UTOLSÓ LEHETŐSÉG!!! THPFC FANTASY LIGÁK 2024

Kép
fantasy

Nyakunkon az újabb NFL Fantasy draft szezon, így természetesen folytatjuk a öt éve indított THPFC ligákat is. A tavalyi év végeredményei alapján ezen a linken találjátok, hogy ki melyik ligában játszhat idén.

Aki magára ismer kérem, hogy ezen a linken írja be az email címét a csapata neve mellé, hogy ki tudjam mindenkinek személyesen küldeni a ligája linkjét. Ez azért szükséges, hogy minél kevesebb kavarodás legyen.

Aki nem szeretne idén játszani, az szintén jelezze itt kommentben, vagy a linken a csapata neve mellett.

FONTOS! Jelentkezési határidő augusztus 22. 22:00.

Aki eddig az időpontig nem írja be az email címét a linken, azt úgy veszem, hogy idén nem szeretne játszani. Ha valaki mégis a határidő után jelentkezne, akkor automatikusan a legalsó osztályba lesz sorolva.

Természetesen új játékosok is jelentkezhetnek. Ők szintén a linken az "új csapat" oszlopban (táblázat vége) jelentkezzenek és augusztus 23.-a után besorolásra kerülnek.

 

Draft időpontok:

Csapatvédős ligák: 2024. szeptember 1. 21:00

IDP ligák: 2024. augusztus 30. 21:00

 

Feljutók/kiesők:

Minden ligában lesz 3 feljutó (a döntőt játszó két csapat és az alapszakasz győztes - ha benne van a döntőben, akkor a 3-ik helyezett) és a 3 kieső (utolsó 3 csapat a végső, azaz a rájátszások utáni sorrendben)

 

 

Hozzászólás

Mindkettőt lehet játszani, ha lenne rá igény?

Spigo / kedves Adminok, 

Kérlek, hogy a haverommal egy ligába tegyetek a csapatvédős és az IDP-s ligában is. Nem gond, ha ez visszalépést jelent egy alacsonyabb szintű ligába, lényeg, hogy szívhassam a vérét. :)

e-mail címek alapján könnyen megtalálhattok:

fejesimi1993@gmail.com

kovacssebo@gmail.com

 

Köszönöm.

Gondolom a draftidőpontok 2024-es évben lesznek nem kell időutaznunk a múltba ;-)

Spigo: Az előző szezonban discordon felvetett (elvileg Increay továbbította neked anno) változtatási javaslatok közül valami be lesz vezetve? 

Spigo : köszi a figyelmeztetést, beírtam magamat, és a gyereket is, egyben kérnénk, ahogy más is itt fent, hogy lécci rakj minket össze egy ligába. A kölök csapata a Dallasi Monguz, sorold át nyugodtan a 4. ligába légyszíves. (Csak ne engem (Quahog Debils) sorolj feljebb, most én vagyok a 4. liga elején).
Köszi.

Sziasztok. A 30-ai draftos ligában nekem offline draft szerepel, az elseje oké. Lehet ennek valami oka, vagy nálam nem jó valami?