Beharangozó 17. hét : Dolphins @ Patriots

Kép
week17dolphinsatpatriots

         A 2023-as év első Patriots mérkőzésén, a 17.játékhéten a Miami Dolphins csapata látogat Foxboroughba. A meccs a Gillette Stadiumban kerül megrendezésre magyar idő szerint január 1-én este, 19:00 órai kezdettel.

 

 

 

 

 

 

A két csapat elmúlt mérkőzései

        A Patriots folytatta az elmúlt hetek hullámzó teljesítményét, az öt héttel ezelőtti Vikings elleni vereségkor csillant meg utoljára úgy igazán a támadósor, azóta a képlet hasonló : szenvedő, nem túl szórakoztató offensejáték, és kifejezetten sziporkázó, többnyire domináns defense. A három héttel ezelőtti Cardinals elleni győzelem után sem változott ezen sajnos sok, a Raiders ellen is gyengén indult a támadósor, és bár a meccs végére átvettük a vezetést, a hosszabbítást az utolsó másodpercben egy buta hibával elbuktuk. Ahogy a Bengals ellen is csúnya zakónak indult a mérkőzés, de aztán a Cincinnatti is becsődölt a védelmünk változtatásának is köszönhetően, és reális esélyünk volt a győzelemre, ha egy szerencsétlen fumble-lal nem bénázzuk el a végjátékot.

     

       A Dolphins, a múlt heti ellenfelünkhöz, a Bengalshoz hasonlóan, nagy reményekkel vágott neki a szezonnak. Elhozták a Chiefsből Tyreek Hillt, leigazolták HC-nek a '49ers-től Mike McDanielt, akit a szakma nagy támadógurunak tart, és remélték, hogy Tua Tagovailoa szintet lép a holtszezonban, és újra olyan jól tud teljesíteni az NFL-ben is, mint az Alabamán - ha ez mind összeáll, egy majdnem megállíthatatlan offenset hoznak össze, és a Miami védelme eddig sem volt rossz.

      És az új szezonban, egészségesen, az új fegyverekkel jól is teljesített Tua. Csökkentek a turnovert érő passzai, pontosabb lett, de ennek ellenére, és Tua sérülései miatt is, a szezon elég furcsán alakult: az első három héten nyertek (Patriots-Ravens-Bills), aztán háromszor kikaptak (Bengals-Jets-Vikings), majd ötöt nyertek (Steelers-Lions-Bears-Browns-Texans), végül négyszer kikaptak ('49ers-Chargers-Bills-Packers). Szép sorminta, de az igazán szép a 3-3-5-5 lenne, vagyis rajtunk áll, hogy ilyen szépre kikerekítsük nekik...

 

w17p2

 

 

        Három hete a Chargers vendégeként a Dolphins finoman szólva sem igazán volt meggyőző. Az első félidőben a Dolphins összesen szerzett 55 yardot plusz egy összeszedett fumbleből Hill egy 57 yardos TD-t, ezzel szemben Herbert ellenállhatatlan volt, öt driveból két TD-t és egy field goalt szereztek, és egy punt mellett elbuktak egy negyedik kísérletet a Miami két yardosán, így 17-7 volt a félidőben a Chargersnek. Aztán a második félidőt kis híján el chargerseskedte a Chargers, a vezetés tudatában ultrakonzervatívra váltottak, amiből a harmadik negyedben négy punt mellett egy mezőnygólt szereztek csak. Ezzel visszahozták a meccsbe a Dolphinst, amely a negyed végén egy Hill TD-vel zárkózott. A Chargers újra megrázta magát kicsit, levezettek egy hosszú driveot, amit bár csak mezőnygóllal fejeztek be, de három perccel a vége előtt 9 pontos előnnyel álltak. Ez végül elégnek bizonyult, bár a Chargers a szokásához híven ismét infarktus közelbe hozta a szurkolóit, miután a Miami field goalja után az onside kicket kis híján elveszítették, de végül behúzták, ahogy a meccset is 23-17-re.

 

       Két héttel ezelőtt Buffaloba látogatott a Miami, ahol végre egy rangadóhoz méltó pazar meccset hozott össze a két gárda, igazi rájátszás csapatokat láthattunk. Az első negyed tapogatózása után mindkét csapat beindult, ebben a játékrészben 24 pontot tettek a táblára a csapatok, így 21-13-as Bills vezetéssel mentek pihenni a csapatok. A harmadik negyedben a Dolphins védelem lépett fel, folyamatosan másztak rá Allenre, amiből négy punt és egy fumble kiharcolása sikerült, miközben Tua Hillnek és Waddlenek is kiosztott egy-egy TD-t, ezzel a záró játékrészre már a Miami vezetett 29-21-re. A változatosság kedvéért most Allen rázta meg magát, masírozott át a pályán, és kilenc perccel a vége előtt egy touchdownnal és egy kétpontossal kiegyenlített a Buffalo. A Dolphins két gyors passzal átszelte a fél pályát, de aztán megakadt a drive, és egy punt után a Bills jöhetett a saját hét yardosáról, amikor már kevesebb mint 6 perc volt az órán. És itt Allen zseniálisan játszva, okosan levezetett egy hosszú driveot, lepörgette az órát, és két másodperccel a vége előtt a Miami hét yardosáról bevágták a győztes mezőnygólt.

 

w17p1

 

 

        Múlt héten a Packerst fogadták a Hard Rock Stadiumban. Az első félidőben viszonylag kiegyenlített volt a játék, de nem azonos okból : a Dolphins támadósor jól játszott, Tua gyönyörű passzokat osztogatott Waddlenek és Hillnek is, szépen tudtak haladni, összesen két TD-t és két field goalt szereztek, eközben a Packers támadósor az elmúlt hetekhez hasonlóan akadozott, viszont meccsben tartotta őket a speciális egységük. Több rövid pályát is biztosítottak - egyszer a 'Fins 10 yardosáról indulva - Rodgerséknek, akik így egy touchdownt és két mezőnygólt tudtak felírni a táblára, ami 20-13-as hazai előnyt jelentett a félidőre, de ezen kívül nem volt a Packers a legacélosabb, 1/8 harmadik kísérletes és 2/4 negyedik kísérletes mutatójuk volt. A harmadik negyedben gyorsan kiegyenlített a Green Bay egy nagyon szép driveval, aztán a csapatok hibát hibára halmoztak, kihagyott mezőnygólt és két interceptiont termeltek a csapatok. A negyedik negyedre Tua játéka teljesen összeomlott (vélhetően az agyrázkódásának is köszönhetően), és míg a Packers csak összeszenvedett két mezőnygólt, addig Tua még két nagyon csúnya INT-et dobott, amivel végleg lezárta a meccset a Packers, és 26-20-ra megnyerte a derbit. 

 

       A rájátszásba jutásunk matematikája eléggé leegyszerűsödött. A fivethirtyeight.com szerint per pillanat 19% esélyünk van a rájátszásba jutásra. A hátralévő két meccsünk (a döntetlenektől eltekintve) négyféleképpen végződhet, így a playoff esélyek az alábbiak szerint alakulnak :

  • győzelem mindkét meccsen, a Miami és a Buffalo ellen is : 100%
  • győzelem a Miami ellen, de vereség a Buffalo ellen : 12%
  • vereség a Miami ellen, de győzelem a Buffalo ellen : 0%
  • vereség mindkét meccsen (az előbbi után értelemszerűen) : 0%

        Tehát a rájátszásba jutás alapja a Miami legyőzése. Minden más csak utána jöhet, és akkor még vagy a kezünkbe vesszük a sorsunkat, és legyőzzük a Billst is, vagy ha az nem sikerül, akkor jónéhány eredménynek kell kedvezően alakulnia a wild card riválisaink meccsein, hogy mi legyünk a bejutók. 

 

 

 

 

w17p3

 

 

 

 

 

A két csapat statisztikája

 

w17stats

 

 

 

 

Mi várható a mérkőzésen?

 

Amikor a Patriots fut

        Végre újra a régi fényében tündökölt a Patriots futójátéka Las Vegasban, Rhamondre Stevenson karriercsúcsot jelentő 172 yardot futott a Raiders ellen, de ezt nem tudta sem ő, sem a csapat megismételni a Bengals ellen, Stevensont jól fogták, 13 futásból mindössze 30 yardot ért el a múlt hét végén, ráadásul a Cincinnatti 5 yardosán hagyta el a labdát, amivel a győzelem reménye is szertefoszlott.

         A Miami futásvédelme igencsak jó, a 109,1 átlagosan engedett futott yarddal a 10. helyen állnak a ligában, míg a futásonként engedett 4,2 yardátlaggal a 11.-ek. A futásvédelem igen masszív, a fal belsejében Raekwon Davis és Zach Sieler, mögöttük a kiváló LB páros Jerome Baker és Elandon Roberts pusztítja a futókat, ráadásul a liga egyik legjobb defensive endje futás ellen a miami-i Christian Wilkins. Ez a védelem igen komoly kihívás lesz a Patriots támadófalának, és nehéz elképzelni, hogy ne okozzanak komoly gondokat a futásblokkolásnál.

        Előny: Dolphins

 

 

 

Amikor a Patriots passzol

         Az elmúlt héten a Patriots passzjátéka sem volt sokkal jobb, mint a futás, Mac Jones továbbra is szenved, és csak keresi a tavalyi önmagát, ami természetesen nem csak rajta múlik. MJ-t jól tudta korlátozni a Bengals, ha leszámítjuk a 48 yardos TD-t, amely egy harmadik és 29 szituációból dobott hail mary volt, csak 192 yardot passzolt a Cincinnatti ellen. Ami jó hír, hogy Kendrick Bourne úgy látszik kikerült a "kutyaházból", hat sikeres elkapással 100 yardot és egy TD-t gyűjtött.

        A Miami 244,7 yardot enged átlagosan a levegőben, amivel a 28.-ok a ligában, és 6,6 yardot passzonként, amivel 16.-ok. Ennek a legfőbb oka, hogy három fontos kezdő is kiesett az év során a védelemből, Byron Jones, Brandon Jones, és Nik Needham sem tudja vállalni a játékot. Így hiába még mindig a liga egyik legjobb védője Xavien Howard, ha mellette Noah Igbinoghene és Kader Kohou cornerek játszanak, és a safety poszt Eric Roweval, Jevon Hollanddal és Keion Crossennel sem a legveretesebb. A Miami secondaryja könnyen zavarba hozható, különösen akkor, ha a pass rush Jaelen Phillipsszel és Bradley Chubbbal nem tud elég nyomást generálni. Ha Mac elég időt kap a passzolásra, akkor kedvező matchupokat fog találni a nagyrészt tapasztalatlan Dolphins secondary ellen. Ehhez, mondani sem kell, leginkább a támadófalunk jó teljesítményére lesz szükség.

        Előny: Patriots

 

w17p4

 

 

Amikor a Dolphins fut

        A Miami futójátéka jó - lehetne, ha egyáltalán futnának. A Raheem Mostert - Jeff Wilson páros egy ütős kis csapat, amikor engedik őket futni, akkor jól teljesítenek, de a Dolphins támadójátéka nem igazán rájuk épít - érthetően, ha egy Hill-Waddle elkapópárosod is van. A Miami 95,9 yardot fut átlagosan meccsenként, ami csak a 27. hely a ligában, és 19. helyen vannak a futásonkénti 4,3 yardos átlagukkal. De amikor megkapják a labdát, mindketten képesek a nagy játékokra is Mostert 791 yarddal vezeti a csapatot, az átlaga 4,9 yard, míg ugyanezek a számok Wilsonnál 275 és 5,2 yard.

        A Patriots védelme remek munkát végez az utóbbi időben a futások megállításában, legalábbis, ha a hagyományos futójátékot nézzük, és nem kapcsolódnak be az irányítók, de se Tua Tagovailoa, se Teddy Bridgewater nem a megiramodásairól híres. A Guy-Godchaux-Barmore-Davis-Wise fal igen fizikális, de Tavai és Bentley is igen hasznos ha a földön kell megállítani az ellent. A Pats futásvédelme a 9. helyen áll a ligában, mindössze 109,8 yardot engedve meccsenként, a Miami futópárosa igen komoly feladat elé fogja őket állítani, már ha megkapják egyáltalán a labdát. Fontos lesz, hogy ezt a futást meg kell tudnunk állítani anélkül is, hogy jobban feltöltjük a boxot, mert ha ide kell csoportosítani játékost, az nagyon fog hiányozni az elképesztően robbanékony Dolphins passzjáték levédekezéséből.   

        Előny: Patriots

 

 

Amikor a Dolphins passzol

        El is érkeztünk a Dolhins igaz erősségéhez : a passzjátékhoz. Hiába lép pályára a Miami sorozatban négy vereséggel, és hiába teljesít hullámzóan az offenseük, az elkapóik robbanékonysága továbbra is komoly gondot fog okozni. Tyreek Hill és Jaylen Waddle is már az 1000 yardos határ felett jár, és nem is igen mutatják lassulás jeleit, bár hol egyiküknek, hol másikuknak van egy kicsit csendesebb meccse, mármint, magához képest, de kettejüknek egyszerre ritkán. Simán kapták szét a Packers védelmét a múlt heti meccs első félidejében, Tagovailoa a legjobb formáját hozta, 310 yardot szórt a két elkapójának. Aztán a második félidőre minden megváltozott, jött az összeomlás, feltehetőleg Tua agyrázkódást szenvedett egy tacklenél, amikor beverte a fejét a gyepbe, a héten be is került az agyrázkódás protokollba, és szinte bizonyos, hogy nem ő fogja kivezetni a pályára a csapatát. A Dolphins utolsó öt labdabirtoklásából 4 turnovert csinált, kifejezetten csúnya INT-eket dobott Tua, ezzel fordítani is tudott a Packers. Így érdekes lesz látni, hogy mivel készül végül a Miami, meri-e hosszú passzokba állítani Teddy Bridgewatert a vezetőedző Mike McDaniel, mi lehet a Dolphins nyerő stratégiája, és korlátozni tudja-e majd azt a New England védelme?

        A Patriots védelmét újabb sérülések sújtják, Jack Jones és Jalen Mills az előző két meccset is kihagyta, és most Marcus Jones sem tudott edzeni, és Jonathat Jones is csak korlátozottan. A fő feladat Tua időzítésének megzavarása lett volna, hogy ez mennyiben módosul Teddy játékával, majd elválik, de az egészen biztos, hogy Judon és Uche nyomása nélkül nagy gondban lehet a secondary Hill és Waddle levédekezésével. A sebességük elképsztő, de a(z egészséges) Tuával kialakított kémia most nem fogja segíteni őket. Ennek ellenére annyira jók, hogy még így is igen nehéz ellenük fogadni, a teljes védelem kiváló összmunkájára lesz szükség, ha legalább korlátozni akarjuk őket.       

        Előny: Dolphins

 

 

Speciális csapatok

        Mindkét csapat speciális egysége mélyen a várakozások, vagy a saját tudása alatt teljesített az utóbbi időkben. Nick Folk mindkét extra pontot kihagyta, Micael Palardy pedig amellett, hogy továbbra sem remekel, most még egy labdát is elejtett, ami után csak egy rövid rúgásra futotta. A New England coverage csapata is küszködik mostanában, a Patriots a Bengals ellen mind a négy kickoff visszahordást 25+ yardra engedte, közte egy 40 yardost is, míg Trent Taylor 11,7 yardos punt visszahordás átlagot ért el.

        A Miami speciális egysége sem remekel. A kicker Jason Sanders több hibával játszik, a Packers elleni vereség alkalmával is kihagyott egy nagyon fontos mezőnygólt, amivel egyenlített volna a csapat. A szezonban 23/28 a field goal mutatója, de a sikeresek nagyobb részét a szezon elején szerezte. A visszahordásokban sem jeleskedik a Miami, a kickeket többnyire Mostert hordta vissza, míg a puntokra több embert is kipróbáltak az év során, köztük még Hillt is, de nem nagyon sikerült egyik területen sem előrébb lépniük. Talán az egyetlen biztos pont a veterán punter Thomas Morstead, akinek 22 rúgása landolt a 20 yardoson belül, miközben mindössze kettő ment touchbackre. Talán ez a kicsi különbség billenti a matcupot a Dolphins javára, de itt bármi lehet még a meccsen.

        Előny: Dolphins

 

 

w17p6

 

Érdekességek

 

  • A két csapat alapszakasz mérlege 59-52 a Miami javára, a rájátszásban pedig 2-1 a New England javára. 
  • A Dolphins és a Patriots 1966-ban találkozott először, és az 1967-es alapszakasztól kezdve játszanak egymás ellen évente kétszer, kivéve az 1982-es szezont, amikor a játékosok sztrájkja miatt csak egy meccs volt.
  • Az alapszakaszban 36-19, a rájátszásban 1-0 a Pats mérlege a Dolphins ellen a hazai meccseken, előbbiből 16-4 a Gillette Stadiumban. Az idegenbeli mérleg így 16-40 az alapszakaszban, és 1-1 a rájátszásban.
  • Bill Belichick mérlege 26-21 a Miami ellen, ezen belül 26-19 a Patriots vezetőedzőjeként.
  • A tavalyi szezon volt az első 2000 óta, hogy a Miami a szezon mindét meccsét megnyerte a Patriots ellen.
  • Mindkét csapatban több olyan játékos vagy edző van, amelyik a másiknál is megfordult. A Patriotsnál ilyen most Davon Godchaux, Raekwon McMillan, Calvin Munson, DeVante Parker és Billy Yates, míg a Dolphinsnál van most Keion Crossen, Trey Flowers, Elandon Roberts, Eric Rowe, Chris Grier, Josh Boyer, Ty McKenzie és Wes Welker.
  • A Patriotsnak 2022-ben hét nem támadó touchdownja volt : 4 interception return, 2 fumble return és 1 punt return. A csapat rekordja 2010-ben született az egy szezonban szerzett legtöbb nem támadó touchdownban kilenccel : 4 interception return, 2 kickoff return, 1 punt return, 1 blokkolt mezőnygól visszahordás és 1 fumble return. Csak védő TD-ből hat van a csapatnak, ez csapatrekord beállítás, amelyet 2003-ban és 2007-ben is teljesített, még két meccse van meg is döntenie ezt a defensenek.
  • A Patriots eddig négy interceptiont hordott vissza touchdownra 2022-ben, ami a legtöbb az NFL-ben. Emellett a Patriots négy touchdownért visszahordott interceptionje az 1997-es és a 2010-es csapattal holtversenyben a harmadik legtöbb a csapat történetében. A Patriotsnak még egy touchdownra visszahordott interceptionre van szüksége ahhoz, hogy beállítsa a csapat 2001-ben és 2003-ban felállított, egy szezonban öt visszahordott interception rekordját.
  • A Patriots az elmúlt három meccs mindegyikén szerzett egy védő touchdownt: Raekwon McMillan 23 yardos fumble returnje touchdownt ért el az Arizona ellen, Kyle Dugger 16 yardos interception visszahordása Las Vegasban, és Marcus Jones 69 yardos interception visszahordása a Cincinnati ellen. A Patriotsnak 2004-ben is volt egy három mérkőzésből álló, védő touchdownt hozó mérkőzéssorozata, de a csapatnak még soha nem volt négy egymást követő mérkőzésből álló, védő TD-s sorozata. Az utolsó NFL-csapat, amelyik négy egymást követő héten szerzett pontot védekezésből, a Tampa Bay volt 2002-ben.
  • A Patriotsnak már 50 sackje van az idén, ami az első az AFC-ben és a második az NFL-ben a Philadelphia 61 sackje mögött.
  • Rhamondre Stevenson 944 futott yardot szerzett idén, így ezen a héten még 56-ra van szüksége ahhoz, hogy karrierje során először elérje az 1000 futott yardot. Ez lenne az első 1000 yardos szezon a New Englandnél 2016 óta, amikor LeGarrette Blount 1161 yardot futott, és a 17. alkalom a csapat történetében, hogy egy játékos elérte az 1000 yardot egy szezonban. Stevenson 62 elkapása a legtöbb a csapatban, és negyedik az NFL-ben a futójátékosok között, míg a 384 elkapott yarddal a hetedik az NFL-ben szintén a futók között.
  • Ja'Whaun Bentley az elmúlt három mérkőzés mindegyikén 10-nél több szerelést jegyzett: 10 szerelés az Arizona ellen, 10 szerelés Las Vegasban, és 11 szerelés a Cincinnati ellen. 2012-ben Jerod Mayonak öt meccses sorozata volt : 20 tackle az N.Y. Jets, 10 tackle a St. Louis, 13 tackle a Buffalo, 12 tackle az Indianapolis és 15 tackle az N.Y. Jets ellen. Bentley 106 szerelést jegyzett a csapatban idén, és már csak 3 tackle kell neki ahhoz, hogy megdöntse a karriercsúcsát, és túlszárnyalja a 2021-es 108 szerelést.
  • Nick Folk idén 4 darab 50+ yardos mezőnygólt értékesített (5 kísérletből). A csapat rekordja 5 ilyen, amelyet kétszer is beállított (Folk 2021, és Gostkowski 2013). Folk 30 mezőnygóllal holtversenyben a harmadik az NFL-ben Daniel Carlsonnal, Justin Tucker 32 és Eddy Pineiro 31 mezőnygólja mögött, és egyike annak a hat NFL-játékosnak, aki legalább öt szezonban legalább 30 mezőnygólt szerzett.
  • Devin McCourty a Patriots tagjaként lejátszott 204. mérkőzésével a csapat történetében az ötödik helyre lép elő a hét végén, Stephen Gostkowskival holtversenyben.

 

 

 

 

Sérülésjelentés

(december 28.)

 

Patriots :

Nem edzett : T Yodny Cajuste (betegség), CB Jack Jones (térd), CB Jalen Mills (ágyék), DB Marcus Jones (agyrázkódás), WR DeVante Parker (agyrázkódás), ST Matthew Slater (pihenés), TE Jonnu Smith (agyrázkódás)

Korlátozottan edzett : RB Damien Harris (comb), RB Rhamondre Stevenson (boka), TE Hunter Henry (térd), CB Jonathan Jones (mellkas), WR Tyquan Thornton (térd)



Dolphins :

Nem edzett :, QB Tua Tagovailoa (agyrázkódás), T Terron Armstead (térd, csípő, lábujj), LB Bradley Chubb (boka, kéz), WR River Cracraft (vádli), T Eric Fisher (vádli), FB Alec Ingold (ujj), LB Melvin Ingram (pihenés), RB Raheem Mostert (pihenés)

Korlátozottan edzett : S Clayton Fejedelem (térd), LB Jaelan Phillips (lábujj), S Eric Rowe (térd, comb)

Korlátozás nélkül visszatérhetett az edzéshez : QB Teddy Bridgewater (térd), CB Kader Kohou (ujj)

 

w17p5

 

 

 

A meccs esélyese a fogadóirodáknál a Patriots,

2 - 3 pont körüli favorit a New England, 41-43 összpontszám mellett.

 

 

w17gp

 

 

 

 

forrás : patriots.com

Hozzászólás

Arena4 élőben közvetíti.

Ha van csapat, amely teljesen wtf módon mindent megtett azért az elmúlt hetekben, hogy mára ne legyen versenyben, azok saját magunk vagyunk. Ám a komplett NFL, a rájátszás intézménye nem ereszt minket. Ki érti ezt… Szóval kíváncsian várom, erre a hétre mit találunk ki 😃

Mindenesetre rettenetesen kellene Harris visszatérése, vagy legalább az újoncok normális #playszámú beépítése. Stevenson hibái nagyon sokba kerültek az elmúlt két meccsen, fejben vagy elfáradt, vagy nincs ott, bár a múlt heti meccsvégi öreganyám is előre bemondta playek - azt hiszem zsinórban 6-szor hívtuk be “ugyanazt”, egy idő után nem számoltam - után valahol törvényszerű volt, hogy baj lesz. Mindegy, új hét, új remények. Legalább a fagy is elment, és őszies, esős lesz az idő. Egyedül kábé az időjárás van ellenünk 🙂

Meg a rengeteg sérülés, főleg corner poszton... Lassan már ott tartok, hogy inkább érzem azt, hogy a sérülések nélkül (Tua, nálunk a CB-k, Parker stb.) több esélyünk van mint jelenleg. Oké, hogy Teddy irányít, de ő azért messze az egyik legjobb csere a ligában, viszont nálunk noname cornerekkel esélytelennek látom a Hill-Waddle duó limitálását. Vasárnap kiderül...

Majd a támadók megnyerik nekünk! :)

Egyébként nem hiszem el, hogy Parker még mindig agyrázkódás protokollon van. Kíváncsi lennék mennyire pártatlanok/objektívek ezek a. vizsgálatok.  Fura nekem, hogy nem tud visszakerülni, pedig annyira látványosat nem kapott. Szerintem Tua a "kiütése" után hamarabb visszakerült a múltkor.

 

Megnéztem a 15. hétig az agyrázkódásokat csapatonként. A Pats 6-al (és azóta is jött +2) liga top 10 ben van. Cinci vezetett akkor 9-el. Ami érdekes, hogy állnak csapatok 1-el (pl Jets). Biztos nagyon szerencsések... 

Parker állni se tudott, azt se tudta kivel van...
Tua meg az életét kockáztatja kb, egy évben 3 elismert agyrázkódás, az végzetes lehet a minőségi életre nézve..Ennyit nem ér a sport, hogy pár év múlva azt se tudja kicsoda..

Persze, csak jó lenne, ha objektívabb lenne ez (is). Aztán lehet az, csak nekem tűnik nem annak. De ugye tudjuk, hogy Tua-nál is trükköztek az első alkalommal.

Igen, fogyatkozunk! Az agyrázkodásúakra valószínűleg nem számíthatunk, talán Parkerre. Nem lehet mást csinálni, a CB J&M Jonesokról kb. ismert, hogy mit tudnak, ha szükséges nézzük meg ezt a „lakli” CB Q. Mosely-t (188 cm) a PS-ből, és Wade se csak a roster padot koptassa hétről hétre. A fiatal futóink már egy kicsit bizonyítottak, WR probléma esetén meg talán kipróbálhatnánk Nixont, blokkoló TE-ként meg Sokolt.

Judon mondta, nem Én: Vannak srácok, akik fel fognak lépni, és ezeken a posztokon fognak játszani, és jól fognak játszani” – mondta. Jól kell játszaniuk. És nem „csak azért”, mert. Okkal vannak itt. Valamiért van mezük. Valamiért van sisakjuk. Beosztást kaptak. Itt van életük esélye, lehetősége."

Szeretném, ha így történne.

Tua biztos nem játszik az agyrázkódása miatt.

Remélem Bridgewater ellen megfelelő lesz a védelem.

Valahol olvastam,hogy Tua nélkül minden meccsüket elvesztették idén.

Jack Jones IR! :(

Parker, Marcus és Smith out. 

Ahogy kicsit sejteni lehetett a CB Mosley és TE Sokol felhozva a PS-ből holnapra.

Nézzük akkor backupokat és a végső tartalékokat. Legyen meg, amit Judon elvár! 

 

Sajna így nem lesz sok esélyünk, csak ha az offense valami csoda fojtán feltámadna…