Első benyomás - 18. hét: Patriots @ Bills

Kép
EB

Nem sikerült... Az alapszakasz zárófordulójában a Billshez látogatott a Patriots azzal a céllal, hogy ismét bejusson a rájátszásba. Győzni azonban nem sikerült, a Dolphins és a Steelers viszont behúzta a W-t, így nem jutott playoffba a csapat, 8-9-es mérleggel zárta a 2022-es NFL-szezont.

Borzasztóan indult a meccs, hiszen a Bills a kickoffból TD-t szerzett, itt azért sokan nem adtak volna arra egy lyukas garast sem, hogy jó ideig meccsben lesz a Patriots. A támadósor azonban az idei egyik - ha nem a - legjobb játékát nyújtotta, működött a futójáték és a passzjáték is. Rhamondre Stevenson elérte az 1000 futott yardot a szezonban, erre legutóbb LeGarrette Blount volt még képes 2016-ban a Patriots színeiben.

Mac Jones is jól találta meg az elkapókat, rengeteg play action passzal próbálkozott az offense, amik jól is működtek. DeVante Parker két touchdownt is szerzett, megmutatta, hogy van benne kraft bőven. A védelem kétszer is labdát szerzett, egyet az első félidő végén a redzone-ban, egyszer pedig a Bills 20 yardosán belül, ebből a szempontból nem érheti szó a ház elejét.

Sokkal inkább a speciális egységet, akik a második félidőben is engedtek egy touchdownt kickoff után, ráadásul pont akkor, amikor előnybe került a csapat. Innentől kellett igazán futni az eredmény után, ami nem sikerült, ráadásul Josh Allen ismét szállított néhány extra játékot, amivel el is döntötte a meccset a Bills.

Jones végül 26/40-gyel, 243 yarddal és 3-3 TD-vel és INT-vel zárt, az utolsó két labdaeladása felpattanó labdából született. Látszott, hogy megfelelő playhívással bőven van keresnivalója a ligában, voltak nagyon szépen megdobott labdái, egyetlen igazán nagy hibája az Agholor felé dobott passza volt, ami interception lett. 

Összességében nem volt annyira esélytelen a csapat, mint azt sokan várták (szerintem), az első 35 perc kifejezetten jól nézett ki, de a speciális egység két engedett touchdownja soknak bizonyult. A második visszahordott TD törte meg talán a csapatot.

A rájátszás tehát elúszott erre a szezonra, ám abban azt hiszem sokan egyetértenek, hogy nem ezen a meccsen múlott a dolog. Persze, itt volt az esély, WIN&IN, de a szezon folyamán legalább 4-5 olyan találkozó volt, amin sokkal könnyebb lett volna győzni, mint egy ilyen szituációban Buffalóban.

A Patriots tehát 8-9-cel zárta a 2022-es szezont, így jöhet az offszezon a csapat számára. Számtalan fontos döntést kell majd meghozni a csapatnak, hiszen Matthew Slater és Devin McCourty is könnyen lehet, hogy utolsó meccsét játszotta az NFL-ben, van néhány fontosabb lejáró szerződésű játékosa a csapatnak és edzői fronton is szükség van változtatásokra. Szerencsére a cap helyzet az egyik legjobb a ligában, van tehát miből javítani a kereten, és akkor még ott van a draft is, ahol a kör közepén húzhat majd a Patriots.

On to 2023! 💙❤️🏈

Hozzászólás

1. ST: az idény legfontosabb meccsén nem lehet így játszani. Gyakorlatilag a 2 hibájuk elütötte a csapatot a PO-tól. A rugónk nem volt képes úgy elrúgni a labdát, hogy az véletlenül se pattogjon ki és jöjjön a 40-esről a Bills. A meccs beharangozóknál az év elején még mindig a pats-nél volt az előny ha az ST került szóba, de az utolsó 5 fordulóban már sorra jöttek a hibák. Pl a MIN meccsen is volt egy súlyos hibájuk, de a Cincy meccsen is volt kihagyott FG, extra pont. Azért is vagyok rájuk mérhetetlenül dühös, mert ma az O és a D is nagyon jól játszott.

2. D: amit kellett megtettek, kaptak 21 pontot, szereztek 2 labdát rajtuk nem múlott

3. O: Egész évben ekéztem őket, de a maiért nem fogom. Voltak MJ-nek hülyeségei, de mivel végre zseniális dolgokat is művelt, ez nálam már az az eset, hogy igen, ezt elfogadom, ha a jók mellett vannak hibái is. Megjegyzem ha így játszik az O az utolsó 4-5 meccsen, akkor már múlt héten tuti a PO.

4. A hálaadás utáni foci valahogy az utóbbi időkben nem igazán jön a csapatnak, ráadásul az idei hálaadás óta egyszerűen a 3 csapatrész nem tudott egyszerre egy normális, elvárható szintet hozni, így meg nehéz. Nyilván nem vagyunk elit csapat, de csóri Tua nélküli Miaminál szerintem most jobbak lennénk.

5. A cikkíró nem említi, de én csak leírom: azért a zebrák szépen megtolták a Buffalo szekerét. 2 igencsak véleményes DPI maradt el, ráadásul a mérközés azon szakaszában amikor elléphettünk volna. Sok O holding is elmaradt ellenünk, a Buffalo többször is csak így tudta megállítani a védőinket (bár ez évek óta tendencia, hogy nem dobják, főleg PO-ban), de aztán a 4. negyedre megindult a sárga áradat, Andrews holdingját meglátták és Henry 5 yardosa is nálam véleményes.

Ez a hálaadás után kezdődik akkoriban lett szállóige, amikor “alanyi jogon” po-csapat voltunk és szaladt a szekér, könnyen ment a “jampizás” ezzel a dumával. Azért ez a Pats nem az 🙂

Ha a szezonban így játszottunk konzisztensen, mint ma, akkor ez play off minimum 10-7-es eredménnyel.

De ez a foci, ilyen nincs, minden meccs, minden forduló más. A Detroit is mondhatná, ha nem kapunk ki ettől a szürke Pats-től olyan gyalázatos módon, akkor az egyik legjobb formában lévő csapatként érkeznénk a rájátszásba.

Az egész évben látottakból kiindulva, ez nem egy rájátszás csapat.

Felemásak voltak az érzéseim, egyrészt örültem a végre értèkelhető momentumokat mutató offensnek, másrészt értetlenül néztem, hogy miért nem azokat a játékokat játsszuk végig, amelyek működnek. 

A speciális csapatrész elkeserítő volt - sokadjára, de ez volt a mélypont. Valóban nem nagyon volt olyan meccs, ahol a labda mindhárom oldalán jól teljesítettünk volna, kettőt ugyan talán most behúzhattunk (bár a védelem megítélésem szerint most lassabban kezdett), de a specteam mindent lerontott. Nem is értem, olyan, mintha a szezon végére elfelejtettek volna focizni...

Az idén a momentumok nem a mi oldalunkra billentették a kétesélyes meccseket, de ezért sajnos mindent meg is tettünk, így - bár lenne rá lehetőségünk most is - nincs értelme a külső körülményeket okolni (pl. játékvezetés).

Jövőre kiváló anyagi és közepes drsft körülményeink lesznek, bízom benne, hogy kihasználjuk és ismét erős pozitív szezont és PO-t köszönthetünk.

Azért volt még bennünk fantázia a hogyan veszítsünk el nevetséges módon egy meccset évadhoz, ikszedik rész..🤦🏻‍♂️

Egyébként összességében ez férfimunka volt, tetszett sok minden, a Ravens volt hasonló meccs. Sajnos az ilyen #nehézsúlyú csörtékhez ez a csapat még kevés, főleg ennyi hibával. A rájátszást meg nem itt kellett volna abszolválni, hanem nyerni otthon az azóta 1/1-es Bears ellen, illetve Vegasban.

A tegnapi játékkal és lendülettel egyébként egy üde színfolt is lehetett volna ez a csapat a WC-körben, jobban, mint a qb-mentes Miami. Mindenesetre nekünk nincs más, mint megpihenni és élvezni a maradék pár meccset a böjt előtt. Egy pillanat alatt telt el a szezon - mintha most lett volna a nyitómeccs, de tényleg -, ez a legfájóbb 😕

Szerintem nincs a ligában olyan csapat, amelyik meccset nyerne a Bills ellen ilyen ST hibákkal. Ilyen változatos módokon még 1 csapat sem veszítette el ennyi meccseit egy szezon alatt, minimum közönségdíjat érdemelnek!:) Azt nem értem hol voltak ezek.a play- ek az elmúlt 17 meccsen? Hirtelen rájött MP, hogy kell játékot hívni? A bírók szerintem is felültek a Hamlin vonatra (ahogy a Pats ST is), ahol lehet segítettek nekik, remélem azért nem erről fog szólni a rájátszás. Mindent összevetve igen bíztató a jövő szerintem, ezzel a védelemmel messzire el lehet jutni rövid időn belül!

Ilyen ST munka mellett csak kikapni lehet. Ilyen fos bíráskodás mellett pediig pláne. Ennyi meg nem adott holdingot, offside-t, pass interference-t nem befújni rég láttam. 

17-14-ig volt esély aztán minden összeomlott. Kicsit örülök hogy vége mert nehéz azt nézni, hogy szeretwtt csapatom amarőrködik és úgy kap ki ahogy egykoron tőlünk kaptak ki mások.

Nagyon várom az offseasont, rengeteg a munka, legalább most nem vagyunk lemaradva...😀

Nem értem hogy más tud touchbacket rúgni mi meg nem. Minden kell. Punter, kicker, elkapó, új edző stb. Kiváncsi vagyok mi lesz....

Ez a meccs egyértelműen a ST-en ment el, sem a támadókra, sem a védőkre nem tudok haragudni. Meglepődnék ha Achordnak még lenne munkája a héten, mert nem csak ma volt óriási csalódás ez a csapatrész.

A szezon viszont nem tegnap ment el. A Packers elleni hosszabbításos, de nyerhető buktán, az 1/1-es Bears elleni förtelmen vagy a 2, utolsó perces chokerkedésen sokkal inkább múlott. Ezek közül ha egy megvan, bent vagyunk...

Igaz, de ha higgadt fejjel végiggondoljuk kb volt 3 meccsünk amikor tényleg jó csapatnak néztünk ki. Engem is dühített este a dolog és én is idéztem azokat a meccseket ahol elment (cinci, oak, chi vereség), de ha Tua nem dől ki, akkor már hamarább elszálltak volna az esélyeink.

Az Oak inkább LV már :) De sokszor mondom Én is így, meg néha San Diego a Chargers is nekem. Tua szerintem jobban tenné ha visszavonulna, még pár agyrázkódás és nem lesz később önmaga. Ha a Miami helyében lennék nézelődnék a QB opciók környékén.

Hadd kezdjem ezzel: 2. És 20-nál mikor már menni kéne előre mint az állat futójátékot hívunk?! Azt hiszem ebben benne volt az egész éves offense play hívásunk és hogy mi a baj vele. A ST kritikán aluli volt, két visszahordott td-t nem lehet kapni egy Billstől mert itt az eredménye. Az offense egész évben talán most nézett ki a legtökösebbnek, nem értem miért kellett az utolsó fordulóig várni ilyen play hívásokkal. A holt szezonban lesz meló ezzel a csapatrésszel, először is kell egy valamire való OC, a két drága és mihaszna TE-vel kezdeni kell valamit, mert ennyi pénzért ez nem teljesítmény. Ja és kell egy wr1, mert ez az elkapó szekció ebben a formában vérszegény. De hogy legyen némi örömünk is, a defense szerintem megvan jövőre nagyvonalakban. 

Én továbbra is tartom, Jones nem a mi emberünk, tavalyi idény második fele óta egyre rosszabb, nem hogy javul. Idén persze rá lehet fogni az OC kérdésre a megbicsaklását,de  nem egy nyerő alkat, másodévesként hisztizik a pályán, hisztizik a koordinátorával .a karja olyan gyenge mint a 6 éves fiamé(az egész felsőtestét használja ha hosszabbat kell dobni, innen is eredhet a pontatlansága), lábon lassú, fejben meg szerintem nem NFL szint, és még alattomos is, nem egy szerethető játékos nekem.

Remélem  lesz csapat ahova eltérdeljük,és új irányt veszünk.

A védelmünk roppant jó, ott ülnek a draftjaink és  az FA igazolások is. Remek egység.

Az ST meg most betlizett, kell oda is minden rúgó, punter és egy jó edző is.

 

 

 

 

Szerintem azért ez egy kicsit túlzó és sarkított jellemezés M. Jones-ról. Nekem sem a szívem csücske a csávó, de szerintem meg kell barátkozni, hogy nem lesz jobb a következő évben. Egyszerűen nincs a piacon, vagy csak a rengeteg hosszútávú pick beáldozásával, ami megint lutri (l. Denver - Wilson). Egy Carr-ral, vagy Jimmy G-vel mennyivel lennénk előbbre? Vélhetően Zappe sem megoldás, bár néha vannak csodák, mint a SF Purdy-ja, kérdés hány napos csoda lesz? Kell egy okos, fiatal OC! Ami vélhetőleg nem lesz, főleg ha marad BB. Megkapjuk Bill O'Brian-t, ami azért fényévekkel több mint Patricia, de hogy megfelelő-e egy tapasztalatlan, rutintalan, félős, kapkodó irányítónak, nehéz kérdés. (Nehogy BB valamelyik fia legyen!)
A védelem jó, nagy potenciál van benne, bár MC hiányozni fog, reméljük Dugger át tudja venni a teljes szerepét!
A ST-t nagyon rendbe kell tenni, de házon belül ott van Judge, aki sok szakíró szerint semmi másra nem alkalmas, hát csinálja amihez ért.

Szörnyű valahol, hogy mennyi qb sül be, tele van az NFL középszerű irányítókkal, akiknek vannak hiányosságaik, akár lábnál, akár karban, akár a fejben. Nagyon meg kell gondold, hogy kirúgod-e a qb-dat, mert lehet jobbat nem találsz. Jelenleg van szerintem legalább 15 csapat, aki szeretne jobb qb-t és ez valahol szörnyű.

MJ: ha a tegnapit látom, akkor meg lennék vele elégedve, azt mondom egy átlagos O-val és egy elite D-vel jó esélyeink lennének a PO-ban, de sajna volt előtte 16 meccs. Nekem egy ideje olyan irányító a vágyam, aki nem ijed meg a védőtől ha felé rohan, hanem van a lábában, hogy esetleg a minuszos játék helyett kihozza 0-ra a dolgokat. Sajnos pontatlan is és fejben sem elég erős. Azért vagyok amúgy dühös, mert ilyen meccsből mint a tegnapi kellett volna 7-8, hogy tényleg fejlődjön. Hülyén hangzik, de pont rosszkor jön a szünet :)

Azt azért várjuk meg, hogy BB építkezni, vagy nyerni akar majd a maradék 1-3 évében (2025-ig van szerződése alapesetben). A buksza most eléggé tele lesz az utóbbihoz, aztán az építkezést átengedi, akár gyengébb szezonok árán is, ami akkor már nem az Ő dolga lesz... Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy Ő most már akárcsak 4-5 évben is gondolkodna, ez pedig meglepő változásokkal is járhat. Kíváncsian várom, milyen úton indulunk el az elkövetkezendőkben..

Ugye az volt a mondás, hogy Brady távozását követően nem volt ideális a helyzet semmilyen téren. De az azt követő évben rekord nagyságú összeget költött a FA piacon plusz a drafton is elfogadható helyen húzhatott. Lett is belőle egy túlhypeolt csapat egy fiatal jó képességű qb-val. Majd ennek az eredménye egy nagyon gyenge sorsolással (utólag ez nyilvánvaló) egy PO részvétel ott meg egy csúnya nagy one&done. Nem baj, ez egy friss csapat, szép eredmény, építkezés van, majd GipszJakabnak is meg kell találni a helyét a másik meg majd fejlődik és akkor majd most!!! (azaz idén). Ebből lett ez a szezon amit láttunk. Lehet, hogy nekem nagyok az elvárásaim de azért már többetek hozzászólásán lehetett érezni idén, hogy azért nem kis csalódottság van mögötte. De ez szubjektív lehet innen is meg amonnan is nézni. De ami tény, ez egy negatív szezon lett. Na most a BB mit akar a maradék időre kérdéskört azért egyrészt innen kellene vizsgálni. Mert gyakorlatilag az a helyzet állt elő ami pontosan 2 éve. Van pénz és elfogadható draft hely. (Mitől lesz ez más??) És plusz ezen 3 év távlatából feleleveníteném azt a kijelentését itt többeknek, hogy “Ez egy üzlet és legfőképpen nem az SB megnyerése a cél hanem, hogy a csapat konstans PO résztvevő legyen és a lehető legtöbb meccset rendezze hazai pályán, és BB is a csapat érdekeit nézi hosszútávon” Ez volt a válasz arra amikor azt mertem mondani, hogy Bradyt meg kellett volna tartani és beàldozni akár az őt követő éveket is de kipréselni még egy SB wint mert benne van (bizonyította is azóta) mert még egy ilyen korszak nem lesz, és inkább írni kellene tovább a sikerkorszakot. Nem így történt. Ez már tény kérdés. Gyakorlatilag a hanyatlás abban a pillanatban vette kezdetét. BB ide vagy oda, egyáltalán nem vagyok meggyőződve, hogy eddig ne win now módban lett volna. Csak hát ez jött össze egyedül. És megértem ha vannak akiknek ez a legnagyobb sértéssel ér fel, de a helyzet az, hogy az elmúlt 3 év ezt bizonyítja, pedig lehetett volna máskép. 

Bradyt meg akartuk tartani, Ő akart elmenni. A franchise hónapokig kómában volt ettől, a szezont meg mélyaltatásban hoztuk le, akkora volt a sokk. Attól, mert mást nyilatkoztak az illetékesek még látszott, hogy azt se tudják merre van az előre…

Most pedig valid opciónak tartom, hogy egy évre igenis visszajöhet, ha nem vonul vissza, még ha sokak szerint ez hülyeség is. Az idő majd eldönti. BB azt nyilatkozta Macről ma, hogy helye van ebben a ligában, nem azt, hogy our guy vagy my qb, urambocsá’ future of this franchise for many years, vagy miket szoktak ilyenkor. Szóval az is kiderülhet viszonylag hamar, hogy Ő, vagy inkább Josh akarta kihúzni, véletlenül a Vegas épp irányítót keres. Végiggondolva oké, hogy ezek elmélkedések, de számomra egyáltalán nem olyan meredek forgatókönyv. És TB mellé egyből könnyebb contender csapatot csinálni, jönnének páran ‘félpénzér, a defense szinte kész.. Persze, benne lenne esetlegesen pár év szívás utána, de most ha nagyon szigorú vagyok, ez már 3 éve az!?

Nem akarta BB megtartani, ajánlatot sem kapott. Kraft szerette volna ha marad de erről nem ő döntött.  Nem fog visszajönni, szerintem megy JMD hez. 

Még december közepén hallgattam egy korábbi felvételt ,Buday Zolinak volt egy állítása ,hogy jövőre nem Jones és nem is Zappe a Patriots kezdő irányítója. 
még a végén igaza lesz . 

Nyilván én örülnék a legjobban, ha így történne! Legalább akkor nem kellene ide is - oda is figyelnem :D Mert hiába szeretem nagyon Tom-ot és all-time kedvenc játékosom, valahogy az elmúlt 3 szezonban - bár megkedveltem ott is pár játékost - szívvel-lélekkel nem tudok drukkolni a Buccs-nak, hisz még se az az én csapatom (aki követte oda TB-t és nézi az ő meccseiket is, az biztos érti). Meg azért történtek már nagyobb "csodák" is, valljuk be... illetve, ez csak az én érzésem, de Mac-et egyszerűen nem tudom befogadni a franchise QB-nk szerepére, valahogy nem érzem benne azt a potenciált, mint pl. anno Tom-ban, mikor a 2001-es szezonban át kellett vennie a kezdő szerepkört és lám: még akkor SB-bajnok lett :) Persze még mindig jobb, mintha egy "futkározó" QB-t hoznánk, azoktól rosszul vagyok. Tartsatok nyugodtan maradinak, de szerintem arra ott a RB pozició, ők fussanak, ne az irányító (persze attól még jó, ha mobilis és lábon is meg tud tenni yard-okat, mikor a szituáció megkívánja nyilván).

Ezzel a buddogással nem vagy egyedül. Olyan sehová sem kifutó történetté kezd ez válni, a D az rendben, de már se O, se ST nincs. Elment 3 év és valahogy se íze, se bűze az egésznek...

Az hagyján, hogy én fotelszurkolóként mit gondolok, de tegnap a 19.00 órás idősáv miatt családilag néztük a meccset és ott voltak ám csak igazán kommersz megjegyzések. "Hol van ez a gyerek Brady-től?!" "Ezekkel mi lett, mióta ilyen bénák?!" "Ez a Belichick is jól belassult..." "A Dolphins még Tua nélkül is be tud jutni..." "Ez franchise QB?! Akkor nézd meg a 49ers-t..." JAJJJ!!!!

És akkor még az O tegnap össze is kapta magát... (már legalább is magához képest).

A 49ers sztem non jó példa. Purdy abban a rendszerben szépen él, hozott szép számokat, viszont nem nagyon kerül a komfortzónáján kívülre. Nálunk vajon milyen teljesítményt hozott volna? Egy olyan fal mögött, ami egyik playről a másikra teljesen kiszámíthatatlan? Értelmetlenek ezek az hasonlítgatások sztem, persze lehet játszadozni a szavakkal, ha vki non unatkozik. 😄 Jelenleg 2 szezon után annyi biztos, hogy MJ NFL szintű, használható kezdő QB. Hogy mennyit hozunk ki belőle, az erősen függ a rendszertől (és persze a faltól és a wr corpstól). Többekkel egyetértve én sem gondolom hogy magasan van a plafonja, de többnek gondolom egy sima game manager QB-nél. A nem rendszerből adódó hibái szinte mind fejleszthetők, de ez csak úgy megy, ha nem kell majd minden play-nél menekülnie. A következő 1-2 szezon fogja sztem eldönteni a jövöjét nálunk. Nem gondolom hogy záros időn belül lecserélnék, hacsak vmi olyan lehetőség nem adódik vagy történik vmi az offseason alatt. Go Pats! :)

Ui.: Nekem teljesen mindegy hogy hívják a Patriots QB-jét, mert nem neki, hanem a csapatnak szurkolok. Most ezt a QB-t MJ-nak hívják (és hála égnek nem Cam Newtonnak 😅).

Nem tudom,hogy miért kell mindig MJ-t savazni! Egy 2. éves irányítóról beszélünk, akit még mentorálni kell, de kinek egy def.kordinátornak( Matt Patricia). Első évében rájátszás, most meg majdnem, egy támadó kordinátor nélkül.

Mindig??? Csak hétfőn szoktuk:)

De amúgy csak akkor szoktam előszedni, ha nem jó. A vasárnapi meccsen nem volt rossz, de azért nézd meg mondjuk egy Cinci vagy egy Miami első félidőt. A 3 yardos screen passzt nem volt képes odadobni az elkapónak. Tényleg ha csak egy ember szidná, akkor azt mondom vak, de bizony sok embernek nem tetszik. Ahogy írtam a vasárnapi meccs után, ha így játszott volna 7-8 meccsen semmi bajom nem lett volna vele másodévesen, de sajna ez a teljesítmény nagyon ritka volt nála.

Igen ez pont így működik, hogy a QB úgy játszik ahogy akar. Ellenfél, meg gameplan, playcall, playdesign az nem is létezik egyes univerzumokban. Világos..

És akkor a gameplan rossz összességében? Esetleg a playcall? Vagy a playdesign? Mert ha jól értem akkor mint mindig most sem mondasz semmit ezzel. Valami rossz, azt mi nem tudhatjuk mi az de semmiképp sem az amire bárki gondolna, mi halandó emberek nem értünk hozzá, mitöbb egyenesen vakok vagyunk stbstb :D Meglehet de azt mindenesetre látjuk, hogy 8-9!!! Meg azt is láttuk hogy nevetséges bukták sora volt az idei szezonban. Szóval kedves Topin már csak az az egy nem világos, hogy ekkora tudás birtokában te miért is nem vagy már minimum HC az NFL-ben vagy szakértő az espn-nél. De legalább az aréna4-en 🤣🤣

Az aréna4-es ostobaságra már korábban választ adtam. Mert ezek szerint, aki nincs ott, az nem is ért hozzá. Vagyis az országban van 6 ember aki érti ezt és senki más nem. De ők is csak azóta értik, amióta az aréna4-en vannak. Gratulálok a felvetésedhez.

Azt, hogy én nem mondom semmit, ismét nem értem, amikor hetente 1-2 bejegyzés elkövetek a témában 1000+ karakterben, hivatkozással, alátámasztással, kontextussal. De amiről te nem tudsz az nem is létezik ezek szerint. Ismét logikus érved volt.

Amiket felsoroltam azokról is beszéltünk, írtunk eleget. Nem csak mi, hiszen a kinti szakírókból táplálkozunk. De értem, te náluk is jobban tudod, hiszen ők sincsenek se NFL HC poziban, se az aréna4-en.

A nevetséges bukták oka a playcall, playdesing párosban erősen keresendő. Néhol a gameplan is problémás volt ezek mellett. De a fő okok a fenti párosban keresendők, hiszen amikor a play action játékokra támaszkodtunk, akkor bőven top10-esnek nézett ki az offense, amikor pedig jött a shotgunból való ritmustalan vergődés, a borzalmas route concept mellett és a botrányos route spacing mellett, akkor egyből le is dobtuk a láncokat. Ebben a playcallnak nagy szerepe volt, ami teljesen ritmustalanná tette a támadósort.

Az Oline pass protectionje elég limitált ideig volt értelmezhető, így ehhez kellett alkalmazkodni.

Ha tájékozódsz, akkor sikerül begyűjteni az információkat..

Ismerem, csak ez most nem az a sztori :)

Egyébként pl Cam mellett is tovább kitartottam mint mások, de az utolsó fordulókra beláttam, hogy nem ő lesz a megoldás, mit ad isten repült is. És fura, de itt sem lepődnék meg, ha qb változás lenne, bár már korábban megírtam, hogy nagyon szeretném ha tényleg egy jó O edzővel, potens fallal megmutathassa mire képes valójában, hogy végre kiderüljön, hogy mi az igazság vele. 

Én csípem Camet, de egy percig nem merült fel bennem, hogy hosszabb távon számítanánk rá. Tipikus bridge QB helyzet volt, és arra lényegében meg is felelt, bár lehetett volna jobb. Nem számítottam rá, hogy egy Geno Smith eset fog felmerülni...

Az offense 3 negyeden át tudta tartani a lépést (ez igen dicséretes!), aztán „elfogyott”, az egész meccsen még nem megy. A defense legfeljebb elfogadható volt, a LB-ek nem tündököltek, Uche mintha pályán se lett volna (0 tackle), Diggs limitációja sikertelen volt, Allen pedig megint képes volt bravúrokra az idén egyáltalán nem acélos sec. CB-i ellen.

Aztán a bűnbaknak kikiáltott ST-ről. Egy KR TD bármikor előfordulhat, kettőnek azonban már oka lehet. Miközben az off. és a def. visszatérői elvileg erősítést jelentettek, a ST csapategységünk idén a legtartalékosabban! állt fel vasárnap. Nem a rúgók idei kálváriájáról, Cardona kieséséről vagy Slater megkopott sebességéről akarok szólni, hanem a visszahordást megakadályozó gunner dologról. A ST „Judonja”, a McKenzie (4,41) sebességű Cody Davis szezon elejei kiesése után most a leggyorsabb gunner-ünk B.Schooler (4,38) sem játszott. Hines mind2x úgy vehette át a labdát, hogy a legközelebbi játékosunk ~25 yardra volt Tőle, körülnézhetett, útvonalat választhatott stb. Ráadásul tudtuk, hogy Folk nem tud ~60-65 yardnál hosszabbat, azaz a return várható volt. Arról meg mindenki megfeledkezik, hogy a punt egységünk labdát szerzett a Billls 35-ösén, amit aztán MJ egy INT-el „honorálta”.

Ezt a meccset is a csapat vesztette el, nem gondoltam, hogy Schooler ennyire hiányozni fog, meg Uche „eltűnik, meg dobunk 3 INT-et stb. A PO meg tudjuk, nem ezen a meccsen ment el.

"Uche mintha pályán se lett volna (0 tackle)"

Sztem párszor már ráfutottunk arra a témára, hogy a tackle-ök száma mennyire rossz mérőszám a tényleges teljesítményre. Itt is az sajnos.

Allen a dropbackjeinek (tényleges passzkísérlet) 44%-ában nyomás alatt volt, és messze a legtöbb nyomást (6 db siettetés) Uche hozta össze a csapatból (második legtöbb nyomásgenerálás: Barmore 4 siettetéssel)

Elfogadom, hogy elkeseredésemben, mert többet vártam Tőle, eltúloztam a 0 szerelés jelentőségét. A 6 siettetés meg sajnos dicséretes ugyan, de egy Allen szintű QB ellen sajnos kevés, mert azt általában megoldja. A 24 def. snap-jét (41%) is kicsit kevésnek véltem, még Jennings is többet kapott.

Kingsbury-t kirúgta a Cardinals. Máris egy OC jelölt 🙂 

Nehéz év volt...

Nehéz, mert eddig nem érdekeltek a BB kritikák, mert a végén mindig neki volt igaza...

Nem érdekeltek az arrogáns sajtótájékoztatók, a pökhendi, semmit mondó válaszok, mert a végén mindig neki volt igaza...

Idénre az arrogancia, a pökhendiség maradt, igaza nem neki lett...

A pontot az i-re a mai sajtótájékoztatója tette fel. A szokásos frázisok: azt tettem, ami a csapatnak a legjobb, és a szokásos bullshit generátor.... 

Remélem Kraft tökös lesz!!!!

Ne haragudj, de mit kellett volna mondania? Soha nem értettem ezt a nyafogást a nyilatkozatok miatt. Jobban éreznéd magad ha azt mondaná hogy XY elszúrta ezt a játékot és emiatt kaptunk ki? Vagy ha azt mondaná hogy igen, kellett volna egy jó OC? Szerintem a többi edző sem mond igazából semmit csak maximum szebben becsomagolják azt. Ha Kraft elküldi, melyik sztáredzőt hoznád helyette? 

Például: Vállalom a felelősséget az elhibázott személyi döntéseimért, a 8-9-ért, a negyedik éve tartó eredménytelenséégért.

👍 Minimum, hogy, legyen férfi és vállalja a felelősséget. Elkúrtuk, nem kicsit, nagyon... Abból is mi lett?!

Neki aztán tényleg éreznie kell, hogy valami nem kóser... 2 KR TD, 3 INT az elég ébresztő kellene, hogy legyen.

mondjuk pont ezt mondta ma, amikor Patricia-ról és Judge-ról kérdezték :)

"I'll always do what I feel is best for the team. Have I made mistakes? Yeah, sure, plenty of them."

Mást nem mond BB a nyilatkozataiban, mint hogy az edzői stáb felelőssége egy-egy vesztes meccs.  Soha nem emel ki játékosokat, nem szidja a bírókat. Mindig elismeri, hogy jobb munkát kell végezniük. Minden évben van 31 csapat, aki nem nyer SB-t, akkor 31 edzőnek kellene szívszorító beszédet tartania a saját hibáiról? Minden felelősség a vezetőedzőé, tudja minden edző, játékos és a szurkolók, nem hinném, hogy szükséges ezt hangsúlyozni külön. Magyarázattal, bocsánatkéréssel pedig a tulajdonosnak és esetleg a csapatnak tartozik.

Nem szeretném, hogy elküldje! De ez a GM-HC teljhatalom kontroll nélkülivé változtatta BB-t. Én abban bízom, hogy Kraft márciusi nyilatkozata egy üzenet volt BB-nek. Ahogyan nem szarozik az üzleti életben, bízom benne, hogy most sem fog!!!

Én külön vártam már, hogy mi lesz ha majd nem úgy megy a csapatnak mint a Brady érában. Nem csalódtam, pont az történik amire gondoltam.

 

Én külön vártam már, hogy mi lesz a nem Brady érában: nem megy a csapatnak. Nem csalódtam, pont az történik amire gondoltam. 😉🤪

El kell hogy szomorítsalak. Nem valószínű, hogy még egyszer 20 évig sikerül egy csapatnak olyan szinten uralnia a ligát. Az meg, hogy az újra pont a Pats lesz, még valószínűtlenebb. Nyilván vannak rossz igazolások, draftok, döntések a csapat háza táján, ahogyan mindenhol. Tudomásul kellene venni, hogy egy csapat újjáépítése nem egyszerű, sőt nem is sikerül mindig elsőre. Ami az elmúlt három évben megy az az olyan játékosok megtalálása, akik majd az elkövetkező tíz évben a csapat alapkövei lesznek. Nem mondom, hogy sikerült, de van egy-két ígéretes (és ebbe szerintem MJ is beletartozik). Közben rájátszás-közeli csapat is van, ami nem rossz eredmény.

El voltunk kényeztetve majd két évtizedig, de meg kellene emészteni, hogy ennek vége. Ráadásul a védelem már eléggé rendben van, a támadók sem reménytelenek, a spec team pedig könnyebben orvosolható. Majd ha főedzőt is keresgélni kell, akkor mi lesz itt.

Az elsőtől az utolsó szavadig igazad van! De attól még nagyon nem megy a szekér... És most nem azzal jönnék, hogy Brady a draftolása napjától számolva 1 év, 9 hónap és 18 nap múlva megnyerte a franchise első Lombardiját és még utána ötöt és még máshol egy ráadást, mert ezek egyrészt tények, másrészt nehezen ismételhetők, hanem azt, hogy őt nem borította meg, hogy egyszer Bledsoe visszakapta a kezdő pozíciót. Teljesen más idők voltak azok és nem megismételhető, de ahogy a világ változott, úgy tűnik, hogy a Patriots kicsit beragadt, miközben csoporton belül, de a ligán belül pedig pláne nagyot változott a foci.

Nekem igazából nem az a szívfájdalmam, hogy Brady elment (bár azóta mindig PO-ban kötnek ki...), hanem, hogy olyan QB-k kerülnek elő, mint Lamar Jackson, Mahomes, a végén csak bepörgött Lawrence, a semmiből jött Purdy (igen, fent ülök a hype vonaton...) és most láttuk Allen-t, aki csak odaér, ahová gondolták, míg MJ a korlátozott képességei mellé összeszedett még egy kis lelki nyavaját is... Tavaly év végére elhittem, hogy jó választás, de mára sajnos több lett a kérdőjel. És a ST különösképpen megcsúszott a megszokotthoz képest.

Ha építkezünk, akkor Jonathan Kraft-nak adnám a stafétabotot, a 70 éves HC is lassan cserés (akármit is mondtok, akármit is ért el, de már ebben a korban drasztikusan változik, lassul, 31 éve HC...) és nem biztos, hogy abból a 40-45 edzőből kellene választani, aki a húsosfazék körül kering...

Gatyába kell rázni a csapatot!

Dolgoztál már 70 év feletti emberekkel? Nem úgy, hogy a saját környezetükben ténykednek, hanem napi döntéseket hoznak komoly ügyekben? Sajnos ilyen a természet és a kor...

Mikor szedett ki a zoknijából piros zászlót sikeresen utoljára? Mikor volt vigyorgós pimasz húzása utoljára? 

Az a fajta "vagányság" és magabiztosság, az a Gronk fémjelezte telepofával vigyorgás hiányzik nekem a játékból, ami miatt annyian utáltak minket úgy 4-5 évvel ezelőttig. És nem TB-t siratom, mert itt egy páran azon a véleményen voltunk már kb. 5-6 éve, hogy kifutott a történet és kenyértörés lesz. Hát lett...

Lehet, hogy rossz levelet olvasok, de szerintem ez egy kifejezetten semmitmondó köszönőlevél a bérleteseknek, ami jobb teljesítményt (ami azért elég valószínű) ígér jövőre.

Akkor lehet, csak én gondolok többet bele: "In the weeks ahead we will be making critical evaulations off all elements of our football operations"

Bocs, biztos én vagyok a vak, de én nem találom ezt a mondatot. Egy levél van a bérleteseknek meg egy felvezetés hozzá, ahol említenek ilyesmit. Mindegy, inkább elhiszem.🙂

Látom 1-2 embernél valami nagyon félrement :) Nem mondom, hogy jó csapat vagyunk, de azért ha most a PO-ban lennénk, minden szép és jó lenne? Jelen helyzetben van egy jó alap, erre kell felhúzni egy 1-2 emeletet. Most az zajlik, hogy letegyünk egy jó alapot. A védelem az oké! Szerintetek ahhoz nincs BB-nek köze??? Érdemes elolvasni mit mondott Ryan erről a védelemről. Majd azért nézzétek meg ha lesz egy potens O-nk, aki általában felrak 25-28 pontot, nagyon meg fog változni a csapat is. Az NFL normálisan egy örök körforgás, ha nincs elite qb-d (márpedig szerintem jelen helyzetben 5-6 csapatnak van), akkor nagyon precíz gépezet kell a tökéletes sikerhez. Általában 4-5 év mire egy rebuild sikeres lesz, aztán akkor sem biztos, hogy SB lesz. BB-t fejét követelni szerintem hülyeség.

 

Jah és igen, soha nem szúr le senkit nyilvánosan, évtizedek óta megtanulhattátok volna. Mindig az edzők szúrják el. Valahol ez persze igaz is, de azért nem teljesen, de élő adásban soha nem sároz be senkit!

Nem, nem lennék boldog, ha a csapat PO-ban lenne, és kapna újra egy olyan verést, mint tavaly! "Majd ha lesz egy potens O-nk" Idén éppen BB tette a legtöbbet azért, hogy ne legyen!!! Hogy az alkalmatlan, de lojális embereivel tönkre tette egy első évében jó színvonalat hozó irányítót. Hogy az offens minden statisztikai mutatóban értékelhetetlen eredményt ért el. Hogy a Butler story után éppen KB-t jegelték... Folytassam még?

OFF

Jövőre 7 olyan csapattal játszunk, amelyek idén a PO-ba jutottak. A csoportellenfeleken kívül: Chiefs, Chargers, Eagles, Giants, Cowboys. Ez 4+5=9 nehéz meccs, de inkább 11. Nem lesz leányálom a következő szezonunk sem! :).

Nem számítottam semmi különösre, hiszen a sorsolás nagy része előre ismert minden évben. Azért beláthatod, hogy nem mindennapi az, hogy a 43,75% felével játszani fogunk, 2vel 2x is és köztük van az idei két 1.seed is. :)

Egy érdekes és hízelgő stat. MJ-ről: 66,5 százalékos teljesítési arányt ért el az első két éve során. Az NFL történetében egyetlen hátvéd volt, aki jobb teljesítési százalékot ért el az első két éve során: Joe Burrow (68,2%). Még a 36 TD/24 INT is normálisnak mondható. (Forrás:nesncom)

 

Hopi: hátvéd? :D

Amúgy valaki erősítsen meg, hogy jól emlékszem: az általános nézet szerint az NFL-be kerülő játékosoknál a második évükre várható a nagyobb ugrás a teljesítményben, egyedül az irányítóknál van ez a másodikról a harmadik évre?

Ebből a szezonból amúgy is sokkal többet tanulhat MJ, mint az elsőből..

Irányítók sokszor eleve kiülik az első egy-két évet. Náluk azért több mindent kell elsajátítani, főleg ha egy teljesen más szisztémát kell megtanulni mint amit az egyetemen játszottak. Nem néztem utána, de megkockáztatom, hogy az idei playbook kevésbé hasonlított MJ egyetemi játéktervéhez mint a tavalyi, ahol azért próbált JMD az erősségeire építkezni.

Ezért nem értem a savazását sokszor. Tudom, hogy szereted Meyers játékát, ezért írom vele a példát. Ha Meyers jól teljesít, abban MJ (az idén néhány esetben Zappe) teljesítménye is benne van, hiszen Ő látta meg és dobta oda neki. Viszont a sikertelen, vagy el nem dobott passzokban is benne van általában Meyers és társai teljesítménye (negatív előjellel), hiszen sok esetben nem szakadnak el, rosszul futják a routot stb. Ezt mégsem szokás szurkolói szemmel figyelembe venni, pedig nem mindig a QB csinálja rosszul a dolgát. Ahogy a fal hibáit is figyelmen kívül szokták hagyni. Szóval azt akarom ezzel mondani, hogy ezen körülmények (és még persze a támadó oldali edzők) nem segítették MJ játékát az idén, és ennek ellenére szerintem nem volt rossz, annyira főleg nem amennyi támadást kap itt néhány kommentben. Nyilván azzal együtt, hogy voltak sokszor idegesítő hibái.

Természetesen a QB-WR szimbiózis igaz. Én a játékát nem savaztam, a mentalitása (szövegelés, túipörgés, türelmetlenség, kapkodás, határozatlanság stb.) idegesített néha. :) 

Az első három szerintem TB-nél is megvolt, és a negyedik is amikor nem ment a szekér valami miatt és görcsös lett a játéka. A határozatlanságot meg úgy kerülte el, hogy amikor végigment az olvasáson, de nem volt célpont, és jöttek szemben a védők, akkor földre dobta. Esélye nem volt sokszor az Ő sebességével kifordulni és improvizálni. Egyébként MJ esetében szerintem volt sok olyan dobás amit azért nem eresztett el, mert utasításba kapta, hogy csak a tutira menjen. Ez határozatlanságnak is tűnhet kívülről. Persze tudni nem tudom, hogy így volt vagy sem.

 

Érdekes, de Bennem egy határozott, nyugodt, hidegfejű kép él TB-ről, talán azért mert az volt a domináns

Ami pedig a színfalak mögött zajlik és nem látjuk, arról csak spekulálhat a szurkoló, azaz szerintem irreleváns. Még ami látható, azt is gyakran különféleképpen látjuk. :) 

Köszi! :) Több jelenetre Én is emlékszem! A GOAT ellenségek videója egy hisztis, csapkodós, dühöngő, lehetetlen alakról! :)

Azt írtam ,hogy domináns! Kb. 350 meccset játszott nálunk, ami úgy 21000 perc, a videó kb.6 perc. Ez durván a játékidejének 3 ezred része. Ennyit felejtettem el! :) (Egyébként úgy tűnt, hogy ezek a felvételek nem a kezdeti 8-10 évéből voltak idézve.)

Szerintem volt neki ott is. Már hosszú hajú korában is üvöltözött bírókkal és ellenfelekkel. De a BOB-al lenyomott csörtéje sem mai. Mint minden ember főleg akkor volt kiakadva, amikor valami nem klappolt. Az ide évre ez nagyon igaz, MJ helyében Én is elég frusztrált és ideges lettem volna sok esetben. TB első évei nagyon szerencsésen alakultak a számára, mert olyan csapat volt körülötte ami SB contender számított. Sok oka ott nem lehetett frusztráltnak és idegesnek lenni.

Ami szép volt, az idő múlásával Nálam elveszti sallangjait és még szebb lesz. :)

Szerintem MJ idei legnagyobb problémája a fizikai sérülése alatti/közvetlen utáni hercehurcák következtében kialakult mentális állapota volt, ami talán csak az utolsó néhány meccsen szűnt meg. (Műtik-nem műtik, gyógyulás napról napra idegessége, 2 QB egy meccsen, a közönség Zappe-éneke stb.) Nincs bajom a passzaival, de az összeomló zseb kezelésével és a gyakori határozatlanságával igen, ebben javulnia kell. (Na TB az utóbbit nem nélkülözte, le/eldobta a labdát és kész. :)) Ezt a szezonunkat nem MJ vesztette el, de a fent említett okok, meg sok más tőle független ok miatt, nem tudta megnyerni sem. Egyelőre azonban úgy tűnik mindkettőnknek van bizodalma MJ-ben. Köszönöm a kulturált eszmecserét! :)

Igen, ezt már valahol olvastam. Nem elvéve az érdemeit (mert nekem sok bajom nincs MJ-vel egyelőre), szerintem az elsők között jár a rövid, akár LOS elé érkező passzokban is. Láthattuk, mennyi screen-t és rövid, 1-3 yardos play-t hívnak neki, ráadásul előszeretettel használja a checkdown passzokat is. Szóval ez kicsit torzít, de ezzel együtt szép eredmény, bárki bármit mond. De mint tudjuk, sokak szerint fontosabb, hogy unott ez az arca, vagy hogy mire gondol közben (egyébként számomra is vannak unszimpatikus irányítók, akik amúgy nagyon jók, szóval nem akarok senkit megsérteni). :)

Ennyi sok sületlenséget is ritkán olvas az ember egy cikk alatt.

"BB arrogáns és öreg, TB jöjjön vissza egy évre, MJ karja olyan gyenge mint egy 6 éves gyereké, túlságosan sok hatalma van az öregnek, stb".... ))))))

Nagyon súlyos. TB, Rodgers, Ryan, Carr, Wilson stb mind elfelejtettek játszani, mert halál gyenge szezont nyomtak?

Tudom a sportban nincs ha és volna, de kis szerencsével ( momentum ) 3 győzelemmel jobban állhatnánk ( LV, Packers, Bears ), vagyis 11:6-ra. Akkor jobb lenne? Addig örüljünk amíg BB a guru. Csak a mai napig 5 HC-t rúgtak ki.

Nos, azért Te is tudod fényezni a dolgokat! :) Tudod, hogy nincs ha, meg volna, de mégis szívesen használod érvelésként! :)

A PO-ba jutott csapatokkal a mérlegünk 1-6! Az 1/1-es sz@rrá futott Minket, a 10-3-as Jets meccsen nem panaszkodhattunk a momentumról. A LV meccsen volt momentumunk, de elajándékoztuk, a GB ellen 2x is volt momentumunk, először nem éltünk vele, másodszor meg átadtuk. Szeretem a mindenkori csapatunkat, a mostaniak nem rosszak, de még nem jók, főleg a győzelmek "kicsikarásában"! A jövőbe meg senki se lát, legfeljebb bizakodik...

Egyébként BB öreg, nyugdíjkorú ez tény, a HC+GM szokatlan és elég nagy hatalom, szerintem ez is igaz.

Kedvelem a hozzászólásaidat! Adok Én is egy sületlenséget: BB legmegbecsültebb társa BB és legnagyobb ellenfele BB.

Hopi, az a rossz hírem, hogy sosem állok bele a kötözködésbe, Veled sem fogok. Nem baj ha nem érted a mondandóm lényegét. 

TB utáni első évben az utolsó előtti fordulóig a saját kezünkben volt a sorsunk, tavaly PO, idén az utolsó pillanatig szintén a mi kezünkben volt a lehetőség. Számomra ez nem azt jelenti, hogy sz@r a csapat, rúgjunk ki mindenkit, stb ahogy itt sokan véleményezik. Csak nézzünk körbe az NFL-ben és szembe jön a valóság sok csapat esetében, akik évek óta semmit sem értek el. Na ott elkenődhetnek a szurkolók, de a Pats szerintem nem ez a kategória. Mindenkinek meg kellene értenie, hogy a Pats 20 éve megismételhetetlen éra, az egy abszurd időszak volt, most más a jövőkép. 

Jó lesz ez jövőre, számomra MJ teljesítménye nem volt rossz, hiszen nincs információnk a csapattól a miértekre. És hangsúlyozom, BB mellett nyugodt vagyok a csapat jövőjét illetően. Miért 60+ a legtöbb sikeres HC az NFL-ben? Gondolom nem véletlenül, kevés Mcvay kategóriájú zseni HC szaladgál szabadon.

Nem kötözködésnek szántam, legfeljebb árnyalásnak. (Pl. senki se akar Mindenkit kirúgni.)

A mindenkori mondandóid lényegét pedig Mindenki érti, akár Tőled függetlenül is. Tudjuk Mindannyian, hogy a TB-éra megismételhetetlen, tudjuk milyen az NFL szerkezete és most sem az elmaradt SB-t, de talán még a PO-t se siratjuk igazán. Az NFL eredménytelen csapatai meg nem igazán érdekelnek Minket, bár most emberemlékezet óta ilyen „előkelő helyen” nem draftolunk. (A 2008-as Mayo draft feltrade volt! Most éppen távozni készül, mint az idei legjobb egységünk egyik edzője!)

Mi itt legfeljebb a meccseken látott döntő momentumokon mérgelődünk, idén ritkán, de azért néha „élvezkedünk” is, aminek semmi köze a szerencséhez, mert kihasználása vagy elmulasztása játékos(ok) ügyességén vagy hibáján múlik.

Te 100%-ban megbízol a teljhatalmú vezetőben, hogy majd mindent megold. Miért baj az, hogy a „mindent megold dologban” néhányan, az idén látottak alapján, kételkednek? Ami pedig a HC-k korát illeti, a jelenleg kontender csapatok edzőinek nagy többsége 40-50 év körüli és egyik sem GM is, sőt, van kinevezett OC/DC-jük is. Majdnem egy generáció...

OFF

Néztem a szinte üres rostert. A játékosok 36%-a FA! Talán nem is olyan sok az a 30 egynéhány millió... Én a bő felét újra szerződtetném...

https://www.spotrac.com/nfl/cap/2023/

Itt 50 milliót ír, a 4. legtöbb a csapatok között. És erre még jönnek a szokásos átstrukturálások, stb. 

A Saints-nek is annyi van, csak mínuszban.:) 

Attól függ mihez számolsz. Ha az 53-hoz viszonyítod a lejáró szerződésű játékosokat, akkor valóban, ám a lejárók közül vannak páran akik nem voltak a szezon végén az aktív keretben. Azt is érdemes megnézni, hogy hány játékosnak van szerződése jövőre, ebben a tekintetben a 46-tal top 10-ben van a csapat. Ehhez jönnek majd a draftolt játékosok, az újak és a régi-újak. A top51 szabályt sem szabad figyelmen kívül hagyni.

UPDATE: Azóta még 11 játékos kapott jövőre szerződést a gyakorlócsapatból, így jelenleg 57 fős a roster. Ehhez jön majd hozzá a 11 draftpickből az újoncok (a tradek miatt lehet kicsivel több vagy kevesebb). Az úgy már majdnem 70 fő, ebben még nincsenek benne az újra- és újonnan igazolt játékosok és az UDFA-játékosok. Persze biztosan lesznek kivágások/cserék, amikkel csökkenthető ez a szám. Ettől függetlenül a lejárók közül én 8-10 játékost hoznék vissza (szerintem Slater és DMC is vissza fog vonulni).

Kegyetlen sötétség uralkodik… amennyit elolvastam, ki is égtem.

Sziasztok, szerintem idén BB pont hogy szokatlanul merészet húzott és a liga egyik legjobb Spec koordinátorát QB illetve védelmi guruját OFF vezetőnek nevezett ki. Ez inkább innováció mint lemaradás, az egy dolog, hogy sajnos nem vált be. Szerintem az alapok mindegyik csapategységnél megvannak, érzésem szerint ebben az évben sokkal több potenciál volt de sajnos az edzői, stratégiai részben valami félrement. A jövő kapcsán én bizakodó vagyok, pár közepes év nem a világ vége, go PATS. 

Érdekes szemlélet. Mindenképpen jobb, mint amit már olvastam, hogy BB olyan arrogáns, hogy ennyire sz*rik bele. 

Köszönjük! Ezzel az innovációval sikerült tönkretennie az első évében jó eredményt mutató irányítót, az O-t a liga nevetségévé tette. Ebből az innovációból nem kérek!

 

Nem tudtam, hogy téged megkérdeztek erről..

A nem kérsz belőle, azt jelenti, hogy elhagyod a csapatot, vagy mi ez a kijelentés? Mert ugye akár kérted, akár nem, megkaptad. És ezután is azt fogod kapni, amit BB gondol az irányról..

Azért ne legyél ebben annyira biztos! Gondolom ezt is BB szövegezte :O)

 

https://pbs.twimg.com/media/FmT4XN8WQAU6hp8?format=jpg&name=medium