Íme a csapat 2022-es menetrendje!

Kép
Menetrend

Hajnalban nyilvánosságra került a 2022-es szezon menetrendje, öt főműsoridős meccset kapott a csapat, ebből négy egymás után lesz ráadásul, valamint ismét pályára lép a csapat Hálaadáskor.

Szeptember 11. 19:00 - @ Dolphins

Szeptember 18. 19:00 - @ Steelers

Szeptember 25. 19:00 - vs Ravens

Október 2. 22:25 - @ Packers

Október 9. 19:00 - vs Lions

Október 16. 19:00 - @ Browns

Október 25. 02:15 - vs Bears (MNF)

Október 30. 18:00 - @ Jets

November 6. 18:00 - vs Colts

BYE WEEK

November 20. 18:00 - vs Jets

November 25. 01:20 - @ Vikings (TNF - Hálaadás)

December 2. 01:20 - vs Bills (TNF)

December 13. 01:15 - @ Cardinals (MNF)

December 19. 01:20 - @ Raiders (SNF)

December 24. 18:00 - vs Bengals

Január 1. 18:00 - vs Dolphins

Január 7/8/9 - @ Bills

Az előszezon pontos menetrendje még nem ismert, az ellenfelek azonban igen. Két hazai meccsel kezd a csapat a Giants és a Panthers ellen, majd Las Vegasban zárja az "edzőmeccsek" sorát.

Hozzászólás

No lehet elgondolkozni a szezon tippjátékon.

Kutyakemény egy sorsolás ez...

10-7 mint tavaly. 

Hát, november 25-től bizonyos munkanapokon vagy egy hónapig nem sokat teszek majd a GDP-hez :D

Számomra az 5 éjszakai nonszensz erre a csapatra ránézve jelenleg, pláne az ,hogy 3 teljesen érthetetlen ellenféllel lesz primetime szempontból. Na, de ez van.. Ami egyértelműen pozitív, hogy végre nem decemberben megyünk Miamiba :) 

 

Nekem az a 3 inkább 1 - a Bears. Hálaadás napi meccsünk a buttfumble óta nem volt (10 éve), a Bills elleni egyik meccsünk általában főműsoridős szokott lenni, a Cardinalsra sem lehet azt mondani, hogy ne lennének komoly esélyei a playoffra (vagy még tovább), a Raiders meg nyilván JMD miatt lesz igazán pikáns - amellett, hogy mindkét csapat nyilván a playoffért megy. Oké a tavalyi szezon vége gyengére sikerült, de azért csak 10-7 lett a vége, nem 5-12.

A vegasi fogadóirodák szerint 6 meccsünk lesz Nálunk gyengébbnek vélt ellenféllel (Bears, Lions, Steelers, Vikings és 2x Jets), 4 meccsünk pedig közel azonos erősségűnek vélt csapattal (Colts, Cardinals és 2x Dolphins). Szerintem bravúrok kellenek a PO-hoz a papírforma szerint, de az NFL általában meglepetés-liga. 

Nekem inkább a problémám bye week. Tavaly láttuk mi történt, és most is hasonló nyerő széria közepén mehetünk szünetre. Utána meg…

Én azt a visszaesést inkább a Covid-ra fogtam már akkor is. Akkortájt kezdtek a játékosok a Covid IR -re kerülni, meg kezdődött a távolságtartós, virtuális edzéses rész. Nem volt egy világverő alakulat, de 2020-ban is akkor esett nagyot a csapat taljesítménye, amikor beindultak a covid-os dolgok.

Én meg inkább abban, h BB visszaadta hívást mayonak és stevenek. Akiken felváltva volt a füles, és mindig mást beszéltek védelemnek..

Ahogy nézem, lesz egy hónap szünetem az élő Pecc meccsenézésben.

OFF

Böngészgetve a cap-et, kicsit elszomorodtam, hogy 3 exjátékosunk, Mason (3,15), Chung (2,83) és KVN (2,45) az aláírási bónuszuk maradékát megkapva, erre az évre ~$8,5M DM-t hagytak Ránk a ~$9M-ból. Persze ami jár az jár.

Egyiktől se sajnálom. Pláne, ha átstrukturálás miatt csúszott idáig, amivel lehetővé tették a manőverezést.

Amit sajnálnék, az valami perememberke sok pénze lenne, vagy pl. AB pénze lenne, lett abból valami, visszaperelte a Pats?

OFF

Aláírta a szerződését  a 6. körös választottunk, OL Chasen Hines, és a 7. körös választottunk Andrew Stueber. 

Emellett behúztunk egy rookie FA-t a Colorado State-ről, LS Ross Reiter-t. Egy újonc long snapper...

Elengedtük DB Devin Hafford-ot és QB D'Eriq King-et. Úgy tűnik, nem utóbbi lesz az új svájcibicskánk.

Igen, megvolt a média elől elzárt Rookie Camp is. Készült 41 fotó is az újoncokról. Thornton (11. kép) lábai olyan vékonyak, amilyet amifocistáktól Én még nem láttam. :)

OFF

IVAN FEARS (Szerintem a Pats edzők egyik legnagyobbika!) már nem jelent meg az idei edző felvonultatáson, tudjuk visszavonul. Utódja valószínűleg a már 1 éve Vele dolgozó V. Sunseri lesz.

1999-2021-ig folyamatosan Nálunk volt és előtte 91-92-ben is. Összesen 24 év! (Edzői pályán 46 év!) Több mint BB-é! Neki is 6 Pats gyűrűje van!

Kezdetekben elkapó edző volt, 2002-től futóedző. Talán az előbbi beosztása is hozzájárult hogy egy Faulk, Woodhead, Bolden, White remek hybrid futókká váltak és Stevensont is elindította ezen az úton. Nagy respekt Neki, futóit szinte a fiainak tekintette, remélem méltó módon búcsúztatják!

Csak érdekességként: Idén JE mezszámát Parker, JC.-ét Bryant, Gronkét Sokol kapta. (A tavaly 87-es Nixon 82-esre váltott.)