Free Agency Tracker 2022

Kép
FA22

04.02.

  • 19:15 - Csere keretében a Patriots megszerezte WR DeVante Parker-t a Dolphinstól. A játékos mellé érkezett egy 2022-es 5. körös pick. A csere ellenértéke egy 2023-as 3. körös pick volt.

 

03.30.

  • 09:33 - Egybehangzó értesülések szerint az egykori Giants saftey Jabrill Peppers egy éves, 5 millió dolláros szerződést kötött a csapattal. Peppers a tavalyi szezonban ACL sérülést szenvedett, de a tervek szerint az edzőtábor idejére bevethető lesz. A játékos személyében egy olyan sokoldalú safety-vel gyarapodik a csapat, akit több feladatra is fel lehet használni a védelemben, illetve hasznos tagja tud lenni az ST-nek is.

03.23.

  • 20:55 - Malcolm Butler visszatért! A Seattle elleni Super Bowl hőse két éves szerződést kötött a csapattal, maximum 9 millió dollárt kereshet ezalatt.

03.21.

  • 13:53 - A Patriots megegyezett az OT Trent Brownnal, aki visszatér a csapathoz. A veterán tackle kétéves szerződést kötött a csapattal. További hír, hogy ma a csapathoz érkezik OL Ryan Bates, RB Leonard Fournette, valamint egy régi ismerős, a cornerback Malcolm Butler.

03.19.

  • 20:55 - Henry Anderson szerződését átalakította a csapat, így 1,25 millió dollár lett az alapfizetése, maximum 2,5 milliót kereshet idén (ez volt a korábbi fizetése) ösztönzők elérése esetén.

03.18.

  • 22:02 - WR/PR Gunner Olszewski két évre 4,2 millió dollárért a Pittsburgh Steelersben folytatja.
  • 20:43 - Bentley szerződése két évről és maximum 9 millió dollárról szól.
  • 18.28 - Ja'Whaun Bentley is marad a csapat kötelékében. Tavalyi ő jegyezte a legtöbb tackle-t a csapatban, összesen 108-at. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, amint kiderül, frissítjük a cikket.
  • 16:04 - A Patriots érdeklődik a linebacker Leighton Vander Esch iránt. A linebackerek közül idén Hightower, Bentley és Collins is szabadügynök, Van Noyt pedig kivágta a csapat. A korábbi Cowboys LB a 2018-as drafton az első körben kelt el, anno több szakértő is a Patriotshoz jósolta - és a csapat is érdeklődött iránta.

03.17.

  • 18:28 - A WR/RB Ty Montgomery aláírt a Patriotshoz két évre maximum 4 millió dollárért. A veterán játékos leginkább a visszahordásokban jeleskedik.
  • 14:38 - A Patriots továbbra is szeretne offensive tackle-t (La'el Collins), elkapót, valamint cornerbacket szerezni a piacról. Miguel Benzan információi szerint kb. 11 millió dollárnyi helye van a csapatnak, de ez adott esetben tovább növelhető.

03.16.

  • 22:36 - A fullback Jakob Johnson is a Las Vegas Raidersben folytatja pályafutását.
  • 21:31 - Trent Brown iránt a Seahawks érdeklődik. A veterán játékos nagyon elismerően beszélt a Patriotsról, így könnyen lehet, hogy visszatér majd a csapathoz a legjobb ajánlattal és a Patriotsnak lehetősége lesz matchelni azt.
  • 21:18 - Mark Daniels (Providence Journal) információ szerint a Patriots - több más csapattal együtt - érdeklődik az elkapó Dede Westbrook iránt, aki visszahordóként is használható.
  • 21:00 - Hivatalosan is elindult a 2022-es ligaév, mostanáig kellett beférnie a csapatoknak a cap alá, szabadon lehet cserélni (az elmúlt napok cseréi is most lesznek hivatalosak), az RFA státuszú játékosok tárgyalhatnak más csapatokkal.
  • 20:30 - Gunner Olszewski nem kap RFA-tendert a csapattól, a piac nyitása után szabadon tárgyalhat más csapatokkal. Ez még nem jelenti azt, hogy biztosan távozik, olcsóbb szerződéssel maradhat Foxboroughban.
  • 15:25 - Információk szerint a Patriots erősen érdeklődik a Cowboys OT-je, La'el Collins iránt. Több más csapat is szeretné megszerezni, de a Patriots tűnik a befutónak.
  • 14:38 - Megvan az első érkező, a Houston Texans cornerbackjét, Terrance Mitchellt igazolta le a csapat egy évre 3 millió dollárért.

03.15.

  • 21:13 - Még egy trade, Shaq Mason a Tampa Bay Buccaneershez került, egy ötödik körös pickért cserébe.
  • 19:23 Brandon Bolden követi Josh McDanielst a Las Vegas Raidershöz.
  • 18:25 James White ​két évre 5 millióért marad Patriotsban.
  • 13:45 - Megvan az első csere is, Chase Winovich a Brownsba került, cserébe a LB Mack Wilson jön a Patriotshoz!
  • 9:40 - Az éjszaka folyamán egy Patriotsszal kapcsolatos esemény történt, a csapat újraigazolta a rúgó Nick Folkot. Folk kétéves, 5 milliós szerződést kapott, ami ösztönzőkkel együtt 5,6 millió dollár lehet. Első éves fizetése teljesen garantált, kb. 2,2 milliót foglal majd el a capből. 

03.14.

  • 22:00 - Meg is született az egyezség, öt évre 82,5 millióért igazolt Jackson a Chargersbe. Végül nem kapta meg Ramsey pénzét, a vártnál olcsóbban írt alá.
  • 21:43 - Egyre több jel utal arra, hogy J.C. Jackson a Chargersbe igazol. A hírek szerint óriási iránta az érdeklődés - nem meglepő módon - a los angelesiek pedig már ajánlatot is tettek neki.
  • 20:00 - Tavaly a tampering időszak első három órájában négy kezdő is érkezett a Patriotshoz, 146 millió dollárért. Idén a két legnagyobb név Brian Hoyer és Matthew Slater, akik valamivel több mint 5,5 millió dollár garantáltat kaptak. Ebből is jól látszik, hogy idén jóval szűkösebb a keret (bár átalakításokkal, kivágásokkal, hosszabbításokkal ez növelhető).
  • 19:15 - Közben megérkeztek a Slater-deal pontos részletei: egy év, 2,62 millió dollár, ami teljes egészében garantált.
  • 19:00 - Field Yates (ESPN) információ szerint Matthew Slater visszatér a Patriotshoz. 
  • 18:55 - Ted Karras személyében megvan az első távozó, három évre 18 millió dollárért a Cincinnati Bengalshoz szerződött. A Patriots ajánlata három évről és 13-15 millió dollárról szólt.
  • 18:15 - Matt Judon igencsak aktív a Twitteren, Bobby Wagnert és Allen Robinsont is szeretné a csapathoz csábítani. A pénzügyi rész nyilván nem az ő feladata...
  • 17:25 - A Patriots - több más csapattal együtt - érdeklődik a korábbi Packers-elkapó, Marquez Valdes-Scantling iránt.
  • 17:00 - Megkezdődött a tampering időszak, mostantól szabadon tárgyalhatnak az UFA státuszú játékosok más csapatokkal. A hírek szerint a Dolphins és a Chargers lehet J.C. Jackson két legnagyobb kérője.
  • 14:20 - Hoyer két éves, 4 milliós szerződést kapott, amiből 3 millió dollár garantált.
  • 13:10 - Újabb két játékost igazolt vissza a Patriots; Brian Hoyert és James Ferentzet. Mindketten várhatóan a veteránminimumot kapják.

03.13.

  • 23:30 - Devin McCourty egyéves, 9 millió dolláros szerződést írt alá a csapattal. Az automatikusan megszűnő évek miatt ennél alacsonyabb lesz az idei caphitje.
  • 20:40 - Jakobi Meyers a vártnak megfelelően megkapta a második körös RFA-tendert, így nagyjából négy millió dollárt keres idén. Az elkapó ettől függetlenül tárgyalhat más csapatokkal, ha pedig elfogad egy szerződést, akkor a Patriots matchelheti azt, vagy pedig egy második körös pickért elengedi. A fullback Jakob Johnson nem kap tendert, így ő tesztelheti a piacot.

 

Hozzászólás

Off: Úgy tűnik, TB eddig tudott otthon a seggen ülni :)

A 9 milla / év kicsit túlzás.

Két veteránt újra szerződtettünk. OL J. Ferentz és QB B. Hoyer. Az utóbbit állítólag 2 év $4M-val.

Nem megbántva Téged kérdezem, nálad ez nem látszódik? :) Mert elvileg beleírtam a cikkbe, de ha nem látod akkor valami gebasz lehet, jó lenne minél hamarabb orvosolni :)

Semmi gond, azért is kérdeztem rá, hogy ne legyen probléma :) Igen, sajnos nem teljesen live a dolog, nem frissül magától :)

Sziasztok ismét itt,de régen jártam errefelé.Ez egy nagyon izgalmas jelenség az NFL.-ben,epekedve várom,hogy milyen dolgok fognak történni,lehet lesz ami bántani fog,és lehet lesz ami nagyon tetszeni fog.De egy biztos reméljük a csapat érdekeit fogja szolgálni minden egyes lépés :) .DJ Chark.-ot is írják hozzánk,meglátjuk mi lesz :)

GO PATS!!!!!

En már örülni fogok annak is, ha a csapat nem lesz rosszabb mint tavaly volt.

Hoyert meg minek már megint? Az edzői karban nem férne el?

Valószínűleg nem akar visszavonulni, a csapat pedig szeretné a soraiban tudni, ezért csak ez a megoldás létezik.

Én úgy gondolom Hoyer a 90be belefér, sőt kell is. A szűkítésnél pedig sok mindent lehet csinálni vele, akárcsak tavaly. Lehet, hogy egyelőre jobb, mint Stidham. 

Mert backup QB mindenképpen kell a csapatba, így meg egy áráért kap egy megbízható játékost, aki elfogadja, hogy ő egy backup QB és aki Judge-al ki tudja hozni MJ-ből a maximumot.

Te kit raknál oda backup QB-nak, és szerinted mennyi lenne a cap hit-je? Az illető mivel tenne többet bele a csapatba, mint mondjuk Hoyer?

Karras Bengals, 3 év $18M! Tudom, megint késtem! :) 

Közben Berriost alaposan megfizetve újraigazolta a Jets. Eddig nem tombolok a gyönyörűségtől, a Jets erősödik (a 2 legjobb FA Guard övék lett), mi meg a 30 felettiekkel szerződgetünk. :( McKenzie is maradt a Billsnél.

Minden évben ez van, aztán valahogy mégis 4-5 győzelmeket hoznak össze :) Berriosnál szerintem a 6 milla reális.

JC Jackson-t viszi a Chargers.

5 year, $82.5M

Legalább nem a csoportunkba került.

Mr Int sajnos out😕

Legalább a Kansas és Mahomes gondban lesz.A csoportjukban a Denver sztárirányítót igazolt, a Chargers pedig két Pro Bowl védőt-Mack és Jackson.Kegyetlen védelmük lesz: Bosa,Mack,Jackson,Derwin James,Chris Harris...

Ne haragudjatok a buta kérdésért,de ilyenkor jön majd valami kompenzációs pick,ha nagy üzletet kötnek azon játékosokkal,akik tőlünk mennek el?

Persze, de erről igazából akkor lesz majd értelme beszélni ha lemegy a szabadügynökpiac nagy része. JC-ért 3. vagy 4. körös pick simán járhat, attól függően hogy a többi deal mekkora lesz - illetve hogy lesz-e hasonló kaliberű (szerződés) érkező a csapatnál.

Hát ez eddig qva karcsú, bár szerintem senki nem várt csodát.

Rohadt sok lyukat kellene betömni. Kellene WR, LB, CB, falember stb.

Ne felejtsd el azt, hogy McMillan és McGrone is sérülésből jön vissza az LB sorba. Ettől függetlenül egy corner mindenképpen jól jönne, a falba simán lehet hozni a draftról embert, elkapót is inkább drafton. Plusz ott van ugye Agholor, először az ő szerződését kéne kipucolni egy trade-del, akkor lenne igazából realitása a dolognak, mert ha hozol egy nagy nevű elkapót, akkor a Meyers-Agholor-Bourne hármasból valaki 4. számúvá avanzsál. Meyers és Bourne természetesen a teljesítménye alapján nem ezt érdemli, Agholor meg nem meccsenként 5-10 snapért kap 10+ misit.

Arról bárkinek valami ötlete hogy miért engedte el BB Jacksont?Ha még akarata  volna tartani akkor lett volna rá lehetősége. Vagy csak nem akart neki ennyit fizetni?

Tipp: röviden cap.

Hosszabban: minden ilyen volumenű szerződés nem csak az aktuális szezont, hanem még a következő 2-3-at is befolyásolja. Itt a cap kb. 8-9%-ról beszélünk. BB meg azt gondolhatja, hogy 3 éves távlatban tud JC szintű jelöltet leakasztani valahonnan, vagy kinevelni, vagy sémából megoldani. Azért D# szakikból van pár az irodákban.

Kicsit jobban aggaszt, hogy gyakorlatilag OC nélkül kerül kialakításra az O# roster.

Ahogy várható volt Mr. INT, a liga legjobb elkapó CB-je elkelt, elment. Le a kalappal az előtt aki felfedezte, idehozta, edzette és előtte is, hogy eddig jutott. Úgy gondolom Mindannyian kedveltük, Én néha szertelennek láttam, de bravúrokra volt képes. A pénze? Nem tudom kapott-e valaha UDFA játékos ilyen szerződést! Ramsey-vel meg kár összehasonlítani, egy 1/5.pick-ű játékost a sehányadikkal, ugyan. Sok sikert Neki, csak ellenünk ne! :)

BB volt az a scouting team többi tagjával egyetemben:) Egyébként J.C.-t eredetileg 3. körös játékosnak várták, de volt valami balhéja (fegyveres), ezért lett végül draftolatlan. A pénze összegre szerintem a valaha volt legmagasabb amit UDFA kapott (már csak a növekvő cap miatt is), ha cap% érdekel, arról nincs pontos infóm, de gyanítom ott is top 5 legalább. Ne haragudj, de amit a végén leírtál az butaság:) Nem az eredeti draftpozíció a mérvadó, hanem a nyújtott teljesítmény és ebben igenis össze lehet őket hasonlítani. Ennyi erővel akkor Bradyt sem lehetne Manninggel összehasonlítani mert az egyikőjük 6/199 a másik meg 1/1. :)

Egy játékost, szerintem nem egy csapat, hanem egyvalaki „fedez fel” (ld. JE), és ajánl a scouting vezetőnek (Ez az ember egyelőre nem tudom ki!). Akkor M.Ossenfort volt az, de már akkor a csapat tagja volt asszisztensként N.Maier a jellenlegi scouting direktor. A FO tagja volt Caserio és Ziegler is, azt meg mindenki tudja, hogy BB dönt. (Jelenleg az 5 említett emberből 3 már nincs Nálunk!) Az edzői: J.Boyer és 3 éven át M.Pellegrino (az utóbbi a kalap le egyike, szerencsére még Nálunk van.)

A játékosok szerződésének pénze szerintem nemcsak a teljesítményük alapján születik (l. tegnap Kirk) sok mástól is függ, cap helyzet, csapatépítés, szükség, életkor, sérülékenység, ügynöki képesség stb. Vállalom a butaságomat, Ramsey újonc évében kb. többet keresett, mint JC a 4. évében Nálunk. Szerintem, ha egy játékos nem bust, hanem kiváló, eligazoláskor, ha nem is mérvadó, de számít a draftpick minősége, más a tárgyalási, kiindulási alap.

Tudjuk Mindnyájan, hogy az NFL QB szekciója, sokszor az őrültek háza a fizetések szempontjából, külön kaszt, szerintem semmilyen más corpshoz nem hasonlítható.

Nem igazán értem ezt a gondolatmenetet, segíts már légyszi:) Nyilván nem csak a teljesítmény alapján jönnek az új szerződések, ez vitán felül áll. Szerintem igenis elhanyagolható - teljesítmény szempontjából - hogy ki hanyadik körös volt anno, legalábbis maximum 1-2 milliónyi különbség lehet ami függhet pl. ahogy te is írod az ügynöktől, aláírási búnusztól, adózási szabályoktól stb. De ha csak szimplán a teljesítményt nézzük - és ez adja a szerződések nagy részének alapját - akkor a Ramsey-deal simán lehetett volna Jackson kiindulópontja, a draftpozíció lényegtelen. Sőt, egy karrierje elején kevesebbet kereső még akár többet is szakíthat, elvégre neki ez az első komolyabb kontraktusa.

Csak a szokásos, megint nem kellett izgulnunk egy percet sem...

Jó reggelt! Nick Folk is marad, 2 év, 5 millió.

Korrekt rúgó, de remélem nem ez a csúcsigazolásunk.

Honnan szerzünk egy CB1-et?

Mert ez a DB sor qrva gyenge. Bryant, Williams és Wade is total világtalan Mccourty is öregszik stb?

Van Mills és Philips aztán helllllló. Úgy fogjuk nyelni a hosszú passzokat mint kacsa a nokedlit.

Wade világtalan? Ne már... Alig volt a pályán idén. Draftról mindenképpen jönni fog szerintem egy corner. Egyébként jelenleg kívülre van Mills, Williams, Wade (bár ő egyetemen a slotban sokkal jobb volt), Bethel. Slotba meg ott van a JonJon-Bryant duó. Nem mondom hogy rendben van az egység, de ilyen korán kijelenteni hogy nyelni fogjuk a hosszú passzokat több mint korai véleményem szerint...

csóri Bryantnek egy szar mecse volt, utána mindenki megtalálta, pedig kitárgyaltuk itt, hogy semmi segítséget nem kapott egy olyan szituban, amit nála jobb cornerek sem oldottak volna meg olyan egyszerűen egyedül.

Wade pedig gyakorlatilag nem játszott idén, szóval korai temetni.

abban egyetértek, hogy nagyon karcsú a corner sor (a safetyk teljesen rendben vannak: DMC, Dugger, Phillips + Bledsoe), sztem az első két kör egyikét cornerre lőjjük el a drafton (a másik pedig WR, remélem Metchie a második körben)

Legyen igazatok azt kívánom!

Jones tavaly nem játszott ki tudja hogyan tér vissza. 

Dugger nekem inkább strong safety mint corner. Williams nagyon lassú cornernek agyba főbe verték állandóan. Bryant egyedül képes volt meccset veszíteni. Wade-re meg nem is emlékszem hogy láttam-e játszani. Bethel is special teamer és s sérülésekről nem is beszéltünk.

Remèlem az öreg megint kikukáz valami draftolatlan csodát. Az biztos hogy ebből az egységből top5 szintet kihozni igazi edzői bravúr lenne.

Ezzel az LB cserével jól jártunk, tetszik a dolog 😁

Szerintem is, akármennyire is szerettem Wino-t nálunk nem volt jó fit, nagyon nem akart működni, ráadásul a szélre sokan is voltunk, középre viszont jól fog jönni Wilson :) Plusz úgy tűnik Belichick halad a korral, a tavalyi McGrone pick után egy újabb kisebb termetű, atletikus középső LB jött.

White visszaigazolva. Öröm-bodottá 😁

White Nem 2 év 5M?

Shaq Mason trade mögött mi lehet?

Magas volt a cap hitje?

Hát ez nagyon durva szerintem többet ér Mason,mint egy nyamvadék 5 körös.... kezdődik az agyhalál...

Ezt a Mason tradet én sem értem. Max ha valakire nagyon kellett az a 7 millió...

Teljes sokk ez a Mason trade nekem?! ://

Az tuti hogy valakire kell a pénz, Dallasból emlegetik La'el Collinst falat tölteni, de egy 5. Kör... Ez nagyon olcsó lett a Bucsnak....:/

Ez a Mason tradet van épp eszű ember aki érti???? Két év alatt keresett volna 16 milliót!! Ma egy közepes Guard már majdnem egy évbe elkér ennyit ...de legalább 12-14m biztos !! Egy Mason szintű pedig minimum 16-20 millió / év !!! 

 

Lehet, hogy pont arrafele van a probléma gyökere, amit említesz. Jelesül, hogy túl nagy a fizu különbség a szerződése és a piac között - két, két és félszeres -, ami miatt új szerződést kellene neki adni. Ami meg úgysem fér be a budget-ba. De lehetnek mindenféle egyéb dolgok is a háttérben, amit nem kötöttek az orrunkra. Beleérve, valami sérülést, hogy már menne, hogy van a trade-nek valami nem dokumentált, pl. a jövő évre vonatkozó gentlemen's agreement része.

Másrészről azt azért kevéssé tartom valószínűnek, hogy ajánlottak érte két első kört, meg egy ötödiket, BB meg azt mondta, hogy áááá, elég csak az ötödik kör.

Én is azt gondolom hogy nagyobb a valószínűsége annak hogy valami van a háttérben amiről nem tudunk mint hogy az öregnek elment az esze :-)

Mason nagy fogás gyakorlatilag ingyééé a Tampának. Okos húzás volt, na. Mi meg várjuk, hogy kiért lett beáldozva és irigykedve nézzük, hová mennek a jobbnál-jobb nevek...

Persze nem vártam én hatalmas nagy mozgást,ismerve az anyagi helyzetünket,de ez baromság volt,a Bucs GM kegyetlen jól csinálta,míg rajtunk röhög mindenki az NFL berkein belül.Itt volt egy remek OL,aztán majd jön helyére Cannon,akit kitettek a Texansból,és meg vagyunk mentve,vagy jön valaki olcsóbban a helyére,és egy év után cut.Mason.-re meg lehetett volna építeni,hiszen még fiatal....

OT>OG. Megyünk elit OT osztagért guardba meg úgyis akad valaki Onwenu túloldalára. 😁

Hááát egy nap alatt oda az egyik legjobb védőnk meg egy liga szinten is elit guard. Kíváncsian várom  kik jönnek, mert ez eddig harmatos...de in Bill we trust.

Kicsit szomorkás és néha érthetetlen Nekem az eddigi FA tevékenységünk. Tudom, kicsit kényszerhelyzetben vagyunk pénzügyileg, de akkor is. A jók csak elmennek, JC, Karras, Mason...de még KVN és Bolden is...Eh!

Visszaigazoltunk egy rakás veteránt, nincs különösebb kifogásom ellenük, egy jó DMC-re és Folk-ra nagyobb szükség lesz, mint valaha, de engem a fiatalok érdekelnek pl. Bentley, Olszewski, Bailey sorsa és szerintem Meyers sincs biztonságban.

Eddig egy új fiú jött LB M.Wilson, aki az utóbbi 2 évben főleg a Browns ST-ben játszott, a def. statjai nem igazán veretesek. Nekem úgy tűnik, Ő volt a Browns Wino-ja, jó első év, aztán, részben sérülések miatt is, főleg ST. Megcserélték Őket. Hátha! Kísérletezünk? :(

Ebben a pillanatban úgy vélem, jelentősen gyengült a csapatunk. Persze még sok minden történhet. Talán tetszetős is. :)

most egyértelműen gyengébbek vagyunk, mint tavaly. de még hivatalosan meg sem nyílt a piac (az Athletic TOP50 játékosából 35 még szabad), plusz jön a draft is, szóval lehet ez még jobb. reméljük lesz is

Azért Mason itt hagyott Nekünk $3M DM-t erre az évre. Most ~$13M pénzünk van, ebből nagyon nagy igazolásra nem igazán futja, több kicsire inkább. :)

Kicsit szar azt látni ahogyan pár év alatt széthullik a dinasztia dehát 20 év hihetetlen szárnyalás után ennek is be kellett következnie...

Jelenleg egyetlen olyan játékosunk sincs aki elit vagy aki miatt érdemes lenne Pats meccset nézni, marad az erőlködés. A gálázós meccseknek lehet örökre búcsút inthetünk. Attól tartok hogy egy hosszú hanyatlás első lépcsőfokai ezek amiket látunk. Minden elit játékosunknak lejárt a szerződése , akinek nem azt meg eltradeljük...

Azt hittem ezen a dinasztia dolgon már túltette magát mindenki.:) Az nem széthullott, konkrétan felrobbant, mikor Brady távozott 2 éve. Ha hosszú hanyatlásra készülünk ez már legalább a 3. lépcsőfoka és megjegyzem a tavalyi év nem a hanyatlásról szólt kb. senki szerint, pont hogy a feltámadásról. Meglátjuk mi lesz idén, de nyilván nincs értelme abban reménykedni, hogy a Pats dominancia előbújik hirtelen megint a kalapból. De ettől már "nem érdemes" meccset nézni? Mert tavaly nem volt egy jó meccs sem? Szerintem az egész edzői stáb és a játékosok is azon vannak, hogy élvezhető idényt hozzanak össze... mi több, hogy megnyerjék az SB-t. Én nem hiszem, hogy nem lesz mit nézni rajtuk.. 

 

Ma reggel amikor olvastam Mason elcserélését a WTF jelző jutott eszembe elsőre, de még másodikra is.

A fizetése 2 évre volt 16 M $, 28 éves. Az elit guardok ennyit kapnak legalább szezononként, még olcsó is volt. Való igaz, ha nemvolt mellette Andrews akkor visszaesett a teljesítménye, de még mindig a jobbak közé tartozott. Ezzel most még egy lyuk van a falban.

Az 5. kört sem értem, egy olyan csapat mint a Tampa, ak SB runban van, szerintem tőlük többet is lehetett volna kérni. (Bár én nem értek, hozzá, hogy melyik játékos milyen draftcetliket érhet)

Talán fizetés emelést kérhetett amibe BB nem ment bele.

A rendelkezésre álló információk szerint a Tampa iszonyatosan lehúzott minket ezzel a cserével. 

Vélhetően erről volt szó, hogy magasabb fizuért ment, mondták neki, hogy rendben, de nem itt. Továbbra is nagyon kell WR és LB, de most már CB is.

Idei DM is lehet magas ami valamelyest aggodalomra adhat okot, ha jól láttam még Patrick Chung után is van idénre 2.8 M.

Andrews teljesítménye meg visszaesett, ha nem volt mellette Mason, mert a belső3 ilyen. :) A futóink is felköthetik a gatyájukat, a belső futások korlátjai jelentősen megnövekedtek. Azért egy 28 éves, 85-ös overall grade-es guardért egy 5. kör több, mint bravúr. Vagy valami nagy gebaszról/tervről nem tudunk.

Tudom, nagyon klisé, de felteszem ez volt a legjobb, amit ki tudtak hozni belőle. Az információk tizedével nem rendelkezünk. Gondolom eldőlt, hogy elengedi a csapat és biztosra veszem, hogy ez volt a legjobb ajánlat érte (esetlegesen olyan háttér alkukkal, amikről nem tudunk), amit kaptak. Vagy bárki komolyan gondolja, hogy amúgy volt 2 -3 jobb ajánlat, de senkinek nem volt kedve foglalkozni velük? 

A fő kérdés, hogy miért engedte el a csapat, de arra meg nem hiszem, hogy választ kapunk valaha. 

Vélhetően Neked és Hopinak is igaza van és valami nagy gebasz volt Mason körül amiről nem tudunk, mert egy olyan játékosért aki tavaly a 4. legjobb értékelést kapta a PFF-től, az ezt megelőző öt évben pedig csak egyszer nem volt legalább a top 6-ban, akkor a 10. volt, véleményem szerint az 5. kör nagyon kevés. Lehet senki más nem tett ajánlatot és ez volt a legjobb, de egyenlőre számomra az is furcsa, hogy el akartuk cserélni.

Bradburry is elég jó CB aztán pont 5.kört ért ő is.

Van ez úgy, hogy a szurkolók többre taksálnak egy-egy játékost, mint maga a piac..

Azért abba nem kell bele élnie magát senkinek, hogy rookie QB szerződés mellett évekig hanyatlás lesz meg nincstelenség anyagilag 😅

Az eddigi offseason ténykedés se ad okot pánikra szerintem..

Az offseason ténykedés biztos nem, majd amit a seasonben művelünk ezzel a kerettel :)

Olyan jó hogy már a fal is lyukas ezzel a bomba üzlettel. Gyakorlatilag csak a futó szekció elfogadható, de egy ilyen fallal az se.

A piac első napján vagyunk.. legyetek már kicsit türelmesek :)
Amúgy meg kb papírforma ami eddig történt..már annak aki valóban követi a napi szintű híreket a csapat háza tájáról.

Kedves topin!

Mason elküldése egy 5. körért milyen szempontból papírforma? A többivel egyetéretek, hogy az, de ez - a jelenlegi információink szerint - egy nagyon meglepő trade számomra. Ahogy írták is feljebb, a PFF grade alapján hosszú idő óta az egyik legjobb guard, a piaci árakhoz képest nagyon olcsó szerződéssel, legjobb korban - miért kellett elcserélnünk egy 5. körre?

Szerinted úgy nézett ki a trade, hogy BB körbetelózott ki ad egy 5.kört vagy ennyi volt a max amit adtak érte?

Innentől meg tök mindegy hogy mi többet akartunk kapni érte. Benzan már hetek óta írja, hogy fájdalmas veszteség fogja érni a csapatot ha cap space-t szeretne teremteni. Ez volt megnevezve első helyen. Ennyi történt.

Többet szerettem volna érte kapni? Igen.
Adtak érte többet? Nem

Akkor most mit pörögjek ezen? A piac áraz nem mi..

Nyilván BB kihozta a trade-ből a maximumot, csak én az egésznek az alapját nem értem: miért kell elküldeni (elcserélni) egy olcsó, nem öreg, nagyon jól teljesítő játékost?

Írod, hogy Miguel is őt várta első helyen, és ez biztosan így is van, de akkor az lenne a válasz a "miért" kérdésre, hogy "mert muszáj volt valahogy cap space-t csinálni" és még ez volt a legjobb megoldás? Ha igen, akkor továbbra sem látom át, hogy mire kellett ennyire nagyon az a cap space, hogy tudjunk igazolni egy Terrance Mitchell-t? Vagy majd még kettő hasonló kalibert? Mert emiatt kár volt elküldeni Mason-t... 

Emiatt valóban kár volt, de vélhetően van target akire nyomulni fogunk. Nem értem miért kell előre sírni és nem megvárni mi lesz a kirakós vége.

Már hetek óta lehetett olvasni a traderől..ennyit a meglepetés erejéről. Ha te nem tájékozódsz, akkor elhiszem hogy derült égből villámcsapás volt.

Hát nem tudom, mi történik egyenlőre a csapatnál. Én úgy gondolom, hogy jobban jártunk volna, ha az öregek nagy részétől érzékeny búcsút vesszünk és elkezdünk építkezni még akár annak az árán is, hogy idén rosszak leszünk. JC nem értem, hogy miért nem tettünk rá taget és cseréltük el szerintem minimum egy 2.kőrt kaptunk volna érte, de lehet a win nowba lévő LAC még elsőt is adott volna. Mason, aki egy fiatal jó szerződéssel rendelkező játékos volt eladjuk egy 5.körét érthetetlen. Ha megy Brown is a falunk nagyon gyenge lesz gyakorlatilag Andrews marad az egyetlen használható játékosunk. Ez mellett nincs WR1-ük és nem is nagyon lesz már nálam Allen Robinson már nem az a kategória. Szertintem egy év gyengélkedés után és draft tőke gyűjtése után sok pénzzel még lett volan Mac Jonesal felépíteni egy keretet most inkább azt látom, hogy megrekedünk sajnos és nincs koncepció, de ne legyen igazma

Én is azt látom, ahogy az utolsó sorban írtad, nincs koncepció. Valahogy egy éve is ezt láttam, amikor a nagy lóvét kellett elkölteni, indokolatlanul nagy pénzekért jöttek, indokolatlan játékosok. Ez a tervszerűtlen szerződtetések azóta is tartanak. Tavaly fel lett adva az az elv, hogy nem hozunk nagy pénzekért 1-1 játékost, most pedig nincs komoly mozgástér. Viszont a csapat meg nem állt össze.

Maximálisan egyetértek Veled, nagyon jól látod a dolgokat... kiganéztuk a csapat legnagyobb értékeit gombokért. Ha választanom kéne, hogy Mccourty 9 millióért vagy Mason 8 -ért nem kérdés a válasz.

CB Terrance Mitchell / 1 év / 3m$

Bottom-20 CB a több mint 150 értékelt játékosból a posztján, a PFF szerint.

Nyáron lesz 30 éves.

Gondolom CB1-nek hoztuk... :(

Rostert se fog fogni ez a pacák évi 3 milláért. 21 éve követem az NFL-t, azt se tudom kicsoda a pali, ami nagyon nem jelent nálam jót. Szerintem a 7 helyen is húzhattunk volna hasonló ígértet vagy draftolatlan szekcióból.

Üdv, szerintem teljesen felesleges dramatizálni a helyzetet, gyakorlatilag zéró rálátásunk van mi alapján dönt BB illetve a csapat, az biztos, hogy sokkal jobban értenek hozzá mint akárki itt beleértve a kommentelőket, külföldi "szakértőket" abban biztos vagyok, hogy továbbra is az a cél, hogy SB-t nyerjünk, nekem ennyi elég.

Szerintem Mason cut lett volna, az ötödik kör ajándék érte.

Bármennyire is jó volt.

Most épp brutális QB rush van, szerintem a drafton fogunk tudni jó falakat szedni második-harmadik körben.

Remélem CB-t húzunk először, az be szokott jönni, ellenben a második kör...

Nem tudom milyen CB draft sikerre gondolsz, mert 1. körben ebben az évszázadban csak 2010-ben draftoltunk CB-t, mégpedig  DMC-t, akiből a sok kezdeti „botladozás” után hamarosan kiváló safety lett. :)

Nem igazán tudom mit akarunk megoldani a 29 éves CB T.Mitchell-el. 8 év alatt Mi vagyunk a 6. csapata, 17-ben volt egy egész jó éve a KS-ben (pl. 4 INT, 18 PD), a többi elég csendes, noha az utóbbi két csapatánál, (CLE, HOU) gyakorlatilag valamennyi def. snap-nél pályán volt (99% és 84%), legfeljebb a 3-3 FF-jét lehet kiemelni. Jó lenne, ha Nálunk ezeket a jó villanásokat egy szezonba egyesítené, mert sérülésmentességre, INT-kre, BDef-kre, FF-okra nagy szükségünk lesz.

Nyilván nem azt, hogy egy az egyben tudja majd pótolni JC-t. A sok csapatból kiindulva több rendszert is ismer, ami mindenképpen előny. Nem tudjuk még a szerződés pontos részleteit, de egy ilyen megtépázott egységbe a veterán tapasztalat nem jön rosszul.

Eszembe sem jutott JC pótlása, ezért tépelődtem a szerepén. Semmi szurkolói okom/jogom egyelőre kritizálni a fiút, a tavalyi Texans meccsen a def. snap-ek 97%-án (62) pályán volt a 7 tackle, 1 FF, 1 Pdef nem rossz, de nem is kimagasló.

Az a gondolatod, hogy „...több rendszert is ismer…” úgy is folytatható: de egyikbe sem tudták beilleszteni/egyikbe sem tudott beilleszkedni. :( Ezt nem rosszhiszeműségből mondom, csak hát benne lehet a pakliban.

A CB corps leggyorsabbja most a 4,33s-os JoJo (Kiváncsi leszek Ő hogyan birkózik majd meg McKenzie-vel.), Wade alig marad el tőle 0,1-el, a többiek viszont több tizeddel lassabbak Mitchellel együtt. Persze a sebesség csak egy dolog. Én Wade-tól várok jó, igazi „belépést”, elvégre 2 pick-et adtunk érte. :)