Ups & Downs - 4. hét: Patriots @ 49ers

Kép
Ups

A 49ers elleni vereség abszolút kalkulálható volt, csakúgy mint a heti Ups&Downs!

UP

Speciális egység: Nagyon sokan voltak kíváncsiak, hogy a tavalyi szezonban ligaalja ST-ből mit tud kihozni az edzői stáb egy nyár alatt. Nos, négy hét után azt lehet mondani, hogy igencsak meglepetést okozott a Jeremy Springer vezette alakulat, ugyanis hétről hétre jó teljesítményeket látunk tőlük. Bryce Baringer eddig is zseniálisan játszott - nem véletlenül van a liga top punterei között, ezúttal viszont Joey Slye is bevágott egy 63 yardos mezőnygólt és a coverage-k is jól sikerültek, labdát is tudott szerezni Christian Elliss révén a csapat.

Christian Gonzalez: Gonzo első három meccse talán egy picit csendesebbre sikerült, de ez annak is köszönhető, hogy sokkal kevesebbet néznek felé az irányítók. Most viszont a Deebo Samuel-Brandon Aiyuk duó ellen kellett bizonyítania tehetségét - ezt meg is tette. Öt célbavételből mindössze két elkapást engedett 12 yardért, bebizonyítva, hogy akármennyire is ligaalja a Patriots rostere, igenis vannak olyan alapkövek, amikre a jövő csapatát lehet - és kell is - építeni.

DOWN

Támadófal: Megint ugyanoda lyukadunk ki, ahol a Jets ellen abbahagytuk. LT poszton a negyedik meccsen a negyedik ember kezdett. A Jacobs-Bosa párharc a meccs végén igencsak sokatmondó volt, persze Bosa a legjobb tackleöknek is sokszor megugorhatatlan feladat. Hiába tért vissza Sidy Sow, az első meccse neki is gyengére sikerült, Robinsonnak pedig ahogy a draft után is látni lehetett, bőven van még hova fejlődnie. Sajnos Andrews is megsérült a meccsen, így Leverett állt be centernek. A legnagyobb gond azonban továbbra is az, hogy nem próbáljuk meg elrejteni - vagy legalább csökkenteni - a játékosok hiányait, a folyamatos UC-játék egyáltalán nem kedvez sem a futó-, sem pedig a passzjátéknak.

Jacoby Brissett: A veterán irányító pont azokat a dolgokat csinálta ezen a meccsen, aminek az ellentettjét várja tőle a szakmai stáb és a szurkolók. Arról, hogy lassan olvassa az elkapókat nem szeretnék hosszabban beszélni, volt róla cikk is, lapozzunk. Azonban vasárnap rengeteg olyan hibát vétett, amit egy újonctól "elfogad" az ember, de tőle pont nem. Két eladott labda, abszolút nem érezte, hogy mikor mit kéne - a legjobb példa erre a negyedik negyedben volt, amikor lábon hozhatott volna néhány yardot, ő azonban a LoS-t átlépve próbált meg passzolni. Sokkal jobb teljesítmény kell tőle a továbbiakban...

Jahlani Tavai: A linebackeren nagyon meglátszik, hogy kiesett mellőle Ja'Whaun Bentley. Más szerepkörbe is került, coverage-ben idén kimondottan gyengén játszik. Cover2-ben nem először akadt már gondja azzal, hogy a pálya közepét védje, reméljük ezen a problémán Takitaki és/vagy Mapu visszatérése tud majd enyhíteni.

Hozzászólás

Up: idén két meccsre is eljutok élőben!

Down: idén két meccsre is eljutok élőben…

Én is azt hittem, milyen jó buli lesz majd Londonban nézni a csapatunkat. Háááát... :-) :-)

Talán addigra Maye fog kezdeni, és mégis lesz legalább egy kis élvezet is benne. Élőben látni őket mindenképpen élmény lesz, minden pozitív játékelem már csak bónusz.

GOOO PATS!!!

A támadófal kapcsán egyébként tényleg nincs már effektíve elvárás csak legalább annyi összejönne, hogy két hétig edz együtt és játszik ugyanaz az 5. Vagy ez lassan nagyobb igény minthogy legyenek jók?! 🤔

igen, úgy nehéz bízni a javulásban és az összecsiszolódásban, ha nincs egy fél meccs, amikor ugyanabban az összeállításban tudnának játszani. most ráadásul Andrews is kiesett az egész szezonra...