THPFC Podcast 130

Kép
podcast

Hozzászólás

Számomra érthetetlen, hogy egy elit Chase Young miért jönne egy outsider csapathoz, amikor ha jól játszik Friscoban élete első komoly szerződését kötheti jövőre valamelyik kontender csapattal. Mert jelentkező biztosan lesz bőven. Ha meg rosszul játszik vagy újra megsérül (komplikált ACL szakadása már volt!) akkor miért kéne Nekünk? 

Ennyi erővel mindenki a 49ersben, a Chiefsben meg az Eaglesben játszana, a többi csapat rostere meg csak az általuk draftolt játékosokból állna. A kontender csapatok általában eléggé a cap közelében vannak, ha hallgattad az adást, el is mondtuk, hogy elég neccesen tudná megoldani a 49ers a hosszútávú szerződtetését.

Jaj, Mindketten tudjuk, hogy a cap space-el, és a szerződésekkel lehet "bűvészkedni".

Soha nem 2-3 csapat kontender a szezon kezdet előtt, amit erről írtál az szerintem túlzás.

Szerintem a vágyad és a valóság kis eséllyel eshet egybe. :) 

Ezt is elmondtuk... Amúgy rohadtul nem a "vágyam" Young, csak látok olyan tulajdonságokat benne, amiket BB értékel és a hírek szerint ezek nem is voltak alaptalanok. De látom, hogy csak kötözködni akarsz, így részemről lezártnak tekintem a diskurzust.

Ez a Young elit egyébként költői túlzás, max a potenciált értem, az nem kérdés. Ugyanakkor sérülés miatt kb annyit hagyott ki mint amennyit játszott. Egy harmadik kört simán ért volna - Dalton Keene, Asiasi ugri be, mekkora húzások voltak a harmadik körben….-, más kérdés, hogy BB még mindig azt hiszi, hogy Ő majd diktálja itt a divatot, csak az már rég elmúlt. Ment volna egy csodás második félévet aztán kifizetjük, manna lesz rá. Bár ez még megvalósulhat, csak ugye nem itt fut(hat) nagyot. A kontendereknél sem jut mindenkire 100+M…

 

Köszi, hogy figyelembe vettétek a kérésem és a PFF topicot behozzátok majd a podcastbe.

A poscasthez csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy igen, tényleg jobb volt a Miami, de kaptak 2 TD-t bullshit bírói ítéletekből, amikor 3 kísérletre továbbengedték őket és volt egy Red zone szitu, amikor egy semmiségre JC Jacksonra DPI-t fújtak és mezőnygól helyett TD lett. Nálunk a holdingokat, PI-eket nem számítva is ott volt Parker kiütése, ami egy jó drive-ot akasztott meg.

Szerintem egy normális bírói gárdával meglett volna a meccs, mert a védelem sokszor még tudta állítani őket és reálisan 20 pont környékén tartottuk volna a Dolphinst.