NFL Draft 2019 - 3. nap

Kép
draft

0.30 - A Patriots a legutolsó pickjével kiválasztotta a CB Ken Webster az Ole Miss Egyetemről.

20:55 - Újabb cserét hajtott végre a Patriots, a 163. pickért a 167-246 duót adta, a választás pedig a Stanford punterére, Jake Bailey-re esett. 

20:48 - DT Byron Cowart a legújabb Patriots játékos a 159. választással. A 162. választási jogot és a 239. picket a Minnesota kapta meg, cserébe ezért a 159. pickért.

19:35 - A Patriots a 133. pickkel a QB Jarrett Stidhamet draftolta az Auburn egyetemről. Újabb Brady-örökös a láthatáron... A 134. választást a 243. pickkel együtt a Los Angeles Ramshez cserélte a csapat, cserébe a 162. és 167. választást kapta.

18:55 - OL Hjalte Froholdt került a Patriotsba a 118. választással az Arkansas egyetemről. A fiatal játékos guardot és centert is tud játszani.

Ma befejeződik a 2019-es NFL Draft, este 18:00-tól a negyedik körrel kezdődik az utolsó nap. A Patriotsnak három választása van a 4. körben (118., 133., 134.), valamint négy a 7. körben (239., 243., 246., 252.) Mindenkit várunk a chaten sok szeretettel!

A New England Patriots az alábbi választási jogokat birtokolja:

1. kör - 32. választás: WR N'Keal Harry, Arizona State

2. kör - 45. választás: CB JoeJuan Williams

3. kör - 14. (77.) választás: Chase Winovich DE

3. kör - 24. (87.) választás: Damien Harris RB

3. kör - 38. (101.) választás: OL Yodny Cajuste

4. kör - 16. (118.) választás: OL Hjalte Froholdt

4. kör - 31. (133.) választás: QB Jarrett Stidham

5. kör - 21. (159) választás: DT Byron Cowart

5. kör - 25. (163) választás: P Jake Bailey

7. kör - 38. (252.) választás CB Ken Webster

Hozzászólás

Maximum 4 pickre számítok. Aztán jöhet BB kedvenc sportja, a "kukázás". :)

Sziasztok,

a chatre miért nem tudok felmenni? Az oldalra betudok jelentkezni, de a chatre azt írja nem jó a felhasználónév vagy a jelszó, pedig ugyanazzal próbálom.

Válasz Szamba_82 üzenetére

Oda is újra regisztrálni kell de utána Ok

 

Válasz Pődör Péter üzenetére

Nálam úgy sem megy. Se a sima újraregisztrációval, sem a RocketChat applikációval. Mi lehet a gond?

Válasz loop80 üzenetére

Dettó..valami szobához csatlakoztam ahova a többiek is,de csak a nagy fehér háttér oszt jónapot :)

Válasz Pődör Péter üzenetére

Köszi, sikerült :)

https://arkansasrazorbacks.com/roster/hjalte-froholdt/

Eddig:

WR Jakobi Myers
WR Xavier Ubosi
OT Calvin Anderson
SS Malik Gant
LB Terez Hall
OT Tyree St. Louis
TE Andrew Beck
OC Tyler Gauthier
WR Ryan Davis

Válasz topin üzenetére

Nálam a bold, hogy Ubosi 53-ba kerül

Válasz topin üzenetére

Szia topin!

Tudnál tájékoztatót küldeni a Bostoni meccsnézéssel kapcsolatban?

tomka83@citromail.hu

Köszönöm.

Válasz Tomk@ üzenetére

Sziasztok ha nem vagyok elkésve ez engem is érdekelne :D 

uzsidoboz96@freemail.hu

Válasz Tomk@ üzenetére

Persze tudok.

Én nem szervezek közös utat! Én szívesen venném ha csatlakozik kint hozzánk magyar szurkoló. Vagy ha valaki jön, akkor segíthetjük tippekkel egymást, kinti program, jegyvásárlás, repjegyvétel kapcsán, ha lenne tuti infó.

Mindenki elintézi a szállását, a repülő és a belépőjegyét önállóan. A chatben is írtam, nem vagyok utazási iroda, meg osztálykirándulás szervező sem. Senki helyett nem fogok foglalni, sem utána járni, hogy neki éppen mi a jó ár/érték arány.

Volt aki közölte emailben, neki nincs ideje se utánanézni, se utánaolvasni semminek..hát ezzel én nem tudok mit kezdeni :)

Annak örülnék, ha meccs előtt, alatt, után lehetne bandázni, örömködni honfitársakkal. De mivel nagyon széles skálán mozog a repjegy, a szállás nem csak árban, de elhelyezkedésben is Bostonon belül, az időtartam ami a kintlétet érinti egyeseknél, valamint a belépő ára is elég húzós értelmes szektorba, ahhoz képest amit vártam, így annyit tudok tenni, hogy köremail formájában mindenkinek az elérhetőségét megadom mindenkinek, aki jelentkezett.

Így össze lehet hangolni, hogy ki hol szeretne megszállni. A stadion környékén vagy a turistáknak vonzóbb részen,Nincs közel egymáshoz a kettő. A drágább vagy egyszerűbb szállást preferálók is összebeszélhetnek igényük szerint. Lehet együtt kiutazni, ha lesz hasonló elképzelés repjegy és repülési idő/átszállási idő kapcsán.

Nekem Miamis tapasztalatom van, ott a belépő harmadáron volt a vendég csapat mögött szektorba, mint a Gilleteben a kakasülőre.  És a szállásnál is dupla szorzó van Bostonban.