BREAKING: Drake Maye a Patriots kezdőirányítója!

Kép
Drake Maye

Megtörtént a váltás, amire sokan vártak, a Texans elleni találkozón az újonc Drake Maye lesz a Patriots kezdőirányítója!

Jerod Mayo vasárnapi nyilatkozatából már lehetett sejteni, hogy közeleg a váltás, most el is érkezett az időpont, ugyanis minden komolyabb insider lehozta az infót. Az idei drafton 1/3-ra kiválasztott irányító az előszezonban folyamatosan fejlődött, Jacoby Brissettnél is jobban szerepelt, ezért is volt kissé meglepő, hogy a veteránnal futott neki a szezonnak a Patriots.

Vasárnap tehát elérkezik a várva várt időpont, ráadásul egy hazai meccsen tud majd bemutatkozni a franchise nagy reménysége. Nyilvánvalóan hosszútávú következtetéseket nem lehet és nem is szabad majd levonni a teljesítményéből, hiszen mégiscsak az első éles körülmények között lejátszott NFL-meccse lesz ez, de arra érdemes lesz figyelni, hogyan alakul át (ha egyáltalán) a támadósor felfogása az újonc QB-val a center mögött.

Hozzászólás

hetek óta várom ezt a bejegyzést.Az az érzésem ,hogy egycsapásra minden jobb lesz. kivettük a féket. elindulunk.

Végre!!! Mondjuk ez biztos nem a terv része volt, hogy Maye a Texans ellen fog kezdeni. Az edzők helyében én biztos, hogy ezt később jelentettem volna be, hogy a Texans ne tudjon felkészülni Maye-re.

Hivatalosan még ez sem lett bejelentve, de az insiderek minden infót megszereznek amúgy is, szóval hiába is próbálta volna titkolni a stáb. Az USA-ban ez így működik.

Ez volt a terv😀.Még véletlen sem a most gyenge Miami ellen kezdették, hogy egy esetleges győzelem vagy jó teljesítmény felültesse egy jó hullámra a csapatot és az újoncot is(nem várok hirtelen világverő csapatot) hanem a jelenleg jóval erősebb Texans ellen.A múlt hét erős lehetett mert már készen áll Maye 😀.De legalább belátták hogy eddig tévúton jártak. 

Az első meccstől kellett volna kezdetni...de mi úgyse értünk hozzá...

Mindeközben Jabrill Peppers a "commissioner’s exempt" listára került, nem vehet részt edzésen és meccsen amíg az ügyét vizsgálják. A csapat egyelőre gyűjti az információkat az üggyel kapcsolatban. 

Erre a hírre sokan vártunk. Igaz, hogy a Texans bivaly erős védelme kemény dió lesz. Abban bízom, hogy tényleg látok javulást az offense terén majd Mayeel, még, ha az eredmények nem is úgy alakulnak majd. 

Ezek szerint JuJu csak nálunk nem akart játszani... 

Saint vs. Chiefs 

Player                         REC    YDS    TD    TGTS
JuJu Smith-Schuster    7    130      0          8

Nem sok értelme van 1 meccset kiragadni.
Most így az évben eddig 9 elkapással és 147 yarddal áll.  Ez azért talán nem egy eget verő stat 5 meccsre vetítve.

Meg ugye kiesett Rice, így a snapek is megtalálják jobb híján. De azért ebből a 130 yardból volt vagy 50 ajándékba a védelemtől.