2023-as NFL Draft - 3. nap

Kép
Draft

Szombat este 6 órától folytatódik és be is fejeződik az idei draft, a Patriots 9 pickkel (4 db negyedik és hatodik körös valamint egy hetedik körös) várja az utolsó napot.

A cikk folyamatosan frissül, a chaten pedig várunk mindenkit.

0:30 - Cornerbackkel kezdte és minden bizonnyal azzal is zárja az idei draftot a Patriots, a Jackson State-ről Isaiah Boldent választotta ki a csapat. Ő is a magasabb cornerbackek közé sorolható, volt viziten is a csapatnál. Főleg a speciális egységben használható, remek sebességgel rendelkezik, visszahordóként is bevethető.

23:16 - A hatodik kör végén - egészen pontosan a 214. helyen - a Michigan State Spartans cornerbackje, Ameer Speed lett a befutó. Igazi nagydarab corner (6'3", 210 font), hat évet húzott le az egyetemen: ötöt a Georgián, tavaly pedig ugye a Michigan State-n játszott.

23:04 - Még egy elkapó érkezett a hatodik körben, méghozzá a 210. helyen: Demario Douglas a Libertyről. Malik Willisszel játszott együtt az egyetemen, kimondottan a slotban és visszahordásoknál lehet használni. Alacsony termetű elkapó, a sebessége nem rossz, de az útvonalain, illetve az elkapásokon még sokat kell dolgoznia.

22:22 - Érkezett egy punter is! A 192. helyen a Michigan State punterét, Bryce Baringert szerezte meg a csapat. A tavalyi éve nagyszerűre sikeredett, ő lett az AP-nél a legjobb punter és harcban volt a Ray Guy-díjért is, ami a legjobb punternek jár az egyetemi ligában.

22:06 - Egy újabb steal? A 187. helyen a Patriots az LSU elkapóját, Kayshon Boutte-t választotta. Boutte nem egy atletikus játékos, de az LSU-n jó számokat hozott, a hozzáállásával lehetnek gondok, de tehetsége alapján, mindenképpen második napos játékos. Volt egy bokasérülése, ami után nem tudott olyan jól teljesíteni, a hatodik körben ez nyilván kevésbé fontos.

20:20 - Újabb guard, méghozzá Atonio Mafi a UCLA-ről. Korrekt játékos, nagyjából értéken is érkezett a Patriotshoz. Tavaly lett kezdő, van még benne fejlődési potenciál.

20:00 - A 135. picket elcserélte a Raidershöz a Patriots a 144. és a 214. pickért cserébe.

18:48 - A 117. helyen is választott a Patriots, az Eastern Michigan guardjára, SIdy Sowra esett a választás. Az egyetemen ő volt a kezdő baloldali guard, az elmúlt két évben bekerült konferenciája első csapatába is.

18:37 - A Patriots a 120. és 184. picket elcserélte a 112-ért a Jetsszel és kiválasztotta a Maryland rúgóját, Chad Rylandet.

18:26 - A mai első pick C Jake Andrews a Troy egyetemről. Korábban jobb oldali guardként is szerepelt, a hatodik körre várták a szakértők.

Hozzászólás

Azóta van egy újabb Gárdunk

Mégis lett 4.QB és TE is! :) A dual-threat QB M.Cunningham és a blokkolásban nagyszerű 196 cm-es TE J. Lumpkin UDFA-ként csatlakozott a csapathoz. 

Most ez az ironikus 6 QB-s megjegyzésemnek szól gondolom. Csak nem értem, hogy azért mert komolyan vetted, vagy más okból..

Irónia természetesen, de lejjebb már folytatódott az "elemzés". Megelőlegeztem a saga folytatását. 😀

Hát per pillanat a 4QB-s rosteredhez 27 irányító hiányzik a ligából, 17 csapatnak 3, 5 csapatnak 2 van jelenleg. Persze tengernyi idő van még az edzőtáborokig és biztos QB is van bőven. :)

Rajtad kívül a világon senkit nem érdekel, hogy áprilisban hány QB van a rosteren. És pontosan azért nem, mert baromira lényegtelen ez a kérdés.

Ha nem érted, akkor úgyis hiába mondja neked bárki.

Ha meg jól esik ezen pörögnöd, akkor számolgasd és jajveszékeljél miatta, vagy kezdj el hülyeségen agyalni miatta.

Én azért örülök, hogy rajtam kívül BB-t érdekelte, hogy már áprilisban, a draft másnapján, legyen egy 4. irányítónk is. Neki nem volt lényegtelen. :)

Ezt loptam

BB a Wishen rendelt egy Lamar Jacksont 😁

Cunningham UDFA QB 🙂

És BB adja cserébe LJ-ért az összes Jones-t ( Mac, Jonathan, Marcus, Jack ), mivel már szenilis és képtelen megjegyezni ennyi keresztnevet ugyanahhoz a vezetéknévhez.