikert JMD-nek, idén én pl. nem éreztem sablonosnak az OFF játékunkat vagy elavultnak, mondjuk jó volna úgy lehozni egy évet, hogy nem cápázzák le az edzőinket. :) A szezon végi visszaesésünk okát nem annyira értem, de gondolom BB és a stáb azon dolgozik, hogy megtalálják az okát és jövőre ne ismétlődjön meg. 

TB12 kapcsán nekem nagyon fura a jelenlegi helyzet, én anno azzal hitegettem magam a Bucs igazolása kapcsán,hogy levezet pár évig a melegben, nyer még jó pár meccset, megdönt egy rakás rekordot, megköszöni Bucsnak a lehetőséget majd másnap mondjuk bejelenti a Patriotsal hogy visszaigazoljuk majd szezon kezdésre TB12 szobor, mez szám visszavonás és egy felfokozott érzelmi állapottal végig megnyerjük az SB-t MJ vel, netalán TB12 edzői vagy csapat pozícióval végig velünk lesz és erősíti a csapatunkat. Jelenleg a Schefteres bejelentéstől kezdve az egész helyzet méltatlan szerintem TB12 nagyságához és a sportban betöltött szerepéhez képest illetve maga a helyzet eléggé béna, most nem tudom TB12 tényleg semennyire se tartja a Patriotsos két évtizedet, mert most valahogy így jön le, a kinti kommentelők nagyrésze is hasonlóan érzi amiket olvastam. No meglátjuk, mindenesetre én nem így képzeltem el a GOAT visszavonulását. :/

Amúgy az öreg BB mennyire mesterien cseszett már ki a giantsel.:))) "Véletlenül" Floresnek gratulált a kinevezéshez.

Valaki leìrná röviden hogy mi volt Floressel, köszönöm

Napokkal előbb el volt döntve hogy kit választanak (Brian Daboll, Bills) mint hogyFlores interjúra ment hozzájuk, őt csak azért hallgatták meg mert van valami szabály, hogy kisebbségi jelöltet is meg kell hallgatni vagy valami ilyesmi. BB meg Floresnek írt Daboll helyett (mindkettő Brian) hogy grat a kinevezéshez de még azelőtt hogy Florest egyáltalán meghallgatták volna.

Majd elmegy az NCAA-ba főedzőnek valami top csapathoz. Ott is lehet jól keresni, és még tankolni sem kell utasításra.

   Én örültem volna, ha Flores visszajön a csapatunkhoz OC-nek, (tetszik, amit az utóbbi években csinált), de egyetértek, elfogadom mindazt, amit Kovács Sanyi a Trash Talk legutóbbi adásában ezzel kapcsolatban elmondott ...!!!

Bo Hardegree QB edző is elment JMD-hez. :(

Ennyire szar lehet a patsnél melózni hogy mindenki azonnal elmegy ha hívják?

Brady nem tud jelenleg csak úgy 1 napos szerződést kötni a Patsel, hogy innen vonuljon vissza, mivel van egy 2023-ig érvényes szerződése a Tampával. Szóval max úgy lehetne, ha előtte cutolja a Tampa, de azt nem fogják megtenni.

Kell Tibinek a pénz, mert építkezik a miami Indian Creek szigeten, ahol $17M vett telket. A szigetet a milliárdosok bunkerének nevezik. A telek előtt a Biscayne öböl, mögötte egy szép nagy golfpálya. Az egész szigetet biztonsági őrök vigyázzák. :)

Sok pénz lehet, de elég sohasem. :) No meg a 3 gyerek sem indulhat 0ról.:) Meg állítólag Kaliforniában is venni akar egy putrit. :) 

Van érzéke telket venni, meg kell hagyni. Az már elég “nyugis” része Miami Beach-nek és valóban csak sorompón keresztül lehet bejutni mint Star Island-re. Ha nem jön közbe semmi váratlan, jövő hónapban beugrom megnézni hogy áll az építkezés, ha már épp ott leszek. 😅😂

Tartok tőle, hogy nem fogok tudni olyan jogcímmel előállni, amivel akár csak a szigetre vezető út előtti sorompó belső oldalát is lássam. 😅😂

OFF: megnéztem egy összefoglalót és Pro Bowl-ról és jó volt látni, hogy Mac mennyire élvezte a játékot.

És hogyan kapta el Renfrow! 😳 Mondjuk erre mondják, hogy zsebkendőnyi területre dobta be MJ, ráadásul futtából.

Valami díjat is nyert, azt olvastam.

Egyébként ez a pro bowl nézhetetlen. Még az összefoglalója is.  Régebben azért nem volt ennyire látványos, hogy nem érnek egymáshoz. Láttam ennél durvább flag foci meccset. 

Valami díjat is nyert, azt olvastam.

Egyébként ez a pro bowl nézhetetlen. Még az összefoglalója is.  Régebben azért nem volt ennyire látványos, hogy nem érnek egymáshoz. Láttam ennél durvább flag foci meccset. 

Lehet hogy egy előadáson történt, de bizonyara te is láttad az ominózus jelenetet és hát ismerjük el, hogy mindentől függetlenül védők gyűrűjében nem a legegyszerűbb, ráadásul szép elkapás volt. ;)

Teljesen igazad van! Nem is direkt volt! De így legalább valaki írt valamit! :)

Sziasztok,

csak 2 kerdes:
TB12 visszavonult ...és itt mi tenyleg annyira "utaljuk/megsertodtunk a bucsuuzi miatt/tudjafasz" (a megfelelő aláhúzandó), h egy vacak koszi Tibi cikket sem tudunk kitenni egy hivatalos pecc oldalon? ez nekem tök fura, kövezzetek ha akartok, de érdekelne a miért?

mas Joe Judge mint OA? minek? és akkor ki lesz az OC? valamint, en nem figyeltem mit csinalt az elmult evekben, így valaki felhomalyositana, h akkor most orulunk-e?

gyerünk Hopi, a masodikat ugyis te tudod majd csipobol megvalaszolni :-)
koszi

Mindössze annyit tudok, hogy Judge a mi kutyánk kölyke, 8 évet „nevelődött” Nálunk, azaz illeszkedik a BB filozófiába. (Neveljük ki az edzőinket,kezdjenek alulról stb.) Amíg Nálunk dolgozott csak a ST-el foglalkozott, aztán elment ugye a Giant-hoz HC-nek és ott megbukott. Most támadóasszisztens lesz, lehet kineveli BB OC-nek néhány év alatt? :) Azaz jelenleg szerintem nem igazán oszt-szorz az offense-ben, bár lehet, hogy a Giants-ben, mint HC hívott play-eket, nem tudom. Olyan véleményeket olvastam, hogy olyan OC kell Nekünk egyelőre, aki gyakorlott a playcalling-ban hát ez nem Ő  :)

Annyival egészítenélek ki, hogy ha jól emlékszem, akkor wr edző is volt az st feladat mellett. Tehát nem vakon megy az offense-hez, persze azt sem állítom, hogy bitang nagy offense tapasztalata lenne. 🙂

Igazad van, a 8 évéből az utolsóban WRC is volt, szerintem már akkor "elkacsintott". :) Nem tudom, hogy a 7-1 évek szerint, melyikhez ért vajon? Az asszisztens poszt az a létra alja, egy HC poszt után szép nagy zuhanás. De majd meglátjuk mit érünk Vele ebben a beosztásban. :) 

Készül Bradyről egy többrészes cikksorozat. FB-n egyébként kint van, szóval foglalkoztunk és foglalkozunk is majd vele (mondjuk ő nem igazán említette a Patriotsot, de erről beszéltünk a podcastben, amit nemsokára hallgathattok).

Judge asszisztensnek szerintem rendben van, '19-ben ő edzette az elkapókat is az ST mellett, szóval van támadóoldalon is tapasztalata, de OC-nek semmiképpen nem ő az ideális jelölt.

Ha nem sorban haladtam volna, akkor észrevettem volna, hogy a Judge részt kiegészítetted. 🙂

Rapoport szerint, lehet nem lesz OC-unk, hanem a Judge-Caley-Lombardi trió látná el ezt a feladatot, és a hívásokba BB jelentősebben részt venne. (Forrás: Patspulpit)