Edzőtábor 2022 - 11. nap

Kép
TC2022

Kedden a Giants elleni előszezon meccs előtti utolsó nyilvános edzését tartotta a csapat, ahol a támadósor is mutatott már biztató jeleket. Nézzük, mi történt pontosan!

Nem edzettek: OT Isaiah Wynn, RB James White (PUP), OL Andrew Stueber (NFI)

Limitáltan edzett: TE Devin Asiasi

Azután, hogy a hétfői edzésen limitált edzésmunkát végzett, Wynn kedden a teljes gyakorlást kihagyta, a megsérülő Asiasi pedig könnyített feladatokat kapott az edzőktől.

Komolyabb új sérülés szerencsére nem történt, Raekwon McMillan, Lil'Jordan Humphrey és Damien Harris is összeszedett kisebb sérülést, de mindannyian folytatni tudták az edzést.

Észrevételek:

  • Azután, hogy a támadósor az edzéseken nem teljesített valami jól, kedden végre mutattak valamit. Sokkal jobban működött minden, de főleg a futójáték. A támadófal nagy lyukakat tudott nyitni a futóknak, egyértelműen ez volt az OLine legjobb napja az idei edzőtábor alatt. Bár az iram nem volt teljes, de azért így is jó volt látni a fejlődést, könnyen lehet, hogy David Andrews hétfői beszéde után összekapták magukat...
  • Ha már Andrews, megvolt az idei TC első komolyabb bunyója is, Christian Barmore-ral kaptak össze. Gyorsan sikerült őket szétválasztani, a védőjátékos az öltöző, míg a center a híres domb felé vette az irányt. Az incidens előtt is érezhető volt már a tűz a levegőben, főleg a két fal egymás elleni gyakorlásánál.
  • Az elmúlt 10 edzés során mindig Terrance Mitchell volt az első a pályán az edzés előtt, most ez is változott: Mac Jones érkezett először ki a gyepre. Az irányító ráadásul más bemelegítő munkát is végzett, könnyen lehet, hogy babonából.
  • Isaiah Wynnt ezúttal nem Justin Herron helyettesítette, hanem Yodny Cajuste állt be RT-nek. Herron egyébként korrekt előszezont produkált eddig, de a hétfői edzésen akadtak gondjai. Ezúttal Cajuste Michael Onwenuval az oldalán jól teljesített, egy alkalommal hatalmas helyet csináltak Rhamondre Stevensonnak, aki meg is tudott iramodni a labdával.
  • Pierre Strong Jr. is folyamatosan fejlődik. Az edzőtábor elején még csak limitáltan tudott a csapat rendelkezésére állni, de amióta teljes edzésmunkát végez, folyamatosan bizonyítja, hogy jó döntés volt elhozni a draftról. J.J. Taylort láthatóan beelőzte a depth charton, passzblokkolásban is jól teljesít, és mivel nagyon úgy tűnik, hogy James White nem lesz hadra fogható a szezon elején, így akár komolyabb snapeket is kaphat.
  • Matt Judon külön kiemelte Lawrence Guyt, hogy mennyire fontos része, vezére ő a védelemnek. A keddi napon az edzés végi 1-1 elleni gyakorlás során Guy rengeteget foglalkozott az idei elsőkörös Cole Strange-dzsel, főleg technikai dolgokon mentek végig.
  • Tre Nixon továbbra is megbízható, bár ezt a teljesítményt a Brian Hoyer és Bailey Zappe vezette offense sorban hozza. Zappe egyébként Kristian Wilkersonnal is remek párost alkot, ebből minden bizonnyal többet is látunk majd az előszezon meccsek során.
  • Jack Jones továbbra is bizonyítja, hogy remek labdaérzékkel bír. A hétfői két leütött passz és egy interception után ezúttal ismét két PBU-t jegyezhettünk fel a neve mellé.
  • DeVante Parker nagyon jól tudja kiaknázni fizikai adottságait, ezúttal is volt egy szép elkapása a jóval alacsonyabb Jonathan Jones ellen. Úgy tűnik Parkerrel megvalósulnak azok a játékok, amik miatt N'Keal Harry anno a csapatba került. Jones egyébként továbbra is kap snapeket szélső cornerként. Az előbb említett játék után egyébként rögtön volt egy leütött passza (Parker ellen), majd kicsit később Agholor elől is le tudta ütni a labdát-
  • Hunter Henry is jó teljesítményt rakott le az asztalra kedden, folyamatosan tisztára tudta játszani magát a pálya közepén.

Ez volt az utolsó nyilvános edzés a Giants elleni mérkőzés előtt, ám a csapat még szerdán is részt vesz egy átmozgató edzésen, ez azonban nem lesz nyilvános edzés.

Forrás: Patspulpit

Hozzászólás

Szeretném megkérni a szerkesztőket, hogy javítsák ki a hibás részt a honlapon, mivel a menetrend részénél még mindig a tavalyi szerepel.

Nagyon köszönöm előre is.

Köszönjük a nagyon részletes beszámolókat és nagyon vártam ezt a félmondatot:  a támadósor...  kedden végre mutattak valamit. Hajrá Pats, hajrá támadók (a védelem rendben van)!