Ups & Downs - 9. hét: Patriots @ Panthers

Kép
Ups

A védelem remekelt, a támadósor hozta azt, ami szükséges volt egy újabb győzelemhez, de ennél minden bizonnyal többre lesz szükség legközelebb. Következzen az Ups&Downs!

UP

J.C. Jackson: Ki mással is kezdhetném, mint a pick sixet és két interceptiont szerző J.C. Jacksonnal, akinek elmondása szerint a héten rettentően fájt a torka, abban sem volt biztos, hogy pályára tud lépni. Ehhez képest nagyszerűen szerepelt, bár óvatosak voltak vele az edzők, nem kapott teljes terhelést. A vasárnapi két INT-jével már 5-nél jár a szezonban, amióta pedig a ligába került, senki nem szerzett nála több picket. Pick sixe eddig még nem volt az NFL-ben, most ezt is kipipálhatja.

Christian Barmore: Barmore a szezon elején igencsak epizódszerepet kapott a védőfalban, a szezon közepére azonban abszolút kezdővé nőtte ki magát. Ezúttal is jól dolgozott mind futás, mind pedig passz ellen, két leütött passza is volt.

Jamie Collins: Megmondom őszintén, én nem vártam túlságosan sokat a veterán linebackertől, amikor idén visszahozta a csapat, ehhez képest már az első meccsén sacket ért el, most pedig egy zseniális interceptiont szerzett. A falban felugorva csípte el Darnold passzát, egészen elképesztő volt, Belichick is megdicsérte érte tanítványát - én sem tehetek mást.

Rhamondre Stevenson - Brandon Bolden: Pont az a két futó szállította a yardokat, akiktől kevesebbet várna a szurkoló. Stevenson életében először 100 scrimmage yard fölé jutott, de Bolden is átlépte a 80 yardos határt. Touchdownt ugyan egyikük sem szerzett, a befejezés ezúttal másra jutott, de főleg nekik köszönhetően tudott haladni a támadósor, úgyhogy jár a pacsi.

DOWN

Büntetések: Nem is feltétlen a büntetés mennyiségével, sokkal inkább a milyenségével volt gondom ezúttal. Buta false startok, delay of game-ek, amik még inkább megnehezítették a támadósor dolgát. Szerencsére ezeket a hibákat tudta javítani a csapat a második félidőre, de egy szoros meccsen egy 1&20-as szituáció sokkal nagyobb problémát is tud okozni.

Isaiah Wynn - Ted Karras: A fal bal oldala nem festett valami jól a meccsen, főleg pass protectionben voltak gondok, Wynn csúnyán benézte a strip sackes szituációt, volt false startja, Karrasra pedig holding miatt érkezett zászló.

Hozzászólás

Increay köszönjük szépen a meccsek utáni indító cikkeket! :-D

Biztos vagyok benne, hogy Gunner most is UP-ba került volna, ha nem sérül meg - remélem hamar kiheveri, jó nagyot kapott.

Wynn nekem még mindig kétséges, én nem látom rajta azt a komoly teljesítményt, ami miatt idehoztuk, nem látom őt olyan borzasztó erősítésnek. Van még hová fejlődnie, na.

 

Általában egyetértek ezen témájú cikk megállapításaival, de most...Hát ezt a DOWN: Büntetések dolgot nem igazán értem. A minősítés emberekről szól, nem eseményekről. Különben is, a 6/35 yard nem eget verő, máskor is volt már ennyi, sőt több is, és a 2 false start, 2 delay of game, 2 off. holding szinte tiszta játéknak számít. Amennyiben a 2 holdingos külön is Down-ba került, rakjuk oda a 2 játékkésleltetés felelősét is, aki ettől függetlenül is bizony nagyon gyengén játszott, azaz MJ-t. Nem kell pátyolgatni, ha jó kerüljön oda, ha rossz akkor meg oda. Időnként teljesen fogalmatlan volt és csak a futói kisegítésének köszönheti a teljes passzcsődöt. Egy villanás és UP? Henry is villant egyet nemcsak Collins...Az utóbbi bravúrját nem kisebbítve, jó volna néha több, egész meccsen gürizőt is látni az UP-ba. A "méregdrága" Agholor meg 0-t játszott (0/0), azaz minősíthetetlen, megúszta...:)

Már vártam ezt a kommentet:) A büntetések alatt a figyelmetlenséget, fegyelmezetlenséget értem. Senki nem pátyolgatja MJ-t, nem is olvassa az oldalt, mi szüksége lenne a pátyolgatásra? 18 passzkísérlete volt összesen a meccsen, 66%-os pontosság, biztosakat megdobta, ennyi. Nem volt jó, de szerintem DOWN sem - egyelőre még tőlem származnak ezek a cikkek. Azért azt nem árt megnézni, hogy Collins 16 snap alatt hozott össze egy hatalmas negatív yardos szerelést meg egy INT-t, Henrynek pedig 35 snapre jutott két elkapása 19 yardért meg ugye a TD, ami viszont remek passz volt felé. Az egész meccsen gürizők közül is került jónéhány ember UP-ba. Az elkapókat (talán Bourne-t leszámítva) DOWN-ba lehetett volna rakni, de a kevés passz-snap miatt nem kerültek végül oda.

Megjegyezném, hogy most sem a tartalommal - azzal nekem ritkán szokott, max ha olyan jellegű nem megyek bele mélyebben - hanem a stílussal van gondom. Le lehetett volna ezt úgy is írni, hogy "szerintem Jones down mert...". A meccs lefújásától számolva 20 órán belül érkezik két cikk tőlem, cserébe csupán ennyit szeretnék kérni :)

Vajon miért vártad Kedves Increay? :) Az első mondataimat könnyedén átugrottad, ami a büntetésekkel kapcsolatos. Úgy tudtam ez a cikktípus embereket (játékosokat, edzőket, esetleg bírókat) minősít. De akkor ezek után, mivel erre nem reagáltál, majd jöhetnek ilyenek: sok rossz tackle, sok drop stb. :)

A játékosok minősítése természetesen lehet véleményes Neked ez, Nekem az. Egy hozzászólásban meg nem kell folyton kiírni, hogy szerintem, szerintem, szerintem...hiszen Én szóltam hozzá, tehát ez a véleményem, azaz "szerintem van úgy". Te sem "szerintemekkel" írod a cikkeidet... :)

Pontosan látom/tudom, hogy jelenleg, már régóta, a szerkesztők közül a Tied a leghálátlanabb feladat, az "azonnali" reagálások megírása. És ezért nagy respect! Egyébként változatlanul kedvelem a cikkeidet, hozzászólásaidat még akkor is, ha viszonylag többször nem értünk egyet...:)

Ui: A sok pont, pont pont Arnoldnak szól! Szereti... :)

Az első mondatra nem válaszolnék, Te is tudod magadtól. Bár nem gondolnám, hogy indokolnom kellene, mit és miért írok, mégis megteszem: azért a büntetések kerültek a DOWN-ba, mert fontosnak tartottam megemlíteni, hogy ezek a szituációk egy szorosabb mérkőzésen döntően is befolyásolhatják akár a végeredményt, ám azok akik ezt elkövették (néhányan) ettől függetlenül nem érdemeltek DOWN-t. Nem, nem fognak ilyenek jönni, megnyugtatlak.

Sikerült megint kiforgatni a szavaim. Tőlem spamelheted nyugodtan a szerintemet.

Pont nem érdekel, hogy enyém-e a hálátlan feladat. Ha ezért respect jár nekem, akkor kérlek értsd meg amit az előző kommentben írtam, a véleményedtől függetlenül. Nem kell hogy egyezzen a véleményünk, ha leírod nálad ki az UP és DOWN semmi gond, csak megfelelő stílusban tedd ezt.

Köszönöm!

Tudod az azonnali vélemény cikk a nem megfelelő hangnemű kommentelőktől tud hálátlan feladattá válni, ha érted mire gondolok.

Egyébként meg a legkreatívabb dolog, hiszen amit láttál azonnal meg kell írnod, ahol valóban írsz és nem fordítasz.

Olyan magyarázat nem lehet, hogy a "vélemény" az egy vélemény, és nem maga a "megkérdőjelezhetetlen igazság"? :)

Pont Kenny-t akartam kisegíteni, mert hivatkozott a "vélemény cikk" fogalmára. Hogy nem érdesm ezt túlragozni. De ezek szerint mellément.

Hopi a pats.hu Csöncsöne, ha valaki évekkel ezelőtt olvasta a népsportot - főként a kommentszekciót - abszolút el tudja helyezni :)

Minden fórumnak kell egy Hopi, illetve Szerintem :D

Onnantól, hogy ment a futàs, a passzjátékot elengedték (16 passz). Agholor csinálhatott akármit, nem volt esélye labdát kapni, max hazafelé az ajándékboltban. Egy Int azért nagyobb esemény, mint egy elkapott TD, főleg egy LB- től, ezzel együtt egy villanás nem feltétlenül UP szerintem sem. MJ tényleg mehetett volna Down- ba, de kb. fél meccset játszott, a többi időben labdát adogatott az RB-knek…nem tudjuk mi lett volna, ha mondjuk 40-et passzol, egy közepes talán kijött volna belőle. Az INT- je viszont most elég csúnya volt szerintem, nem tudom mi volt az elképzelés. A büntetések szerintem azért kerültek elő, mert fegyelmezetlenségből adódtak (false start, delay), ami nem volt jellemző eddig. A holding néha megesik, mint mondjuk a pass interference is, mindkettő lehet hasznos adott esetben, ezért a játékosok feszegetik a határokat. Ezek a csapat fegyelmezetlenségek viszont egyértelműen elkerülendőek lennének.

Az INT tiszta sor volt. Leütközte a WR-t egy keresztbe futó védő, így lemaradt egy ütemmel a passzról. Sztem ha nem akadnak össze, ez egy jó passz lehetett volna (de INT biztos nem, max PBU)

Ferentz a waiveren. Tán csak nem OBJ jön, aki pont keddtől szabadon igazolható?!

Bár pont én kérdeztem, mit szólnátok hozzá, azért engem meglepne az érkezése. De érdekes lenne, az biztos.

Én nem látom jönni OBJ-t, csak fura így ez a két esemény egy időben. Meg, hát volt már olyan, hogy BB nem rám hallgatott :)

Közben MJ is nyilatkozott a Dirty-play-ről. Nem meglepő módon, azt mondta, amit BB sugallt. Nagy ütést kapott, nem nagyon volt képben és pillanatok alatt kellett döntenie,  azt hitte éppen a labdát birtokló játékost próbálja szerelni, ami a dolga ilyenkor. Mindez nem sokat jelent, csak annyit, hogy ez a "hivatalos" álláspont, mindenki kezelje belátása szerint az információt.