Pats.hu Tippjáték 2023

Kép
Pats_logo

Kezdetét veszi a 2023-as NFL idény, így visszatérünk szokásos tippjátékunkkal is!

Játékszabály 2023

(1) A Pats.hu 2023-ban ismét megrendezi a csapat egész szezonján át tartó tippjátékát.

(2) A játékban az oldal bármely, regisztrált felhasználója részt vehet. Aki nem regisztrált felhasználója a Pats.hu-nak, azok számára nem elérhető a játékban való részvétel.

(3) Minden játékos csak egy tippsort tud leadni egy kiírással kapcsolatban felhasználónevével. A tippek az opciók közül választás után, a mentés gombbal rögzíthetőek, és a tippsor leadásának határidejéig módosíthatóak.

(4) A szezon kezdetén kell leadni a szezonra vonatkozó kérdéseket tartalmazó tippsort. Ezek a kérdéssorok majd csak a szezon végén lesznek értékelve, de azt a csapat első mérkőzéséig kell beküldenie a felhasználóknak. Az NFL idényre vonatkozó kérdések esetében a helyes válaszok egyenként öt pontot érnek.

(5) Minden egyes mérkőzéssel kapcsolatban egy 10 kérdésből álló tippsor kerül publikálásra. Az alapszakasz mérkőzések esetében a helyesen megválaszolt kérdések egyenként egy pontot érnek, míg a rájátszásban egyenként hármat.

(6) A játékot az nyeri, aki a legtöbb pontot szerzi az első alapszakasz mérkőzéssel kezdődő és a Super Bowllal záruló időszakban. Amennyiben többen zárnának holtversenyben az első helyen, akkor a rájátszásban szerzett több pont dönt köztük, amennyiben azonban ez is holtversenyt eredményez, a játéknak több nyertese van.

Jó játékot és sok sikert kívánunk minden résztvevőnek!

Az első mérkőzésig két tippsort lehet leadni, amelyek a következők:

- NFL Szezon 2023
- New England Patriots-Philadelphia Eagles

A beküldési határidő: Szeptember 10. vasárnap, 22.25.

Az eredmények heti rendszerességgel a következő linken lesznek közzétéve: Tippjáték.

Hozzászólás

De jó, ez a játék szuper!! Köszönjük szépen előre is az ezzel járó munkát! 

Kafa, köszönjük!

Esetleg egy BOLD játékra nincs ideje/kedve valakinek? :)

Apa KEZDŐDIK :-))

Már nagyon vártam.

 

Köszi