Két játékossal is hosszabbított a csapat

Kép
Jahlani Tavai

Jahlani Tavai hosszabbított a Patriotsszal! Az új megállapodás három évre szól 15 millió dollárról, ösztönzőkkel együtt 21 millió a maximális értéke. 

Az egykori második körös linebacker első két szezonjában borzasztóan teljesített Detroitban, ahonnan el is küldték 2021 augusztusában, a Patriots azonban lecsapott rá és a csonka első szezonja után két remek idényt tudhatott magáénak. A tavalyi szezonban a negyedik legjobb LB volt a ligában a Pro Football Focus szerint, futás és passz ellen is nagyszerűen teljesített, abszolút rászolgált a hosszabbításra. 

 

 


Rhamondre Stevenson

 

Korábbi hír, hogy Rhamondre Stevensonnal is hosszabbított a csapat. A futójátékos egy 4 éves, 36 millió dolláros szerződést kapott a csapattól, a garantált tartalom pedig 17 millió dollár. Stevenson is elmondta nemrég, hogy jól haladnak a tárgyalások a felek között és a Patriots is szerette volna megtartani egyik legjobb támadójátékosát.

Rengeteg futott yardot, elkapást, touchdownt, na meg persze minél több győzelmet kívánunk Mondre!

Hozzászólás

Ez elég jó hír. 

Viszont Judon szerződése körül alakul a pletykacunami, jó lenne már látni a megállapodást, meg Judont is a pályán - és nem ellenünk...

Judon jelenlegi állás alapján nem kap új szerződést. Ezt ő maga is felhozta a saját twitterén. Ebben több dolog játszik/játszhat szerepet ha így lesz.

Az első a kora, és az, hogy egy sérülésből érkezik vissza. Ha csak 1 évre tervez vele a stáb, akkor nincs értelme a hosszabbításnak. Judon nélkül volt a védelem tavaly nagyon jó, ezt ne felejtsük el. De természetesen az ő szerepe, személye lehet egy extra faktor még pluszban.

Godchaux is kapálózik új dealért, de egyelőre ő sem kapta meg. Pedig aztán ő végképp fontos láncszeme ennek a védelemnek az első 2 downon. Nincs is több ilyen skillekkel és tudással rendelkező játékos a rosteren jelenleg. De ő sem lesz fiatalabb.

Henry és Andrews kaptak hosszabbítást 30 feletti korosztályból, de ők mindketten 3 downos játékosok és kapitányok is. Ellentétben a Judon, Godchaux párossal, akiket nem szoktunk feltétlenül három downon használni. Utóbbi az egyértelmű passzhelyzetekben nincs a pályán harmadik kísérleteknél, Judon pedig a rövid yardos futójátékoknál szokott lejönni általában. 

Judon helyére a Jennings, Uche, White trió joggal pályázik a köv.évre. Ebből kettővel hosszabbítottunk, nyilván okkal. White meg a nagy potenciállal bíró sztárjelöltünk.

Simán benne van bármilyen forgatókönyv Judonnal kapcsolatban. Lehet trade szeptember előtt, vagy a deadline előtt valamikor. Vagy hagyjuk kifutni olcsón az utolsó évét, miután tavaly előre lett hozva az idei pénzének egy része. És persze hosszabbíthatunk is vele, de most erre tennék kisebb összeget.

A londoni meccsel kapcsolatban offtopik:

Légyszi segítsetek, aki esetleg még jön. A korábban linkelt oldalon - ugye Jaguars hivatalos, többen javasoltátok - megvettem a jegyeket, vissza is igazolták. Viszont létezik, hogy ezt papíralapon fogják postázni? Nekem így jön le, bár valami 8 fontos extra költséget gyorsan kiikszeltem, az lehetett a wallet opció (nem emlékszem miről szólt pontosan, bevallom)?

Nem ég tőle a ház, csak fura. Vagy ki hogyan értelmezi? Köszi ha megírjátok 🙂

Válasz gomes88 üzenetére

Nem papíralapon jön, de általános szokás, hogy csak később, a meccshez közelebbi időpontban kapod meg a jegyeket. Nekem volt olyan, amit Stubhubon vettem, és csak a meccs napján kaptam meg, mert az eredeti tulajdonosának is csak aznap érkezett meg.

Az világos, hogy később jön a jegy, de akkor ezek szerint rendesen majd mailen, ami kimenthető. Köszi!