Ups & Downs - 17. hét: Patriots vs Dolphins

Kép
Ups

Győzelemmel indította az évet a Patriots, így még mindig van esély arra, hogy a rájátszásba jusson a csapat. Ehhez "mindösszesen" a Billst kellene legyőzni idegenben, most azonban még a vasárnapi meccsen van a fókusz. Következzen az Ups & Downs!

UP

Kyle Dugger: Anno rengetegen álltak értetlenül és fogták a fejüket, amikor a 2020-as draft második körében lecsapott rá a Patriots, sokan az újabb második körös bust DB-t látták benne. Dugger azonban remekül teljesít hétről hétre, mindenhol ott van a pályán. A Raiders elleni meccs után újabb pick sixet szerzett, összességében pedig már a harmadik touchdownja volt ez idén, egészen elképesztő. Emellett volt öt szerelése, valamint két leütött passza is, nagyon fontos eleme volt a védelemnek újból.

Jonathan Jones: Nagyon féltem attól a mérkőzés előtt, hogy Tagovailoa sérülése ellenére a Hill-Waddle duó miatt nyelni fogjuk majd a yardokat, hiszen a secondarynk idén még nem volt ennyire lyukas. Az edzői stábnak azonban jár a hatalmas dicséret, valamint JonJonnak is, egyszerűen nem tudtak érvenyesülni a Dolphins elkapói. Bemutatott egy zseniális interceptiont, valamint ő is két leütött passzal zárta a meccset.

Jakobi Meyers - Tyquan Thornton - Hunter Henry: Az elkapások nagy többségét ők szállították, több fontos harmadik kísérletnél szereztek first downt vagy éppen touchdownt. Thorntonnak emellett voltak még bőven lehetőségei a yardszerzésre, ám volt, hogy a labdák nem voltak pontosak eléggé. A két WR jegyezte a két támadó TD-t, a másodiknál azonban Meyers megsérült, de a meccs után azt mondta, hogy minden bizonnyal pályára tud majd lépni Buffaloban.

DOWN

Speciális egység: Sajnos a speciális egység továbbra sem muzsikál megfelelően, Palardy puntjaira lassan elfogynak a jelzők (negatív értelemben), nagyon remélem, hogy Bailey a héten visszatér, mert ennél azért ő jobbakat rúgott bőven. Volt még egy fölösleges büntetés is (Schooler), ami után first downt - majd később TD-t - szerzett a Dolphins. Cam Achord vehetne néhány órát Joe Judge-tól, nem ártana a mindent eldöntő meccs előtt...

Pass rush: Ahhoz képest, hogy a Dolphins támadófala cseppet sem volt egészséges, érzésre mégsem volt elég produktív a passzsiettetése a csapatnak. Két sacket így is sikerült szerezni (Carl Davis és Barmore), de a mérkőzés előtt sokan gondolták úgy, hogy itt lehet megnyerni a meccset (kevesebb ideje legyen az irányítónak, mint ameddig a secondary tart) - nos, ez nem igazán jött össze.

UPDATE: Javítom magam, kijött a pontos statisztika - 19-szer volt nyomás alatt az ellenfél két QB-ja összesen és 26-szor volt tiszta a zseb, ez azért jobban mutat (Barmore egymaga 7 nyomást generált)

Hozzászólás

Én is csodálkoztam meccs közben, hogy Judon meg Uche mi a fenét keresnek hátul/hátrébb, ahelyett, hogy az irányító nyakán ülnének, de aztán kaptam megvilágosítást a chaten már nem emlékszem kitől, hogy láthatóan többször besegítettek a SEC csapatnak a nagy játékok levédekezésében. Ez nyilván tudatos és végeredményben hasznos döntés volt, mert a Hill/Waddle páros kegyetlen tud lenni, rajtuk nincs olyan, hogy ahogy amúgy szokott.elégséges védelem, ott semmi se túlzás. És működött, nem volt 10 percenként egy TD tőlük, ahogy szokott.

Jones nekem nagyon inkonzisztens volt tegnap (is), hihetetlen passzai is voltak meg végtelenül suták is. A Meyers TD  helyzetének a felismerése és végrehajtása viszont nekem önmagában egy kicsi UP, nem tudom, hogy rászóltak-e kintről, hogy Meyersen nincs védő, de ha ő vette észre, vagy ketten Meyerssel (ugye ő is integetett nagyon), akkor meg pláne. Mindenesetre kiváló felismerés és remek végrehajtás mindkettejük részéről.

A védelemnél megint ki kell emelnem Steve Belichick szerepét, őt alig-alig emlegetjük, pedig a kölök kinőtte magát, csinált és most vezérel egy bitang jó védelmet. Legalább majd az utolsó UPs&DOWNs-ban említsük már meg őt is, szerintem megérdemli.

Az volt az igazán furcsa, hogy MJ pár esetben az 5 méteres screen passzt is elhibázta, az meg pláne, hogy olyan dobó mozdulattal, amiért már középiskolában is megszólták volna. A számokon kívül dobott passzait pedig csak a reménytelen jelzővel lehet kifejezni, ha nem egy nálunk is nagyon létszám feletti Keyon Crossenre dobált volna, simán összeszedett volna int-et.

Olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy a tavalyi megszerzett "látszólagos" magabiztosság az csak nagyon rövid életű volt és hihetetlen gyorsan porlad le róla, nem tudja ezt a mostani helyzetet feldolgozni. Ráadásul ez a mentális frusztráltság időnként átcsap durcás gyökérségbe (tökön rúgás, Eli Apple-blokk, szükségtelen durvaság), ami ráadásul unszimpatikussá teszi egy semleges szurkoló esetében.

 

Az intekre azért nagyon figyel, rengeteg emiatt az over és underthrow passz. Aztán hirtelen 1-2 olyan zsuga zsebkendőnyi területre, hogy Brady is könyörögne a receptért, csak ennél még mindig sokkal több a kacsa, meg amire továbbra is simán rász@rik a légy, akkora íve van indokolatlanul. Szóval nekem, mint sokunknak itt Mac idén egy szóban: inkonzisztencia. De ismerve a körülményeket, járna neki jövőre egy rendes szezon, rendes koordinátorral. Meglátjuk, megadatik-e.. 

A Meyers TD Mac érdeme volt Andrews szerint. Teljesen más volt a játékhívás és ő ismerte fel a lehetőséget.

Nem vitatom S.Belichick jő edzői munkáját, de Mayo-val közösen edzik az idén kiváló LB sort. A 3 Jones-t (Jack, Marcus, Jonathan) M.Pellegrino edzi, Dugger-t Brian Belichick, a DL-t D.Covington. Én a védelmi edzői team-et említeném meg.

Pletyka szint: Az offense működésével rendkívül elégedetlen Kraft N.Caley-t szeretné OC-nek, de Ő állítólag megy JMD-hez. :(

Kis statisztika: a csapot 8-0 ha 20 pontnál kevesebbet kap és 0-8 ha többet.

Én UP-ba tenném az összes nézőt, beleértve magamat is, aki ezt a förtelmet, amit a két támadóegység előadott, végig tudta nézni. A negyedik negyedre a helyszínen fizetők is egyértelműen kinyílvánították, hogy mit gondolnak. A delfineknek legalább van némi mentségük, a sérülések. M. Jones ismét bebizonyította, hogy a 27. helye a pff offense grade-je alapján egyáltalán nem tévedés.

Egyetértek az előttem szólóval, hogy Steve Belichickről érdemtelenül kevés szó esik.

Számomra egyértelmű, hogy a Jets, a Jags, és a Browns együttesen sokkal nagyobb eséllyel juttat minket még egy meccshez, minthogy mi bármit kezdjünk a Buffalóval. Ami eddig siralmas volt, az az is maradt.

Ja, és igen, nem tudom mennyire sérült még Bailey, olyan volt idén, amilyen, de mint tanyára a villany, úgy kéne 🙏🏼 
Itt páran lenyújtunk egy kicsit ahol van focista múlt, aztán puntolnánk úgy, mint ez a Palardy fiú. Iszonyat hendi a pali minden héten, szörnyű. Thorntont meg csak le kellett csalódásoznom. Kár, hogy az edzői felkészültségnél és az offenznél ez hosszú hetek óta nem segít..

Mivel „Első benyomás” nem volt, csak röviden. Az első támadásunk, TD-unk után azt hittem ez sima meccs lesz, de elfelejtettem, hogy idén ez nem működik. Szerencsére időben jött a „One-man band” (Így nevezi Judon találóan Dugger-t! :)) A vége felé volt egy számomra felfoghatatlan 4&1, amivel majdnem elszúrtuk a meccset.

Amennyiben a szokásos LB pass rusher-eink tényleg a secondery segítségét „szolgálták” a Hill-Waddle duó limitálására és „helyüket”/feladatukat a DT-k vették át (2 sack, 6 QB Hits) talán nem érdemelnek Down-t. A delfines elit duó mindössze 7 elkapást, 107 yardot, 0 TD-t ért el, talán többek között ezen a változtatásnak köszönhetően.

MJ passz inkonzisztenciája eget verő. A zseb kritikus állapotának kezelése pedig szinte megoldhatatlan számára.

Schooler kamikáze ostobaságáról és Palardy szinte "antipunterségéről" nem Achord tehet.

Szinte hihetetlen, hogy papíron van esélyünk a PO-ra!

Turnover on Downs

(2:34) (Shotgun) M.Jones sacked at MIA 39 for -10 yards (Z.Sieler).

4th & 4 at MIA 29

Erre gondoltál? Itt nem szeretnék tudatlanul (agyhalottan) beböfögni, ezért kérdezek, hátha tanulok: - Itt mi volt a terv? Mi volt az a félmosoly/fintor/idegzsába BB arcán és min vihorászott MJ, mikor még az önön tökönrugásunk határán tartózkodtunk?!

Extra kérdés: - Ha jövőre/valaha lesz OC-nk, akkor elmaradnak majd ezek a bendzsa dobások? (Tomi bácsi 3 hosszú TD-je Evans-nek megvolt? 🤪🤫🤐🫢🫣🫡🫨😵‍💫🥹)

Ja. Annyira evidens a punt, hogy ami történt felfoghatatlan és érthetetlen egy döcögő offense esetén 9 pontos vezetésnél. Legalább 34 mp-et, de egy DofG-el akár 1 percet is faraghattunk volna az időből. Palardy csak elrúgta volna 40 yardról az EZ-ba. Adtunk Nekik kb. min. 20 yardot és 1 percet ajándékba. Persze Én csak egy szurkoló vagyok, majd valaki elmagyarázza.

De miért vihorásztak? Így ha sikerült volna az onsidekick, akkor egy FG-lal megnyerhették volna a meccset, de ha mi FG-t rúgunk onnan, akkor nekik mindenképpen TD-re kellett volna menniük egy sikeres onsidekick után.

Tudom, hogy sok a "ha" és a "volna", de akkor és ott nem ez volt a legbiztonságosabb megoldás a győzelem felé.

nem olvastam utána sem a nevetgélésnek sem a playnek egyelőre, így sok hasznosat nem fogok tudni mondani.

De magát a játékot visszanéztem többször, és abban sok köszönet nem volt.

A két szélső WR blokkol, tehát olyan concept van, ami mögöttük bontakozik ki. Egyedül Thornton tart arra.
Henry azonban kitakarja a passzsávot és McDermott is belelép abba, akinek embere sincs.
Lehet a tight endünk nem tudta betolni a védőjét és a szélen meglévő blokk mögött kellene Thorntonnak abszolválni a yardokat.

Első kép

Ebbe bezavar, hogy a fiatal elkapó vissza se néz, pedig a megállított képen már lassan dobnia kellene majd Jonesnak. Főleg mert min a két szélén baj van a fallal. Onwenu-t is megverik a játék irányába, és a vak oldalról is érkezik majd ember hamarosan.



McDermott szerepe a játék tervezésénél erősen kérdéses, ugyanis a snap előtti motionből kiderül, hogy Thorntonra emberfogásssal reagál a Miami D, az ott egyedüli blokkolatlan védőre vagy fel kellett volna lépnie, megpróbálni kivenni a játékból (bár ott jogosulatlanul ügyködne a jelek szerint), vagy vissza kellett volna lépnie Onwenunak segíteni, hogy időt nyerjen Macnek.

Az biztos, hogy Thornton nem néz vissza, tehát nem az a play hogy már kapnia kellene a labdát, a zseb viszont már a két szélén összeomlik. Onwenu embere a passz miatt a kezét is felteszi, jelentősen csökkentve a passzsávot. Thornton még mindig az útvonalát futja, továbbra sem néz vissza. MCdermott egyedül áll, Agholor emberének is szabad az út a QB-ra, aki ha a zsebben marad is már dobnia kellene.

2.kép

Mellesleg a play design miatt nem maradhatott a zsebben.

3.kép

Odaérnek Joneshoz, Thornton visszanéz, ami jelzi hogy most kellene elindítani a dobást és a WR ezt várva próbálna helyezkedni a blokkot kihasználva.Dobni nincs idő. Ha a zsebben marad még egy ütést benyelve eldobhatta volna, de jól mutatja a tervezést az, hogy Thornton merre fele néz vissza. Ha az lett volna a play design, hogy Jones a zsebben marad, akkor a WR a bal válla felé néz vissza, hiszen amerre most néz, ott biztos nem lesz a QB és a labda sem onnan repülne felé.

Thornton mozgásából, a route-ból,a visszanézésből és a blokkokból az tűnik opciónak, hogy itt a szélen kelett volna yardokat nyerni Meyers blokkja felett. A Bourne előtt álló safety is most észleli ezt és indulba el a 20 yardosról a szél felé, mert érzi, hogy ebből sima 1st down, vagy TD van ha jön a labda.

De nem jön, mert a fal megint nem tartott ki.

Alapvetően a play célja az volt, hogy lezárjuk a meccset. 2 birtoklás előnyben, egy 3.számú QB ellen ez egy vállalható kockázat szerintem. Ha engem kérdez valaki, én rúgtam volna, de itt ezzel a play-jel vége a meccsnek, ha sikerül. A kétpontosra rámenni, amit a magyar szakértő tolt, az felesleges kockázat lett volna. Mert a két birtoklás kb meccset nyerő szitu ott, és egy FG vagy 2 pontos közül nem kérdés melyikre van nagyobb esélyünk, hogy ez meglegyen. Ráadásul a D is tartott, szóval a 10 pont akkor nem kellett. Itt a 12-re rámentem volna, hogy 2 TD legyen közte. De értettem azt is, hogy ha megvan a play, akkor vége a meccsnek.

A play koncepciója szerintem rendben van, Thornton gyors, a blokkok mögött azokat elzárásként használva ülni fog a játék. Kérdés, hogy szükségünk van-e erre a kvázi TD-t érő, de minimum 10-15 yardos haladást biztosító játékra, amiben Jones kb a 20 yardsora vagy kicsit előbbre íveli a labdát blokk mögött elfutó Thorntonnak.

Nincs 4 yardra jobb opciónk?

Illetve a fal pass protectionje sincs összhangban a védelem mozgásával, és nem használjuk ki az egyik OT-t. Ami azért luxus, mert a falunk borzalmasan rövid játékokhoz tud csak blokkolni egyértelmű passz szitukban, és itt a play sikere kvázi csak azon múlik, hogy jó lesz-e a pass protection vagy sem. Mert a WR blokkok jók, akkor Thornton megfogja verni a CB-t, aki akadályozva lesz Meyers által, hogy szorosan rajta legyen.

Innentől az egész play design megdöglik. Mert vagy a fal blokkja, vagy az útvonal ritmustalan és esik ki az időzítésből, abból fakadóan, hogy ennyi ideig sem tudunk tartani. De ez az egész szezonra igaz, hogy alig használunk 6 fős protectiont, és ha mégis, akkor is szarul megtervezve.
 

Nem, ez a 4th&4-es játék. Nézd meg a két falat, ők kb 5 yardra vannak a first downt jelző nyalókától. Az a mérvadó, mert ők a LoS-ra állnak fel mindig, Jones ráadásul itt ugye shotgunban kapta a labdát és úgy mozgott ki oldalra. A két nyalóka között mindig 10 yard van, az egyik (jobb) ahol 1&10 volt, a másik pedig ami az újabb first downt jelöli :)

Tényleg! A játék megvolt, de a nyalóka elvitte a szememet.... Bocs!

Inch-eknél sem állnak egymás bütykén a nyalókás emberek... Viszik párhuzamosan magukkal a cuccot, a TV-ben annyira nem látszik, élőben pedig a cheerleaderek valahogy mindig elvonják a tekintetet a nyalókás emberekről... 🤪

Ennek alapján ez egy borzalmasan rossz hívás volt arra a szituációra. Főleg, hogy a Dolphins jellemzően akit csak tud, ráküld az irányítóra ilyen esetekben. Gyakorlatilag borítékolva volt a sack. 

Nem feltétlenül volt az. Csak a szokásos rossz blokkelosztás a falban, hiszen volt egy teljesen üres emberünk, akinek nem volt embere. Ha az lett volna amit írsz, akkor üres Miami játékosok blokkoló nélkül rohamoznak minket. Nem is értem, hogy bírtál erre a következtetésre jutni..

Egész évben erről van szó, hogy amikor működhetne a play, akkor valami fatális egyéni vagy kommunikációs hiba miatt teljesen működésképtelennek tűnik a hívás. Pedig láthatjuk, hogy annyi történt, hogy Onwenu-t és Agholort megverik kb azonnal, McDermottnak pedig nincs embere és nézelődik, miközben az ő irányába megy a play és nem tud segíteni senkinek.

Ha itt tartanak még 1 másodpercet, akkor ez elég nagy játék lesz és micsoda hívás. Egyértelműen a falban gyorsan elvesztett párharcok miatt hal meg a play.

A play design kritizálható a fentiek miatt, illetve a már említett kommunikációs és egyéni hibák/teljesítmények szintén.

Hogy min nevettek nem tudom. Ha utánaolvasok és lesz infó, akkor megírom.
Addig csak konteókat lehet gyártani, ami felesleges.

A meccs nézhetetlenül gatya volt. Az offense továbbra is unalmas a D nem rossz.

Stidham sokkal jobban játszott a Raidersben mint Jones nálunk, pedig egy pár körrel később választottuk.

Mindegy. Nem értünk hozzá😁😁

Én sem voltam elájulva a meccstől, de a győzelem a lényeg. A Miami B(C) ellen megoldottuk, a szuperpárost remekül limitáltuk. Néhány hívás ezzel együtt teljesen kicsinált, ahogy a puntjaink is... 

Konzisztens O nélkül is PO helyen vagyunk. Abszolút underdogként kezdhetnénk a rájátszást, ha megőrízzük a seedet. 

Este a Cincinek drukkolok. Ha nyer, akkor a KC nem engedi el a pihit meg a hazai pályát. Ha a Bills veszít, előfordulhat, hogy ellenünk pihentet és drótoz. Lehet, akkor már nem kockáztatnak sérüléseket. Az talán nekik nem sokat számít már, hogy 2. vagy 3. a kiemelés. Tudom, hogy nem szeretnek minket, de ha úgy alakul, kellemesebb (kevés meglepetésre képes) ellenfélnek tűnünk jelenleg, mint a Steelers vagy a Dolphins, emiatt is spórolhatnak a kezdővel. Hazai meccsük meg lesz még az idén, ha a közönségnek akarnak játszani. Persze, ez csak ábránd, de az alap, hogy a százas Buffaloval (egyenlőre 😜) nem vesszük fel a versenyt... 

Akár a Delfinek, akár a Vasasok, akár Mi jutunk be jelentéktelen ellenfelek lesznek bárkinek. Egyik csapat sincs határozottan feljövőben, mint odaát pl. a DET, GB vagy a Friscó, hogy esetleg érvényesíthessék a "PO-ban bármi lehet!" szlogent. Csak azt igazolja,hogy a csapat pillanatnyilag a liga első felébe tartozik. Persze ez nem semmi, de nem is sok.

Macet én sem értem. rövidekre is képes olyan gyász passzokat dobni, hogy elsírom magam, aztán meg dob 2-3 olyat, amire a PFF is simán big time throw-t ad (fun fact: Mac passzainak 5% BTT, ami ugye a nehéz, de jól kivitelezett, általában hosszú passzokat jelöli. ez a 4. legjobb arány az egész ligában, csak Josh Allen, Geno Smith és Aaron Rodgers jobb ebben nála).

a túldobott passzainál tényleg az lehet a megoldás, amit fentebb már írtak, hogy túlzottan is vigyáz a labdára a szezon eleje után. mondjuk legalább látszata van, az elmúlt 8 meccsen asszem 1 INT-je van, az is egy olyan passzból, amikor megütötték a kezét.

amúgy az a vicces, hogy a CBS-nél így is ő lett a meccs embere (mondjuk ez inkább a meccset minősíti)

Ahogy régebben is írtam a csapat főleg az offens miatt nem playoff csapat jelenleg,de hogy szívesebben nézem őket vagy bármelyik másik csapatot az nem kérdés.Lehet MJ-t a kordinátorokat szidni,de valahogy mégis ott vagyunk a playoff küszöbén és a szuper elkapókkal felálló Miami modern kornak megfelelő Head Coach-al  McDanielel semmivel sem volt jobb csapat mint a mi csapatunk. Szenved a Steelers ,a Titans,Baltimor és még sorolhatnám.A másik főcsoportot nem is említve. Olyan érzése van az embernek mintha sokan nem ennek a csapatnak szurkolnának,de akkor minek nézik?! Látni kellene,hogy játékos állomànyban szerintem a liga alsó felében vagyunk,de az edzők mégis kitudják hozni a jàtékosokból a maximumot.Sajnos az offensen már nem tudnak ,akarnak változtatni.Így kell elfogadni és jutunk ameddig jutunk.

 

"Olyan érzése van az embernek mintha sokan nem ennek a csapatnak szurkolnának, de akkor minek nézik?!"

Ez mennyire igaz!

Hejj ha ehhez a védelemhez csak egy liga közepe offense tartozna... 

OFF

Egy érdekes vélemény a Jets/Bills exedzőjétől, Rex Ryan-től: "...szerintem, amióta ismerem, ez az év BB legjobb edzői munkája...amikor ellenük edzősködtem, abba a csapatba csak Judon fért volna be, a többiek nem lettek volna kezdők...a mostani csapat nem igazán erős, de BB a végsőkig kihozta a játékosok képességeit." (Forrás: Patspulpit)

Szerintem ez max az Offensre oldalra igaz. Def.-be úgy gondolom Dugger, Bentley, Barmore, Uche, az idei Wise

simán befért volna Judon mellett a 5-10-15 évvel ezelőtti Def.-be is. Nagyon tetszik melletük Peppers keménysége és

Philips sokoldalúsága is.

Sajnos az élet megbonyolította a rájátszást... :( Szerencsétlen Bills S, Hamlin remélem túléli. Viszont nem lennék a Bills játékosainak, illetve edzőinek a helyében. Milyen lelki állapotban fogják ezek a srácok várni a következő meccset?...

A commotio cordis (latinul "a szív izgatottsága") a szívritmus gyakran halálos megzavarása, amely a szívciklus kritikus időpontjában közvetlenül a szív feletti területre (a szív előtti régióra) ért ütés eredményeként következik be, létrehozva az úgynevezett R-on-T jelenséget, amely az állapothoz vezet. Ez a kamrai fibrilláció (V-Fib) egy formája, nem a szívizom vagy a környező szervek mechanikai károsodása és nem szívbetegség következménye. A túlélési arány 58%, ami emelkedést jelent az 1993–2012-es évekhez képest, amikor az áldozatok mindössze 34%-a maradt életben. Ezt a növekedést valószínűleg az azonnali újraélesztés, a defibrillációhoz való hozzáférés és a közvélemény fokozottabb tudatossága okozza.

Elsőre nem is tűnt nagy ütésnek és nem is a fejét érte, amire manapság mindenki ugrik (nekem is volt már 4 agyrázkódásom, nem akarom elbagatelizálni...). Pont volt egy olyan rizikós pár milliszekundumnyi időablak, amikor telibetalálták a mellkasát és megállt a szíve. Szorítok, hogy felépüljön!

Illetve érdekes, hogy oldják meg a csapatok ezt a helyzetet, mivel elég szűkös a határidő a következő meccsig.

Sziasztok! Sajnos nem értek az ilyen számolgatós/esélylatolgatós helyzetekhez... emiatt kérdezem: valaki meg tudná mondani, hogy amennyiben az utolsó körben bukunk a Bills ellen, akkor is lenne olyan szcenárió, amelyben még be tudunk jutni a playoff-ba? Előre is köszönöm a választ :)

Eddig Hamlin-ről csak ennyit tudtam/láttam:

Egy hónapja a Bills elleni meccsünk 4. negyedének utolsó perceiben, 24-7-es, 3! labdabirtoklásnyi Bills előnynél történt:

3-14-BUF 15     (2:59) (No Huddle, Shotgun) M.Jones pass incomplete short middle to J.Meyers (D.Hamlin).
                          PENALTY on BUF-D.Hamlin, Disqualification, 7 yards, enforced at BUF 15 - No Play

Hamlin nem kapott eltiltást csak pénzbüntetést. Meyers agyrázkódási protokollba került.

Most mi történhet? Megy az egyeztetés a csapatokkal?

Futballilag nézni nem ildomos, viszont futballilag nézve ez nekünk rossz hír. A meccs egyébként nem hiszem, hogy le lesz játszva, feszes a menetrend, a legsanszosabb egy döntetlen, de a FK összeszedte az opciókat.

NFLcom info: "...Roger Goodell  NFL biztos ma arról tájékoztatta a klubokat, hogy a Bills-Bengals mérkőzés nem folytatódik ezen a héten” – áll a liga közleményében."

Ez több, mint érdekes! Ezek szerint a meccs a félbeszakadástól folytatódni fog és az alapszakasz befejezése után. Noha mindkét csapat már PO-s, de a seed-ek eldöntetlenül maradnak, s így a Wild Card párosítások is. Aztán a zűrzavarok csak fokozódhatnak az AFC-ben...Hát...

Két poenszerűség:

  1. CB Q.Mosley élete első NFL meccsén 1 snap-et volt a pályán, pont a Dugger pick6-nél. :)
  2. Judon mondta a meccs után: Adjanak már egy üres csekket Kyle-nak!