Bennett a Cowboysban

Kép
breaking

Adam Schefter információja szerint a Patriots eltradelte DE Michael Bennettet a Cowboyshoz egy hetedik körös választásért, ami lehet 2021-es 6.-ik is.

Bennett tegnapi nyilatkozatából arra lehet következtetni, hogy ez lesz a legjobb mind a két félnek. A játékos nem értett egyet a játékfelfogással, a Patriotsnak meg jobb egy elégedetlen játékos nélkül az öltözőben.

 

UPDATE: Ahhoz, hogy a 7. körből 6. kör legyen az kell, hogy Bennett még legalább 4 meccsen a Cowboys 53-as keretének tagja legyen idén. 

Hozzászólás

Olyan jövés menés van mint az off seasonben. Kész röhej kezd lenni az egész. A playoffra új csapatunk lesz.

Ennek sem örülök. Benett van annyira profi hogy kibírta volna az évet.

Lefogadom hogy a következő sérültünk DE lesz...

Menni akart. Nem találta helyét a rendszerünkben, keveset játszott, nem érezte jól magát. Csak az öltözői hangulatot bomlasztotta volna, az meg senkinek sem jó.

Azért nem véletlen, hogy már ennyi helyről elcserélték.

Csak aztán nehogy Brady is elkezdjen elégedetlenkedni, mert még a végén szezon közben kitesszük...

Jaja, még a határidőig őt is eltrédelhetik a Jetshez, h. ha ilyen nagy sajtóvisszhanggal tervezi a költözést Gisele. 😂

Ha hihetünk a wikipedia-nak, akkor elvileg visszahoztuk Tomlinson-t a csapatba és jelenleg így 52 fővel állunk... kíváncsi vagyok, ez igaz-e - már a visszahozása - és ha igen, ki lesz vajon még akár trade keretein belül elhozva!

Gyanúsan lelkesen kreáljuk a cap spacet, így elképzelhető, hogy van még tervben érkező. Mason szerződésének átstrukturálásával 1,4 millió, Bennett elcserélésével 2 millió, Gordon trade deadline utáni kirakásával pedig 1 milliót spórol(ha)tunk

Ez a lépés várható volt, a fizetése és a teljesítménye nem volt egyenes arányban. Persze ehhez hozzátartozik, hogy 3-4 es rendszerben játszunk 4-3-as rendszer helyett.

Én speciel a szezon után gondoltam volna a tradet, 10 M $-os cap hitje lett volna és 2 M $ lett volna a dead money.

Az elküldéssel 3 M $-t spóroltunk, emellett Mason szerződését is átalakítottuk 1,4 M $-t spórolunk.

Így most 7 M $ szabad hely van a sapka alatt, amiben még nincs benne Bethel szerződése. (forrás: spotrac.com)

Ha Gordont is elküldjük a trade határidő után ott is fogunk spórolni.

Ez szerintem azt jelenti, hogy valaki még érkezni fog a csapathoz.

Bennett elküldésével úgy gondolom Cowart és Calhoun játékideje fog emelkedni.

 

Nincs annyink sajnos. Ajánlom a patscap-et Twitteren, egy bostoni újságíró srác csinálja és általában az ő adatai a legpontosabbak. Szerinte az összes heti tranzakció után kb 2,8. milliónk van (ehhez jöhet még kb egy Gordon után).

A támadófalra ráférne egy erős upgrade, ami mindjárt kettős haszonnal járna, jobban megvédenék TB12-t, így több ideje lenne passzolni és a hiányolt futójáték is hatékonyabbá válhatna. Nos, ez tulajdonképpen három...

A piacon nagyon ritkän elerhetö minösegi tämadofalember, mert meg a tankolo csapatok se szeretnek agyonveretni az iränyitojukat. Talän Trent Willams most az egyetlen, aki megszerezhetö es erösites lenne.

Azért arra számíthatott hogy kevés lehetőséget kap. Annyira van profi... valaki írja. Ja nem. Mondta is hogy neki is jó a 3-4 mert van annyira profi. Arra meg nem számított szerintem ő sem hogy a fiatalok beelozik. Jó név az edge piacon de a képessége már nincs azon a szinten mint a neve.

Szerintem meg sem látszódik majd a hiánya mert évek óta nem volt ilyen bika a front7 ami talán elsősorban az LB sornak köszönhető.

Így van, pár éve totál para volt az LB sor, most meg már ők a Boogeymen.:D (Mármint nekünk volt para, hogy gyenge volt az LB sorunk.)

Quentin Nelson kaliberű falemberért mennyit kellene adni? 

Sajnos nincs elérheto elit O line játékos. 

Scar varazslónak lett volna több első körös O játékosa Brady nemigen tudna mi az a sack. 

A beharangozónak harangoztak? ;)