THPFC Podcast 132

Kép
podcast

Hozzászólás

Mindegy ki lesz a QB. Futni kell, ha tud a QB is! Nem korszerű játék, de ebben viszonylag tűrhetőek vagyunk. 

Nekem gyanús, hogy az a bizonyos "engedjük el a szezont" megbeszélés már a Commanders meccs előtt megtörtént  Kraft és BB között...

Mondjuk a Giants elleni sorsdöntő lehet drafthely szempontjából. Nem tudom Daniel Jones helyére akarnak-e valakit, de elég valószínű, és bár a Panthers nem akar QB-t, de az Ő jelenlegi 1/1 pickük a Bears-é, akik lehet, hogy ejtik a Fields sztorit. Ha a Williams-Maye duóból kell valaki, akkor nem sok nyert meccs lehet a hátralévőből (szerintem 0).

Daniel Jones most kapott nagy szerződést, tőle aligha fognak/tudnak megválni.

Itt egyelőre az is kérdés, hogy mi a terv edzőposzton 24-ben. MJ szerintem akkor lesz leültetve, ha BB nincs veszélyben és “ nem kellenek” győzelmek, vagy ha eldőlt a színfalak mögött, hogy távozik. Amennyiben kivesszük az számomra arra utal, hogy tényleg inkább draftcentrikus már a dolog, még ha nem is hiszem, hogy a cél nem meccseket nyerni. Mert Jones olyan amilyen, de attól még a lehetőségekből a legjobb, ha pár meccset nyerni akarunk.

Érdekesnek (és szomorkásnak is) találom ezeket draftlutrira törő gondolatokat. A két favorit QB olyan csapatban játszik, amelyik nincs az NCAA 20 legjobb csapata között, és nem tartom Őket Lawrence-féle megváltónak. Egy pocsék fal mögött mindegy kit törnek össze a védők.

Képtelen vagyok a csapat vereségéért drukkolni, még egy lutri draft pick érdekében sem. Akkor most "NO GO PATS!" van, vagy mi a franc? Eh...Idegen szurkolói világ ez Nekem!

Vereségért drukkolni nem lennék képes én sem. Viszont remélem nekiáll a. csapat kísérletezni, és kipróbálnak mindenkit, aki kezdőként szóba jöhet, nem törődve a meccs eredményével. Ettől én ugyanúgy, ha nem jobban szurkolnék nekik, ráadásul kevésbé fájnának a vereségek.

Ennek a szenvedésnek jelenleg már nincs értelme, legalább lássunk pár új arcot!

Én is így gondoltam eddig. Ferde szemmel néztem a Miamira, mint aki köztudottan tankol, aztán egyelőre úgy tűnik, egészen bejött nekik. Igaz, valóban lutri, bukhatták is volna a draftjaikat, sőt, Tua is úgy nézett ki egy ideig, bust lesz.

Ha az volt a kérdés, hogy tankolás, vagy egy top irányító nélküli középcsapat, amelyikben azért vannak jó játékosok, jó edzők, és így a 10-7 meg a 7-10 között lébecol akár sok évig, akkor mindig utóbbit mondtam. Mindig legyen esélyünk a győzelemre, mindig küzdjenek érte a srácok, legyen az utolsó hetekig esély legalább a rájátszásra, mégiscsak ezért csinálják.

De most 2-8-nál, és nézve ezt a tényleg kilátástalan játékot, egy kicsit elkezdett megváltozni ez bennem. Mert a csapatot nézve a 2-15 és a 4-13 közötti végeredmény a reális, az meg nem mindegy? Nem, mert a második vagy a hatodik választásban különbözik, és ott lehet nagy különbség. Lutri, de azért mindannyian tudjuk, hogy egy Brady, Russel Wilson, Prescott a kivétel, ami a nem első körös irányítók beválását illeti, és látjuk, hogy az első 3-4 irányító húzásból is csak egy, esetleg kettő válik be igazán.

Nem tudom. De most annyira a gödör alján érzem a csapatot, annyira nem számít 1 vagy 2 győzelem már, hogy lehet, hogy az újjáépítés első lépése ez lenne...

Persze, a csapat vereségéért én sem tudok szurkolni a meccseken. Amelyeket továbbra is megnézek élőben akár éjszaka is, nem számít. Ha sok évig jó volt, mert többnyire nyertünk, akkor maradjon ez most is, amikor nem megy jól.

Kedves Elm! Ambivalens szurkolói attitűd nincs. Valaki vagy egy csapat győzelméért drukkol vagy a vereségéért. Az általad említett kettősség szurkolói skizofréniához vezethet. Döntened kell! Kíváncsi vagyok mit írsz a következő beharangozód végére, mert a Go Pats! lehet hamiskásan hangzana vagy értelmetlen lenne.

Van jelenleg egy szerencsétlen csapatunk tele kulcsjátékos sérülésekkel, de elfogadható védelemmel és futó játékkal és katasztrófális passzjátékkal. 5x! egy labdabirtoklással kaptunk csak ki! Wise mondta: "Rossz a teljesítményünk, de nincs rossz csapatunk." Azaz nem tudunk nyerni, mert a kulcsjátékokat elrontjuk. De van még 7 meccs! És egyelőre nem érdekel a jövő évi draftlutri sem. (Egyébként Mahomes 10., Lamar 32., Hurst 53. pick volt, TB-t és Purdy-t nem is említem.)

Igen, kicsit most én se tudom mi van... :)

Jé, ez pont eléggé ambivalens hozzáállás. De egyetértek a lentebb írtakkal abban, hogy van a következő meccs, aminek tényleg csak két kimenetele lehet, győzelem vagy vereség (mondjuk, döntetlent nem nézve most), és ez bináris, választani kell a kettő között, de van a hosszabb táv is, egy franchise jövőbeni érdeke, jövője, következő évei. És ez néha talán nem összeegyeztethető könnyen. 

Az biztos, hogy a beharangozóban "GO PATS!" lesz.

Sose szurkolok a csapat ellen, de lehet, inkább csak kicsit tartózkodóan ülök le megnézni a következőt... nem tudom. :)

Kedvelem ezt az őszinte válaszodat! Gondolj arra, hogy a  csapat megerősítése messze nemcsak a draft első néhány pick-jén múlhat, sőt talán az a legbizonytalanabb. :)

Hát nemtudom... Szerintem azért az első kör 5 pickjével sokkal egyszerűbb generációs tehetséget kiválasztani, mint az ötödik kör elején. Én nem mondtam olyat, hogy annak kell szurkolni, hogy kikapjon a csapat és a játékosok sem ezért fognak hajtani, mert nekik a megélhetésük a tét, de év végén én jobban örülnék egy top3-5-ös helynek és benne megannyi lehetőséggel (letrade, legjobb játékosok lehetősége) mint a 10. hely környékén a "maradékból" választani úgy, hogy cserébe nem kaptunk semmit.

Úgy tűnik tényleg nem tudod! :) "Én nem mondtam olyat, hogy annak kell szurkolni, hogy kikapjon a csapat...de év végén én jobban örülnék egy top3-5-ös helynek." Sajnos ez az örömöd csak további vereségekkel érhető el. tehát szintén ambivalencia! Nekem kicsit draftfétis. :) Kiváncsi vagyok a Giants meccs alatti chat-re, főleg, ha netán győzünk. :)

Pedig akármennyire is hihetetlen számodra, tényleg így van. Nem szurkolok a csapat ellen, de egyáltalán nem bánnám ha minél előrébb választhatnánk, már csak a több lehetőség miatt se. De ez legyen az én gondom :)

Természetesen örülni fogok a győzelemnek, de ez nem változtat azon a dolgon, hogy hosszútávon még 2-3 győzelem igencsak más helyzetet szülne. Amúgy nem vagyok nagy Maye vagy Caleb fan, szóval nincs top2 "mániám", de a top5 nagyon jó lenne, mert azzal sokfelé el tud indulni a csapat (akár trade, akár top OT,WR pick)

A gondodat a csapat megoldja, vagy így vagy úgy, csak egy néhány hetet kell várnod. :) És a cikkekben sem lesz vita, mert a draftsorrend eldől! :)

Magam részéről örülök, hogy nem Caleb és Maye a favoritod, tetszik az OT ötleted. (Egyébként ma este megnézhető az Arénán Caleb csapata (7-4), az UCLA (6-4)-val játszanak.) Közel 20 éven át csak 2x draftoltunk elöl (Seymour 6., Mayo 10. pick, feltrade-el) mégis lett sok jó játékosunk. Az utóbbi néhány évben már viszonylag elől, de igazán sikeresnek csak talán Gonzó mondható és Ő se volt top5. Ráadásul az sem tuti, hogy ki fog draftolni! :) Én JE mondását tartom jónak: "...az, hogy ki igazán első körös pick, az az első teljes felszerelésben végzett edzéseken derül ki..."

Inkább vagyok az ész embere mint a szívé. Realista gondolkodásom azt mondatja velem, hogy inkább most egy-két vereséggel több, és egy több évre meghatározó QB-ra egy jobb esély, mintsem sok év szenvedés QB keresés közben. Az igaz, hogy alap a jó QB és a falak, de QB-t találni nehezebb. Ez az év már elment, áldozatot kellene hozni egy magasabb jó érdekében. Senkit nem érdekel majd utólag egy ilyen szezon után, hogy 2 vagy 4 győzelme lett a csapatnak. Mi jelentősége lesz pár év múlva, hogy hány győzelemmel nem lett PO? Nagyon bíztam MJ-ben, de úgy tűnik ez a hajó elment, váltani is tudni kell időben. A jelenlegi infók alapján ezt tartanám célszerűnek.

Sajnos akkor nem tudom mi vagy. :) Szurkolni nem ésszel, hanem szívvel szoktak! Eszelni a szakírók, űjságírók és kibicek szoktak és nagyon gyakran tévednek. A draft bizonytalan QB messianizmusában pedig nem hiszek, mert sok álMessiás is kijön onnan. Persze nem vagyunk egyformák. :)

Szerintem azért lehet kicsit árnyaltabb a kép. A meccsen ugyanúgy szurkolhatsz a győzelmért, de nem sajnálkozol annyira a vereség miatt, mert abban is van valami “jó”. Szerintem ez még nem skizofrénia.:) Viszont nyilván levon a lelkesedésből és az élményből, de hát ez van.

Nekem a vereségben semmi jó nincs, mert a győzelemért szurkolok. Van akinek a vereségünk a jövő, remélem annak a 2/3 rosternek, aki jövőre is marad, nem. 

Ebben meg én nem értek veled egyet. Én is a győzelemért szurkolok minden meccsen, de a szezon elején volt(ak) olyan vereségünk(eink), melyeket jobb volt végignézni, mint a Jets elleni győzelmünket. Úgyhogy sajnos az idei szezon alapján azt kell mondjam, tud olyan vereség lenni, amiben van vmi jó, ahogy olyan győzelem is, amiben a W-n kívül semmi. És hidd el én is tudom, hogy csak a W számít. Go Pats! ;)

Pedig leírtad, hogy szerinted mi vagyok. Kár hogy fel sem merül benned, hogy más célért is lehet drukkolni mint a következő meccs. A hosszú távú eredmények eléréséért nem lehet? Ahhoz lenne eszköz a jobb draftpozíció, mert más reális előny ebből a szezonból már nemigen jöhet ki reálisan nézve. A taktika is a játék része, és valahol ez is egy taktika.                               

Nem akartalak megbántani, mert kedvelem a mértéktartó hozzászólásaidat. Inkább kicsit elszomorodtam, mert szerintem a draft  első néhány pick-je nem az ész diadala, de még a szükségé se sokszor és semmi hosszú távú eredményt nem garantál, csak legfeljebb reményt nyújt. Ebből a szezonból Én azt tartanám előnynek, hogy megtanuljunk győzni, azt meg csak meccseken lehet gyakorolni. És remélem Dugger, Bentley, Douglas, Mondre, Barmore, Peppers,stb. de még az aktuális QB se vereségre fog játszani, taktikázva.

Ha mondjuk mostantól nyerne a csapat egy folyamatosan javuló, biztató játékkal,akkor örülnék neki. Annak nem, ha pár nyögvenyelős győzelem mellett maradna ugyanez a kilátástalanság, és az a néhány győzelem rontana a draft lehetőségein a semmiért. Az eddigiek alapján inkább a második lehetőség a valószínűbb, nem a megtáltosodás. Jobb az -majdnem- egészből válogatni ki tetszik, mint a többedik helyen a maradékból. Egyébként nem bántottál meg, ahhoz több kell ennél, csak jót mosolyogtam az első két mondat logikai kifutásán (nem vagyok újságíró vagy szakértő, ergo...).

Párhuzamosan néztem Williams és Maye meccsét nem rangsorolt csapat ellen, és igaz,hogy ez csak egy meccs a sok közül, de egyáltalán nem kápráztattak el finoman fogalmazva, ki is kaptak. Caleb sztárallűrjei unszimpatikusak, Maye meg kimondottan gyengén játszott. Vicces, de az ellenfél QB-jei jobban tetszettek :)

Megpróbálom majd megnézni még Bo Nix-et (6 Oregon) és M.Penix jr.-t (5 Washington).

Van itt még egy Michigan-i 9-es is,ki ne hagyd.   Én nagyon adnám ha elől hoznánk a legjobb OT-t,aztán visszamozodva az első kör végébe J.J. McCarthy . 

OK. A passz%-a egész jó 76,2, csak viszonylag keveset passzol, mert a Wolverines inkább futásból halad és szerzi a TD-it. Ő is tud egy 3,8-as átlagot futni. A rájátszásban fog eldőlni a "minősége". :)

Támogatom. Akár az OT pick, akár a WR pick nagyon tetszene a top 5-ben, aztán akár visszamozogva az 5. éves opcióért jöhet McCarthy, bár nekem igazán Jayden Daniels a favoritom. 

Akkor az OT "kezdésbe" hárman szinte megegyeztünk. :) (Én a 2. körben is azt választanék, Trent folyton sérült.)

Daniels se látszik rossznak! :) Impozáns az idei statja!

Már tavaly is az egész fórum tudta, hogy az O falat kell rendbe tenni... aztán csak nem sikerült.

Gonzó kihagyhatatlan volt. Hoztunk 2 veterán OT-t, akikre ráfáztunk. 2 G is jött a draftról, de nem lettek ütősek, talán Sow lesz tűrhető, meg egy backup Center Andrews. Azaz falemberek jöttek, csak...ez lett. :(

Az egyik hétvégi meccs kommentátorai (talán Buday Zoli volt az egyik) beszélgettek a támadófal emberekről. Azt fejtegették, hogy a szükségeshez képest kevés a tényleg jó játékos. Ha jól emlékszem a Lionst említették, ahol még a 6. ember is minőségi, tehát van megfelelő csere, a többieknél nincs. Szerintem a Pats esetén még az 5 sem igen van meg, ami látjuk mit jelent.

Ez így igaz! Mi meg nem igazán őrizgetjük Őket, (pl. Mankins, Mason, Thuney), most még tán a snap zavaros, gyakran sérült Wynn is jól jött volna. Idén a draft kínál jó OT játékosokat (Fashanu, Alt, Lathan, Mims, Fautanu, Morgen, Paul a PFF 50-es Big Boardjáról), egyet elölről jó volna megszerezni és Onwenut megtartani. :)

A "minden falnak van(nak) gyenge pontja(i)" dolog ráadásul nem feltétlenül u.az futásnál ill. passznál és nincs a csapatban még egy olyan egység (5+1), amelynek egy-egy sikeresen előkészített play-éhez nagyobb szimbiózis szükséges, az egymás segítése, az egymásra utaltság érdekében.

OFF
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a Bears-Lions meccsen, az utolsó Lions kirúgás után miért a 25-ösről jött a Bears, mikor a visszahordó a saját tízese környékén elkapta a labdát? Zászlót nem láttam. Azt hittem a kirúgás szabályai már mennek…:)  

Idei szezontól van így, elég új. Ha a saját 25 yardon belül jelez fair catch-et a visszahordó, akkor az olyan mintha az end zone-ba ment volna a labda, így a saját 25-ről indulnak. 2023 májusban szavazták meg a tulajdonosok a változást.

Ez a Giants win jól jött nekünk. Meccs nélkül is nyertünk :)

Egyébként lehet, hogy mi innen 6000 kilométerről (remélem nem volt jogvédett :))) ) könnyen pofázunk, de kint emberek több ezer dollárt fizetnek/fizettek a jegyért, bérletért, nem biztos, hogy örülnének, ha a csapat beletojik.

Biztos fájna a több ezer dolláros bérlet, de akkor is el tudnék rajta gondolkozni, hogy vajon most a hátralévő 7 meccsből mennyi nyerhető, és ha egy vagy kettő, akkor annak van-e értelme hosszútávon. Ha hiszek a draftlutriban. Ha van olyan a drafton, akiért esetleg van értelme pihentetni néhány jobb játékost. Sok a ha, nincs is válaszom, mert továbbra sem tudom mi lenne a jó, de azért vannak lehetőségek, biztosan nem mindenki ugyanarra gondol ott sem.

Egyetértetek azzal amit Brady mondott, hogy nagyon közepszerü lett az NFL? Tul sok a zászlo és tulságosan védik a játékosokat, akik igy azt hiszik nem kell védi magukat, mert ugy is buntetés lesz belöle, ha elkaszálják öket.

Azzal mélységesen egyetértek, hogy a bírói működés rendkívül inkonzisztens lett. Megítélnek sokszor nevetséges hozzáéréseket DPI-ként, ugyanakkor komoly ütések maradnak büntetlenül. Ráadásul meccsen belül sem egyenletes az ítélkezés, bírói csapatok között meg egyenesen tragédia. Ezen biztosan kellene változtatni, mert sok meccset tesznek tönkre a teljesen össze-vissza bedobált/be nem dobált sárgák. Mintha nem is lenne bírói testület, egységes iránymutatással és visszacsatolás az egyes bíróknak a hét végi működésről.

Én mértékletesebb vagyok a bírók megítélésében, mert tévedések mindig lesznek, ez kivédhetetlen. A refere nem választhatja meg a csapatát, azt kiosztják, s így különböző felfogásúak kerülhetnek egy csapatba! Idén egyelőre 1-el több bünti (átlag 12) van egy meccsen, mint tavaly (11), ami szerintem irreleváns. Az OH után a legtöbb büntetés a False Start és a Delay of Game, ami TB megítélésének (középszerű az NFL) egyik bizonyítéka, mert az előbbi oka a rossz vezénylés ill. fegyelmezetlenség az utóbbié a sok duma, a lassú csere, a lassú snap előtti olvasás, az áthívás lassú eldöntése stb., ami főleg QB hiányosság/felkészületlenség.

Amikor egy csapat tartós vereségsorozatban van, minden büntetés duplán fáj a szurkolónak. TB közel 20 éve alatt jó, ha 2-3-szor foglalkoztunk valamelyik büntetésünkkel, most meg szinte egyfolytában.

Nyilván, a vereségek után sokkal jobban fáj a bírói hiba, főleg ha azok azt eredményezik, hogy átkerül a momentum a másik csapathoz (pl. tavalyi Vikings meccs). Egy Cowboys elleni vereség nyilván nem fognak bírozni a szurkolók, de egy egylabdás, neadjisten 1-2 pontos vereség alkalmával ezek a bírói hibák felnagyobbodnak.

Azzal mondjuk nem értek egyet, hogy a false start a QB hibája lenne, négy OL-játékos, illetve a skill playerek nem mozdulnak meg, akkor arról az egyről sem az irányító tehet szerintem. A delay of game is egy érdekesebb kérdés, ha motion/shift van behívva, akkor azt meg kell csinálni, ha később jön be a hívás az OC-től, akkor a QB-től függetlenül is megcsúszhatnak a dolgok - persze itt jóval nagyobb a felelőssége mint egy false startnál.

Az pedig a másik része a dolognak (és teljesen szubjektív), hogy szerintem a bírók az esetek nagyobb százalékában a jobb, hypeolt csapatok javára tévednek - ez régen is hasonlóan volt egyébként (ez ugye akkor sok Patriots-szurkolónak nem tűnt fel és nem foglalkozott vele annyira, mint most, amikor nem úgy szalad a szekér). Ha csak egy konkrét példát akarok hozni, akkor elég megnézni a szezon első meccsén elkövetett és bedobott false startok számát a Chiefsnél :D Persze nem lehet ezt ennyire leegyszerűsíteni és nem is szabad, az viszont szerintem vitán felül áll, hogy évek óta rohamosan romlik a játékvezetés színvonala, az utánpótlás egyszerűen nincs olyan minőségű a zebráknál, hogy a rengeteg tapasztalattal rendelkezőket szinte feltűnés nélkül lehessen pótolni. Ez a bírói dolog egyébként nem csak az amerikai focira, de rengeteg más sportra is ugyanúgy igaz, nem csak ez a sportág küszködik ilyen problémával.

A FS-t nem kentem a QB-ra. Ezt írtam: "...az előbbi oka a rossz vezénylés ill. fegyelmezetlenség..." Fegyelmezetlen bármelyik támadó lehet, a snap meg valamilyen jelre indul (toppantás, beszólás), ami a lehet félreérthető is. A falemberek pl, viszonylag intelligensek, "hobbyból" miért indulnának előbb.

 A bírók "javulását" meg hiába várjuk. A fiatalok többsége nem akar az NFL-ben vezetni. Van saját egzisztenciájuk és a várakozási idő is hosszú, 10 év. A profizmus sem látszik megoldásnak, ld. gurulóst. Tudomásul kell venni, hogy egy meccsen a bíró egy szükséges rossz. Ráadásul más helyen áll, mint a TV kamera, és nem a visszajátszások után ítél a legtöbbször. Már egyszer kérdeztem (költőien :)) van még new york-i központ? Annak kéne az anomáliákat eltörölni.

A Falcons elleni SB évében 96, a Rams elleni SB évében 93 büntetésünk volt, tavaly 104. A hype nem igazán látszik szerintem. Talán az is benne van a pakliba, hogy mivel rosszabbul játszunk, többet is szabálytalankodunk. :)

Akkor sorry, félreértettem.

Lehet, hogy hiába, én ettől függetlenül még mindig bízom benne, hogy pár éven belül (legyen mondjuk 2-3) visszaáll a régi szint. Természetesen megvan a központ, sőt.

Azt hiszem tavaly jött be egy olyan szabály, hogyha megadnak egy elkapást a bírók, majd van olyan kameraállás, ahol látszik, hogy mégsincs meg a catch, akkor gyorsan rászólnak a fülükre és sztornó az egész. Számomra ez is kissé visszás, hozok rá egy példát: első negyed, a vendég csapat támad, megadják a catchet, majd jön fentről az infó, hogy mégsem volt elkapás. Oké, eddig semmi gond, incomplete a passz. Következő támadásnál hasonló eset a hazaiaknál, ám itt nem szólnak fentről, gyorsan elindítanának egy playt, így a vendég HC bedobja a pirosat és igaza is lesz, ez is INC. Eddig gondolhatná az ember, hogy semmi baj, viszont van egy óriási különbség. Ha a következő három negyedben mindketten elveszítenek 1-1 challenget, akkor egyikőjüknek még ott lesz egy, míg a másiknak nem hiszen hiába nyerte meg az első challenge-t, a másodikat elveszítette, ilyenkor pedig nem jár a plusz egy. Nyilván ez nem történik meg minden héten, de elég érdekes dolgok tudnak ebből születni, hogy szubjektíven döntik el a központban, hogy ezt visszanézzük, a másikat meg nem. Ez tényleg csak egy zárójeles hsz, nem emiatt lesz valaki All-Pro vagy SB-győztes, csak kicsit jobban belegondolva meglepő lehet némely szurkolónak.

TB ennél sokkal többet is mondott:

  • „...az edzői munka gyengült, a fiatal játékosok fejlesztése nem olyan hatékony és sok rossz szokást sajátítanak el….”

  • „...a támadók nem tudnak vigyázni Magukra, ...Nekünk ezt még megtanították(!)...az edzők minden szerelés után szabálytalanságért reklamálnak…

  • „...azt is tudtam, hogy ha Ray Lewis az ellenfelem, nem dobom a labdát a pálya közepére, mert nem engedhetem meg, hogy az elkapónk megsérüljön…”!!! (Játékos etika a köbön!)

Igen, emlékszem, TB számtalanszor önmagától lekucorgott a földre egy-egy kilátástalan play-nél, ahelyett, hogy összeveresse magát.

Saját vélemény:

  • Nem a bírók miatt, hanem a szabályváltozások miatt tűnik többnek a sárga.
  • A kollégiumi bajnokság szerkezete és irányultsága tartalmilag nem az NFL javát szolgálja. Alig érzékehető a meccsek többségén az offense-defense egyensúly.

Mégis csökken a pontok száma...meg úgy általában minden O stat visszaesik.

Elég szép tanulmányt írt erről nem olyan régen Sharp.

Grier nem szenved önbizalomhiányban. Kedden mondta: "Ha megkapom a lehetőséget, csak megyek játszani és nyerek.” (Eddigi statja: 2G 4 évvel ezelőtt, TD-INT:0-4, Rating:33, comp%:54)

 

Válasz hopi46 üzenetére

Az se baj. A legtöbben ilyeneket mondanak azért. Akkor lenn csak bajban a vezetés, ha hozna egy ilyen Geno Smith szerű feltámadást meg 5-6 győzelmet. Utána megint hogyan tovább.:) De erre azért nem sok esély van szerintem.

Válasz hopi46 üzenetére

Giants az ellenfél, szóval ez akár még ennek a Patriotsnak is meg lehet, bárki is kezdjen a 4-ből. De általános vélekedés kint, hogy MJ marad.

Igen, volt MJ- nek egy nyilatkozata, amiben azt mondta, úgy készülnek, hogy ő kezd. Kár… legalább kiderülne mit tudnak éles helyzetben. Persze lehet, hogy az edzések alapján reménytelenek.

Nehéz belelátni valójában, én tartom azt, hogy kell még pár győzelem idén, és ez az ok. Ő sem jó, de egyszerűen nincs jobb 🤷🏼‍♂️

Az már érdekesebb lesz, hogy áll hozzá a csapat, mert a játékosok nem igazán örülnek ennek, ha kicsit fel lehet ülni a kiszivárogtatott pletyóknak. Persze ettől sokan kivannak “biztos hülyeség” alapon de a haraszt nem zörög, azt régóta tudjuk..