THPFC FANTASY LIGÁK 2024

Kép
fantasy

Nyakunkon az újabb NFL Fantasy draft szezon, így természetesen folytatjuk a öt éve indított THPFC ligákat is. A tavalyi év végeredményei alapján ezen a linken találjátok, hogy ki melyik ligában játszhat idén.

Aki magára ismer kérem, hogy ezen a linken írja be az email címét a csapata neve mellé, hogy ki tudjam mindenkinek személyesen küldeni a ligája linkjét. Ez azért szükséges, hogy minél kevesebb kavarodás legyen.

Aki nem szeretne idén játszani, az szintén jelezze itt kommentben, vagy a linken a csapata neve mellett.

FONTOS! Jelentkezési határidő augusztus 22. 22:00.

Aki eddig az időpontig nem írja be az email címét a linken, azt úgy veszem, hogy idén nem szeretne játszani. Ha valaki mégis a határidő után jelentkezne, akkor automatikusan a legalsó osztályba lesz sorolva.

Természetesen új játékosok is jelentkezhetnek. Ők szintén a linken az "új csapat" oszlopban (táblázat vége) jelentkezzenek és augusztus 23.-a után besorolásra kerülnek.

 

Draft időpontok:

Csapatvédős ligák: 2023. szeptember 1. 21:00

IDP ligák: 2023. augusztus 30. 21:00

 

Feljutók/kiesők:

Minden ligában lesz 3 feljutó (a döntőt játszó két csapat és az alapszakasz győztes - ha benne van a döntőben, akkor a 3-ik helyezet) és a 3 kieső (utolsó 3 csapat a végső, azaz a rájátszások utáni sorrendben)

 

 

Hozzászólás

Mindkettőt lehet játszani, ha lenne rá igény?